yo_rover Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 το Εορτολόγιο 3.1 που θα το βρουμε για το elm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Εδώ...... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) το έχω δει αυτό αλλα δεν κατεβαίνει , λέει άγνωστο μέγεθος αρχείου :( το εκανα ο.κ , ευχαριστo πολυ Edited June 12, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Art2007 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Παιδιά να ρωτήσω, ξέρετε αν το πουλάει ακόμα ο Γερμανός, (στον οποίο έχω και επιδότηση) ή θεωρείται παλιό και δεν κάνει νέες παραλαβές;; edit: Είχα κάνει λανθασμένη αναζήτηση στο site, τώρα το βρήκα όμως, στα 147,60 Εσείς πιστεύετε αξίζει για την τιμή του; Α, και κάτι ακόμα: Ξέρετε αν διαθέτει κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικο; (Αν όχι πληκτρολογίου, τουλάχιστον των μηνυμάτων;) Ευχαριστώ!!! Edited June 12, 2011 by Art2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Όχι δεν διαθέτει. To βρίσκεις και φθηνότερα πάντως. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 εγώ όταν πριν ένα χρόνο περίπου ήθελα να το αγοράσω δεν έδωσα σημασία σε αυτούς που έλεγαν ότι δεν πιάνει καλο σήμα , αλλα όντως σε σχέση με αλλα se που είχα το elm είναι κατώτερο ( στο σήμα ) . Κατά τα αλλα είναι ένα καλο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark21aek Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Εγω εχω ενα προβλημα που πολλοι εχουν . Εχω το Sony Ericsson Elm και το προβλημα μου ειναι αυτο με την αναφορα παραδοσης στα μηνυματα! Δεν μπορω να την ενεργοποιησω... Έχω την παρακάτω έκδοση: 1231-1917 R7CA061 100619 Παράθεση Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς κάρτα cosmote οπότε βάλε μια κάρτα άλλης εταιρείας, ενεργοποίησε την αναφορά και ξανά βάλε την αρχική σου κάρτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark21aek Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Θα το δοκιμάσω και θα απαντήσω! Ευχαριστώ πολύ! Φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς κάρτα cosmote οπότε βάλε μια κάρτα άλλης εταιρείας, ενεργοποίησε την αναφορά και ξανά βάλε την αρχική σου κάρτα. Ευχαριστώ πολύ το πρόβλημα λύθηκε!! Αλλη μια ερώτηση!: Δεν μου εμφανίζονται τα widgets του Facebook κλπ..μονο αυτο με τα βηματα και το ημερολογιο... Edited June 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εκανα debrand το Elm απο Cosmote σε μαμα, ολα αψογα, thank you Ecsalos για το "how to" :up: Στην ερωτηση ενος φιλου κατα την διαδικασια debrand, αφου γραψετε τα δεδομενα στο κινητο με το omnius και βαλετε το προγραμμα αναβαθμισης, ακομα και αν σας πει οτι δεν υπαρχει νεο λογισμικο, πατηστε ληψη παραυτα και θα χετε πλεον μαμα λογισμικο. Ερωτηση: καποιο site για εφαρμογες και παιχνιδακια για το ELM που να μην χρειαζονται internet??? (πολλα site δινουν free παιχνιδια, αλλα θελουν συνδεση internet για να δουλεψουν οι διαφημισεις τους, και εγω net μπαινω μονο μεσω wifi, οποτε δε δουλευουν τα παιχνιδια...) Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark21aek Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Εκανα debrand το Elm απο Cosmote σε μαμα, ολα αψογα, thank you Ecsalos για το "how to" :up: Στην ερωτηση ενος φιλου κατα την διαδικασια debrand, αφου γραψετε τα δεδομενα στο κινητο με το omnius και βαλετε το προγραμμα αναβαθμισης, ακομα και αν σας πει οτι δεν υπαρχει νεο λογισμικο, πατηστε ληψη παραυτα και θα χετε πλεον μαμα λογισμικο. Ερωτηση: καποιο site για εφαρμογες και παιχνιδακια για το ELM που να μην χρειαζονται internet??? (πολλα site δινουν free παιχνιδια, αλλα θελουν συνδεση internet για να δουλεψουν οι διαφημισεις τους, και εγω net μπαινω μονο μεσω wifi, οποτε δε δουλευουν τα παιχνιδια...) κοιτα εχω βρει 2 sites...πιστευω τα καλυτερα...: myelm.lasyk.net mobile9.com Αυτα.. :) Παράθεση Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Καλησπέρα σας, το κινητό το παράγγειλα και το περιμένω μέχρι αύριο. Πρίν είχα ένα Xperia X10 mini (απαίσιο κινητό). Τον τηλεφωνικό μου κατάλογο τον έχω στην σελίδα της SE το ELM έχει την δυνατότητα συγχρονισμού ή θα πρέπει να μεταφέρω τα τηλ απλώς με Bluetooth? Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Μάλλον θα πρέπει να προτίμησεις τη λύση του bluetooth. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 OK σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και κάτι ακόμα, 135 € το παίρνω, αξίζει τον κόπο; Ας μου απαντήσει κάποιος με το χέρι στην καρδιά, :lock: το τηλ έχω σκοπό να το κρατήσω καμια διετία, θα αντέξει στον χρόνο; (με έπιασαν οι τσιγκουνιές μου βλέπετε:lol:) Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 109 το βρίσκω στο δίκτυο. Με 135 πάρε το hazel καλύτερα. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Το έχει παραγγείλει. Καλή επιλογή. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 109 το βρίσκω στο δίκτυο. Με 135 πάρε το hazel καλύτερα. ;) Δεν θέλω τηλέφωνο slide προτιμώ τα κλασικά :D Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 OK σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και κάτι ακόμα, 135 € το παίρνω, αξίζει τον κόπο; Ας μου απαντήσει κάποιος με το χέρι στην καρδιά, το τηλ έχω σκοπό να το κρατήσω καμια διετία, θα αντέξει στον χρόνο; (με έπιασαν οι τσιγκουνιές μου βλέπετε) φίλε το έχω 14 μήνες και λειτουργεί απροβλημάτιστα με την μπαταριά να κρατάει 2-4 μέρες (ανοιχτό το βράδυ και αρκετή χρήση) και δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα είχα καιρό να έχω ενα τηλ. σαν και αυτό χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα πολύ καλή μπαταριά και πολύ καλή φοριτότητα Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ξαναχρησιμοποίησα το κινητό μετά από πολύ καιρό, έκανε αναβάθμιση, όλα μια χαρά ΕΚΤΟΣ από κάτι σημαντικό: Στα Νέα Συμβάντα όταν έρχεται μήνυμα το εμφανίζει ολόκληρο και όχι απλώς έχετε νέο μήνυμα. Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρήκα να αλλάζει. Αν υπάρχει λύση, ευπρόσδεκτη. Συγγνώμη που ρωτάω και ίσως να έχει απαντηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandrogr Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Καλημέρα Έχω και εγώ το Sony Ericsson Elm Το τηλέφωνο το είχε ένας φίλος που δούλευε στην Αγγλία Του πέρασα Ελληνικά [CDA article: 1235-7262] και Language package ADRIATIC Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου εμφανίζονται τα widgets του Facebook κλπ.. μόνο αυτό με τα βήματα και το ημερολόγιο... Ακόμη δεν έχει επιλογή για μεγάλο ρολόι Μπορεί κάποιος που έχει Ελληνικά και μεγάλο ρολόι να μου γράψει το CDA article και το CDA version καθώς και το Language package Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 (edited) SOS κατι πειραξα εκει στον συγχρονισμό και τωρα ειδα οτι οι πιο πολλες επαφεσ μοθ απο την sim δεν υπαρχουν εξαφανιστικαν τι βλακεία εκανα??? πωσ να το επαναφερω? Edited August 19, 2011 by zxr Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Χρησιμοποιήσε το MyPhoneExplorer για οποιδήποτε διαδικασία backup. Αν οι επαφές έχουν διαγραφεί δεν μπορείς να τις επαναφέρεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gewrgialaaz Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Καλησπερα!! Ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο μοντελο και θα ηθελα να μαθω σε τιμη θα το βρω τωρα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 http://www.skroutz.gr/s/258536/Sony-Ericsson-Elm.html Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gewrgialaaz Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts