darkko Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Ευχαριστω,κατι αλλο να ρωτησω εγκατεστησα καποια παιχνιδια και τωρα δεν με αφηνει να τα απεγκαταστησω,και απο τις εφαρμογες και απο τα αρχεια εγκαταστασης καποια μ....... εχω κανει,μπορει καποιος να βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeCp Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Αυτό είναι που με εκνευρίζει, ξέρω το κλειδί, γίνεται η σύνδεση, γράφει connected, εμφανίζεται το εικονίδιο πάνω αριστερά με το wi-fi και μία μικρή κλειδαριά, αλλά όταν ανοίγω το ίντερνετ ή χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα που να χρειάζεται ίντερνετ, ίντερνετ δεν υπάρχει. πριν συνδεθεις βαζεις στο κινητο σου το WPA Key απο το wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Ευχαριστω,κατι αλλο να ρωτησω εγκατεστησα καποια παιχνιδια και τωρα δεν με αφηνει να τα απεγκαταστησω,και απο τις εφαρμογες και απο τα αρχεια εγκαταστασης καποια μ....... εχω κανει,μπορει καποιος να βοηθησει. Αν δε πειραξες τιποτα απο τον file manager κανε μι επανεκκινηση του κινητου και θα εισαι ενταξει. Αλλιως πες μας τι μνμ σου βγαζει. Υπαρχει και αλλος τροπος βεβαια. Εκει που ειναι τα παιχνιδια πατας επιλογες > οργανωση > επιλεγεις το παιχνιδι > επιλογες > διαγραφη. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parpas12 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Θα με ενδιέφερε και εμένα ένα τέτοιο προγραμματάκι αν υπήρχε :) gia to i-phone iparxi to mx tube aspoume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Έχω κρατήσει από το Nokia 6300 τις επαφές οι οποίες είναι αποθηκευμένες σε CSV κατάληξη. Μπορώ να τις περάσω στο Vivaz Pro με κάποιον τρόπο; Είναι 350 συνολικά, αλλιώς θα τις έκανα μόνο αντιγραφή από την SIM. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 :wacko:Εκανα ενα update στο τηλ.και εστρωσε αλλα εχασα ολα τα παιχνιδια και δεν ξερω τι ακομα !!!!ξερει καποιος τι κανουμε τωρα?Νομιζα οτι ειχα κανει backup με το pc suite αλλα δυστηχως δεν βρισκω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 :wacko:Εκανα ενα update στο τηλ.και εστρωσε αλλα εχασα ολα τα παιχνιδια και δεν ξερω τι ακομα !!!!ξερει καποιος τι κανουμε τωρα?Νομιζα οτι ειχα κανει backup με το pc suite αλλα δυστηχως δεν βρισκω τιποτα Τωρα τα ξαναπερνας δυστυχως. Επρεπε να μην επιλεξεις και φορματ οταν εκανες το update... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Τελικά τί χάνεται μετά από το format/update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisZ Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 πριν συνδεθεις βαζεις στο κινητο σου το WPA Key απο το wi-fi? Εννοείται ότι το βάζω, αν δεν το βάλω δεν γίνεται η σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Τωρα τα ξαναπερνας δυστυχως. Επρεπε να μην επιλεξεις και φορματ οταν εκανες το update... Το θεμα ειναι που θα τα βρω για να τα ξαναπερασω, βρισκω καποια παιχνιδια στο internet αλλα οταν παω να τα περασω μου ζηταει πιστοποιηση,μπορει καποιος που γνωριζει να βοηθηση?Ευχαριστω.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Το θεμα ειναι που θα τα βρω για να τα ξαναπερασω, βρισκω καποια παιχνιδια στο internet αλλα οταν παω να τα περασω μου ζηταει πιστοποιηση,μπορει καποιος που γνωριζει να βοηθηση?Ευχαριστω.:( Γιατι δεν κρατησες αντιγραφα οσων ειχες παλια στον υπολογιστη οταν τα ειχες πρωτοκατεβασει? Τωρα θα πρεπει να διαβασεις τον οδηγο για sign εφαρμογων που υπαρχει καπου εδω μεσα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Μπορει καποιος να μου πει γιατι ενω κατεβαζω παιχνιδια και τα κανω εγκατασταση παι ζουν κανονικα αλλα μου βγενουν σε μικρη οθονη και με το πληκτρολογιο που πιανει τη μιση οθονη???Απενοργοποιω το πληκτρολογιο και δεν μπορω να τα χειριστω καθολου, και η οθονη παραμενει πολυ μικρη !!!συγκεκριμενα παιχνιδια(avalanche snowboarding 2010 240x320,rallymasterpro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Μπορει καποιος να μου πει γιατι ενω κατεβαζω παιχνιδια και τα κανω εγκατασταση παι ζουν κανονικα αλλα μου βγενουν σε μικρη οθονη και με το πληκτρολογιο που πιανει τη μιση οθονη???Απενοργοποιω το πληκτρολογιο και δεν μπορω να τα χειριστω καθολου, και η οθονη παραμενει πολυ μικρη !!!συγκεκριμενα παιχνιδια(avalanche snowboarding 2010 240x320,rallymasterpro) Γιατι προφανως κατεβαζεις οτι βρεις μπροστα σου. :p Τα παιχνιδια αυτα δεν ειναι για το κινητο σου. Το γραφει και στο ονομα του παιχνιδιου οτι ειναι χαμηλης αναλυσης. Πρεπει να κατεβαζεις λογισμικο για symbian s60, 5th edition, v9.5. Τα παλιοτερα δεν κανουν. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Γιατι προφανως κατεβαζεις οτι βρεις μπροστα σου. :p Τα παιχνιδια αυτα δεν ειναι για το κινητο σου. Το γραφει και στο ονομα του παιχνιδιου οτι ειναι χαμηλης αναλυσης. Πρεπει να κατεβαζεις λογισμικο για symbian s60, 5th edition, v9.5. Τα παλιοτερα δεν κανουν. Φιλε μου ειχες δικιο σ ευχαριστω!! να ρωτησω και κατι αλλο,για να εχουμε τις κινησεις του παιχνιδιου μετακινοντας το κινητο δεξια η αριστερα χρειαζεται καποια ρυθμιση η εξαρταται απο το παιχνιδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Φιλε μου ειχες δικιο σ ευχαριστω!! να ρωτησω και κατι αλλο,για να εχουμε τις κινησεις του παιχνιδιου μετακινοντας το κινητο δεξια η αριστερα χρειαζεται καποια ρυθμιση η εξαρταται απο το παιχνιδη? ειναι του κινητου Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ειναι του κινητου δηλαδη ειναι του κινητου...ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Φιλε μου ειχες δικιο σ ευχαριστω!! να ρωτησω και κατι αλλο,για να εχουμε τις κινησεις του παιχνιδιου μετακινοντας το κινητο δεξια η αριστερα χρειαζεται καποια ρυθμιση η εξαρταται απο το παιχνιδη? Ειναι αναλογα το παιχνιδι. Πρεπει να υποστηριζει gesture control/accelerometer. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Ειναι αναλογα το παιχνιδι. Πρεπει να υποστηριζει gesture control/accelerometer. που μπορουμε να τα βρουμε ξερει κανενας και εχουν καποιο χαρακτηριστικο?καποια vivaz τα εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 που μπορουμε να τα βρουμε ξερει κανενας και εχουν καποιο χαρακτηριστικο?καποια vivaz τα εχουν Αν εννοεις το rally master pro ναι, το εχουν ολα τα βιβαζ απο μαμα, πρεπει να υπαρχει και σενα στην καρτα μνημης σου. Αλλιως υπαρχουν ενα σωρο αλλα εκει εξω. Σε προηγουμενο ποστ σου απαντησα τι λογισμικο να ψαξεις, googlαρε και θα βρεις πολλα, καποια απο αυτα θα ειναι και με κινηση. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Αν εννοεις το rally master pro ναι, το εχουν ολα τα βιβαζ απο μαμα, πρεπει να υπαρχει και σενα στην καρτα μνημης σου. Αλλιως υπαρχουν ενα σωρο αλλα εκει εξω. Σε προηγουμενο ποστ σου απαντησα τι λογισμικο να ψαξεις, googlαρε και θα βρεις πολλα, καποια απο αυτα θα ειναι και με κινηση. Οταν του εκανα αναβαθμιση το εχασα,βρισκω παιχνιδια μονο που ειναι αρχεια sis και πρεπει να εχεις πιστοποιητικα,προσπαθησα να κανω τη διαδικασια απο το opda αλλα το site μου βγενει με τετραγονακια και δεν μπορω να προχωρησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Γεια σου ρε κοτσοβολε γατε! Κριση σου λεει,ας παρω τα κινητα για ψιχουλα,να τα δωσω μετα στα μεταχειρισμενα να κονομησουμε και οι δυο! Για το vivaz δινει 52 ευρω o κουβαρντας,ετσι γραφει το φυλλαδιο του. Κινητο 8 μηνων,πωλειται στα μαγαζια 240-280 ευρω! Πας σε ενα μαγαζι αγοροπωλησιων κινητων και στο περνει 130!!!! Ντροπη ρε αιμοδιψη Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Γεια σου ρε κοτσοβολε γατε! Κριση σου λεει,ας παρω τα κινητα για ψιχουλα,να τα δωσω μετα στα μεταχειρισμενα να κονομησουμε και οι δυο! Για το vivaz δινει 52 ευρω o κουβαρντας,ετσι γραφει το φυλλαδιο του. Κινητο 8 μηνων,πωλειται στα μαγαζια 240-280 ευρω! Πας σε ενα μαγαζι αγοροπωλησιων κινητων και στο περνει 130!!!! Ντροπη ρε αιμοδιψη 52 ευρω για το βιβαζ???? αυτο ειναι το φερτε οποιο κινητο οποτε και απο οπου το αγορασατε???? δλδ αμα πας καμια παντοφλα παλια θα σου πει 2 ευρω???:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ναι, και γω το ειδα στη διαφημιση και δε το πιστευα! Πωπω κλεφτες... Οταν του εκανα αναβαθμιση το εχασα,βρισκω παιχνιδια μονο που ειναι αρχεια sis και πρεπει να εχεις πιστοποιητικα,προσπαθησα να κανω τη διαδικασια απο το opda αλλα το site μου βγενει με τετραγονακια και δεν μπορω να προχωρησω Ζητα πιστοποιητικο απο δω, εχει και Αγγλικα: http://cer.opda.cn/en/index.php?module=index&action=login Και διαβασε και τον οδηγο καλα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ναι, και γω το ειδα στη διαφημιση και δε το πιστευα! Πωπω κλεφτες... Ζητα πιστοποιητικο απο δω, εχει και Αγγλικα: http://cer.opda.cn/en/index.php?module=index&action=login Και διαβασε και τον οδηγο καλα. Ποιον οδηγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoletta2402 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Το εχω κατασυμπαθησει το κινητακι. Αν και branded μαθαινω το symbian σιγα σιγα. Το βλεπω αισθητα ταχυτερο απο το Satio με το τελευταιο firmware an kai στην καμερα βλεπω πολυ περισσότερο θόρυβο. Browser μου την εχει δωσει λιγο στα νευρα. Ακομα και ο Opera 10 δε τα διχνει οσο καλα οσο θα μπορουσε. Τωρα εκανα και ενα Firmware "update" και εχασα και τα ελληνικα σαν γλωσσα τηλεφωνου αλλα και γραφης :blink: Ο οδηγος για αυτο το προβλημα για τα Nokia λετε να δουλευει? Θα πρεπει να ξαναπερασω firmware για να εχω τα ελληνικα? Τελος για εμας που δεν εχουμε το Playnow, πως κατεβαζουμε το equilizer? σορρυ για την ενοχληση αλλα ξερεις πως να βγαλω το μενου της βονταφον??...:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts