Jump to content

plok7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About plok7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

plok7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To κινητό μου είναι vodafone. Παω Ρυθμίσεις--->Συνδειμοτητα--->Προορισμοι--->internet και προπαθω να πειραξω τις ρυθμίσεις των Vf live, Prepeay και Vodafone web αλλα δεν με αφηνει διοτι είναι κλειδωμενο. Υπαρχει αλλος τροπος ωστε να αποτρεψω ανεπυθημιτες χρεωσεις...? Επισης στην εφαρμογη του Youtube που έχει το κινητο, πως μπορω να δω αν συνδεεται μεσω wifi ή το Vodafone web...? edit: Δοστε ρε παιδια και ενα link για να κατεβασω το equalizer. Thanks!
  2. Λοιπον εγκατεστησα κανονικα το Pc Suite και τα υπολοιπα που εχει. Μολις συνδεομαι σε λειτουργια Pc Suite με τον υπολογιστη μου βγαζει μυνημα οτι υπαρχει αναβαθμιση για το λογισμικο. Εχω πατησει την επιλογη για αναβαθμιση 5-6 φορες αλλα παντα μετα απο κανα 5 λεπτο μου βγαζει παντα το ιδιο μυνημα... "Αποτυχια ενημερωσης λογισμικου. Προσπαθηστε ξανα αργοτερα. Αν αντιμετωπιζετε προβληματα με το τηλεφωνό σας προσπαθηστε να κανετε επιδιορθωση τηλεφωνου..." Τι γινετε και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση γιατι θα τρελαθω!?:mad:
  3. Σε ευχαριστω κοπελια για τα links. Απλα αν μπορεις να ξαναβαλεις το link για τον opera γιατι δεν μπαινει η σελιδα. Επισης βρηκα καποιον οδηγο μεσα στο φορουμ για να βαζω υπογραφη στις εφαρμογες που δεν με αφηνει να εγκαταστησω. Λεει μεσα ο οδηγος για δυο αρχεια .cer και .key, αλλα δεν αναφερει που θα τα βρω. Απο θα τα κατεβασω αυτα...?
  4. Καλησπερα παιδια. Αγορασα χτες το vivaz και καθως είναι το πρωτο symbian κινητο που παιρνω δεν ξερω τι μου γινεται. Υπαρχει καποιος οδηγος για να με βοηθησει....? Θελω πχ να βαλω καποιον browser και δεν ξερω ούτε που θα βρω, ουτε πως θα τον εγκαταστησω, ουτε ποιον να βαλω. Και γενικα που βρισκω εφαρμογες, πως ξερω αν κανουν για το κινητο, πως τις εγκαθιστω και λοιπα... Επισης πως μπορω να δω ποση μπαταρια μου μενει (πχ 60%). Ψαχνω το κινητο αλλα δεν βρισκω καποια επιλογη.
×
×
  • Create New...