Jump to content

All about Alfa Romeo

GTV
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει η Μi.To;  

175 members have voted

1. 1. Σας αρέσει η Μi.To;

• Ναι
      125
    • Οχι
      50

Recommended Posts

http://www.italiaspeed.com/newsite/futuremodels/alfa_breraspider.jpg http://www.italiaspeed.com/newsite/futuremodels/alfa_brera.jpg

ZXZXZCX εχει μεγαλη διαφορα το ποτε θα παρουσιαστει,το ποτε θα ερθει ελλαδα και το ποτε θα την αποκτησει ο μελλοντικος αγοραστης.Συγκεκριμενα η 158 παρουσιαζεται μαρτιο 2005 αλλα τα πρωτα κομματια για ελλαδα ερχονται αρχες 2006.Τωρα παρε και καταλαβε για τη GTV η οποια παρουσιαζεται καλοκαιρι 2005 και μαλιστα πρωτα θα παρουσιασουν τη spider και μετα την εκδοση με τη μεταλλικη οροφη.Σε 2 χρονακια θα την εχεις τη gtv αν συνυπολογησουμε κανα εξαμηνο αναμονης.Εδω η GT εχει 4 με 5 μηνες.Κυπρο εχει φτασει 6 μηνες.Και κατι αλλο.Η GTV θα ξεκιναει απο 2.2jts 190 αλογα αρα υπολογισε να κοστιζει γυρω στα 40000 ευρωπουλα-that s a lot of money

Δες και αυτο http://www.alfisti.net/246.0.html?&L=1

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους τους συνάρρωστους...

Έπαθα πλάκα όταν ψάχνοντας τα fora του site, βρήκα thread σχετικό με την καψούρα μου. Αν και είμαι μέλος του site εδώ και 1,5 χρόνο, επισκέπτομαι σχεδόν αποκλειστικά τα threads του SonyEricsson P800/P900.

Σας χαιρετώ λοιπόν και ελπίζω να τα λέμε συχνά.

Από την υπογραφή μου θα δείτε ότι είμαι πραγματικά...Άρρωστος (με κεφαλαίο Α)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Όσον αφορά τη συνάντηση Alfisti του myphone.gr που είδα σε προηγούμενες σελίδες, εννοείται ότι είμαι μέσα όταν κανονιστεί, ακόμα και για εκδρομούλα. Και για τους μη μηυμένους, το Club Ιδιοκτητών Alfa έχει την ετήσια συνάντησή του στο Λυκαβηττό στις 29.9, γύρω στις 10.30 το πρωί. Όσοι πιστοί...

Χαιρετισμούς :-)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp (19 Ιούλ. 2004 , 18:03)

Καλησπέρα σε όλους τους συνάρρωστους...

Έπαθα πλάκα όταν ψάχνοντας τα fora του site, βρήκα thread σχετικό με την καψούρα μου. Αν και είμαι μέλος του site εδώ και 1,5 χρόνο, επισκέπτομαι σχεδόν αποκλειστικά τα threads του SonyEricsson P800/P900.

Σας χαιρετώ λοιπόν και ελπίζω να τα λέμε συχνά.

Από την υπογραφή μου θα δείτε ότι είμαι πραγματικά...Άρρωστος (με κεφαλαίο Α)

Καλησπέρα φίλε Κώστα... :D

Μπήκες στη φωλιά του λύκου τώρα... Όλοι οι παλαβοί εδώ είμαστε... :wacko: :lol:

Alfa for ever... :up:

Αντε και απο Σεπτέμβρη που θα γυρίσουν όλοι να μαζευτούμε για κανένα meeting... :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

costasp-επειδη δεν γνωριζω μπορεις να μου πεις που βρισκεται το alfisti club στην αθηνα?Νομιζω μαρουσι.............εχεις διευθυνση?Επισης απο που μπορω να ενημερωνομαι για τα meetings γιατι εχασα προσφατα τη παρουσιαση της gt στα μεγαρα :mad:

Mythozz περιμενω εντυπωσεις απο την eko kinitron :D

Re paidia , kala ola. Mia xara oi alfa , exoun veltistopoiisei tin aksiopistia tous.. alla einai mprostokinita distixws.. As vgalei kati tetrakinito h piswkinito k to ksanasizitame.. ws tote .. :( distixws oi epiloges mas 8a einai apo germania k iaponia meria..!

Αγαπητέ Sakiss,

Το Club είναι στο Μαρούσι πράγματι, στην Οδό Μακρυγιάννη 15. Ένα τηλέφωνο επικονωνίας είναι το 210.6180122. Όσο για την παρουσίαση της GT πίστεψέ με ήταν εμπειρία. Πήγαμε φτιαγμένοι για να οδηγήσουμε την GT και βρεθήκαμε να κάνουμε 8άρια σε κορίνες με την 156 GTA !!!

Όσο για τον φίλο Aristidis_K, τα πράγματα είναι κάπως έτσι, αλλά όχι ακριβώς έτσι. Ναι μεν οι μόνες πισωκίνητες επιλογές (σε real-life χρήματα) είναι απο Γερμανία (βλ. BMW-Merc) και μία από Ιαπωνία (βλ. RX8), αλλά μέχρι και την Ε36 η BMW αρνιόταν να πάει ίσια και η Merc μέχρι την έλευση της AMG στο παιχνίδι έφτιαχνε αυτοκίνητα 2300 cc και 150 HP μην τυχόν και την πιάσει η Εφορία. Η Alfa πριν από 10 χρόνια που έπαιζαν αυτά τα αμάξια, έβγαζε την 75 με 1.8 Turbo, 2.0 TS ή ακόμα καλύτερα 3.0-V6 και έσκαβε μέχρι να βάλεις 4η στο κιβώτιο. Και πάνω από όλα πήγαινε ίσια και έστριβε σαν να ήταν μία ενιαία μάζα χωρίς αναρτήσεις. Είχα 2.0 TwinSpark 75άρα και μπορώ να στο πω από πρώτο χέρι. Ήταν α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η!!! Εντάξει, ο άξονας DeDion ήθελε το Proderm και τη στοργή του, αλλά ήταν όπλο στα χέρια του γνώστη. Τώρα θα μου πεις, γιατί γίνανε μπροστοκούνες και μας ξενέρωσαν...Θα σου πω φιλικά, ότι πρόκειται για "Ιστορικό συμβιβασμό"...Όταν πουλάς σε ένα ειδικό κοινό και η μόδα απαιτεί 24 αερόσακους και 12 συστήματα ελέγχου πρόσφυσης, δεν έχεις τύχη. Όταν κάνεις το παν για να μην τρακάρεις και οι υπόλοιποι κάνουν το παν για να σε σώσουν αφού θεωρούν δεδομένο ότι θα στουκάρεις, δεν μπορείς να πουλήσεις πολλά τεμάχια. Όταν η Alfa έβαζε κορυφαία φρένα οι άλλοι έβαζαν ABS και αερόσακους. Και τι κάνεις λοιπόν? Συνεργάζεσαι με τον market leader της εποχής (βλ. Fiat-τότε πούλαγε τρελλά στις μικρές κατηγορίες) και ξελασπώνεις χάνοντας ίσως κάποιο μικρό κομμάτι του χαρακτήρα σου.

Ας περιμένουμε λοιπόν όλοι να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και ας μη μηδενίζουμε τις όποιες καλές προσπάθειες, έστω και...μπροσθοκίνητες. Ελπίζω να μη σας κούρασα.

Σας χαιρετώ, πάντα φιλικά, πάντα ανοιχτός στην άλλη άποψη.

ΥΓ:Διόρθωση σε προηγούμενο μήνυμά μου. Η εκδήλωση του Club είναι στις 26.9 (όχι στις 29...)

@costasp :up: Ευγε φίλε...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

@ Mythozz

Νά' σαι καλά φίλε...

Και ποιός δεν θέλει φίλε μου...!

To επόμενο στάδιο είναι να φέρουμε όλο το GTC εδώ...

Δε λέω να πάμε εμείς εκεί, γιατι η πολυκοσμία θα χαλάσει το επίπεδο... ;)

mythozz ekei den einai na paei kanis re........... aidiazoun eukola me ta legomena kapiou........ to pezoun iperano.........zitane sebasmo xoris na dinoun.....arxontes re kanonika.........magkakia tin idane ........

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (25 Ιούλ. 2004 , 21:43)

mythozz ekei den einai na paei kanis re........... aidiazoun eukola me ta legomena kapiou........ to pezoun iperano.........zitane sebasmo xoris na dinoun.....arxontes re kanonika.........magkakia tin idane ........

Τέτοιοι τύποι υπάρχουν παντού. Εγώ απλά παίρνω αυτό που θέλω, ανταλλάσω 1-2 κουβέντες και τίποτα άλλο... Ε έκατσε ο Felleas και βγήκε συνεργάσιμο παλικάρι μου απάντησε 1-2 πράγματα και αυτό ήταν...

Συμφωνώ οτι παίζει πολύ το στυλάκι που λες, το αφήνω να περάσει όμως και να μη με αγγίξει...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (25 Ιούλ. 2004 , 23:57)

Mythozz δοκιμασες την εκο?

Μπαααα... Πριν λίγες μέρες κατάλαβα οτι στην Πάτρα έχουμε μόνο δύο πρατήρια ΕΚΟ... Στην Ελευθερίου Βενιζέλου... στην άλλη άκρη δηλαδή της πόλης απο εδώ που μένω...

Ε δεν έκατσε να περάσω απο εκεί :p

Όταν τύχει θα σου πω sakiss...

P.S. Πριν λίγο στο γυρισμό έπαιξα με ένα Saxo VTS με ένα τελικό επάνω που ακουγόταν 4 τετράγωνα μακρυά... Ήταν καλό το συναίσθημα του να μένω μισή+ καρότσα πίσω του... ;) Όταν μπει και το πρόγραμμα τα ξαναλέμε... :whistle:

@ Mythozz

Παλικάρι μ... επειδή δεν ξέρω...Η 147 της υπογραφής είναι η δικιά σου ή αυτή που θα ήθελες να έχεις?

Πάντως εάν είναι η δικιά σου, έχει αγοράσει το καλύτερο χρώμα!

BTW, με το 47άρι κυνήγησες το Saxo ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felleas (25 Ιούλ. 2004 , 18:27)

Hallo Afisti. ;)

Γεια σου κι εσενα Fellea μεσα και απο αυτην την κοινοτητα...

:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !