Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδή σχεδόν σίγουρα δεν θα βρω τον ιδιοκτήτη, εδω δεν έψαξε να με βρει εκείνος, ξέρει κάποιος να μου πει πως θα παρακάμψω τον κωδικό κλειδώματος;

αυτά που ρωτάς δεν γίνονται, ασε δε που και αν γινονται είναι παράνομα και κανείς δεν πρόκειται να σου απαντησει γιατί θα το κόψουν οι Mod του site

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για το Xpressbeer θα μου απαντήσει κάποιος χριστιανός αν δουλεύει στο βιβάζ μας? :-) τα παιχνίδια κτλπ κατεβασμένα απ'το οβι-στορ χρειάζονται sign ? και κάτι τελευταίο.. θα "χακαριστεί" το βιβάζ ποτέ ή μπαααα? Ευχαριστώωω
DiMkRoM

για το Xpressbeer θα μου απαντήσει κάποιος χριστιανός αν δουλεύει στο βιβάζ μας? :-) τα παιχνίδια κτλπ κατεβασμένα απ'το οβι-στορ χρειάζονται sign ? και κάτι τελευταίο.. θα "χακαριστεί" το βιβάζ ποτέ ή μπαααα? Ευχαριστώωω

Θα κουραστεις ρε φιλε μου να το δοκιμασεις να μας πεις και μας?

:superman: SX1 RULES !!!

Πως γινεται ενω η ωρα ειναι 1 το μεσημερι και στελνω ενα sms,η αναφορα παραδοσης δειχνει 11 το πρωι,δηλαδη 2 ωρες πριν!:wacko: :lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Πως γινεται ενω η ωρα ειναι 1 το μεσημερι και στελνω ενα sms,η αναφορα παραδοσης δειχνει 11 το πρωι,δηλαδη 2 ωρες πριν!:wacko: :lol:

Για πηγαινε λιγο στο ρολοι και μετα στις ρυθμισεις και υστερα στη ζωνη ωρας και μετα επελεξε'τοπικη ωρα'. να δουμε αν θα φτιαξει

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα...

Το vivaz της κοπελιας μου εχει φαει τα σκαλωματα του αιωνα...Καθυστερει απελπιστικα να ανοιξει εστω κ το μενου,δεν λειτουργει το κουμπι ανοιγματος,κολλαει συνεχεια σε ολα τα υπομενου(αν καταφερω να μπω σε καποιο)κ γενικα τρωει κολληματα που δεν εχω ξανασυναντησει σε symbian κινητο...Το κορυφαιο?εχω προσπαθησει αρκετες φορες για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και hard reset αλλα μολις βαζω τον κωδικο ασφαλειας κολλαει σε εκεινη την οθονη κ δεν κανει τιποτα!!Βοηθηστε να ξεμπλοκαρει πριν το δωσω κανα σουτι κ κοιταει τα ραδικια αναποδα

Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα...

Το vivaz της κοπελιας μου εχει φαει τα σκαλωματα του αιωνα...Καθυστερει απελπιστικα να ανοιξει εστω κ το μενου,δεν λειτουργει το κουμπι ανοιγματος,κολλαει συνεχεια σε ολα τα υπομενου(αν καταφερω να μπω σε καποιο)κ γενικα τρωει κολληματα που δεν εχω ξανασυναντησει σε symbian κινητο...Το κορυφαιο?εχω προσπαθησει αρκετες φορες για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και hard reset αλλα μολις βαζω τον κωδικο ασφαλειας κολλαει σε εκεινη την οθονη κ δεν κανει τιποτα!!Βοηθηστε να ξεμπλοκαρει πριν το δωσω κανα σουτι κ κοιταει τα ραδικια αναποδα

1. αναβάθμιση

και αν δεν στρώσει

2. Στο service αποστολή να την ΄΄παλέψουν΄΄ οι ειδικοί :cool:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. αναβάθμιση

και αν δεν στρώσει

2. Στο service αποστολή να την ΄΄παλέψουν΄΄ οι ειδικοί :cool:

Κ νεο θεμα λοιπον...Οταν το συνδεω στο pc δεν το αναγνωριζει καν!!Το δοκιμασα με το τηλ κλειστο κ τοτε μονο το αναγνωριζει...αλλα σε λειτουργεια μαζικης αποθηκευσης οποτε δεν μπορω να αναβαθμισω...οταν το ανοιγω σταματαει να το ''βλεπει'' το pc...δοκιμασα στις ρυθμισεις συνδεσιμοτητας να αλλαξω τον τροπο συνδεσης σε pc suite αλλα δεν το κανει!!τα νευρα μου μιλαμε με την κ:X sony ericsson!!

Μα δε την κανεις ετσι την αναβαθμιση. Δεν ειναι Νοκια. Πρωτα πρεπει να ανοιξεις το SEUS και οταν σου πει το προγραμμα, συνδεεις το κινητο κλειστο μεσω usb, κρατωντας πατημενο το πρασινο πληκτρο κλησεων.

Μα δε την κανεις ετσι την αναβαθμιση. Δεν ειναι Νοκια. Πρωτα πρεπει να ανοιξεις το SEUS και οταν σου πει το προγραμμα, συνδεεις το κινητο κλειστο μεσω usb, κρατωντας πατημενο το πρασινο πληκτρο κλησεων.

:O Χεχ τωρα μολις εγραφα οτι το βρηκα....τωρα κανει ληψη κ εγκατασταση του νεου λογισμικου μεσω επιδιορθωσης...αντε να δουμε...αν δουλεψει ετσι τα παιρνω πισω οσα ειπα για την κ:X sony ericsson...Α!κ by the way εχουμε κανα καλο free αγγλοελληνικο λεξικο???Κ τοτε ειναι που θα τα παρω ολα πισω!!

Για πηγαινε λιγο στο ρολοι και μετα στις ρυθμισεις και υστερα στη ζωνη ωρας και μετα επελεξε'τοπικη ωρα'. να δουμε αν θα φτιαξει

Eπιτελους εβγαλε ενα προβλημα το vivaz μου :lol:

Aυτο ηταν,ελεγε τοπικη ωρα Λονδινο :wacko:

Eυχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Τελικα αμα σας πω τι εφταιγε...ακομα κ μετα την αναβαθμιση το κιν εκανε οτι ναναι...κ πανω που ειμαι ετοιμος να το πακεταρω για service λεω κατσε να βαλω την vodafone σιμ να κρατησω τις επαφες για 3η καβατζα...κ γινεται το κουλο...δουλευει με την αλλη καρτα sim!!δοκιμαζω κ κανα 2 ακομα κ ξαναβαζω κ την προβληματικη οπως αποδειχτηκε wind sim...κ το κιν δουλευει κανονικα με ολες εκτος απο την αρχικη wind!!!αν ειναι δυνατον!!τελος παντων ολα καλα κ παμε για αλλαγη sim :D

κανα λεξικο ρε παιδια!!!!!!

καλησπερα και απο μενα παιδια, καλη χρονια!το vivaz μου που δεν το εχω πανω απο 6μηνο, ολη η αριστερη πλευρα του και κυριως επανω κολλαει και δεν ανταποκρινονται τα πληκτρα τα αντιστοιχα!μπορειτε να με βοηθησετε καπως?

ευχαριστω

Τελικα αμα σας πω τι εφταιγε...ακομα κ μετα την αναβαθμιση το κιν εκανε οτι ναναι...κ πανω που ειμαι ετοιμος να το πακεταρω για service λεω κατσε να βαλω την vodafone σιμ να κρατησω τις επαφες για 3η καβατζα...κ γινεται το κουλο...δουλευει με την αλλη καρτα sim!!δοκιμαζω κ κανα 2 ακομα κ ξαναβαζω κ την προβληματικη οπως αποδειχτηκε wind sim...κ το κιν δουλευει κανονικα με ολες εκτος απο την αρχικη wind!!!αν ειναι δυνατον!!τελος παντων ολα καλα κ παμε για αλλαγη sim :D

κανα λεξικο ρε παιδια!!!!!!

Χρειαζεσαι 3G sim για να δουλεψει. Μπορει να ειχες καμια παλια. Παντως με τις sim της wind ειχα και εγω προβλημα με το n80 μου παλιοτερα και εκανα επανατυπωση.

Για λεξικο μπορεις να ψαξεις για καμια εκδοση του slovoed. Αυτο χρησιμοποιουσα καμια φορα στο N80 πριν χρονια, αλλα λογικα θα υπαρχει και συγχρονη εκδοση.

Ολα καλα ολα τελεια με το spb shell mobile αλλα δν εχει το πληκτρολογιο ρε παιδια...(ή εγω δν το βρισκω)...Πρεπει να κανεις μια διαδικασια για να πας σε αυτο μεσω του αρχικου θεματος...Δεν μπορουσαν να το βαλουν καπου,εστω ως widget!

Eπισης κανενας καλος music player? Δοκιμασα το i-melo αλλα δεν μου βγαζει την εφαρμογη οταν παιζει στην επιφανεια της κεντρικης οθονης του spb

Edited by thomka

Ολα καλα ολα τελεια με το spb shell mobile αλλα δν εχει το πληκτρολογιο ρε παιδια...(ή εγω δν το βρισκω)...Πρεπει να κανεις μια διαδικασια για να πας σε αυτο μεσω του αρχικου θεματος...Δεν μπορουσαν να το βαλουν καπου,εστω ως widget!

Eπισης κανενας καλος music player? Δοκιμασα το i-melo αλλα δεν μου βγαζει την εφαρμογη οταν παιζει στην επιφανεια της κεντρικης οθονης του spb

Πατας το κουμπι της κλησης και θα φανει το πληκτρολογιο:D

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

καλησπερα και απο μενα παιδια, καλη χρονια!το vivaz μου που δεν το εχω πανω απο 6μηνο, ολη η αριστερη πλευρα του και κυριως επανω κολλαει και δεν ανταποκρινονται τα πληκτρα τα αντιστοιχα!μπορειτε να με βοηθησετε καπως?

ευχαριστω

Κατα σειρα

1)κανε επαναφορα αρχικων ρυθμισεων.(ρυθμισεις,τηλεφωνο,διαχειρηση τηλεφωνου,εργοστασιακες ρυθμισεις)

Μετα κανε βαθμονομηση οθονης (ρυθμισεις,τηλεφωνο,εισαγωγη αφης,βαθμονομησηοθονης αφης).

Αν δεν φτιαξει μετα:

2)Αναβαθμιση λογισμικου(το ξαναπερνας)

Φυσικα με την προυποθεση οτι το κινητο δεν εχει φαει γερη τουμπα και επεσε με αυτη την πλευρα,η εφαγε βια το μερος της οθονης.....

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Παιδια σημερα το πηρα αποφαση θα την κανω την αναβαθμιση κ αν δε γινει ετοιμαστειτε να απαντησετε στις γεματες αγχος ερωτησεις μου. Οταν τελειωσει θα σας πω εντυπωσεις. Ετοιμαστειτε να ριξουμε πολυ γελιο!! ΧΑΧΑΧΑ

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Για να μη ρωτησες τιποτα σημαινει οτι πηγαν ολα καλα ετσι? Ειδες, τσαμπα το αγχος...!

μετα που μου λεει να συνδεσω το κιν κ να κρατω πατημενο το πρασινο κουμπι το κανω κ δε μου γραφει το"επομενο"ωστε να συνεχισω. Τι κανω;

Ενταξει τα καταφερα. Αλλα δεν αλλαξε τπτ. Ουτε τα θεματα που ελεγε οτι θα προστεθουν, προστεθηκαν. Εκανα κατι λαθος; Η εκδοση αλλαξε αλλα αισθανομαι 'σαν να μην περασε μια μερα..'

Edited by hayatEvo9

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

καλησπερα σε ολους και καλη χρονια...διαβαζω αυτες τις μερες επι ωρες αυτα τα ενδιαφεροντα πραγματα που γραφετε γιατι θελω να αγορασω αυτες τις μερες το vivaz..2 πραγματα με προβληματιζουν και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας..πρωτον για τις αναβαθμισεις που λενε πολλα παιδια..οτι δεν θα βγει αλλη αναβαθμιση γιατι δεν υποστηριζεται πλεον απο την σονυ ερικσον το λογισμικο αυτο..ειναι τοσο αρνητικο αυτο? και δευτερον για την οθονη που ειναι resistive και λενε καποιοι οτι δεν ειναι καλη..τι λετε?απαντηστε αμεσα αν μπορειτε γιατι αυριο μεθαυριο λεω να το παρω!! ευχαριστω εκ των προτερων..

καλησπερα σε ολους και καλη χρονια...διαβαζω αυτες τις μερες επι ωρες αυτα τα ενδιαφεροντα πραγματα που γραφετε γιατι θελω να αγορασω αυτες τις μερες το vivaz..2 πραγματα με προβληματιζουν και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας..πρωτον για τις αναβαθμισεις που λενε πολλα παιδια..οτι δεν θα βγει αλλη αναβαθμιση γιατι δεν υποστηριζεται πλεον απο την σονυ ερικσον το λογισμικο αυτο..ειναι τοσο αρνητικο αυτο? και δευτερον για την οθονη που ειναι resistive και λενε καποιοι οτι δεν ειναι καλη..τι λετε?απαντηστε αμεσα αν μπορειτε γιατι αυριο μεθαυριο λεω να το παρω!! ευχαριστω εκ των προτερων..

Για μενα, οτι προβληματα software ειχε το κινητο θεωρω οτι εχουν λυθει, οποτε δε στεναχωριεμαι και ιδιαιτερα που δε θα βγουν νεες αναβαθμισεις.

Καλο θα ηταν να υπηρχε ακομα υποστηριξη βεβαια γιατι ειναι απαραδεκτο να την διακοπτεις σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

Οσο για την οθονη θα στο συνοψισω σε μια μονο φραση.

Ειναι απο τις καλυτερες resistive, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να ανταγωνιστει τις capacitive. Προσωπικα δε με ενοχλει καθολου, χωρια που σε καποιες περιπτωσεις κρινεται και θετικο που δεν ειναι υπερευαισθητη.

Αν ομως εχεις συνηθισει σε capacitive θα χρειαστεις προσαρμογη.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το δοκιμασεις αλλα εκτιμω οτι δε βρισκεις αλλο κινητο που να το πλησιαζει σε αυτη την τιμη.

Εκτος και αν ενδιαφερεσαι να ξοδεψεις 150-200ε επιπλεον.

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro