Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Προχθές το βράδυ μου κλέψανε το iPhone μου και έπεσε στα χέρια μου ένα ροζ Vivaz μιας φίλης το οποίο και μου χάρισε για να κάνω την δουλειά μου προσωρινά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουν τα ροζ καπάκια του κινητού από την αντιπροσωπεία και πόσο περίπου θα μου κοστίσει;

Ευχαριστώ

Εμφανίστηκε ενα παρομοιο θέμα πριν απο κάποιες σελιδες.Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποια αντιπροσωπεία.Μόνος σου καλύτερα να μην το δοκιμασεις γιατι ειναι επικίνδυνο.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτσι για την ιστορία, πήγα στην αντιπροσωπεία της sony ericsson στο Ηράκλειο και ρώτησα για την αλλαγή που θέλω να κάνω και μου ζήτησαν 40 ευρώ :mad:

Εννοείτε πως δεν τους το άφησα και σηκώθηκα κι έφυγα.

Μόνος σου καλύτερα να μην το δοκιμασεις γιατι ειναι επικίνδυνο.

Μπα, πίστεψέ με, το χω κάνει πολλέεεες φορές με housings από κίνα σε άλλα κινητά :lol:

τα εχω αλλαξει τα μπροστινα καπακια αλλα ειναι λιγο παλουκι παιδια,θελει πολυ προσοχη και παραλιγο να σπασουν,ειδικα το κατω..απο το εμποριο τα ειχα παρει περιπου 7 €

λοιπον να πω και γω τον πονο μου..θελω να περασω το spbmobileshell αλλα φυσικα πρεπει πρωτα να βρω τα cer key που φυσικα εδω και μηνες δεν τα βρηκα(και δεν υπαρχουν πλεον) επειδη ψαχνομαι εδω και καιρο και ακρη δεν βρισκω,υπαρχει κανενας τροπος να hackαρω την συσκευη μου, να την κανω sign και γω δεν ξερω τι αλλο και με απλο τροπο να μου εξηγησει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορω να περναω εφαρμογες?? ευχαριστω για την οποια απαντηση υπαρξει..

επισης κατι αλλο,εχω την εκδοση R2AK007 η οποια απο οτι καταλαβα δεν ειναι και η πιο καινουργια,οταν παω μεσω seus ομως δεν βρισκει καποια νεοτερη,γιατι???τι αλλο μπορω να κανω?? ευχαριστω πολυ και παλι..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

λοιπον να πω και γω τον πονο μου..θελω να περασω το spbmobileshell αλλα φυσικα πρεπει πρωτα να βρω τα cer key που φυσικα εδω και μηνες δεν τα βρηκα(και δεν υπαρχουν πλεον) επειδη ψαχνομαι εδω και καιρο και ακρη δεν βρισκω,υπαρχει κανενας τροπος να hackαρω την συσκευη μου, να την κανω sign και γω δεν ξερω τι αλλο και με απλο τροπο να μου εξηγησει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορω να περναω εφαρμογες?? ευχαριστω για την οποια απαντηση υπαρξει..

Eπισης κατι αλλο,εχω την εκδοση R2AK007 η οποια απο οτι καταλαβα δεν ειναι και η πιο καινουργια,οταν παω μεσω seus ομως δεν βρισκει καποια νεοτερη,γιατι???τι αλλο μπορω να κανω?? ευχαριστω πολυ και παλι..

Κατ αρχας η συσκευη πλεον εχει χακαριστει πληρως, και ειχαμε και ενημερωση εδω στο φορουμ μια-δυο σελιδες πριν.

Αν κανεις μια αναζητηση στο google για "CODeRUS: Easiest Way to Hack all Symbian phones" θα βρεις τις οδηγιες, ειναι πολυ απλο.

Οσο για την αναβαθμιση, δε γνωριζω αν εχεις την τελευταια καθως το τηλεφωνο σου προφανως ειναι branded με τα λογοτυπα καποιας εταιρειας. Η τελευταια unbranded εκδοση ειναι η R2EA023 (20-08-10), ΑΛΛΑ απο οτι ειπαν καποια παιδια σε προηγουμενα ποστ ο οδηγος για debrand δε δουλευει με την τελευταια εκδοση του SEUS, οποτε πρεπει να ψαξεις καποιον αλλο τροπο.

:superman: SX1 RULES !!!

Παιδια καταρχην να σας πω οτι ειμαι τελειως ασχετος απο symbian ...

Εχει πεσει στα χερια μου ενα Vivaz ...

Εψαχνα να βρω καποια συντομευση για το market εφαρμογων (ovistore (?) ) αλλα δεν βρηκα πουθενα κατι τετοιο ...

Δεν υπαρχει κατι τετοιο ?

Επισης ,μπορεις να του βαλεις widgets οπως τα android smartphones ...?

Το αντιστοιχο market στην SE ειναι το PlayNow, αλλα δεν εχει και τπτ μεσα...

Τις εφαρμογες που θες τις βρισκεις απο το pc και μετα τις στελνεις στο κινητο και τις εγκαθιστας.

Widgets μπορεις να εγκαταστησεις μεσα στο μενου, αλλα οχι στην αρχικη οθονη. Σε αυτη μπορεις να βαλεις μονο μερικα, κυριως εφαρμογες flash.

Ειναι διαμορφωμενο ετσι απο την SE.

Παντως υπαρχουν πολλα διαθεσιμα shells, τα οποια αφου τα εγκαταστησεις, μπορεις να τα παραμετροποιησεις οπως θες και να βαλεις και widgets στην αρχικη οθονη.

Θελω να ρωτησω ποσες πληρεις φορτισεις να κανω στο vivaz μιας κ η μπαταρια ειναι καινουργια?Κ ποσες ωρες να το φορτιζω?Σας ευχαριστω.

Την πρωτη φορτιση 6 ωρες τουλαχιστον. Στις επομενες 10 φορτισεις θα κανεις πληρη κυκλο αποφορτισης-φορτισης και απο κει και μετα οπως θες ΑΛΛΑ τουλαχιστον 1 φορα το μηνα για 2 φορες στη σειρα θα κανεις πληρη αποφορτιση-φορτιση αν θες να κρατησει η μπαταρια.

Θελω να ρωτησω ποσες πληρεις φορτισεις να κανω στο vivaz μιας κ η μπαταρια ειναι καινουργια?Κ ποσες ωρες να το φορτιζω?Σας ευχαριστω.

Η πρώτη φόρτιση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαρκέσει τόσο πολύ ούτε και να γίνουν 10 πλήρεις κύκλοι αρχικά. Οι μπαταρίες λιθίου δεν υποφέρουν από το "φαινόμενο της μήμης". Μόλις δείξει ότι έχει γεμίσει (κανένα 2ωρο συνήθως) πρέπει να το βγάλεις από τη φόρτιση και πλέον να το χρησιμοποιήσεις κανονικά. Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι η μπαταρία ενεργοποιείται πλήρως μετά από 3 κύκλους, οπότε θα δεις την πραγματική πλήρη απόδοσή της αφού τη δουλέψεις για λίγες μέρες.

Αντίθετα η συνεχόμενη φόρτιση έχει παρατηρηθεί ότι λειτουργεί αρνητικά για τη ζωή των μπαταριών λιθίου, κυρίως λόγω των θερμοκρασιών που αναπτύσσονται. Επίσης και η συνεχόμενη πλήρης αποφόρτιση των μπαταριών λιθίου έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη διάρκεια ζωή τους.

Γενικώς αυτά με τις συνεχόμενες ώρες φόρτισης και τις πλήρεις αποφορτίσεις δεν ισχύουν για τις μπαταρίες λιθίου, ίσχυαν για τις παλαιότερες νικελίου.

Edited by multiPetros

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Το τι λεει η θεωρια φιλε μου ειναι τελειως διαφορετικο απ το τι πρεπει να γινει στην πραξη.

Αν δεν ακολουθηθει συντηρηση μπαταριας με πληρεις κυκλους φορτισης-αποφορτισης ειναι απολυτως βεβαιο οτι η μπαταρια θα χαλασει με την παροδο του χρονου.

Εχω το κινητο 1.5 χρονο και η μπαταρια μου κραταει οπως την 1η μερα, χωρια που ποτε μου δεν εχω χαλασει μπαταρια σε κινητο.

Αποδειξη των παραπανω αποτελουν οι μπαταριες των λαπτοπ, οι οποιες παρολο που ειναι λιθιου, αν δεν τις συντηρεις καταστρεφονται και δε κρατανε ουτε 10 λεπτο.

Καλησπέρα σας! Εχω ενα vivaz pro και επείδη δεν εχει Ελληνίκα προσπάθησα να του βάλω εγώ με το wotanserver και ενω το κινητό είχε σχεδόν άδεια μπαταρία, έκανα τρείς προσπάθειες και ολες απέτυχαν και τωρα το κινητό δεν ανοίγει, το αφησα να φορτίση αλλα τίποτα οταν το συνδέω με το pc αναβει η κόκκινη λυχνία για κανα 10λεπτο για k για 2-3λεπτα μενει αναμενει η οθονη με το λογοτυπο της sonyericsson και μετα σβυνει μετα απο ωρα αν πατήσω το on γινέται ξανα το ίδιο...Εχεί κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εχει παθει?? Ευχαριστώ!

WotanClient 3.4.0 - http://www.WotanServer.com [3004000]

Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit ELL (ELL)

[APPSTART] checking version for WotanClient.exe...

[APPSTART] Filename: C:\Users\user\Downloads\WotanClient.exe

[APPSTART] Local hash: FF0F47153D82ADD60DBBE0DA2BA687981A4FE312

[APPSTART] Remote hash: ff0f47153d82add60dbbe0da2ba687981a4fe312

[APPSTART] checking version for data/data3.zip...

[iNET] saving http://storage.wotanserver.com/version/data3.zip as C:\Users\user\Downloads\data\data3.zip

[iNET] connecting server...

[iNET] getting file info...

[iNET] filesize: 559 KB

[iNET] downloading...

[iNET] done.

[APPSTART] ZIP: unpacking data...

Connect your phone pressing "C"...

phone found: DCU-60 @ PORT01

initializing...

IDENT: PROT_VER="01";DATE="20101025";TIME="17:25:00";VER="R8A035";UNIQUE_DEV_ID="09B4CC7FF271A778C91C3E92B776D049B8F26502";UNIQUE_DEV_ID_2="55531CC43FF780D4A301573266B5312E6349A256";CXC="1217-2350";TYPE="S1_EROM";SEC_LOCK_STATUS="LOCKED";HASH_PUB_KEY="367D1BA6B0721D40E7C66640876A211C0F9207B2";EROM_AID="0001";LOADER_AID="0004";SW_AID="0001";CUST_AID="0001";SIM_LOCK_AID="0001";IMEI="01230400130150";MSN="BX902BRBKG";SIN_VER="0001";SIMLOCK_TAMP="NOT_TAMPERED";AID_TAMP="NOT_TAMPERED";LOADER_ROOT="S1_Loader_Root_bd6b";EROM_ROOT="S1_EROM_Root_713e";SW_ROOT="S1_SW_Root_1f6d";CUST_ROOT="S1_Cust_Root_263f";SIM_LOCK_ROOT="S1_SL_Root_esll";HW_CONF_ROOT="S1_HWConf_Root_a1ec";

done.

S1 Plus platform detected

U8a (1244-7173_R2A)

PLATFORM DB0101

IMEI: 0...0

MODEL: U8a

OTP: N/A CID 00

EROM: N/A CID 00

SIMLOCK: NO

CDA: 1244-7173_R2A N/A (N/A)

FIRMWARE: R2D004

Importing settings...

Settings imported.

short name: [u8]

phone found

>> Downloading necessary files...

SELECTED PHONE: U8

SELECTED FW: R2EA023

SELECTED CDA: Generic Trade Adriatic

>> RXC6d069b1e7bb060e9845dc47830e92bff

>> downloading...

[iNET] saving http://storage.wotanserver.com/RXC6d069b1e7bb060e9845dc47830e92bff as C:\Users\user\Downloads\data\flashes\RXC6d069b1e7bb060e9845dc47830e92bff

[iNET] filesize: 32 MB

[iNET] downloading...

[iNET] done.

Filesize: 34227147

>> File ready and CRC is OK

>> RXBd10c67cf5be4bf41eb1b7ab14041fccf

>> downloading...

[iNET] saving http://storage.wotanserver.com/RXBd10c67cf5be4bf41eb1b7ab14041fccf as C:\Users\user\Downloads\data\flashes\RXBd10c67cf5be4bf41eb1b7ab14041fccf

[iNET] filesize: 258 MB

[iNET] downloading...

[iNET] done.

Filesize: 270795229

>> RXD860766da8902aaeff7fd40c6792dca82

>> downloading...

[iNET] saving http://storage.wotanserver.com/RXD860766da8902aaeff7fd40c6792dca82 as C:\Users\user\Downloads\data\flashes\RXD860766da8902aaeff7fd40c6792dca82

[iNET] filesize: 226 KB

[iNET] downloading...

[iNET] done.

Filesize: 232299

>> download completed.

>> Booting phone...

ERROR: file header write failed!

ERROR: file header write failed!

Connect your phone pressing "C"...

phone found: DCU-60 @ PORT01

initializing...

IDENT: PROT_VER="01";DATE="20101025";TIME="17:25:00";VER="R8A035";UNIQUE_DEV_ID="09B4CC7FF271A778C91C3E92B776D049B8F26502";UNIQUE_DEV_ID_2="55531CC43FF780D4A301573266B5312E6349A256";CXC="1217-2350";TYPE="S1_EROM";SEC_LOCK_STATUS="LOCKED";HASH_PUB_KEY="367D1BA6B0721D40E7C66640876A211C0F9207B2";EROM_AID="0001";LOADER_AID="0004";SW_AID="0001";CUST_AID="0001";SIM_LOCK_AID="0001";IMEI="01230400130150";MSN="BX902BRBKG";SIN_VER="0001";SIMLOCK_TAMP="NOT_TAMPERED";AID_TAMP="NOT_TAMPERED";LOADER_ROOT="S1_Loader_Root_bd6b";EROM_ROOT="S1_EROM_Root_713e";SW_ROOT="S1_SW_Root_1f6d";CUST_ROOT="S1_Cust_Root_263f";SIM_LOCK_ROOT="S1_SL_Root_esll";HW_CONF_ROOT="S1_HWConf_Root_a1ec";

done.

S1 Plus platform detected

U8a (1244-7173_R2A)

PLATFORM DB0101

IMEI: 0...0

MODEL: U8a

OTP: N/A CID 00

EROM: N/A CID 00

SIMLOCK: NO

CDA: 1244-7173_R2A N/A (N/A)

FIRMWARE: R2D004

Importing settings...

Settings imported.

short name: [u8]

phone found

>> Downloading necessary files...

SELECTED PHONE: U8

SELECTED FW: R2EA023

SELECTED CDA: Generic Trade Adriatic

>> RXC6d069b1e7bb060e9845dc47830e92bff

>> found cached, checking integrity...

Filesize: 34227147

>> RXBd10c67cf5be4bf41eb1b7ab14041fccf

Filesize: 270795229

>> RXD860766da8902aaeff7fd40c6792dca82

Filesize: 232299

>> download completed.

>> Booting phone...

>> phone ready.

>> processing MAIN: C:\Users\user\Downloads\data\flashes\RXBd10c67cf5be4bf41eb1b7ab14041fccf

>> checking archive...

>> unpacking C:\Users\user\Downloads\data\R2A_HB109_Open_fill150block1__S1_SW_LIVE_1F6D_0001_SSW.s01...

>> Flashing MAIN file:

C:\Users\user\Downloads\data\R2A_HB109_Open_fill150block1__S1_SW_LIVE_1F6D_0001_SSW.s01

>> unpacking C:\Users\user\Downloads\data\R2A_HB109_Open_fill150block2__S1_SW_LIVE_1F6D_0001_SSW.s02...

>> Flashing MAIN file:

C:\Users\user\Downloads\data\R2A_HB109_Open_fill150block2__S1_SW_LIVE_1F6D_0001_SSW.s02

>> unpacking C:\Users\user\Downloads\data\R2A_HB109_Open_fill150block3__S1_SW_LIVE_1F6D_0001_SSW.s03...

>> Flashing MAIN file:

C:\Users\user\Downloads\data\R2A_HB109_Open_fill150block3__S1_SW_LIVE_1F6D_0001_SSW.s03

>> unpacking C:\Users\user\Downloads\data\R2A_HB109_Open_fill150block4__S1_SW_LIVE_1F6D_0001_SSW.s04...

>> Flashing MAIN file:

C:\Users\user\Downloads\data\R2A_HB109_Open_fill150block4__S1_SW_LIVE_1F6D_0001_SSW.s04

ERROR: file write failed!

ERROR: file write failed!

• 3 weeks later...

http://www.zedge.com για θεματα κλπ

και http://www.mobile9.com εγω απο αυτο ειχα κατεβασει παρα πολλες εφαρμογες κ παιχνιδια. δηλωνεις τη συσκευη και κανεις επιλογη τι θες

Οχι, εχει σταματησει η υποστηριξη του εδω και καιρο.

Ειλικρινα με το που διαβασα το post μου ηρθε να το πεταξω στον τοιχο. Ξεχασμενοι απο τον θεο δηλαδη?

Ηταν αποφαση της S.E. η οποια εχει να κανει με το γεγονος οτι σταματησε να ασχολειται με το Symbian δια παντος.

Θα πάρει καμια αναβαθμιση λογισμικού σε καποιο απο τα νεα Software Belle ή κατι τετοιο?

Το Symbian ανοικει εξ ολοκληρου στη Νοκια εδω και καιρο.

οποτε μετα την S60 5th (S^1), η S^3 και οι αναβαθμισεις της (Αννα, Μπελ) ειναι της Νοκια δουλεια.

Πλεον μονο Νοκια με Symbian βγαινουν.

Η SE αφου εθαψε πρωτα το Symbian UIQ με τελευταιους εκπροσωπους τα P1i , W960 και M600... συνεχισε με S^1 και Satio/Vivaz/Pro αλλα την πηρε το ρε(υ)μα του Android.

Πρεπει να εφυγε απο το Symbian Foundation αρχες του 2010

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 1 month later...

Το κινητο εχει επεξεργαστη 720ΚHz καθολου ψοφιος......

Τρεχω HD παιχνιδια χωρις κοληματα κτλ.

Ειναι διαμαντι το τηλεφωνο,πουλανε το ace της samsung 270 euro και εχει καμερα 640χ480 και αυτο λογω της αναβαθμισης σε android 2.3.3,πριν ειχε 320χ240,και το vivaz ειναι HD και τραβαει απιστευτα βιντεο,οπως και φωτογραφιες.

Το συγκρινα και με το xperia neo v που ειχα ενα μηνα,πολυ μπροστα το vivaz σε καμερα συνολικα.αλλα και σε ταχυτητα δεν υστερει,τα ειχα διπλα διπλα το ιδιο ανοιγανε φακελους,απλα το neo v επιανε πολυ γρηγοροτερα δορυφορους πραγμα αδιαφορο για μενα.Το neo v εχει 1000ΚHz επεξεργαστη....

Ακου τι θα κανεις,αν εχεις πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες τσεκαρε "διαχειρηση εργασιων" μηπως εχεις ανοιχτες εφαρμογες.

Μετα πηγαινε στην μνημη του κινητου την C και μετεφερε οτι αρχεια υπαρχουνε,βιντεο,φωτο,μουσικη στην εξωτερικη καρτα μνημης.Δες μηπως εχεις εγκαταστησει εφαρμογη στην μνημη του κινητου,οποτε κανε απεγκατασταση και εγκατασταση στην εξωτερικη μνημη.

Μια καλη λυση ειναι ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του λογισμικου και στησιμο απο την αρχη με προσοχη.

Εγω ετσι εκανα,εχω και το spb shell σαν αρχικο μενου και παει σφαιρα.......

Παραθετω αρχικες οθονες που ειναι πληρους λειτουργιας.........

Edited by isolove

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

1000ΚΗz = 1MHz

1000MHz = 1GHz

Άρα το Vivaz έχει 720MHz επεξεργαστή και το Neo 1GHz. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

"αλλο" Vivaz θα εχω στο μυαλο μου εγω λοιπον

ενα Vivaz πιο αργο και απο replay με μια οθονη αφης που θελει φτυαρι για να υπακουσει

φιλε, iso, τα παραλες

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ενα Vivaz πιο αργο και απο replay με μια οθονη αφης που θελει φτυαρι για να υπακουσει

φιλε, iso, τα παραλες

Φιλε thePRODIGY και οι δυο τα παραλετε.

Το τηλεφωνο ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο τα υπολοιπα symbian και τα φτηνα android και υστερει μονο απο τις ακριβες προτασεις.

Οσο για την οθονη ειναι η καλυτερη και πιο αμεση resistive που εχω πιασει αλλα ειναι φυσικο να μη μπορει να συγκριθει με capacitive.

Οσο για την καμερα οντως ειναι απιστευτη. Αν δεν ετρωγε αραια και που κανα frame drop στο video (που μαλλον ειναι αποτελεσμα της χαμηλης ταχυτητας της καρτας μνημης) θα επαιρνε χαλαρα 10/10.

Σιγουρα απο τις καλυτερες καμερες της αγορας.

1000ΚΗz = 1MHz

1000MHz = 1GHz

Άρα το Vivaz έχει 720MHz επεξεργαστή και το Neo 1GHz. :)

Χα χα,σωστος,ευχαριστω για την διορθωση!

φιλε, iso, τα παραλες

Ανεβασα ενα βιντεακι....πατωντας το vivaz.....

thePRODIGY,Ενα vivaz με 16gb καρτα class 2(!) και το spb shell εν λειτουργεια ανοιγει φακελους το ιδιο γρηγορα με το....αδειο neo-v!

οταν δε φορτωσα στο neo v το spb shell(σε καρτα 4gb class 4) το vivaz εκανε παρτυ!

Βλεπεις να παταω δευτερη φορα η με βια στο βιντεο?απλα χαιδευω.....Και ανοιξα και τον φακελο με τις φωτο εται για να μην κανουμε μισες δουλειες......καπου 400 φωτο στο κινητο,15 βιντεο και 20 εφαρμογες συνολικα 5gb γεματα......(μονο τα RasterData του Νdrive 2gb)

RAZIEL1799,κανει αυτα τα κοψιματα στα πρωτα δευτερολεπτα,μετα ρολαρει αψογα...θεμα καρτας.

Σκεφτομαι με μια class 10 ποσο καλυτερα μπορει να παει γενικα η ταχυτητα??:D:lol:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

καλησπέρες...έχω στο vivaz το garmin και πολύ συχνά κολλάει!

άλλες φορες κολλάει ο χάρτης και η τύπισα συνεχίζει να μιλάει και μετά κλείνει η εφαρμογή μόνη της

άλλες φορες κολλάει τελείως και θέλει restart το κινιτό

και με τους δύο τρόπους πάντως με αφήνει να ψάχνομαι στα στενα!

χρησιμοποιώ τον 4in1 χάρτη!

ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω τιπτ για να το συνεφέρω;

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro