irenegate77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Ναι,αυτη ειναι η τελευταια :) οκ Thx a lot :happy: @Dinos26 βασικα εξαρταται αν ειναι απο vodafone cosmote κτλ εμενα ηταν cosmote.. οι διαφορες σιγουρα ειναι λιγες αλλα νομιζω γινεται αρκετα πιο γρηγορο το κινητο... ισως και πιο σταθερο επισης εγω εχω την επιλογη να απενεργοποιησω τον ηχο στη καμερα να βγαλω τα λογοτυπα της κοσμοτε οταν ανοιγει και κλεινει το κινητο να φυγουν καποιοι ηχοι πο ειχε μεσα αυτα εχω βρει εως τωρα:O Edited April 19, 2010 by irenegate77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) επιτελους καταφερα να κανω το ριμαδι το debrand :yahoo: :w00t: :yahoo: τελευταια εκδοση λογικα ειναι η R2AK006 ε? αμα δεν το κανεις debrand δεν μπωρεις να βαλεις τις τελευταιες ενημερωσεις? θηκες για vivaz ξερετε που μπορω να βρω (σε καταστηματα οχι μεσω νετ)? Edited April 19, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 αμα δεν το κανεις debrand δεν μπωρεις να βαλεις τις τελευταιες ενημερωσεις? θηκες για vivaz ξερετε που μπορω να βρω (σε καταστηματα οχι μεσω νετ)? εννοειται πως μπορεις να βαλεις τις τελευταιες ενημερωσεις αλλα το κινητο παραμενει branded ειναι αρκετα ευκολη διαδικασια το debrand αξιζει να την προσπαθησουν αυτοι που δεν τους πολυενδιαφερει η εγγυηση :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 το θεμα ειναι η εγγυηση μετα θα ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 αμα δεν το κανεις debrand δεν μπωρεις να βαλεις τις τελευταιες ενημερωσεις? Απλα περιμενεις να βγαλει ενημερωση η εταιρια απο οπου εχεις αγορασει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos26 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ναι και εγώ της cosmote έχω!ήταν δύσκολη η όλη διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 το θεμα ειναι η εγγυηση μετα θα ισχυει? απο την εταιρεια που το πηρες οχι αλλα απο τη sony ericsson ισχυει :) @Dinos26 οχι βεβαια στην αρχη μπερδευτηκα λιγο και ημουν ετοιμη να τα παρατησω αλλα ο επιμενων νικα τελικα βρηκα κατι που δεν ειχα κανει σωστα 2-3 φορες αλλα μετα που το διορθωσα δουλεψε ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ναι και εγώ της cosmote έχω!ήταν δύσκολη η όλη διαδικασία? μαλλον αμα το κανεις χανεις την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ναι και εγώ της cosmote έχω!ήταν δύσκολη η όλη διαδικασία? Οχι, ειναι πολυ ευκολη η διαδικασια.Για μενα αξιζει τον κοπο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 απο την εταιρεια που το πηρες οχι αλλα απο τη sony ericsson ισχυει :) αμα δεν δω τπτ κοληματα θα το αφισω αλιως μετα θα δουμε τι πρεπει να κανουμε:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Οχι, ειναι πολυ ευκολη η διαδικασια.Για μενα αξιζει τον κοπο :) και για μενα γινεται πιο γρηγορο το κινητο ή απο τη χαρα μου φαινεται ετσι? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 και για μενα γινεται πιο γρηγορο το κινητο ή απο τη χαρα μου φαινεται ετσι? :lol: Κι εμενα μου φαινεται πιο γρηγορο,αλλα ισως ειναι απο τη χαρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Κι εμενα μου φαινεται πιο γρηγορο,αλλα ισως ειναι απο τη χαρα :lol: οπως και να εχει η κατασταση αλλιως ειναι η αισθηση ενος branded και ενος unbranded κινητου :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 οπως και να εχει η κατασταση αλλιως ειναι η αισθηση ενος branded και ενος unbranded κινητου :dance: Ακριβως , ειναι ακρως εκνευριστικα τα λογοτυπα των παροχων :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos26 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Μήπως μπορείτε να μου πείτε και πως γίνεται το debranding ή είναι πολύ μεγάλος κόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Μήπως μπορείτε να μου πείτε και πως γίνεται το debranding ή είναι πολύ μεγάλος κόπος? πηγαινε σε αυτο το site http://forums.se-nse.net/topic/48273-tutorial-sony-ericsson-vivaz-debranding/ ακολουθησε προσεκτικα τα βηματα και σε λιγο ολα θα ειναι διαφορετικα στο κινητο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Μήπως μπορείτε να μου πείτε και πως γίνεται το debranding ή είναι πολύ μεγάλος κόπος? Εδω ειναι το link με τις οδηγιες. Edit: Με προλαβε η irene Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos26 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Τα update που λέτε τι ακριβός είναι?και γίνονται μονό σε unbranded συσκευές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Τα update που λέτε τι ακριβός είναι?και γίνονται μονό σε unbranded συσκευές? τα updates ειναι οι νεες εκδοσεις λογισμικου που βγαινουν και γινονται και σε unbranded και σε branded συσκευες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Τα update που λέτε τι ακριβός είναι?και γίνονται μονό σε unbranded συσκευές? Ειναι αναβαθμιση του λογισμικου,συνηθως διορθωνονται καποιες δυσλειτουργιες , ειτε προστιθενται νεες λειτουργιες.Γινεται και σε branded αλλα θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να κυκλοφορησει το update απο τον παροχο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos26 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Μαλιστα!σας ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο και τις πληροφοριες σας!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach_air Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Λοιπον εδώ και λίγες ημέρες έκανα κι εγω swich σε smart phone με το VIVAZ. Συμβιβάστηκα (δεν συνήθισα) με την τηλεφωνική λειτουργία του κινητού, η οποία υστερεί πολύ κατα την γνώμη μου σε σχέση με τα κλασικα μενου της SE. Όμορφο, σε μπλέ χρωματάκι, COSMOTE branded, έσβησα τις φωτό με το λογότυπο, και δεν μου φαίνεται οτι υστερεί τραγικά απο τα unbranded. Κατι επαννεκινήσεις και κολληματάκια τρώει οταν το ζορίζω λίγο. Το MyPhoneExplorer (τελευταία έκδοση)δούλεψε εν μερει, σε ΧΡ sp3, στην COM12 με ανοιχτό παράλληλα το PCSuite. Ο κατάλογος περναει μεν, η μεταφορά sms απο άλλο κινητό (πχ Κ800) μπλοκάρει στην μέση και κανει επανεκκίνηση το κινητό. Απο την FJ software μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι άλλο, πρεπει να το κανονισει η SE με το λογισμικο της πλεον. Απο θέμα ιντερνετ, πολλές εφαρμογές δεν ρωτούν πιό δικτυο να χρησιμοποιήσουν, με αποτελεσμα να μπαινουν αυτόματα στο WAP, απο το οποιο δεν έχω πακέτο χρήσης, οπότε χάλασα τις ρυθμίσεις για να μην χρεώνομαι. Με άλλα λόγια προτιμώ να μην έχω ιντερνετ στο δρόμο, παρά να χρεώνομαι. Άλλωστε τα hotspot ειναι πλέον αρκετά. Garmin ΧΤ περασα κανονικά, με χαρτες Ευρώπης, Autodrive και Toponavigator. Η διαδικάσία τρώει λίγο χρόνο, αξίζει όμως. Επιλέγεις απο μέσα ποιόν να χρησιμοποιήσεις. Εννοείται χωρίς A-GPS και μόνο με GPS, ταχύτατα, άμεσο κλέιδωμα. Επειδή διάβασα διάφορα σε προηγούμενα ποστ, δοκιμάστε το gps που έχετε στο αυτοκίνητο αν πιάνει σε κλειστό χώρο, και θα καταλάβετε την λειτουργία του. Το εσωτερικό gps βεβαια θέλει ρύθμιση, ψάξτε λίγο στο φορουμ, θα βρείτε την ακρη. Αυτα. Απο καμέρα, δεν περίμενα κατι καλύτερο, τα ΧΕΝΟΝ δεν συγκρίνονται, ακόμη και με τα 3,2MP που είχα στο κ800. Όμως ας μην υπερβάλλουμε, μια χαρα είναι. Και η μπαταρία, στην αναμονή καλή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Τωρα εγω που θα το παρω απο Wind , και που φυσικα ειναι unbranded , αξιζει πριν το λειτουργησω ας πουμε καν , να του κανω update , αν φυσικα χρειαζεται? Τι λετε? Την γνωμη σας? Οπως και να'χει η τελευταια αναβαθμιση , ειναι η τελευταια αναβαθμιση. Πως θα δω εγω στην συσκευη ποιο firmware εχει? Η R2AK006 , ισχυει και για τις unbranded συκευες?Και ποιο ειναι το τελευταιο firmware , στις unbranded συσκευες? Ευχαριστω. Edited April 20, 2010 by yiannis64 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 εγω θα το παρω απο ote θα ειναι branded cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Εχω φάει τα μάτια μου να διαβάζω για τα navigation προγράμματα και δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα. Garmin XT: ο πιο καλό χάρτης με διαφορά και πολλά pois, πολλά κολλήματα, πολύ βαρύ Sygic: το πιο ελαφρύ και γρήγορο. όχι τόσο καλός χάρτης και πολλά pois όπως το garmin, δεν σε αφήνει να παίζεις(μετακινείς) με τον χάρτη και να κάνεις εκεί επάνω δουλειά. NDrive: ίσως η ενδιάμεση λύση. Φανταστικό interface, χάρτες σαν του sygic, γρήγορο και με καλύτερη από όλα ακρίβεια. Ποια είναι η γνώμη σας όσοι τα έχετε δοκιμάσει στο Vivaz? Πως συμπεριφέρονται σε αυτό? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts