Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ty να σε ρωτισω το κουμπι on/off μηπως κουνιετε λιγο μπρος πισω?

ναι είναι φυσιολογικό αυτό :whistle:

ty να σε ρωτισω το κουμπι on/off μηπως κουνιετε λιγο μπρος πισω?

Παιχτη,μην αγχωνεσαι..τα κενα και τα μικρο-τριξιματα ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι..υπαρχουν σε ολες τις συσκευες σχεδον..χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε τη συσκευη σου,δεν εχει κανενα προβλημα ολα ετσι ειναι :)

μμμμ κανω το ιδιο, το αφηνω να φορτιζει το βραδυ, δε το κλεινω και το πρωι χτυπαει κανονικα το ξυπνητηρι
Kala pas kala?????

μμμμ κανω το ιδιο, το αφηνω να φορτιζει το βραδυ, δε το κλεινω και το πρωι χτυπαει κανονικα το ξυπνητηρι

εγω ομως το κλεινω.....!!!!!:!::!::!::!::!:

καπου διαβασα οτι χτυπαει ακομα και κλειστο. Τωρα να μη χτυπαει κλειστο οταν το φορτιζεις;; τι να πω;;;

Κατι αλλο ρε παιδια, για να μη κανω εκατο διαφορετικα ποστ...

Το τουιτερ εγω δε το χρησιμοποιω. Μπορω στη θεση του να βαλω κατι αλλο; πχ φειςμπουκ;

Επισης, ας μου πει καποιος γιατι εχω μπερδευτει. Εχω βονταφον - συμβολαιο, το κινητο το πηρα unbranded. κανω κανονικα τις ρυθμισεις, που ερχονται κι αποθηκευονται μεσω sms, απο το σαιτ της εταιριας. Οσοι εχετε VF, τι βαζετε;; VF Web? VF GPRS? VF GPRS Prepaid?

Επιπροσθετα, στις ρυθμισεις ιντερνετ οπου στο σαιτ της εταιριας βαζω τις ρυθμισεις για το γιαχου μου, βαζετε POP SSL? ή POP?

Tελος ξαναρωταω κατι, ισως χαζο..Ενα 3g τηλ οπως αυτο, οταν ΔΕΝ πιανει το wi-fi σου, για να συνδεθει στο νετ μεσω GPRS θελει ΚΑΙ αγορασμενο πακετο δεδομενων σε ΜΒ απο τον παροχο; ή αρκουν οι σωστες ρυθμισεις;;;

Ευχαριστω!!

Kala pas kala?????

εγω ομως το κλεινω.....!!!!!:!::!::!::!::!:

και εγώ το κλείνω

ρύθμισε ποiες μέρες θες να είναι οι εργάσιμες και ίσως γίνει κάτι έτσι ;)

@Dimitris25 μπορείς να αλλάξεις το τουiτερ πηγαίνοντας

μενού - ρυθμίσεις - προσωπικά - θέματα - φόντο - ταπετσαρία2 και βάλε από εκεί ότι θες από τις διαθέσιμες επιλογες

Edited by irenegate77

και εγώ το κλείνω

ρύθμισε ποiες μέρες θες να είναι οι εργάσιμες και ίσως γίνει κάτι έτσι ;)

@Dimitris25 μπορείς να αλλάξεις το τουiτερ πηγαίνοντας

μενού - ρυθμίσεις - προσωπικά - θέματα - φόντο - ταπετσαρία2 και βάλε από εκεί ότι θες από τις διαθέσιμες επιλογες

πωπω ειμαι ποντιος..μπροστα στα ματια μου! Thankssss

Kala pas kala?????

To Vivaz ενσωματώνει 2 εφαρμογές σχετικές με Χάρτες/πλόηγηση-το Wisepilot και το Google Maps

Το Google Maps γιατί δε το βρίσκω στο δικό μου; :worry:

Το Google Maps γιατί δε το βρίσκω στο δικό μου; :worry:

είμαι λίγο άσχετη με αυτό

αλλα μήπως είναι μενού - υπηρεσία εντοπισμού και googlemaps ?

Edited by irenegate77

ένα πολύ καλό κινητό όντως σε σχέση με πολλά άλλα ... αλλά .... με ένα μικρο θεματακι όσο αφορα το gps .

ΜΗΝ προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το google maps χρεώνετε κανονικά ... διαπιστευμένο από τον προηγούμενο λογαριασμό.

επισεις το wisepilot είναι demo (ακόμα δεν βρήκαν οι hackers σπαστηρι η το απαξιώνουν)

καλύτερά κατεβάστε κάποιο άλλο όπως το ndrive που κατέβασα εγώ και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ικανοποιητικό .

το που θα το βρητε .... λυπάμαι δεν μπορω να το πω θα με κρεμάσουν (ειναι και αυστηροι εδω)

Έλληνες είμαστε όμως και θα την βρουμε την άκρη ;)

Βασικα το κινητο εχει παιχνιδια? Γιατι δεν εχω βρει κανενα, θυμαμαι οτι ειχα διαβασει οτι εχει ενα παιχνιδι με αυτοκινητα? Ισχυει?:worry:

Eπισης το A-GPS πως το ενεργοποιω? Ειναι το bluetooth gps?

Edited by Teo010

Βασικα το κινητο εχει παιχνιδια? Γιατι δεν εχω βρει κανενα, θυμαμαι οτι ειχα διαβασει οτι εχει ενα παιχνιδι με αυτοκινητα? Ισχυει?:worry:

Eπισης το A-GPS πως το ενεργοποιω? Ειναι το bluetooth gps?

παιχνιδια υπαρχουν και βρισκονται στην καρτα μνημης στα εγκατεστημενα αρχεια σεταρε οποιο θελεις.

λογικα το A-GPS ειναι ηδη ενεργοποιημενο ετσι ηταν σε μενα οταν το ελεξα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να εγκατααστησεις ενα προγραμμα πλοηγησης κατα προτιμηση NDRIVE

ένα πολύ καλό κινητό όντως σε σχέση με πολλά άλλα ... αλλά .... με ένα μικρο θεματακι όσο αφορα το gps .

ΜΗΝ προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το google maps χρεώνετε κανονικά ... διαπιστευμένο από τον προηγούμενο λογαριασμό.

επισεις το wisepilot είναι demo (ακόμα δεν βρήκαν οι hackers σπαστηρι η το απαξιώνουν)

καλύτερά κατεβάστε κάποιο άλλο όπως το ndrive που κατέβασα εγώ και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ικανοποιητικό .

το που θα το βρητε .... λυπάμαι δεν μπορω να το πω θα με κρεμάσουν (ειναι και αυστηροι εδω)

Έλληνες είμαστε όμως και θα την βρουμε την άκρη ;)

πως γίνετε να σε χρεώνει τo google maps εφόσον είσαι μέσο wifi και δεν έχεις καμια ρύθμιση στο vivaz για wep?

???

λογικα το A-GPS ειναι ηδη ενεργοποιημενο ετσι ηταν σε μενα οταν το ελεξα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να εγκατααστησεις ενα προγραμμα πλοηγησης κατα προτιμηση NDRIVE

Βασικα θελω να ξερω ποτε ειναι ενεργοποιημενο και ποτε οχι, αρα που ακριβως πρεπει να παω?

Βασικα θελω να ξερω ποτε ειναι ενεργοποιημενο και ποτε οχι, αρα που ακριβως πρεπει να παω?

μενου---υπηρεσιες εντοπισμου---τοποθεσια--- εντοπισμος στιγματος---μεθοδοι εντοποισμου

ενεργοποιηται αυτοματα μολις ανοιξει τον πλοηγο δεν ειναι συνεχεια ανοιχτο ;)

ενεργοποιηται αυτοματα μολις ανοιξει τον πλοηγο δεν ειναι συνεχεια ανοιχτο ;)

Eνεργοποιηται αυτοματα? Δηλαδη υπαρχει και χρεωση, γιατι ξερω οτι το a-gps χρεωνει? Βασικα στο 5800 υπαρχει σαν επιλογη το a-gps και το ξεκλικαρεις αν θες γιατι εχω κολλησει τωρα γιατι δεν υπαρχει σαν επιλογη.:cry:

παιχνιδια υπαρχουν και βρισκονται στην καρτα μνημης στα εγκατεστημενα αρχεια σεταρε οποιο θελεις.

παιχνίδια υπάρχουν στην κάρτα μνήμης

επίσης μπορείς να βρείς και στο mobile9.com, στο google ψάχνοντας συγκεκριμένα παιχνίδια

επίσης ακόμα πιο εύκολα μπορείς να βρείς παιχνίδια για το satio όπου όλα παίζουν στο vivaz

Ρε παιδιά έχω ρωτήσει 3 φορές το ίδιο πραγμα κ δεν εχω πάρει απαντηση... Βοηθήστε με κάποιος!!!!! :)

προσπαθώ να κάνω επεξεργασία κάποιων φωτογραφιών που τράβηξα με το vivaz μου με ένα πρόγραμμα στο pc μου (windows live photo gallery) και μόλις πάω να κάνω αποθήκευση των αλλαγών μου λεει: This photo can't be saved because of a problem with the photo's file properties... Τι κανω?? Ασ με βοηθήσει καποιος... :/

Ρε παιδιά έχω ρωτήσει 3 φορές το ίδιο πραγμα κ δεν εχω πάρει απαντηση... Βοηθήστε με κάποιος!!!!! :)

προσπαθώ να κάνω επεξεργασία κάποιων φωτογραφιών που τράβηξα με το vivaz μου με ένα πρόγραμμα στο pc μου (windows live photo gallery) και μόλις πάω να κάνω αποθήκευση των αλλαγών μου λεει: This photo can't be saved because of a problem with the photo's file properties... Τι κανω?? Ασ με βοηθήσει καποιος... :/

άλλαξε πρόγραμμα... με των windows το πρόγραμμα πας και συ να δουλέψεις...

βάλε τουλάχιστον το picassa

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro