Jump to content

Sony Ericsson Elm

greek_aeras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Αναζήτηση" και σε προτρέπει να γράψεις κάτι για ψάξιμο στο google.

Δεν κάνει αμέσως σύνδεση στο δίκτυο αλλά μόνο όταν γράψεις κάτι και μετά πατήσεις ΟΚ

Σίγουρα πολύ πιό χρήσιμο απ'το να μπαίνω στο wind plus.

Μιά ακόμα από τις συνηθισμένες αηδίες που κάνουν οι πάροχοι και χαλάνε το μενού των συσκευών.

Και μόνο αυτό (αν τελικά το πάρω) θα είναι λόγος για debranding.

Να'σαι καλά για την απάντηση, ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 523
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eχω μαλλον προβλημα με το σημα, και στελνει μνμ οποτε θελει. Δεν νομιζω οτι φταιει το ισογειο μου(!) γιατι τσεκαρα οτι ειναι θεμα τυχης το ποιο μνμ θα σταλει και ποιο οχι.

Εκτος αυτου, απο προεπιλογη στελνει τα μνμ ως mms, και πρεπει να το μετατρεψω εγω σε sms. Τι να κανω? Εχουν αρχισει να σπανε τα νευρα μου :wacko:

Ενταξει.... διαβασα καποιες απαντησεις και καταλαβα. Εκτος πολης χρησιμευει μονο ως φωτογραφικη η MP3 player.............. :shoot:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδιά καλησπέρα.

Απλώς να αναφέρω ότι λύθηκε το παραπάνω πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τα βιντεάκια στο Youtube.

Διαπίστωσα ότι είναι πρόβλημα του router το οποίο θέλει κάποια επιπλέον ρύθμιση, αφού δόκιμασα να μπώ από άλλο δίκτυο wifi στο ίντερνετ και έπαιζαν κανονικά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Cristy αυτό που έκανες με τον εικονικό λογαριασμό στις ρυθμίσεις ίντερνετ είναι το ιδανικό, εφόσον θέλεις να μπαίνεις στο ίντερνετ μόνο από το wifi και όχι από το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας ώστε να μην χρεώνεσαι.

Έτσι και το σήμα του wifi να χάσεις κάποια στιγμή, το κινητό προσπαθώντας να σε διατηρήσει συνδεδεμένη στο ίντερνετ θα προσπαθήσει να συνδεθεί μέσα από τον λογαριασμό του δικτύου σου κινητής τηλεφωνίας, αλλά εφόσον τον έχεις τροποποιήσει και έχεις βάλει εικονικό με "ψεύτικες" ρυθμίσεις δεν θα μπορέσει να συνδεθεί και θα σου βγάλει μήνυμα σφάλματος.

Αν πάλι χρειαστείς κάποια στιγμή να μπεις από το δίκτυο της Cosmote στο ιντερνετ δεν έχεις παρά να αλλάξεις στις ρυθμίσεις ίντερνετ και να επιλέξεις τις ρυθμίσεις της Cosmote.

Φίλε μου θυμάσαι μήπως τι ρύθμιση χρειάστηκε να κάνεις;

Αν δεν σας αρέσει το προεπιλεγμένο κύριο μενού εικονιδίων στην Hazel SE / Elm, υπάρχει ένα νέο μενού που στηρίζεται στα πολύχρωμα, και πιο ωραία εικονίδια του W995. Αντικαταστήστε sunny_susan_semc_icon_graphics_main_0.ic που υπάρχει μέσα στο tpa/preset/system/icons Το αρχείο και το πως θα τα βρείτε εδω http://forums.se-nse.net/topic/56917-w995-icons-for-hazelelm/

Σας παραθέτω φωτο με τα νέα εικονίδια του ELM. Για να φορτόσετε το αρχείο χρειαζεστε το FARmanager SEFP2.

Καλή επιτυχία!!!

Edited by kyriakos

Αν δεν σας αρέσει το προεπιλεγμένο κύριο μενού εικονιδίων στην Hazel SE / Elm, υπάρχει ένα νέο μενού που στηρίζεται στα πολύχρωμα, και πιο ωραία εικονίδια του W995. Αντικαταστήστε sunny_susan_semc_icon_graphics_main_0.ic που υπάρχει μέσα στο tpa/preset/system/icons Το αρχείο και εικόνα τις εχουν ανεβάσει εδω http://forums.se-nse.net/topic/56917-w995-icons-for-hazelelm/

πολύ καλο αυτο, τελικα αρχισαν να μονταρουν και αυτες τις συσκευες που ηταν δυσκολο πριν καθως δεν υπηρχαν θεματα. Γενικα οσον αφορα το μενου στα κινητα hazel,elm,zylo δε μου αρεσουν οι συντομευσεις facebook,ktl που δεν αλλαζουν με τιποτα..και ας μπαινω συχνα στο fb.. :-P

πολύ καλο αυτο, τελικα αρχισαν να μονταρουν και αυτες τις συσκευες που ηταν δυσκολο πριν καθως δεν υπηρχαν θεματα. Γενικα οσον αφορα το μενου στα κινητα hazel,elm,zylo δε μου αρεσουν οι συντομευσεις facebook,ktl που δεν αλλαζουν με τιποτα..και ας μπαινω συχνα στο fb.. :-P

Πραγματικά πολύ σπάσιμο που δε σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τη πάνω συντόμευση του πολυπλήκτρου στα νέα μοντέλα!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλησπέρα παιδιά έχω το elm κατι λιγότερο απο ενα χρονο, από την αρχη εχω παρει μια κάρτα μνημης 8 gb silicon power, τις πρώτες μέρες ενω έδειχνε να την αναγνωρίζει και να πηγαινουν όλα καλα, μόλις εβγαζα μια φωτο...κολλουσε και μου εμφανιζε στο αλμπουμ καμερας "Κενός Φάκελος" με λιγο γκουγκλαρισμα έκανα φορματ σε FAT και τελικα έπαιξε η κάρτα μια χαρά...και για περισσοτερο απο 10 μήνες.

Ωσπου σήμερα στα ξαφνικα δεν μου εμφάνιζε εικόνες επααφής και ήχους, την βγαζω...την ξαναβάζω και παπαλα....δεν την βλεπει δεν την βλέπει.

Στο λαπτοπ την βλέπω μια χαρά της έκανα και ξανα φορματ και ολα οκ....στο ρημαδι το ελμ δεν λεει να την κάνει φορματ...δλδ ενω την βάζω μέσα και κάνω επανεκίννηση το κινητο...μου λεει θελει διαμόρφωση και όταν πατάω οκ μαζι με τον κωδικό κλειδώματος του τηλεφώνου...μου πετάει Η διαμόρφωση απέτυχε!!!

Είναι δυνατόν να τα έχει πέξει η κάρτα?

Δοκίμασα με μία άλλη απο άλλο ελμ...μια χαρα αρα το κιν μου δεν εχει θέμα

δοκιμασα "την προβληματική" στο άλλο ελμ και ούτε εκει παιζει!?!?!!?

Ξερει κανει τι να κανω? όταν στον υπολογιστή με card reader παιζει μια χαρά γιατι το ελμ δεν μου την φορμαρει να ησυχάσουμε!!!!????:p

There is no knowledge that is not power!

Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4

πάντως παίζει να είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα απλά κινητά που είχα ποτέ αλλά τώρα μετά απο 20 μήνες σχεδόν που το εχω θέλω να το αλλάξω(χωρίς να εχει καπιο πρόβλημα) χωρίς να μπορώ να βρω καπιον άξιο αντικαταστάτη και τοσο ολοκληρωμένο. εσείς έχετε καμιά ιδεα σαν αξιο αντικαταστάτη του elm σε θέμα κάμερας φοριτότητας μπαταρίας wifi και να εχει πληκτρολόγιο εγω δεν μπορώ να βρω τίποτα....
))))))((((((

Το Ηαzel. Αν και το W705 με έχει αφήσει άκρως ικανοποιημένο σκέφτομαι να πάρω ένα Hazel να υπάρχει γιατί μου φαίνεται με τη φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει με τις οθόνες αφής θα ψάχνουμε με το κυάλι κινητό με φυσικό πληκτρολόγιο κι όχι smartphone.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το Ηαzel. Αν και το W705 με έχει αφήσει άκρως ικανοποιημένο σκέφτομαι να πάρω ένα Hazel να υπάρχει γιατί μου φαίνεται με τη φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει με τις οθόνες αφής θα ψάχνουμε με το κυάλι κινητό με φυσικό πληκτρολόγιο κι όχι smartphone.

Ακριβως συν 1!!!

Και εγω που το χα παρει και το εχω δωσει 4 φορες(το hazel)κατεβηκα στο Μολ να το ξαναπαρω αλλα δυστυχως βρηκα 1 μονο σε κοκκινο αν και περιμενουν λεει στο πλαισιο!

Στα παραπανω που γραφεις να συμπληρωσω τη πραγματικα καλη ευαναγνωστη οθονη του,την ευχρηστια και τη ΜΠΑΤΑΡΙΑ(4 μερες χαλαρα μου εβγαζε) πραγμα που το χω ξεχασει με τα μη πρακτικα smartphone της 1ας μερας!!!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

ναι δεν λέω καλό και αυτό αλλα ειναι ιδίας εποχής... κάτι πιο καινούργιο θα ήθελα... μάλλον με βλέπω να πηγαίνω προς Samsung Xcover 271 με μισή καρδιά....
))))))((((((

Καλησπέρα. Μόλις πήρα και εγώ το elm αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω!!! Ενώ η μπαταρία είναι φουλ φορτισμένη πατάω το κουμπί και ανοίγει, βγάζει το λογότυπο της SE και στη συνέχεια εμφανίζεται μια οθόνη με το μήνυμα "περιμένετε" και μια μπάρα που γεμίζει. Όταν η μπάρα αυτή φτάνει περίπου στο 1/5 κολλάει και η συσκευή δεν αντιδρά σε κανένα κουμπί :mad:. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αντίστοιχο πρόβλημα ή έπεσα στην περίπτωση;

Για αρχή τα κλασσικά. Βγάζεις την μπαταρία, το αφήνεις για λίγο, βάζεις άλλη SIM και ξανά δοκιμάζεις.

Δυστυχώς αυτό δεν δουλεύει καθώς δοκίμασα τρεις διαφορετικές SIM και μάλιστα άλλων εταιριών και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Το περίεργο είναι ότι δοκίμασα και χωρίς καθόλου SIM και η συσκευή ανοίγει κανονικά βγάζοντας την κλασική οθόνη που λέει ότι επιτρέπονται μόνο κλήσεις ανάγκης ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αναπαραγωγής του βίντεο παρουσίασης της συσκευής. Αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Η πιο παλιά SIM που δοκίμασα είναι του 2006 και η πιο νέα του περασμένου Ιουλίου, οπότε δεν πιστεύω να είναι θέμα κάρτας. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να του κάνω update στο λογισμικό για να δω αν θα δουλέψει...

Τελικά του έκανα αναβάθμιση λογισμικού από το site της SE και το κινητό δούλεψε αλλά χωρίς να έχει επιλογή ελληνικής γλώσσας στο μενού :confused:. Μετά από επικοινωνία με το support της SE έκανα ξανά επιδιόρθωση λογισμικού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά επέστρεψα τη συσκευή στο κατάστημα και μου είπαν ότι θα την στείλουν εκείνοι για service και να περαστεί μέσα η ελληνική γλώσσα.

Βέβαια ο τεχνικός με τον οποίο μίλησα σε κάποιο service point της SE που πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι καλύτερα θα είναι να αντικατασταθεί η συσκευή γιατί άμα ξεκινάει έτσι δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να βγάλει στη συνέχεια...

Η δικιά σας άποψη ποια είναι, υπάρχει φως στο τούνελ ή την πατήσαμε;

Edited by multiPetros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• 3 weeks later...
καλησπερα.υπαρχει καμια εφαρμογη για να ακουω on line ραδιοφωνο απο το κινητο??εχω ψαξει παντου αλλα δεν εχω βρει κατι...

• 1 month later...

η κοπελια μου εχει ELM και και απο προχτες δειχνει να φορτιζει ενω τελικως δεν εχει φορτισει... ή φορτιζει λιγο ή καθολου..

σας λεει κατι αυτο; το εχει παθει κανεις; σαν software προβλημα μου φαινεται... με αναβαθμιση θα λυθει;

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Πιθανό. Restart έκανες; Βγάλε την μπαταρία και άφησε την για λίγο εκτός. Αν δεν διορθωθεί τότε κάνε αυτό που λες.

η κοπελια μου εχει ELM και και απο προχτες δειχνει να φορτιζει ενω τελικως δεν εχει φορτισει... ή φορτιζει λιγο ή καθολου..

σας λεει κατι αυτο; το εχει παθει κανεις; σαν software προβλημα μου φαινεται... με αναβαθμιση θα λυθει;

Για πρόβλημα φορτισή ή μπαταρίας μου κάνει...

• 3 months later...

παιδια γεια σας,

σημερα μου επεσε το κινητο Κατω και ειδα εσπασε η οθονη,υπαρχει περιπτωση να αλλαζει και ποιο ειναι το κοστος αν γνωριζει κανεις...??

• The title was changed to Sony Ericsson Elm