Jump to content

panos_kav24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panos_kav24

  1. καλησπερα και παλί,προσπαθώ να ξεlockαρω ενα samsung gti5500 με android 2.2,αλλα εχω το εξής προβλημα,καθως προσπαθω να κανω ολα τα βηματα απο το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1335548, δεν ξερω τι κανω λαθος αλλα δεν μπορω να βρω το arxeio bml5 που μου ζηταει..η δεν ξερω αν κανω λαθος με τον κωδικα στον dos..αν εχει ασχοληθει κανεις και ξερει καμια ιδεα ας την ριξει.. ευχαριστω πολυ για την οποιοδηποτε απαντηση.
  2. καλησπέρα και απο μένα,μπορει να είμαι σε λάθος topic αλλα χρειάζομαι την βοηθεια σας..ενας φίλος εχει ενα samsung galaxy gti5500 με android 2.2 , το είχε πάρει απο εξωτερικο με αποτελεσμα να μην δεχετε ελληνικες καρτες sim.το εδωσε σε μενα μιας και ειχα πειραξει το δικο μου (vivaz),ελα μου ντε που δεν εχω ιδεα απο samsung..μπορει καποιος να με κατευθυνει με το τι πρεπει να κανω??η απο καπου να ξεκινησω.. Ευχαριστω για την οποιαδηποτε απαντηση.
  3. καλησπέρα και απο μένα.ενας φίλος εχει ενα samsung galaxy gti5500 με android 2.2 , το είχε πάρει απο εξωτερικο με αποτελεσμα να μην δεχετε ελληνικες καρτες sim.το εδωσε σε μενα μιας και ειχα πειραξει το δικο μου (vivaz),ελα μου ντε που δεν εχω ιδεα απο samsung..μπορει καποιος να με κατευθυνει με το τι πρεπει να κανω??η απο καπου να ξεκινησω.. Ευχαριστω για την οποιαδηποτε απαντηση.
  4. λοιπον να πω και γω τον πονο μου..θελω να περασω το spbmobileshell αλλα φυσικα πρεπει πρωτα να βρω τα cer key που φυσικα εδω και μηνες δεν τα βρηκα(και δεν υπαρχουν πλεον) επειδη ψαχνομαι εδω και καιρο και ακρη δεν βρισκω,υπαρχει κανενας τροπος να hackαρω την συσκευη μου, να την κανω sign και γω δεν ξερω τι αλλο και με απλο τροπο να μου εξηγησει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορω να περναω εφαρμογες?? ευχαριστω για την οποια απαντηση υπαρξει.. εχω κουραστει πραγματικα.
  5. τα εχω αλλαξει τα μπροστινα καπακια αλλα ειναι λιγο παλουκι παιδια,θελει πολυ προσοχη και παραλιγο να σπασουν,ειδικα το κατω..απο το εμποριο τα ειχα παρει περιπου 7 € λοιπον να πω και γω τον πονο μου..θελω να περασω το spbmobileshell αλλα φυσικα πρεπει πρωτα να βρω τα cer key που φυσικα εδω και μηνες δεν τα βρηκα(και δεν υπαρχουν πλεον) επειδη ψαχνομαι εδω και καιρο και ακρη δεν βρισκω,υπαρχει κανενας τροπος να hackαρω την συσκευη μου, να την κανω sign και γω δεν ξερω τι αλλο και με απλο τροπο να μου εξηγησει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορω να περναω εφαρμογες?? ευχαριστω για την οποια απαντηση υπαρξει.. επισης κατι αλλο,εχω την εκδοση R2AK007 η οποια απο οτι καταλαβα δεν ειναι και η πιο καινουργια,οταν παω μεσω seus ομως δεν βρισκει καποια νεοτερη,γιατι???τι αλλο μπορω να κανω?? ευχαριστω πολυ και παλι..
×
×
  • Create New...