irenegate77 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις τελικά θα πάω ή στο vivaz ή στο vivaz pro, μάλλον στο απλό vivaz τελικά το qwerty σας λείπει? θα προτείνατε να πάω στο vivaz pro? εξαρταται αν θα σου χρειαστει και θα σε βοηθησει πχ οταν γραφεις μηνυματα εμενα δεν μου λειπει και γι αυτο δεν πηρα το pro :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Να ρωτήσω κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει τιην εφαρμογή SPB mobile shell,πως την απενεργοποιούμε αν θέλουμε να την κλείσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Να ρωτήσω κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει τιην εφαρμογή SPB mobile shell,πως την απενεργοποιούμε αν θέλουμε να την κλείσουμε? Πας στις ρυθμισεις του Shell (απο την "εκκινηση) και αφου μπεις πατας μενου(κατω δεξια) και εξοδος! Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Πας στις ρυθμισεις του Shell (απο την "εκκινηση) και αφου μπεις πατας μενου(κατω δεξια) και εξοδος! Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str_tsi Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Να ρωτήσω κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει τιην εφαρμογή SPB mobile shell,πως την απενεργοποιούμε αν θέλουμε να την κλείσουμε? Καλησπερα! Που θα μπορουσα να βρω αυτην την εφαρμογη για το vivaz;;; ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλησπερα! Που θα μπορουσα να βρω αυτην την εφαρμογη για το vivaz;;; ευχαριστω εκ των προτερων! Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270430&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλησπερα! Που θα μπορουσα να βρω αυτην την εφαρμογη για το vivaz;;; ευχαριστω εκ των προτερων! εδω http://www.megaupload.com/?d=5GN7TLED :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str_tsi Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270430&page=2 εδω http://www.megaupload.com/?d=5GN7TLED :) Σας ευχαριστω πολυ! η εφαρμογη αξιζει πραγματικα! Σας ευχαριστω πολυ! η εφαρμογη αξιζει πραγματικα! Δυστυχως ομως μου βγαζει σφαλμα πιστοποιητικου.... :( Edited June 3, 2010 by nervous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Δυστυχως ομως μου βγαζει σφαλμα πιστοποιητικου.... :( πρεπει να κανεις το αρχειο sign δοκιμσε αυτο εδω το οδηγο, ακουλουθησε τις οδηγιες για να κανεις sign ειναι καπως χρονοβορο αλλα αξιζει γιατι μπορεις να κανεις sign πολλες εφαρμογες για να δουλεψουν σωστα http://rs636.rapidshare.com/files/292790784/odigos_gia_opda.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Πολυ καλη εφαρμογη οντως,αλλαζει ολο το κινητο! απλως πρεπει να καταναλωνει πολυ μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 παιδιά βοήθειααααα, δεν μπορώ να ανοίξω το καπάκι της μπαταρίας:(:( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλησπέρα με τις ρυθμίσεις ίντερνετ τι γίνετε έχω wind αυτόματες ρυθμίσεις δεν υπάρχουν και όταν τις περνάω χειροκίνητα δεν κρατάει την θύρα (στις προχωρημένες ρυθμίσεις) για πείτε πατεντα:rolleyes:?? καθώς και με το gps τι παίζει, περνάω garmin κανονικά η θέλει κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) παιδιά βοήθειααααα, δεν μπορώ να ανοίξω το καπάκι της μπαταρίας:(:( Στο κατω μερος θα βαλεις το νυχι σου εκει που εχει ενα κενο και θα σπρωξεις προς τα εξω για να ανοιξει το καπακι. απλως πρεπει να καταναλωνει πολυ μπαταρια... Οχι παρα πολυ αποτι εχω δει μεχρι τωρα που την εχω βαλει. Ισως να τρωει λιγει απο την μπανταρια αλλα οχι τρελλα πραγματα. Την εχω απο την πρωτη στιγμη και δεν την εχω βγαλει ως τωρα. Edited June 3, 2010 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Στο κατω μερος θα βαλεις το νυχι σου εκει που εχει ενα κενο και θα σπρωξεις προς τα εξω για να ανοιξει το καπακι. thanks !:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Παρατηρησα πως οταν κλεισει το τηλεφωνο (πχ απο μπαταρια), χανει και την ωρα. Δηλαδη οταν ξαναανοιξει δεν δειχνει την τρεχουσα ωρα αλλα συνεχιζει απο εκει που ειχε διακοψει. Και μια και ανεφερα την μπαταρια. Επιεικως απαραδεκτη, 1 ημερα με bluetooth χωρις τιποτα αλλο και αυτο με το ζορι. Ειμαι τωρα στην 3 φορτιση αλλα δεν μπορω να φανταστω τεραστιες διαφορες. Συμβαινουν τα παραπανω σε ολους ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Παρατηρησα πως οταν κλεισει το τηλεφωνο (πχ απο μπαταρια), χανει και την ωρα. Δηλαδη οταν ξαναανοιξει δεν δειχνει την τρεχουσα ωρα αλλα συνεχιζει απο εκει που ειχε διακοψει. Και μια και ανεφερα την μπαταρια. Επιεικως απαραδεκτη, 1 ημερα με bluetooth χωρις τιποτα αλλο και αυτο με το ζορι. Ειμαι τωρα στην 3 φορτιση αλλα δεν μπορω να φανταστω τεραστιες διαφορες. Συμβαινουν τα παραπανω σε ολους ? σε εμενα οταν κλεισει δεν χανει την ωρα πηγαινει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Παρατηρησα πως οταν κλεισει το τηλεφωνο (πχ απο μπαταρια), χανει και την ωρα. Δηλαδη οταν ξαναανοιξει δεν δειχνει την τρεχουσα ωρα αλλα συνεχιζει απο εκει που ειχε διακοψει. Και μια και ανεφερα την μπαταρια. Επιεικως απαραδεκτη, 1 ημερα με bluetooth χωρις τιποτα αλλο και αυτο με το ζορι. Ειμαι τωρα στην 3 φορτιση αλλα δεν μπορω να φανταστω τεραστιες διαφορες. Συμβαινουν τα παραπανω σε ολους ? Σε εμενα αυτο με την ωρα δεν το κανει. Επισης με αρκετη χρηση(γιατι το εχω λιγες ημερες και ακομα το "ψαχνω") κραταει 2-3 ημερες περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 παιδια μην λεμε και οτι θελουμε το vivaz απο θεμα μπαταριας φυσαει μου κραταει 2 μερες με βαρια χρηση δηλαδη wi fi, κλησεις, μηνυματα, παιχνιδια κτλ :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Παρατηρησα πως οταν κλεισει το τηλεφωνο (πχ απο μπαταρια), χανει και την ωρα. Δηλαδη οταν ξαναανοιξει δεν δειχνει την τρεχουσα ωρα αλλα συνεχιζει απο εκει που ειχε διακοψει. Και μια και ανεφερα την μπαταρια. Επιεικως απαραδεκτη, 1 ημερα με bluetooth χωρις τιποτα αλλο και αυτο με το ζορι. Ειμαι τωρα στην 3 φορτιση αλλα δεν μπορω να φανταστω τεραστιες διαφορες. Συμβαινουν τα παραπανω σε ολους ? Απο τα πολυ δυνατα σημεια του κινητου η μπαταρια,3 μερες με αρκετες κλησεις και internet.Κατι παει λαθος με το δικο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Η μπαταρία σίγουρα κρατάει 2 μέρες (χωρίς bluetooth) με αρκετό σκάλισμα.Εαν δε ,βάλεις το gps σε λιγότερο από 2 ώρες είναι off .Το πρόβλημα με την αλλαγή της ώρας στο ρολόι το κάνει και σε μένα :wacko: Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.Εκείνο που με εκνευρίζει αρκετές φορές είναι ότι κολλάει στην ανεύρεση wifi και αναγκάζομαι να του κάνω επαννεκίνηση :mad: Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Εκείνο που με εκνευρίζει αρκετές φορές είναι ότι κολλάει στην ανεύρεση wifi και αναγκάζομαι να του κάνω επαννεκίνηση :mad: αυτο μου το εκανε 2-3 φορες στην αρχη αλλα οταν εκανα ενα update εφτιαξε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos26 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Παρατηρησα πως οταν κλεισει το τηλεφωνο (πχ απο μπαταρια), χανει και την ωρα. Δηλαδη οταν ξαναανοιξει δεν δειχνει την τρεχουσα ωρα αλλα συνεχιζει απο εκει που ειχε διακοψει. Και μια και ανεφερα την μπαταρια. Επιεικως απαραδεκτη, 1 ημερα με bluetooth χωρις τιποτα αλλο και αυτο με το ζορι. Ειμαι τωρα στην 3 φορτιση αλλα δεν μπορω να φανταστω τεραστιες διαφορες. Συμβαινουν τα παραπανω σε ολους ? Δοκίμασε να κλείσεις το 3G από το σήμα το κινητού! Εγώ δοκίμασα και η μπαταρία από 1 μέρα που διαρκούσε, τώρα διαρκεί περίπου 2-3 μέρες ανάλογα με την χρήση! Για να το κάνεις αυτό, πήγαινε ->Μενού ->Ρυθμίσεις ->Συνδεσιμότητα ->Δίκτυο ->Λειτουργία δικτύου και επέλεξε το GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Δοκίμασε να κλείσεις το 3G από το σήμα το κινητού! Εγώ δοκίμασα και η μπαταρία από 1 μέρα που διαρκούσε, τώρα διαρκεί περίπου 2-3 μέρες ανάλογα με την χρήση! Για να το κάνεις αυτό, πήγαινε ->Μενού ->Ρυθμίσεις ->Συνδεσιμότητα ->Δίκτυο ->Λειτουργία δικτύου και επέλεξε το GSM. Σε GSM το εχω μονιμα...;) (καθως δεν με αφορουν οι 3g υπηρεσιες). Η μπαταρία σίγουρα κρατάει 2 μέρες (χωρίς bluetooth) με αρκετό σκάλισμα.Εαν δε ,βάλεις το gps σε λιγότερο από 2 ώρες είναι off .Το πρόβλημα με την αλλαγή της ώρας στο ρολόι το κάνει και σε μένα Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.Εκείνο που με εκνευρίζει αρκετές φορές είναι ότι κολλάει στην ανεύρεση wifi και αναγκάζομαι να του κάνω επαννεκίνηση Ειπα πως επιφυλασσομαι καθοτι ειμαι ακομη στην 3 φοτριση. Το περιβαλλον μου ειναι οικειο καθως ειναι η 3 συσκευη με το ιδιο λειτουργικο. Ετσι λοιπον σχεδον ολα ειναι με πανομοιοτυπο τροπο στην ιδια θεση. Δεν δαπανησα ενεργεια με "ψαξιμο". Η χρηση του ηταν αποκλειστικα τηλεφωνικη, με ενεργοποιηση του bluetooth λογω handsfree. Ισως ειμαι στην κατηγορια της προβληματικης συσκευης αφου εχω προβλημα με την καρτα, την ωρα, καποια κολληματα με το bluetooth,κτλ. Απο την αλλη παλι δεν εχω κανενα διαπιστωμενο προβλημα με το wi-fi. Σκοπευω να του δωσω λιγο χρονο ακομη πριν το "αφορισω" αλλα λογω του προβληματος με την καρτα δεν περναω ακομη εφαρμογες για να δω την εκει συμπεριφορα. Ετσι και το gps ειναι αδοκιμαστο.... Μ'αρεσει που αφοριζαμε το Ν-97 ως προβληματικη συσκευη και ποσο αψεγαδιαστα ηταν τα SE. Ιδια γευση ειναι τελικα και ειναι θεμα τυχης που θα πεσει κανεις και θα παρουσιαζει κατα περιπτωση περισσοτερα η λιγοτερα προβληματα. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) εχω μερικες αποριες για τιν εφαρμογη mobile shel.1 μπορω να την εγκαταστησω ετσι πανω στο κινιτο?2.υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργισει προβληματα?3.μπορω να την ανιγοκληνω οποτε θελω ?4.αμα την bαλω μετα πως μπορω να την αφαιρεσω? αν μου δινατε και καποιο msn σας για αποριες θα με βοηθουσατε παρα πολυ :) α και τι πλεωνεκτηματα δινει? Edited June 5, 2010 by nervous Μάθε να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση και την Πολλαπλή Παράθεση !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 εχω μερικες αποριες για τιν εφαρμογη mobile shel.1 μπορω να την εγκαταστησω ετσι πανω στο κινιτο?2.υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργισει προβληματα?3.μπορω να την ανιγοκληνω οποτε θελω ?4.αμα την bαλω μετα πως μπορω να την αφαιρεσω? κανεις κανονικα εγκατασταση αλλα πρεπει πρωτα να την κανεις sign προβληματα δεν δημιουργει μπαταρια δεν εχω παρατηρησει να την καταναλωνει πιο γρηογορα νομιζω την ανοιγοκλεινεις οποτε θελεις και μπορεις να την απεγκαταστησεις απο τη διαχειρηση εφαρμογων;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts