grhgoros Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Παιδια μηπως ξερει κανεις γιατι το hazel μου βγαζει θολες φωτογραφιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 καλημερα παιδια μου βγαζει ενα εικονιδιο ενα (Η) διπλα απο το σημα τι σημαινει αυτο ?:confused: και ενα αλλο πανω απο το σημα ειναι ποιο μικρο σαν (G) ειναι μεσα σε ενα κυκλο ειναι πολυ μικρο και δεν φενεται καλα τι σημαινει αυτο ?:O το Η σημαινει οτι βρισκεσαι σε καλυψη με 3G δικτυο,αρα μπορεις να κανεις βιντεοκλησεις,να πλοηγηθεις με πιο γρηγορες ταχυτητες στο internet κλπ.. το σκετο G σημαινει οτι εχεις απλη καλυψη 2G το 3G καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια και αν δε σου χρειαζεται μπορεις να το απενεργοποιησεις απο τη συνδεσιμοτητα-δικτυα κιν.τηλεφωνιας-δικτυα GSM/3G-μονο GSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 καλημερα παιδια μου βγαζει ενα εικονιδιο ενα (Η) διπλα απο το σημα τι σημαινει αυτο ? και ενα αλλο πανω απο το σημα ειναι ποιο μικρο σαν (G) ειναι μεσα σε ενα κυκλο ειναι πολυ μικρο και δεν φενεται καλα τι σημαινει αυτο ? H = HSDPA G = [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/GPRS]GPRS[/ame] Αν δεν χρησιμοποιείς το internet μέσω του κινητού σου τότε απενεργοποίησε το 3G για εξοικονόμηση μπαταρίας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 H = HSDPA G = GPRS Αν δεν χρησιμοποιείς το internet μέσω του κινητού σου τότε απενεργοποίησε το 3G για εξοικονόμηση μπαταρίας. Εγώ μπαίνω στο ίντερνετ και με απενεργοποιημένο το 3G Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Με μικρότερες ταχύτητες όμως. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Και το δικό μου θολές βγάζει... Απο που το αγορασες αν επιτρεπεται?Ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AenikD Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Απο που το αγορασες αν επιτρεπεται?Ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες? απο το πλαισιο αγορασμενο την προηγουμενη εβδομαδα. και σε εξωτερικούς χώρους οι φωτο ειναι εντονα μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Εμένα πάντως το μόνο μου πρόβλημα είναι που δεν βρίσκω themes! Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Παιδιά, ξέρει κανείς πως απενεργοποιούνται τα widgets στην κεντρική οθόνη...;;; Δεν τα χρησιμοποιώ και μου κρύβουν και το εκάστωτε theme που έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 σε αντιθεση με τον προηγουμενο φιλο μηπως ξερει κανεις αμα μπορουμε να βαλουμε και αλλα widget και απο που θα τα βρουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 πως μπορουμε να βαλουμε το vodafone live? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 σε αντιθεση με τον προηγουμενο φιλο μηπως ξερει κανεις αμα μπορουμε να βαλουμε και αλλα widget και απο που θα τα βρουμε ? Αλλα widgets δεν μπορεις να προσθεσεις μιας και το κινητο δεν εχει ανοικτο λειτουργικο..Μονο αυτα που εχει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 τι εγινε ρε παιδια επεσε ακρα σιγη γιατι ? :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Να εβγαζαν και καμμια αναβαθμιση να δυναμωνε η αθλια χαμηλη ενταση ηχου κλησης (αλλα και ο ηχος του ακουστικου κατα τη συνομιλια ειναι οριακα δυνατος) και να εφευγαν τα μικροκολληματακια στους γρηγορους χειρισμους στα μενου...να ειχαμε και κατι να γραψουμε.Επισης το γρηγορο κειμενο δε με εξυπηρετει το ιδιο καλα με το Τ9 του C510,με καθυστερει αρκετα στα μυνηματα και σε ευκολες λεξεις συχνα.Παντως το κινητο ειναι πιστευω best value for money! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Αντιμετωπιζω ενα μια εκνευριστικη συμπεριφορα του γρηγορου κειμενου.παω να γραψω τη λεξη ΑΛΛΑ με τη γλωσσα στα ελληνικα και μου τη βγαζει aΛΛa και απο κατω σωστα.το κανει και σε αλλες λεξεις οπως πχ πeς και εχει καταντησει αηδια.δε νομιζω πως το εκανε απ την αρχη,το εχω σχεδόν 2 μηνες κ το παρατηρησα εδω και μια εβδομαδα περιπου.το κανει και σε αλλον!θελω πισω το παλιο Τ9,τι μουφα ειναι αυτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 πως μπορουμε να βαλουμε το vodafone live? Μας κανεις πλακα ετσι δεν ειναι? Ειδαμε και παθαμε πολλοι απο μας να το ξεφωρτωθουμε και συ ...Απεργοσπαστης!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 ξεχασε να βαλει το "γ" βρε παιδια..να β(γ)αλουμε εννοουσε..:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon33 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Εγω θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το walk mate Eco ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Αν δεν κάνω λάθος είναι η εφαρμογή που μετράει τα βήματά σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon33 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Εγω θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το walk mate Eco ; πώς ;. το χρησιμοποιείς π.χ στην γυμναστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ενεργοποίησε την εφαρμογή και ξεκίνα να περπατάς. Θα αρχίσει να μετράει τα βήματα σου. Για να δεις πως δουλεύει κάνε το εξής: ξεκίνα την εφαρμογή και κούνα πάνω κάτω το κινητό. Θα δεις τον μετρητή των βημάτων να αυξάνεται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon33 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ενεργοποίησε την εφαρμογή και ξεκίνα να περπατάς. Θα αρχίσει να μετράει τα βήματα σου. Για να δεις πως δουλεύει κάνε το εξής: ξεκίνα την εφαρμογή και κούνα πάνω κάτω το κινητό. Θα δεις τον μετρητή των βημάτων να αυξάνεται. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapphire86 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Το music player είναι κατώτερο από αυτό του W995i, επειδή σου δείχνει μόνο καλλιτέχνη (artist) και όνομα τραγουδιού (track name) στην οθόνη αναπαραγωγής. Δεν δείχνει σημαντικές πληροφορίες, όπως όνομα δίσκου (album), συνολική χρονική διάρκεια album, αριθμός κομματιών album κ.α. Επίσης, κατά την αναζήτηση τραγουδιού από τη λίστα "Όλα τα τραγούδια", σου επιτρέπει να πληκτρολογήσεις μόνο έναν χαρακτήρα, κι αν π.χ. έχεις πολλά τραγούδια που αρχίζουν από Τ (που είναι συνηθισμένο), πρέπει να ρολλάρεις κρατώντας πατημένο το "κάτω πλήκτρο" μέχρι να φτάσεις στο κομμάτι που θέλεις (χρονοβόρο)... Κατά τα άλλα σαν κάμερα είναι πολύ καλό για 5Mpixel, η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ, η ευκολία είναι γνωστή ως SE, αλλά η διαχείριση μουσικής είναι ένα κλικ κάτω από το w995i, και δυστυχώς πολλά κλικ κάτω σε σύγκριση με Nokia μουσικά τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 εχει κανεις προβλημα με κοσμοτε στο σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Να ρωτησω κατι.. Οταν εχεις κλειστη την οθονη και πατησης το πλαινο πληκτρο να δεις στιγμιαια την ωρα η τυχον αναπαντητες φαινοντε καθαρα,σε εξωτερικο χωρο πως ειναι? Γιατι εχω το 995 και τις πιο πολλες φορες ανοιγω το slide για να δω μιας και δε πολυ φαινοντε στο δικο μου! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts