DIMOSFC Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 με ποιον broswer μπορω να δω video ο οπερα δεν μου τα ανιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 με ποιον broswer μπορω να δω video ο οπερα δεν μου τα ανιγει με skyfire :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 με skyfire :) ty να σε ρωτισω το κουμπι on/off μηπως κουνιετε λιγο μπρος πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ty να σε ρωτισω το κουμπι on/off μηπως κουνιετε λιγο μπρος πισω? ναι είναι φυσιολογικό αυτό :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ty να σε ρωτισω το κουμπι on/off μηπως κουνιετε λιγο μπρος πισω? Παιχτη,μην αγχωνεσαι..τα κενα και τα μικρο-τριξιματα ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι..υπαρχουν σε ολες τις συσκευες σχεδον..χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε τη συσκευη σου,δεν εχει κανενα προβλημα ολα ετσι ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 μμμμ κανω το ιδιο, το αφηνω να φορτιζει το βραδυ, δε το κλεινω και το πρωι χτυπαει κανονικα το ξυπνητηρι Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 μμμμ κανω το ιδιο, το αφηνω να φορτιζει το βραδυ, δε το κλεινω και το πρωι χτυπαει κανονικα το ξυπνητηρι εγω ομως το κλεινω.....!!!!!:!::!::!::!::!: Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 καπου διαβασα οτι χτυπαει ακομα και κλειστο. Τωρα να μη χτυπαει κλειστο οταν το φορτιζεις;; τι να πω;;; Κατι αλλο ρε παιδια, για να μη κανω εκατο διαφορετικα ποστ... Το τουιτερ εγω δε το χρησιμοποιω. Μπορω στη θεση του να βαλω κατι αλλο; πχ φειςμπουκ; Επισης, ας μου πει καποιος γιατι εχω μπερδευτει. Εχω βονταφον - συμβολαιο, το κινητο το πηρα unbranded. κανω κανονικα τις ρυθμισεις, που ερχονται κι αποθηκευονται μεσω sms, απο το σαιτ της εταιριας. Οσοι εχετε VF, τι βαζετε;; VF Web? VF GPRS? VF GPRS Prepaid? Επιπροσθετα, στις ρυθμισεις ιντερνετ οπου στο σαιτ της εταιριας βαζω τις ρυθμισεις για το γιαχου μου, βαζετε POP SSL? ή POP? Tελος ξαναρωταω κατι, ισως χαζο..Ενα 3g τηλ οπως αυτο, οταν ΔΕΝ πιανει το wi-fi σου, για να συνδεθει στο νετ μεσω GPRS θελει ΚΑΙ αγορασμενο πακετο δεδομενων σε ΜΒ απο τον παροχο; ή αρκουν οι σωστες ρυθμισεις;;; Ευχαριστω!! Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) εγω ομως το κλεινω.....!!!!!:!::!::!::!::!: και εγώ το κλείνω ρύθμισε ποiες μέρες θες να είναι οι εργάσιμες και ίσως γίνει κάτι έτσι ;) @Dimitris25 μπορείς να αλλάξεις το τουiτερ πηγαίνοντας μενού - ρυθμίσεις - προσωπικά - θέματα - φόντο - ταπετσαρία2 και βάλε από εκεί ότι θες από τις διαθέσιμες επιλογες Edited April 21, 2010 by irenegate77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 και εγώ το κλείνω ρύθμισε ποiες μέρες θες να είναι οι εργάσιμες και ίσως γίνει κάτι έτσι ;) @Dimitris25 μπορείς να αλλάξεις το τουiτερ πηγαίνοντας μενού - ρυθμίσεις - προσωπικά - θέματα - φόντο - ταπετσαρία2 και βάλε από εκεί ότι θες από τις διαθέσιμες επιλογες πωπω ειμαι ποντιος..μπροστα στα ματια μου! Thankssss Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 To Vivaz ενσωματώνει 2 εφαρμογές σχετικές με Χάρτες/πλόηγηση-το Wisepilot και το Google Maps Το Google Maps γιατί δε το βρίσκω στο δικό μου; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Το Google Maps γιατί δε το βρίσκω στο δικό μου; :worry: είμαι λίγο άσχετη με αυτό αλλα μήπως είναι μενού - υπηρεσία εντοπισμού και googlemaps ? Edited April 21, 2010 by irenegate77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παντως καμια εφαρμογη που υπαρχει για να λειτουργει το led σαν φακος δεν κανει στο vivaz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djbazil Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ένα πολύ καλό κινητό όντως σε σχέση με πολλά άλλα ... αλλά .... με ένα μικρο θεματακι όσο αφορα το gps . ΜΗΝ προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το google maps χρεώνετε κανονικά ... διαπιστευμένο από τον προηγούμενο λογαριασμό. επισεις το wisepilot είναι demo (ακόμα δεν βρήκαν οι hackers σπαστηρι η το απαξιώνουν) καλύτερά κατεβάστε κάποιο άλλο όπως το ndrive που κατέβασα εγώ και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ικανοποιητικό . το που θα το βρητε .... λυπάμαι δεν μπορω να το πω θα με κρεμάσουν (ειναι και αυστηροι εδω) Έλληνες είμαστε όμως και θα την βρουμε την άκρη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Βασικα το κινητο εχει παιχνιδια? Γιατι δεν εχω βρει κανενα, θυμαμαι οτι ειχα διαβασει οτι εχει ενα παιχνιδι με αυτοκινητα? Ισχυει?:worry: Eπισης το A-GPS πως το ενεργοποιω? Ειναι το bluetooth gps? Edited April 22, 2010 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagalis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Βασικα το κινητο εχει παιχνιδια? Γιατι δεν εχω βρει κανενα, θυμαμαι οτι ειχα διαβασει οτι εχει ενα παιχνιδι με αυτοκινητα? Ισχυει?:worry: Eπισης το A-GPS πως το ενεργοποιω? Ειναι το bluetooth gps? παιχνιδια υπαρχουν και βρισκονται στην καρτα μνημης στα εγκατεστημενα αρχεια σεταρε οποιο θελεις. λογικα το A-GPS ειναι ηδη ενεργοποιημενο ετσι ηταν σε μενα οταν το ελεξα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να εγκατααστησεις ενα προγραμμα πλοηγησης κατα προτιμηση NDRIVE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ρε παιδια έσβησα το pccompanion για να ελευθερώσω χώρο στην κάρτα και μέσα ήταν και οι drivers... :( Μπορώ να τους βρω πουθενά τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 ένα πολύ καλό κινητό όντως σε σχέση με πολλά άλλα ... αλλά .... με ένα μικρο θεματακι όσο αφορα το gps . ΜΗΝ προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το google maps χρεώνετε κανονικά ... διαπιστευμένο από τον προηγούμενο λογαριασμό. επισεις το wisepilot είναι demo (ακόμα δεν βρήκαν οι hackers σπαστηρι η το απαξιώνουν) καλύτερά κατεβάστε κάποιο άλλο όπως το ndrive που κατέβασα εγώ και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ικανοποιητικό . το που θα το βρητε .... λυπάμαι δεν μπορω να το πω θα με κρεμάσουν (ειναι και αυστηροι εδω) Έλληνες είμαστε όμως και θα την βρουμε την άκρη ;) πως γίνετε να σε χρεώνει τo google maps εφόσον είσαι μέσο wifi και δεν έχεις καμια ρύθμιση στο vivaz για wep? ??? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 λογικα το A-GPS ειναι ηδη ενεργοποιημενο ετσι ηταν σε μενα οταν το ελεξα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να εγκατααστησεις ενα προγραμμα πλοηγησης κατα προτιμηση NDRIVE Βασικα θελω να ξερω ποτε ειναι ενεργοποιημενο και ποτε οχι, αρα που ακριβως πρεπει να παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagalis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Βασικα θελω να ξερω ποτε ειναι ενεργοποιημενο και ποτε οχι, αρα που ακριβως πρεπει να παω? μενου---υπηρεσιες εντοπισμου---τοποθεσια--- εντοπισμος στιγματος---μεθοδοι εντοποισμου ενεργοποιηται αυτοματα μολις ανοιξει τον πλοηγο δεν ειναι συνεχεια ανοιχτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 ενεργοποιηται αυτοματα μολις ανοιξει τον πλοηγο δεν ειναι συνεχεια ανοιχτο ;) Eνεργοποιηται αυτοματα? Δηλαδη υπαρχει και χρεωση, γιατι ξερω οτι το a-gps χρεωνει? Βασικα στο 5800 υπαρχει σαν επιλογη το a-gps και το ξεκλικαρεις αν θες γιατι εχω κολλησει τωρα γιατι δεν υπαρχει σαν επιλογη.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 παιχνιδια υπαρχουν και βρισκονται στην καρτα μνημης στα εγκατεστημενα αρχεια σεταρε οποιο θελεις. παιχνίδια υπάρχουν στην κάρτα μνήμης επίσης μπορείς να βρείς και στο mobile9.com, στο google ψάχνοντας συγκεκριμένα παιχνίδια επίσης ακόμα πιο εύκολα μπορείς να βρείς παιχνίδια για το satio όπου όλα παίζουν στο vivaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsaras1431 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ρε παιδιά έχω ρωτήσει 3 φορές το ίδιο πραγμα κ δεν εχω πάρει απαντηση... Βοηθήστε με κάποιος!!!!! :) προσπαθώ να κάνω επεξεργασία κάποιων φωτογραφιών που τράβηξα με το vivaz μου με ένα πρόγραμμα στο pc μου (windows live photo gallery) και μόλις πάω να κάνω αποθήκευση των αλλαγών μου λεει: This photo can't be saved because of a problem with the photo's file properties... Τι κανω?? Ασ με βοηθήσει καποιος... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Δεξί κλικ στη φωτογραφία, Properties και ξε-τσεκάρισε το Read Only. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ρε παιδιά έχω ρωτήσει 3 φορές το ίδιο πραγμα κ δεν εχω πάρει απαντηση... Βοηθήστε με κάποιος!!!!! :) προσπαθώ να κάνω επεξεργασία κάποιων φωτογραφιών που τράβηξα με το vivaz μου με ένα πρόγραμμα στο pc μου (windows live photo gallery) και μόλις πάω να κάνω αποθήκευση των αλλαγών μου λεει: This photo can't be saved because of a problem with the photo's file properties... Τι κανω?? Ασ με βοηθήσει καποιος... :/ άλλαξε πρόγραμμα... με των windows το πρόγραμμα πας και συ να δουλέψεις... βάλε τουλάχιστον το picassa Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts