asmodeus Δημ. March 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dreaming (25 Μάρ. 2004 , 17:01) Όταν λες τσιμπημένες τιμές asmodeus για πόσο πάνω λέμε? Aποτι μου εγραψαν παιδια παραπανω πολλες φορες διπλασιαζουν και τις τιμες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Τετοια να μου λες και να πάνε τα έξοδα και η κούραση τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Apo kinita ti ginetai ekei? Exei kaneis times endiktikes na mas pei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 δεν εχουν μεγαλες διαφορες στα καινουρια απο μαγαζι κινητα... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 sta 2h xrhsh omos? ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callesin Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (23 Μάρ. 2004 , 22:19) μακαρι να παρει και ο φιλος μου το διαβατηριο του για να ανεβουμε.οχι τιποτα αλλο αλλα κιεγω για παρασκευη λεω.μηπως ακομα κ αν δεν παρει το διαβατηριο να τον πεισω να ανεβουμε και να παμε οι 2 μας ρε Κωστα? :p :mad: Αδερφέ δεν είσαι εντάξει...δηλαδή τι, θα πάτε οι δυό σας και εγώ θα σας περιμένω έξω απο τα σύνορα; αυτά δεν μου τα είχες πει...Λες και φταίω εγώ που στη Νομαρχία λαμακίζονται...;Τεσπα.. :angry: Παράθεση http://www.atlantisfm.gr/Atlantis_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Callesin (27 Μάρ. 2004 , 19:27) :mad: Αδερφέ δεν είσαι εντάξει...δηλαδή τι, θα πάτε οι δυό σας και εγώ θα σας περιμένω έξω απο τα σύνορα; αυτά δεν μου τα είχες πει...Λες και φταίω εγώ που στη Νομαρχία λαμακίζονται...;Τεσπα.. :angry: :lol: :lol: heh φυσικα κ θα περιμενουμε να παρεις το πασαπορτι σου! ;) Κανονιστε παρασκευη που ψηνομαι να παω!θελω να παρω ρουχα γιατι εχω καποιο καιρο να παρω κ θελω ανανεωση! :happy: Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltoro Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (25 Φεβ. 2004 , 15:56) ok..eyxaristhmenoi oloi? Αν μπορείς να στείλεις τις πληροφορίες με pm και σε εμένα θα με βοηθούσες πολύ :) Παράθεση http://spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/125x50/takebacktheweb_125x50.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus (27 Μάρ. 2004 , 22:07) :lol: :lol: heh φυσικα κ θα περιμενουμε να παρεις το πασαπορτι σου! ;) Κανονιστε παρασκευη που ψηνομαι να παω!θελω να παρω ρουχα γιατι εχω καποιο καιρο να παρω κ θελω ανανεωση! :happy: ολο παραπoνα εισαι callesin :p .τεσπα κωστακι κιεγω για παρασκευη μας κοβω μιας και ειναι η μερα που βολευει ποιο πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 αντε αντε παρασκευη ανεβειτε!θελω να παρω ρουχα... θελω ανανεωση γκαρνταρομπας! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus (28 Μάρ. 2004 , 23:53) αντε αντε παρασκευη ανεβειτε!θελω να παρω ρουχα... θελω ανανεωση γκαρνταρομπας! στη νομαρχια πεστα κωστη..εγω θελω παπουτσια να παρω πως και πως :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 el toro u pm me! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 να ρωτησω κατι?αφου δεν θα παμε με οργανωμενο γκρουπ μηπως και απο οικονομικη αποψη συμφερει καλυτερα να παμε ως τα συνορα με αμαξι κ μετα με ταξι απο κει?τι λες κιεσυ κωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 εγω ρε Χρηστο ετσι πηγα κ την αλλη φορα!μεχρι τα συνορα απο Θεσ/νικη με το αμαξι κ μετα με ταξακι!για να μην σου πω τι ωρα φευγουν τα οργανωμενα γκρουπ... :( παναιαμ βοηθα!εγω τοσο πρωι δεν ξυπναω για να παω να ψωνισω! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Wirelessly posted (Nokia6100/1.0 (04.70) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από DrGus εγω ρε Χρηστο ετσι πηγα κ την αλλη φορα!μεχρι τα συνορα απο Θεσ/νικη με το αμαξι κ μετα με ταξακι!για να μην σου πω τι ωρα φευγουν τα οργανωμενα γκρουπ... :( παναιαμ βοηθα!εγω τοσο πρωι δεν ξυπναω για να παω να ψωνισω! Posi ora einai me tamaxi apo thessaloniki os ta sinora?Avrio eipan apo tin nomarxia ston callesin oti thanai etoimo to diavatirio.Gia na doume... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 2 ores peripou... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 niet! μιαμιση ωριτσα μεγιστο!εγω τοσο εκανα παντως!μεχρι Λευκωνα (λιγο πριν τις Σερρες στην διασταυρωση για Προμαχωνα) κανω 40 λεπτα κ κανα 30λεπτο για Προμαχωνα! απο την διασταυρωση ειναι 35 χλμ τα συνορα! 2 ωριτσες συνολο μεχρι το Σαντανσκι η το Πετριτσι! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus (30 Μάρ. 2004 , 23:44) niet! μιαμιση ωριτσα μεγιστο!εγω τοσο εκανα παντως!μεχρι Λευκωνα (λιγο πριν τις Σερρες στην διασταυρωση για Προμαχωνα) κανω 40 λεπτα κ κανα 30λεπτο για Προμαχωνα! απο την διασταυρωση ειναι 35 χλμ τα συνορα! 2 ωριτσες συνολο μεχρι το Σαντανσκι η το Πετριτσι! ωραια!!!οποτε 10 η ωρα ξεκιναμε απο θεσσαλονικη και 12 ειμαστε εκει!!!μια χαρα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 χοντρα χοντρα ναι!τοσο ειναι!καθε Δευτερα που παω στις Σερρες τοσο κανω!βαλε κ τα χιλιομετρα μεχρι τα συνορα!μετα ενα 10λεπτο απο τα συνορα ειναι το Σαντανσκι!κ τον ελεγχο στα συνορα.. ενα διωρο στο χαλαρο! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 αντε αντε... παλι ακυρωθηκε η ανοδος!αμαν αυτη η Νομαρχια!αλλα κ για αλλους που σκοπευουν να βγαλουν διαβατηριο... παντε στα Κ.Ε.Π. τα κανουν ολα κ συμφερουν! :) εγω μια χαρουλα το εβγαλα το διαβατηριο!αντε απο βδομαδα που ειναι κ βδομαδα αργιων ευκαιρια να παμε!να κανει κ λιγο καλο καιρο... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. April 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus ( 1 Απρ. 2004 , 23:52) αντε αντε... παλι ακυρωθηκε η ανοδος!αμαν αυτη η Νομαρχια!αλλα κ για αλλους που σκοπευουν να βγαλουν διαβατηριο... παντε στα Κ.Ε.Π. τα κανουν ολα κ συμφερουν! :) εγω μια χαρουλα το εβγαλα το διαβατηριο!αντε απο βδομαδα που ειναι κ βδομαδα αργιων ευκαιρια να παμε!να κανει κ λιγο καλο καιρο... παλι ακυρωθηκε :cry: (δεν θελω σχολια freak of nature).αχ αυτη η νομαρχια..οσον αφορα τα κεπ κ αυτα στην νομαρχια τα στελνουν οποτε....ελπιζω να βοηθησει κ ο κατα ταλλα ανοιξιατικος καιρος γιατι σημερα ηταν χαλια...θελω να ψωνισω επιτελους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 xm.....thn trith erxomai ellada...mhpos na psoniso ego gia sena kai na er8eis sta synora na ta pareis?xaxaxa Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. April 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 εγω ανεβαινω την τριτη πανω τελικα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 ego katebaino thn trith.....cu sta synora bre!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. April 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 2 Απρ. 2004 , 14:19) ego katebaino thn trith.....cu sta synora bre!!! οκ...ελπιζω να σε πετυχω!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts