taliban Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 επειδή σχεδόν σίγουρα δεν θα βρω τον ιδιοκτήτη, εδω δεν έψαξε να με βρει εκείνος, ξέρει κάποιος να μου πει πως θα παρακάμψω τον κωδικό κλειδώματος; αυτά που ρωτάς δεν γίνονται, ασε δε που και αν γινονται είναι παράνομα και κανείς δεν πρόκειται να σου απαντησει γιατί θα το κόψουν οι Mod του site Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 για το Xpressbeer θα μου απαντήσει κάποιος χριστιανός αν δουλεύει στο βιβάζ μας? :-) τα παιχνίδια κτλπ κατεβασμένα απ'το οβι-στορ χρειάζονται sign ? και κάτι τελευταίο.. θα "χακαριστεί" το βιβάζ ποτέ ή μπαααα? Ευχαριστώωω Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δεν το εχω το Xpressbeer , απο ovi δεν θελει sign αρκει να κανουν στο vivaz, δεν νομιζω να χακαριστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 για το Xpressbeer θα μου απαντήσει κάποιος χριστιανός αν δουλεύει στο βιβάζ μας? :-) τα παιχνίδια κτλπ κατεβασμένα απ'το οβι-στορ χρειάζονται sign ? και κάτι τελευταίο.. θα "χακαριστεί" το βιβάζ ποτέ ή μπαααα? Ευχαριστώωω Θα κουραστεις ρε φιλε μου να το δοκιμασεις να μας πεις και μας? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πως γινεται ενω η ωρα ειναι 1 το μεσημερι και στελνω ενα sms,η αναφορα παραδοσης δειχνει 11 το πρωι,δηλαδη 2 ωρες πριν!:wacko: :lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πως γινεται ενω η ωρα ειναι 1 το μεσημερι και στελνω ενα sms,η αναφορα παραδοσης δειχνει 11 το πρωι,δηλαδη 2 ωρες πριν!:wacko: :lol: Για πηγαινε λιγο στο ρολοι και μετα στις ρυθμισεις και υστερα στη ζωνη ωρας και μετα επελεξε'τοπικη ωρα'. να δουμε αν θα φτιαξει Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα... Το vivaz της κοπελιας μου εχει φαει τα σκαλωματα του αιωνα...Καθυστερει απελπιστικα να ανοιξει εστω κ το μενου,δεν λειτουργει το κουμπι ανοιγματος,κολλαει συνεχεια σε ολα τα υπομενου(αν καταφερω να μπω σε καποιο)κ γενικα τρωει κολληματα που δεν εχω ξανασυναντησει σε symbian κινητο...Το κορυφαιο?εχω προσπαθησει αρκετες φορες για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και hard reset αλλα μολις βαζω τον κωδικο ασφαλειας κολλαει σε εκεινη την οθονη κ δεν κανει τιποτα!!Βοηθηστε να ξεμπλοκαρει πριν το δωσω κανα σουτι κ κοιταει τα ραδικια αναποδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα... Το vivaz της κοπελιας μου εχει φαει τα σκαλωματα του αιωνα...Καθυστερει απελπιστικα να ανοιξει εστω κ το μενου,δεν λειτουργει το κουμπι ανοιγματος,κολλαει συνεχεια σε ολα τα υπομενου(αν καταφερω να μπω σε καποιο)κ γενικα τρωει κολληματα που δεν εχω ξανασυναντησει σε symbian κινητο...Το κορυφαιο?εχω προσπαθησει αρκετες φορες για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και hard reset αλλα μολις βαζω τον κωδικο ασφαλειας κολλαει σε εκεινη την οθονη κ δεν κανει τιποτα!!Βοηθηστε να ξεμπλοκαρει πριν το δωσω κανα σουτι κ κοιταει τα ραδικια αναποδα 1. αναβάθμιση και αν δεν στρώσει 2. Στο service αποστολή να την ΄΄παλέψουν΄΄ οι ειδικοί :cool: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 1. αναβάθμιση και αν δεν στρώσει 2. Στο service αποστολή να την ΄΄παλέψουν΄΄ οι ειδικοί :cool: Κ νεο θεμα λοιπον...Οταν το συνδεω στο pc δεν το αναγνωριζει καν!!Το δοκιμασα με το τηλ κλειστο κ τοτε μονο το αναγνωριζει...αλλα σε λειτουργεια μαζικης αποθηκευσης οποτε δεν μπορω να αναβαθμισω...οταν το ανοιγω σταματαει να το ''βλεπει'' το pc...δοκιμασα στις ρυθμισεις συνδεσιμοτητας να αλλαξω τον τροπο συνδεσης σε pc suite αλλα δεν το κανει!!τα νευρα μου μιλαμε με την κ:X sony ericsson!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μα δε την κανεις ετσι την αναβαθμιση. Δεν ειναι Νοκια. Πρωτα πρεπει να ανοιξεις το SEUS και οταν σου πει το προγραμμα, συνδεεις το κινητο κλειστο μεσω usb, κρατωντας πατημενο το πρασινο πληκτρο κλησεων. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μα δε την κανεις ετσι την αναβαθμιση. Δεν ειναι Νοκια. Πρωτα πρεπει να ανοιξεις το SEUS και οταν σου πει το προγραμμα, συνδεεις το κινητο κλειστο μεσω usb, κρατωντας πατημενο το πρασινο πληκτρο κλησεων. :O Χεχ τωρα μολις εγραφα οτι το βρηκα....τωρα κανει ληψη κ εγκατασταση του νεου λογισμικου μεσω επιδιορθωσης...αντε να δουμε...αν δουλεψει ετσι τα παιρνω πισω οσα ειπα για την κ:X sony ericsson...Α!κ by the way εχουμε κανα καλο free αγγλοελληνικο λεξικο???Κ τοτε ειναι που θα τα παρω ολα πισω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Για πηγαινε λιγο στο ρολοι και μετα στις ρυθμισεις και υστερα στη ζωνη ωρας και μετα επελεξε'τοπικη ωρα'. να δουμε αν θα φτιαξει Eπιτελους εβγαλε ενα προβλημα το vivaz μου :lol: Aυτο ηταν,ελεγε τοπικη ωρα Λονδινο :wacko: Eυχαριστω! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τελικα αμα σας πω τι εφταιγε...ακομα κ μετα την αναβαθμιση το κιν εκανε οτι ναναι...κ πανω που ειμαι ετοιμος να το πακεταρω για service λεω κατσε να βαλω την vodafone σιμ να κρατησω τις επαφες για 3η καβατζα...κ γινεται το κουλο...δουλευει με την αλλη καρτα sim!!δοκιμαζω κ κανα 2 ακομα κ ξαναβαζω κ την προβληματικη οπως αποδειχτηκε wind sim...κ το κιν δουλευει κανονικα με ολες εκτος απο την αρχικη wind!!!αν ειναι δυνατον!!τελος παντων ολα καλα κ παμε για αλλαγη sim :D κανα λεξικο ρε παιδια!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constance82 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 καλησπερα και απο μενα παιδια, καλη χρονια!το vivaz μου που δεν το εχω πανω απο 6μηνο, ολη η αριστερη πλευρα του και κυριως επανω κολλαει και δεν ανταποκρινονται τα πληκτρα τα αντιστοιχα!μπορειτε να με βοηθησετε καπως? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τελικα αμα σας πω τι εφταιγε...ακομα κ μετα την αναβαθμιση το κιν εκανε οτι ναναι...κ πανω που ειμαι ετοιμος να το πακεταρω για service λεω κατσε να βαλω την vodafone σιμ να κρατησω τις επαφες για 3η καβατζα...κ γινεται το κουλο...δουλευει με την αλλη καρτα sim!!δοκιμαζω κ κανα 2 ακομα κ ξαναβαζω κ την προβληματικη οπως αποδειχτηκε wind sim...κ το κιν δουλευει κανονικα με ολες εκτος απο την αρχικη wind!!!αν ειναι δυνατον!!τελος παντων ολα καλα κ παμε για αλλαγη sim :D κανα λεξικο ρε παιδια!!!!!! Χρειαζεσαι 3G sim για να δουλεψει. Μπορει να ειχες καμια παλια. Παντως με τις sim της wind ειχα και εγω προβλημα με το n80 μου παλιοτερα και εκανα επανατυπωση. Για λεξικο μπορεις να ψαξεις για καμια εκδοση του slovoed. Αυτο χρησιμοποιουσα καμια φορα στο N80 πριν χρονια, αλλα λογικα θα υπαρχει και συγχρονη εκδοση. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomka Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Ολα καλα ολα τελεια με το spb shell mobile αλλα δν εχει το πληκτρολογιο ρε παιδια...(ή εγω δν το βρισκω)...Πρεπει να κανεις μια διαδικασια για να πας σε αυτο μεσω του αρχικου θεματος...Δεν μπορουσαν να το βαλουν καπου,εστω ως widget! Eπισης κανενας καλος music player? Δοκιμασα το i-melo αλλα δεν μου βγαζει την εφαρμογη οταν παιζει στην επιφανεια της κεντρικης οθονης του spb Edited January 5, 2011 by thomka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ολα καλα ολα τελεια με το spb shell mobile αλλα δν εχει το πληκτρολογιο ρε παιδια...(ή εγω δν το βρισκω)...Πρεπει να κανεις μια διαδικασια για να πας σε αυτο μεσω του αρχικου θεματος...Δεν μπορουσαν να το βαλουν καπου,εστω ως widget! Eπισης κανενας καλος music player? Δοκιμασα το i-melo αλλα δεν μου βγαζει την εφαρμογη οταν παιζει στην επιφανεια της κεντρικης οθονης του spb Πατας το κουμπι της κλησης και θα φανει το πληκτρολογιο:D Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 καλησπερα και απο μενα παιδια, καλη χρονια!το vivaz μου που δεν το εχω πανω απο 6μηνο, ολη η αριστερη πλευρα του και κυριως επανω κολλαει και δεν ανταποκρινονται τα πληκτρα τα αντιστοιχα!μπορειτε να με βοηθησετε καπως? ευχαριστω Κατα σειρα 1)κανε επαναφορα αρχικων ρυθμισεων.(ρυθμισεις,τηλεφωνο,διαχειρηση τηλεφωνου,εργοστασιακες ρυθμισεις) Μετα κανε βαθμονομηση οθονης (ρυθμισεις,τηλεφωνο,εισαγωγη αφης,βαθμονομησηοθονης αφης). Αν δεν φτιαξει μετα: 2)Αναβαθμιση λογισμικου(το ξαναπερνας) Φυσικα με την προυποθεση οτι το κινητο δεν εχει φαει γερη τουμπα και επεσε με αυτη την πλευρα,η εφαγε βια το μερος της οθονης..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomka Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Πατας το κουμπι της κλησης και θα φανει το πληκτρολογιο:D απλα LOOOOOOL :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Παιδια σημερα το πηρα αποφαση θα την κανω την αναβαθμιση κ αν δε γινει ετοιμαστειτε να απαντησετε στις γεματες αγχος ερωτησεις μου. Οταν τελειωσει θα σας πω εντυπωσεις. Ετοιμαστειτε να ριξουμε πολυ γελιο!! ΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Για να μη ρωτησες τιποτα σημαινει οτι πηγαν ολα καλα ετσι? Ειδες, τσαμπα το αγχος...! Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Εχει παρατηρησει κανεις οτι οταν βγαζουμε βιντεο ο ηχος ειναι παρα πολυ χαμηλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Για να μη ρωτησες τιποτα σημαινει οτι πηγαν ολα καλα ετσι? Ειδες, τσαμπα το αγχος...! μετα που μου λεει να συνδεσω το κιν κ να κρατω πατημενο το πρασινο κουμπι το κανω κ δε μου γραφει το"επομενο"ωστε να συνεχισω. Τι κανω; Ενταξει τα καταφερα. Αλλα δεν αλλαξε τπτ. Ουτε τα θεματα που ελεγε οτι θα προστεθουν, προστεθηκαν. Εκανα κατι λαθος; Η εκδοση αλλαξε αλλα αισθανομαι 'σαν να μην περασε μια μερα..' Edited January 6, 2011 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsaras177 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 καλησπερα σε ολους και καλη χρονια...διαβαζω αυτες τις μερες επι ωρες αυτα τα ενδιαφεροντα πραγματα που γραφετε γιατι θελω να αγορασω αυτες τις μερες το vivaz..2 πραγματα με προβληματιζουν και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας..πρωτον για τις αναβαθμισεις που λενε πολλα παιδια..οτι δεν θα βγει αλλη αναβαθμιση γιατι δεν υποστηριζεται πλεον απο την σονυ ερικσον το λογισμικο αυτο..ειναι τοσο αρνητικο αυτο? και δευτερον για την οθονη που ειναι resistive και λενε καποιοι οτι δεν ειναι καλη..τι λετε?απαντηστε αμεσα αν μπορειτε γιατι αυριο μεθαυριο λεω να το παρω!! ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 καλησπερα σε ολους και καλη χρονια...διαβαζω αυτες τις μερες επι ωρες αυτα τα ενδιαφεροντα πραγματα που γραφετε γιατι θελω να αγορασω αυτες τις μερες το vivaz..2 πραγματα με προβληματιζουν και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας..πρωτον για τις αναβαθμισεις που λενε πολλα παιδια..οτι δεν θα βγει αλλη αναβαθμιση γιατι δεν υποστηριζεται πλεον απο την σονυ ερικσον το λογισμικο αυτο..ειναι τοσο αρνητικο αυτο? και δευτερον για την οθονη που ειναι resistive και λενε καποιοι οτι δεν ειναι καλη..τι λετε?απαντηστε αμεσα αν μπορειτε γιατι αυριο μεθαυριο λεω να το παρω!! ευχαριστω εκ των προτερων.. Για μενα, οτι προβληματα software ειχε το κινητο θεωρω οτι εχουν λυθει, οποτε δε στεναχωριεμαι και ιδιαιτερα που δε θα βγουν νεες αναβαθμισεις. Καλο θα ηταν να υπηρχε ακομα υποστηριξη βεβαια γιατι ειναι απαραδεκτο να την διακοπτεις σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα. Οσο για την οθονη θα στο συνοψισω σε μια μονο φραση. Ειναι απο τις καλυτερες resistive, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να ανταγωνιστει τις capacitive. Προσωπικα δε με ενοχλει καθολου, χωρια που σε καποιες περιπτωσεις κρινεται και θετικο που δεν ειναι υπερευαισθητη. Αν ομως εχεις συνηθισει σε capacitive θα χρειαστεις προσαρμογη. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το δοκιμασεις αλλα εκτιμω οτι δε βρισκεις αλλο κινητο που να το πλησιαζει σε αυτη την τιμη. Εκτος και αν ενδιαφερεσαι να ξοδεψεις 150-200ε επιπλεον. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts