Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανεις κανονικα εγκατασταση αλλα πρεπει πρωτα να την κανεις sign

προβληματα δεν δημιουργει

μπαταρια δεν εχω παρατηρησει να την καταναλωνει πιο γρηογορα

νομιζω την ανοιγοκλεινεις οποτε θελεις

και μπορεις να την απεγκαταστησεις απο τη διαχειρηση εφαρμογων;)

και πως κανω sign?δεν καταφερα ακομα :( .που βρισκω το imei ?και μετα πως πρωχοραω. ?

Edited by DIMOSFC

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κανεις κανονικα εγκατασταση αλλα πρεπει πρωτα να την κανεις sign

προβληματα δεν δημιουργει

μπαταρια δεν εχω παρατηρησει να την καταναλωνει πιο γρηογορα

νομιζω την ανοιγοκλεινεις οποτε θελεις

και μπορεις να την απεγκαταστησεις απο τη διαχειρηση εφαρμογων;)

Ναι καταναλώνει την μπαταρία γρηγορότερα.

Εμένα κρατάει με κανονική χρήση 3 μέρες ενώ με το mobile shell 2.

(bluetooth off, λήψη 1-2 μικρών βίντεο, αρκετές φωτό, ελάχιστο wifi).

Παρατήρησα δε ότι η ενημέρωση της μπαταρίας του είναι λανθασμένη. Το τηλέφωνο και το mobile shell δείχνουν 100% και το quick info δείχνει 75%!!!

Επίσης ζορίζει πολύ κάποιο απαιτητικό πρόγραμμα που θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε, πχ βαριά παιχνίδια, λήψη βιντεο.

Τα προγράμματα gps δουλεύουν χωρίς κολλήματα και καθυστέρηση.

Εγώ το λάτρεψα αλλά λόγω μπαταρίας το έχω εγκατεστημένο μεν, ανενεργό δε. Το ανοίγω όποτε θέλω κυρίως για λόγους μόστρας και για το καταπληκτικό widget καιρού που έχει! (δε χάνει τα δεδομένο καιρού όπως το accuweather)

Φαίνεται ότι τα vivaz δεν είναι όλα ίδια! To δικό μου είναι από τα τελευταία και αν και branded είναι γρήγορο, δεν κολλάει με τίποτα και η μπαταρία του είναι πολύ καλή για τα δεδομένα της πλατφόρμας.

Ξέρετε πολλά κινητά που να αντέχουν 4 ώρες παιχνίδι στα HD παιχνίδια της gameloft????

Με αυτά που του έχω περάσει πάνω θα έπρεπε να είχε κλατάρει. Ο επεξεργαστής και το υποσύστημα γραφικών είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ σε κινητό.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

μια ερωτηση...εχει μπει αερας κατω απο τη ζελατινα και δημιουργουνται πολλες φουσκαλιτσες μικρες...επισης εχει αρκετες γρατζουνιες(η ζελατινα κ οχι η οθονη). τι να κανω να βγαλω εντελως τη ζελατινα ? Η να παω στη sonyericsson μηπως βαλουν καμια καινουρια ?

ευχαριστω!

:ninja:

μια ερωτηση...εχει μπει αερας κατω απο τη ζελατινα και δημιουργουνται πολλες φουσκαλιτσες μικρες...επισης εχει αρκετες γρατζουνιες(η ζελατινα κ οχι η οθονη). τι να κανω να βγαλω εντελως τη ζελατινα ? Η να παω στη sonyericsson μηπως βαλουν καμια καινουρια ?

ευχαριστω!

αν θελης κατι καλο σε screen protection δες αυτο ειναι κορυφη . http://www.zagg.com/invisibleshield/sony-ericsson-vivaz-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Μ'αρεσει που αφοριζαμε το Ν-97 ως προβληματικη συσκευη και ποσο αψεγαδιαστα ηταν τα SE. Ιδια γευση ειναι τελικα και ειναι θεμα τυχης που θα πεσει κανεις και θα παρουσιαζει κατα περιπτωση περισσοτερα η λιγοτερα προβληματα.

Σαφως ειναι ολα θεμα τυχης! Και απο την στιγμη που και τα δυο ειναι symbian, αρα ιδιο λογισμικο, τοτε καποια "προβληματα" μπορει να ειναι κοινα!

Απλα αυτα τα προβληματα που εχεις, δεν τα εχουν ολοι, αρα δεν ειναι γνωριμα προβληματα για το vivaz αλλα εξαιρεσεις!;)

ευχαριστω!

μπορεις να βγαλεις τη αυτο το screen protector αλλα θα ειναι καλο να παρεις αμεσως καποιο αλλο

επειδη θεωρω χασιμο χρηματων να αγορασεις κατι πολυ ακριβο κοιτα αυτο εδω

http://www.extreme-mobile.gr/p.Sony-Ericsson-Vivaz-screen-protector-x-2-temachia.179073.html

το εχω 2 μηνες τωρα και δεν εχει παθει κατι (( γρατζουνιες κτλ))...

ΥΓ. δεν χρησιμοποιω τη γραφιδα και δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο

Σαφως ειναι ολα θεμα τυχης! Και απο την στιγμη που και τα δυο ειναι symbian, αρα ιδιο λογισμικο, τοτε καποια "προβληματα" μπορει να ειναι κοινα!

Απλα αυτα τα προβληματα που εχεις, δεν τα εχουν ολοι, αρα δεν ειναι γνωριμα προβληματα για το vivaz αλλα εξαιρεσεις!;)

Απο οτι διαβασα στις 100+ σελιδες του θεματος δεν προκειται για εξαιρεσεις.

Η μεγαλη καθυστερηση εκκινησης, αρκετα συχνα κολληματα, το προβλημα με την ωρα, τα κολληματα του wi-fi, το κολλημα στην αρχικη λευκη οθονη, κα.

Και μενουν να ελεγχθουν στην πραξη ακομη ενα σωρο πραγματα, αφου χωρις καρτα μνημης δεν μπορω να κανω εγκατασταση κανενος προγραμματος.

Εξαλλου εχουν περασει πανω απο 2 χρονια που εχει αναπτυχθει αυτη η εκδοση λειτουργικου, οποτε τα πραγματα θα επρεπε να ηταν προς το καλυτερο και σταθεροτερο. Και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που μετα το Ν-97 ειμαι με το Vivaz (δηλαδη παλι ιδιο λειτουργικο).;)

Σε καθε περιπτωση αυριο θα επικοινωνησω τηλεφωνικα με το σερβις και απο εκει θα κριθει αν τους το στειλω για αντικατασταση.:)

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

ρε πεδες να κανω την τελευταια αναβαθμιση ?θα πρεπει να κρατισω τπτ back up ? αμα θελω να επαναφερω το κινιτο (unbranded) οπως ηταν οταν το αγωρασα που παω?

ρε παιδια πως μπορω να χακεψω το vivaz μου και οταν το κανω πως θα περασω το SPB MOBILE SHELL?

Δεν μπορείς να το χακαρεις ακόμα. Μπορείς να περάσεις την εφαρμογή κανονικά αλλά πρώτα πρέπει να κάνεις sign

Δεν μπορείς να το χακαρεις ακόμα. Μπορείς να περάσεις την εφαρμογή κανονικά αλλά πρώτα πρέπει να κάνεις sign

δηλαδη κατεβαζω το spb , μετα κανω sign που? και μετα το περναω στο κινητο?

To κινητό μου είναι vodafone. Παω Ρυθμίσεις--->Συνδειμοτητα--->Προορισμοι--->internet και προπαθω να πειραξω τις ρυθμίσεις των Vf live, Prepeay και Vodafone web αλλα δεν με αφηνει διοτι είναι κλειδωμενο. Υπαρχει αλλος τροπος ωστε να αποτρεψω ανεπυθημιτες χρεωσεις...?

Επισης στην εφαρμογη του Youtube που έχει το κινητο, πως μπορω να δω αν συνδεεται μεσω wifi ή το Vodafone web...?

edit: Δοστε ρε παιδια και ενα link για να κατεβασω το equalizer. Thanks!

Edited by plok7

To κινητό μου είναι vodafone. Παω Ρυθμίσεις--->Συνδειμοτητα--->Προορισμοι--->internet και προπαθω να πειραξω τις ρυθμίσεις των Vf live, Prepeay και Vodafone web αλλα δεν με αφηνει διοτι είναι κλειδωμενο. Υπαρχει αλλος τροπος ωστε να αποτρεψω ανεπυθημιτες χρεωσεις...?

Επισης στην εφαρμογη του Youtube που έχει το κινητο, πως μπορω να δω αν συνδεεται μεσω wifi ή το Vodafone web...?

edit: Δοστε ρε παιδια και ενα link για να κατεβασω το equalizer. Thanks!

για το equalizer --) http://www.mobile-geeks.com/2010/03/17/sony-ericsson-is-listening-equalizer-app-for-se-satio-and-vivaz/

βρισκεις το Download Equalizer και πατας το download link

δηλαδη κατεβαζω το spb , μετα κανω sign που? και μετα το περναω στο κινητο?

Φίλε μου για να περάσεις το spb shell καθώς επίσης και οποιαδήποτε unsigned εφαρμογή πρέπει πρώτα να τη κάνεις signed,δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

Όλα αυτά γίνονται γιατί δεν έχει βγεί ακόμη τρόπος να γίνει hacked το κινητό είτε με το helloox είτε με φλασάρισμα νέας firmware.Το κακό είναι ότι το κινητό κυκλοφορεί αρκετό καιρό και δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται κάτι και φοβάμαι ότι δεν πρόκειται ούτε στο μέλλον!!:(

Φιλικά Βασίλης...

Φίλε μου για να περάσεις το spb shell καθώς επίσης και οποιαδήποτε unsigned εφαρμογή πρέπει πρώτα να τη κάνεις signed,δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

Όλα αυτά γίνονται γιατί δεν έχει βγεί ακόμη τρόπος να γίνει hacked το κινητό είτε με το helloox είτε με φλασάρισμα νέας firmware.Το κακό είναι ότι το κινητό κυκλοφορεί αρκετό καιρό και δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται κάτι και φοβάμαι ότι δεν πρόκειται ούτε στο μέλλον!!:(

και εγω αυτο φοβαμαι μαλλον τα παιδια της Ηelloox το εχουν ψιλοχεσμ*νο το θεμα :this:

Θα πρεπει πρωτα αφου σεταρεις το wi-fi δικτυο που θελεις (κωδικο,κτλ) να το τοποθετησεις σε ανωτερη σειρα προτεραιοτητας (δηλαδη πρωτο) και να το βαλεις να συνδεεται αυτοματα με αυτο το δικτυο. Τα υπολοιπα χρεωσιμα δεν χρειαζεται να τα διαγραψεις αφου θα ειναι σε χαμηλοτερη σειρα προτεραιοτητας και μπορεις να ρυθμισεις να συνδεονται αφου σε ρωτησουν. Ετσι αν εισαι καπου που δεν πιανει το wi-fi δικτυο σου, θα εχεις την επιλογη αν το επιθυμεις να συνδεθεις με χρεωσιμο τροπο. ;)

Τελος το κινητο σου δεν ειναι σιγουρα branded της vodafone αλλα εσυ εισαι συνδρομητης της vodafone. Αν η συσκευη σου εχει vodafone live και λογοτυπο της vodafone τοτε πιθανον να ειναι branded.

Μπορεις παντα απο τα διαφορετικα εικονιδια που εχει η συσκευη σου να παρακολουθεις τον τυπο συνδεσης που γινεται αλλα και απο το αρχειο καταγραφης να δεις και περισσοτερες λεπτομερειες.

Εχει αναφερθει η καθυστερηση κουδουνισματος, αλλα 10 ολοκληρα δλ (= 2 κουδουνισματα αργοτερα ???). Η δονηση λειτουργει σχεδον ακαριαια αλλα ο η χος καθυστερει τοσι πολυ σε ολους ???:confused::confused:

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Να σας καλησπερίσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκατσα και διάβασα όλος τις σελίδες ενώ έχω παραγγείλει ένα Vivaz pro Vodafone. Ελπίζω Δευτέρα με Τρίτη να το έχω για να επανέλθω με εντυπώσεις.

Εχει εγκαταστησει κανεις το "Rally Master Pro"?

Το κανει εγκατασταση αλλα μολις ξεκιναει λεει πως ειναι παιχνιδι αποκλειστικα για satio, αλλα οταν το κατεβασα ελεγε πως κανει και για το Vivaz.

Ξερετε κατι παραπανω?

Το κανει εγκατασταση αλλα μολις ξεκιναει λεει πως ειναι παιχνιδι αποκλειστικα για satio, αλλα οταν το κατεβασα ελεγε πως κανει και για το Vivaz.

Ξερετε κατι παραπανω?

γιατι το κατεβασες?

αφου μεσα στη καρτα μνημης υπαρχει το αρχειο sis για να κανεις εγκατασταση.. :)

Ξερετε κατι παραπανω?

Γιατί το κατέβασες?

Αφού υπάρχει στην κάρτα μνήμης που σου δώσανε με το κινητό...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

γιατι το κατεβασες?

αφου μεσα στη καρτα μνημης υπαρχει το αρχειο sis για να κανεις εγκατασταση.. :)

Και που ακριβως ειναι? Βασικα πρεπει να την εκανα format!!!:blink:

Και που ακριβως ειναι? Βασικα πρεπει να την εκανα format!!!:blink:

αν την εκανες φορματ παει το εχασες..

για κατεβασε το απο εδω http://www.sonyericsson.com/downloads/fd/14/RallyMasterPro_satio_106_.sis :)

για κατεβασε το απο εδω http://www.sonyericsson.com/downloads/fd/14/RallyMasterPro_satio_106_.sis :)

Την πάτησα και εγώ έτσι μετά από φορμάτ,το rally master όμως για το satio δεν μπορεί να παίξει στο vivaz,εμένα μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν έχω την κατάληλη συσκευή ή κάτι τέτοιο:wacko:

Φιλικά Βασίλης...

Νομιζω απο αυτο το Link το ειχα κατεβασει και μου ειπε πως ειναι μονο για satio.

Ειχε και αλλα παιχνιδια μεσα?

Και κατι αλλο...το πληκτρο τερματισμου κλησης εχει μαγκωσει "καπως" και δεν ανταποκρινεται σωστα...ηθελα να ρωτησω π.χ. οταν εχεις ανοιχτη την καμερα και πατωντας το εν λογω πλητρο, βγαινει απο την καμερα? σε μενα δεν το κανει...

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro