bampgs Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Οπως όλα τα ωραία στη ζωή, έτσι και το gps δεν είναι free... αλλά μπορεί να γίνει, αρκεί να ξέρεις πού να ψάξεις. Σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν σχετικές συζητήσεις, αν και λίγο... πεπαλαιωμένες και "λειψές", λόγω των γνωστών προβλημάτων πνευματικής "ιδιοκτησίας". Θα σε κατατοπίσει καλύτερα σχετικό pm που σε περιμένει στο inbox σου. Όσον αφορά το πρόγραμμα: Μετά από ενδελεχές τσεκάρισμα των δύο κορυφαίων προγραμμάτων στους ορεινούς δρόμους της Αχαΐας (και όχι μόνο) του Garmin Mobile XT και του NDrive 9 (πάντα με εξωτερικό - bluetooth GPS receiver, γιατί το εσωτερικό του Vivaz είναι γ.τ.π.) έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα: 1. Το Garmin είναι πιο "βαρύ" (δηλαδή ο χάρτης του ανανεώνεται πιο αργά) από το NDrive, με αποτέλεσμα το μεν Garmin να σε δείχνει 10 περίπου μέτρα πίσω από την πραγματική σου θέση (όταν είσαι σε κίνηση) ενώ το NDrive 3 μέτρα. Δεν ξέρω αν ο χάρτης ελαφραίνει αν επιλέξω στις ρυθμίσεις του να είναι λιγότερο λεπτομερής. Θα το δοκιμάσω μέσα στη βδομάδα που θα κινούμαι μέσα σε πόλη για να το συγκρίνω. 2. Είναι και τα δύο το ίδιο "έξυπνα". Δηλαδή όταν τους έβαζα πολύπλοκες διαδρομές, και τα δύο με οδηγούσαν πάνω κάτω από τους ίδιους δρόμους. 3. Ο χάρτης του NDrive είναι τραγικά ελλιπής, ειδικά για όλους εμάς που ζούμε και κινούμαστε στην επαρχία. Ούτε αριθμοί στις οδούς μεγάλων σχετικά πόλεων (πχ Αίγιο), ούτε κάθετοι μικροί δασικοί δρόμοι, ούτε τίποτα! Αντίθετα, οι χάρτες του Garmin είναι εξαιρετικοί, λεπτομερείς, ανανεώνονται και βελτιώνονται συνεχώς κλπ. Ένα φαινομενικά υπέρ του NDrive είναι, φυσικά, οι 3D Photo χάρτες των μεγάλων ελληνικών πόλεων (δλδ αντί να περιδιαβαίνεις γραμμούλες και τετραγωνάκια κινείσαι ανάμεσα σε αεροφωτογραφίες των πόλεων αυτών). Εμένα αυτό το χαρακτηριστικό παρότι με εντυπωσίασε στην αρχή, στη συνέχεια με ξενέρωσε: Στις αεροφωτογραφίες ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ οι δρόμοι μέσα στις πόλεις! Κρύβονται από τις πολυκατοικίες! Αν δεν του έχεις δώσει διαδρομή, να σου δείχνει με την γραμμή την προτεινόμενη πορεία είναι σαν να πηγαίνεις από ταράτσα σε ταράτσα, σαν την Mary Poppins! Συμπέρασμα: Ας με δείχνει ένα οικοδομικό τετράγωνο πίσω (το καταλαβαίνω, στην Αθήνα μια χαμένη διασταύρωση έχει σαν αποτέλεσμα πολλά μπινελίκια...), Garmin και πάλι Garmin! Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα υπόλοιπα προγράμματα (Sygic κλπ), γιατί ακολουθώ το Πανούτσειο δόγμα: "με τα χρόνια συμπέρανα ότι αυτό που είναι το πιο δημοφιλές – και συνήθως πιο ακριβό – είναι και το καλύτερο." (βλ. http://www.contra.gr/Columns/KnockDown/270691.html) Υ.Γ. Τα συγκριτικά των προγραμμάτων και προφανώς η ρήση του Πανούτσου είναι άσχετα με το topic, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω να ξεσπάσω... Edited May 3, 2010 by bampgs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Bασικα εγω προτεινω το sygic ως προγραμμα για gps. Δεν το εχω χρησιμοποιησει σε vivaz ακομα αλλα το εχω περασει κανονικα, στο 5800 που το ειχα δοκιμασει εδω και ενα 1χρονο ημουν απολυτα ικανοποιημενος, το garmin oντως βαρυ και το ndrive απλα το ειχα σαν δευτερο αλλα τιποτα παραπανω. Στο 5800 παντως εδειχνε ακριβως που ειμαι ελπιζω να μην κανει αλλα στο vivaz!:cry::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bampgs Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Μόλις μπήκα στο ελληνικό site της Sygic και είδα τα στοιχεία που δείχνει για τους χάρτες που φοράει το πρόγραμμα (NaviGreece). Άκρως ικανοποιητικοί, αλλά αν τα συγκρίνεις με της AutodriveHellas, της Anavasis και τον (τους χάρτες που φοράει το Garmin) είναι πίσω. (εκτός κι αν μπορείς να περάσεις και αυτούς τους χάρτες στο πρόγραμμα! Δεν το ξέρω!) Το είπα και πριν: Το μόνο που επιζητώ εγώ προσωπικά είναι η λεπτομέρεια στο χάρτη, γιατί... δεν βάζω **** κάτω! Ταξιδεύω πολύ στην Ελλάδα και δεν μου αρκεί η λεπτομέρεια στις πόλεις. Θέλω να έχει τα πάντα. Το λέει και στο sygic.gr ότι λόγω μειωμένου εμπορικού ενδιαφέροντος η χαρτογράφηση της ελληνικής υπαίθρου είναι πολύ πίσω. Σιγά σιγά, όμως, μέσα από τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις εταιρίες αυτές και με την βοήθεια των χρηστών που αναφέρουν λάθη και παραλείψεις των χαρτών, κάποια στιγμή θα έχει χαρτογραφηθεί όλο το οδικό δίκτυο της Ελλάδας και τότε θα ασχολούμαστε αποκλειστικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων. Στην τελική, το πάν είναι να ξέρεις τι ζητάς από ένα πρόγραμμα: Ένα γρήγορο και ευέλικτο πρόγραμμα με φιλικό interface για πλοήγηση στις πόλεις (οπότε καλοβλέπω το Sygic, αν όντως είναι ακριβές στο στίγμα), ή ένα βαρύ και δυσκίνητο τέρας, φορτωμένο με ό,τι χάρτη θες, για να βρεις το τέταρτο μονοπάτι που ενώνει την Άνω Τραχανοπλαγιά με το Κολοκοτρωνίτσι! Υ.Γ. Teo010, μου έβαλες φυτιλιά. Άντε τώρα ένα ακόμα Σ/Κ να τεστάρω το Sygic... Έρμο Vivaz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Υ.Γ. Teo010, μου έβαλες φυτιλιά. Άντε τώρα ένα ακόμα Σ/Κ να τεστάρω το Sygic... Έρμο Vivaz... :lol::lol: Tεσταρετο γιατι εγω δεν θα κανω ταξιδι συντομα. Το τελευταιο ταξιδι που εκανα ηταν πριν κανενα μηνα και χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω (παντα στο 5800) για κινηση μεσα στην Αθηνα (εγω ειμαι απο επαρχια). Ακολουθησα πιστα οτι μου ελεγε το sygic και ευτυχως δεν χαθηκα.:D Και οπως ειπα εδειχνε ακριβως στον χαρτη που ημουν, ελπιζω και στο vivaz να ειναι ετσι τα πραγματα! Ειχα τον χαρτη NaviGreece 2010.02 , αλλα ισως να υπαρχει και νεωτερος δεν το εχω ψαξει. Edit οντως αυτος ειναι ο τελευταιος http://www.creativeimage.gr/coverage/ http://www.creativeimage.gr/ Edited May 3, 2010 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfocus Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 παιδια ξερει κανεις που θα βρουμε flash αρχεια και παιχνιδια σε 360x640 αναλυση για Vivaz??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atom7 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Mετα απο 2 προσπαθειες με το tutorial δε καταφερα να το ξεκλειδωσω. Η απαντηση της sony ericsson gr σε ερωτηση μου : Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Sony Ericsson. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, εάν το Sony Ericsson Vivaz™ κινητό σας τηλέφωνο διαθέτει προεγκατεστημένο εργοστασιακά το μενού κάποιου δικτύου συνιστάται η χρήση της συγκεκριμένης κάρτας SIM. Στη συνέχεια, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το παροχέα δικτύου της χώρας από όπου πραγματοποιήθηκε η αγορά του Sony Ericsson Vivaz™ κινητού τηλεφώνου προκειμένου να σας ενημερώσουν περεταίρω για το συγκεκριμένο θέμα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε περαιτέρω υποστήριξη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας στα τηλέφωνα 801 11 810 810 και 210 899 19 19 (απο κινητό). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.sonyericsson.com.gr. Στα βηματα της διαδικασιας δεν ειχα προβλημα, βρηκα το φακελο db και το αρχειο 381kb , το αντικατεστησα με το μετονομασμενο αρχειο central europe και στη 2η προσπαθεια με το western europe, αλλα μετα την επανεκκινηση το ιδιο μυνημα: sim card is not valid :X Oι προσπαθειες συνεχιζονται... Eυχαριστω θερμα τον theo_s27 Στο tutorial για το debrand γράφει για αρχείο με μέγεθος 370b (BYTES) όχι kb (KILOBYTES). Επειδή βλέπω πολλούς και κάνουν το συγκεκριμένο λάθος, παρακαλώ δείξτε την απαραίτητη προσοχή για να μην κάνετε καμιά ζημιά στο κινητό σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Στο tutorial για το debrand γράφει για αρχείο με μέγεθος 370b (BYTES) όχι kb (KILOBYTES). Επειδή βλέπω πολλούς και κάνουν το συγκεκριμένο λάθος, παρακαλώ δείξτε την απαραίτητη προσοχή για να μην κάνετε καμιά ζημιά στο κινητό σας... δυσκολο να κανεις τετοιο λαθος αφου δεν εχει τοσο μεγαλο αρχειο (( 370kb )) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare1 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, τι προβλημα σου εμφανισει και θες να το ξεφορτωθεις??? :dash: Edited May 4, 2010 by nervous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) τι προβλημα σου εμφανισει και θες να το ξεφορτωθεις??? :dash: τιποτα απλα κλαταρε το pc και δεν εχω χρηματα να το φτιαξω.ξεχασα να πω οτι ψαχνω ατομα απο θεσαλλονικη να βρεθουμε απο κοντα . Edited May 3, 2010 by DIMOSFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 παιδιά μία ερώτηση. Από ovi store δεν μπορούμε να κατεβάζουμε εφαρμογές; προσπαθώ να κατεβάσω το skyfire και μου λεει οτι το κινητό μου δεν υποστηρίζεται (vivaz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 παιδιά μία ερώτηση. Από ovi store δεν μπορούμε να κατεβάζουμε εφαρμογές; προσπαθώ να κατεβάσω το skyfire και μου λεει οτι το κινητό μου δεν υποστηρίζεται (vivaz) Oχι , ειναι της ΝΟΚΙΑ το OVi , οποτε μονο αμα χακαριστει η συσκευή στο μέλλον..(μαλλον κομματακι δυσκολο..) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Να κάνω μία ερώτηση,δεν γίνεται μέσα στο φάκελο με τις φώτο να φαίνονται μικρογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miss_terry Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/01/Vivaz.jpg Nα αυτο εδω εννοω, ειναι μεσα στο κινητο 'η το κατεβαζω απο καπου? edit... οκ το βρηκα!!! Καλημέρα σας, είπα λοιπόν να συμμετέχω κι εγώ στις συζητήσεις σας μιας και παρακολουθώ αυτά που γράφετε εδώ και πολύ καιρο. Η αλήθεια είναι ότι με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, εξακολουθώ όμως να παραμένω άσχετη...Για αρχή θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση σχετικά με το παιχνίδι που ανέφερε ο Τeo010 ... που μπορώ να το βρώ? Και γενικά που μπορώ να βρω παιχνίδια... Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό screen protector για το κινητάκι. Βρήκα αυτό http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=31324 Εσείς έχετε εμπειρία από αυτό? Έχετε πάρει κανένα άλλο που να είστε πολύ ευχαριστημένοι? Αν ναι, ποιό? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Καλημέρα σας, είπα λοιπόν να συμμετέχω κι εγώ στις συζητήσεις σας μιας και παρακολουθώ αυτά που γράφετε εδώ και πολύ καιρο. Η αλήθεια είναι ότι με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, εξακολουθώ όμως να παραμένω άσχετη...Για αρχή θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση σχετικά με το παιχνίδι που ανέφερε ο Τeo010 ... που μπορώ να το βρώ? Και γενικά που μπορώ να βρω παιχνίδια... Ευχαριστώ πολύ!!! πηγαινεις μενου - ρυθμισεις - προσωπικα - θεματα - φοντο επιλεγεις ταπετσαρια και μετα διαλλεγεις το adobe flash και μετα το wozirata pop τουλαχιστον ετσι λεγεται σε μενα παιχνιδια μπορεις να βρεις στα: mobile9.com http://www.se-satio.co.uk/viewtopic.php?f=4&t=558 (( πρεπει να κανεις πρωτα περιπου 5 posts και μετα ξεκλειδωνει ενα κρυφομενου με εφαρμογες παιχνιδια κτλ )) και σε αλλα τετοια sites Για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό screen protector για το κινητάκι. Βρήκα αυτό http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=31324 Εσείς έχετε εμπειρία από αυτό? Έχετε πάρει κανένα άλλο που να είστε πολύ ευχαριστημένοι? Αν ναι, ποιό? εγω πηρα απο το ιντερνετ αυτο εδω http://extreme-mobile.gr/p.Sony-Ericsson-Vivaz-screen-protector-x-2-temachia.179073.html ειναι ενα πολυ απλο screen protector αλλα κανει πολυ καλα τη δουλεια του δεν χαρασεται ευκολα (( το εχω μια εβδομαδα και δεν εχει παθει τιποτα )) δεν αφηνει δαχτυλιες κτλ α! στη συσκευασια περιεχει 2 screen protectors και ειναι και φτηνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 πηγαινεις μενου - ρυθμισεις - προσωπικα - θεματα - φοντο επιλεγεις ταπετσαρια και μετα διαλλεγεις το adobe flash και μετα το wozirata pop τουλαχιστον ετσι λεγεται σε μενα Ετσι ειναι , εγω εχω βαλει και ενα αλλο με ψαρακια!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 εγω πηρα απο το ιντερνετ αυτο εδω http://extreme-mobile.gr/p.Sony-Ericsson-Vivaz-screen-protector-x-2-temachia.179073.html ειναι ενα πολυ απλο screen protector αλλα κανει πολυ καλα τη δουλεια του δεν χαρασεται ευκολα (( το εχω μια εβδομαδα και δεν εχει παθει τιποτα )) δεν αφηνει δαχτυλιες κτλ α! στη συσκευασια περιεχει 2 screen protectors και ειναι και φτηνο :) Πολλές φορές αυτά τα φτηνά είναι χοντρά και μειώνουν την απόκριση/ευαισθησία της οθόνης. Αυτό που πήρες πως είναι σε αυτόν τον τομέα? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Πολλές φορές αυτά τα φτηνά είναι χοντρά και μειώνουν την απόκριση/ευαισθησία της οθόνης. Αυτό που πήρες πως είναι σε αυτόν τον τομέα? Μπα δεν είναι καθόλου χοντρό και δεν μειώνει την ευαισθησία της οθόνης. το βρίσκω πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djbazil Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) Παιδιά εγώ από την πρώτη μέρα που πήρα το vivaz έβαλα το skyfire και δουλεύει άψογα Edited May 5, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) Παιδιά εγώ από την πρώτη μέρα που πήρα το vivaz έβαλα το skyfire και δουλεύει άψογα πως το έβαλες το skyfire; γιατί το ψάχνω και εγώ και μου το βγάζει μόνο στο ovi που δεν μπαίνει Edited May 5, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djbazil Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 μαλλον εχεισ δικιο φιλε μου γιατι και γω που μπηκα τωρα τα ιδια λεει . πριν απο 1 μηνα παντως το κατεβασα κανονικα μαλλον beta . η λυση ειναι να το ανεβασω σστο easyshare και να το παρουν ολοι οσοι ενδιαφερονται ... αν συμφωνουν και οι administrators του site αλλιως στειλε pm να στο στειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 djbazil αν ο skyfire δεν παρέχεται δωρεάν τότε καλό θα ήταν να μην ανεβάσεις κάποιο link. Επίσης θα παρακαλέσω να απογεύγεις τα greeklish. Μηνύματα που είναι γραμμένα με αυτό τον τρόπο θα διαγράγονται άμεσα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 πως το έβαλες το skyfire; γιατί το ψάχνω και εγώ και μου το βγάζει μόνο στο ovi που δεν μπαίνει και εγω πριν λιγες μερες ειχα βαλει skyfire αλλα τον εβγαλα τεσπα τον βρηκα ψαχνοντας στο google αρα googlare λιγο και θα το βρεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Παίδες όσοι σκέφτεστε την λύση screen protector, εφοδιαστείτε με υπομονή. Πήρα ένα πακετάκι με 3 τμχ, και τα 3 βγήκαν άχρηστα. Ήταν σχεδόν αδύνατο να μην περάσει αέρας και να μην δημιουργηθεί η παραμικρή φουσκαλίτσα... Δοκίμασα πιστωτικές, να σπρώχνω τον αέρα σιγά σιγά καθώς ξεκολλάει κτλ..κτλ... αλλα τιποτα... Εν τέλει κατέληξα σε μία θηκούλα, οπου προστατεύει ολόκληρο το κινητό και ηρέμησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Παίδες όσοι σκέφτεστε την λύση screen protector, εφοδιαστείτε με υπομονή. Πήρα ένα πακετάκι με 3 τμχ, και τα 3 βγήκαν άχρηστα. Ήταν σχεδόν αδύνατο να μην περάσει αέρας και να μην δημιουργηθεί η παραμικρή φουσκαλίτσα... Δοκίμασα πιστωτικές, να σπρώχνω τον αέρα σιγά σιγά καθώς ξεκολλάει κτλ..κτλ... αλλα τιποτα... Εν τέλει κατέληξα σε μία θηκούλα, οπου προστατεύει ολόκληρο το κινητό και ηρέμησα... Αν βάλεις Brando δε θα έχεις πρόβλημα! Κατ' εμέ δεν υπάρχουν καλύτερα. Έχω σε όλα τα κινητά μου και είμαι ευχαριστημένος στο 98 τοις εκατό των περιπτώσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts