popolaros Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 giati sportwagon??????????? mpliax...... ti theorite pio praktiki???? klain... oso gia to diesel.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisd Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Παιδιά να κάνω μία ερώτηση? Υπάρχει περίπτωση να βρω body parts για 155? Ξέρετε πόσο θα κοστίσει αν βάλω brembo? Γενικότερα τι προτάσεις έχετε για την 155? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 :) Να σου πω αγαπητέ φίλε μου popolaro... Η ομορφιά είναι βέβαια υποκειμενική. Εμένα πχ με τρέλαινε η εικόνα της χαμηλωμένης 75άρας, σε άλλους ήταν ένα κουτί με 4 ρόδες. Η station πάντα μου άρεσε, ακόμα και πριν κάνω το παιδί. Πάντως, τώρα που άρχισα να χρειάζομαι χώρο για: κουβαδάκια για την παραλία, καρότσι για τη βόλτα, πάρκο για να κοιμάται, ειδικό κάθισμα που κουμπώνει επάνω σε καρέκλες για να κάθεται, τσάντα με πάνες και γάλατα, σακ βουαγιάζ με ρούχα της μικρής, άλλο σακ βουαγιάζ για τη γυναίκα μου και εμένα, νεσεσέρ για τη γυναίκα, και άλλα που δεν θυμάμαι, ε, δεδόμένου ότι στο πορτ-μπαγκάζ υπάρχει CDιέρα, ενισχυτής και 10ιντσο subwoofer, καταλαβαίνεις ότι οι ανάγκες σταδιακά αλλάζουν. Που να με χωρέσουν τα 380 λίτρα της? Τουλάχιστον με το μισό κάθισμα κάτω η wagon πάει στα σχεδόν 550 αν θυμάμαι καλά. Και επειδή δεν πρόκειται να πάρω ποτέ Volvo Wagon, Mercedes Estate ή BMW Touring, κοιτάω μήπως οδηγηθώ προς την Cross/SportWagon και να έχω και Cuore Sportivo και χώρους... :) Φιλικά Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 @ pavlidisd Φίλε μου γείτονα - έμενα Πέραμα, μένω Περιστέρι - αν κοιτάξεις στην αμέσως προηγούμενη σελίδα θα δεις τιμές για τα πράγματα που έχω βάλει στο αμάξι, στα οποία περιλαμβάνονται και τα Brembo complete set. Για bodykit, κάνε ένα τηλέφωνο στη Nasmania (http://www.nasmania.gr), φέρνει πράγματα της Novitec που έχει ολκληρωμένες προτάσεις για Alfa. O Τόλιας επίσης (Tolias Edition - κάπου έχω το τηλ. ίσως στο δώσω αύριο) φτιάχνει κατά παραγγελία body kits. Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 costasp μολις οδηγησεις την sportwagon 1.9m jet θα ξεχασεις τα παντα για τους βενζινοκινητηρες.Και εγω diesel ηθελα να παρω αλλα θα πρεπει να περιμενουμε κανα χρονο να σταθεροποιηθει η αγορα Κατι ασχετο επειδη εχω ενα διλλημα-75 η 35? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisd Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp (31 Αύγ. 2004 , 13:02) @ pavlidisd Φίλε μου γείτονα - έμενα Πέραμα, μένω Περιστέρι - αν κοιτάξεις στην αμέσως προηγούμενη σελίδα θα δεις τιμές για τα πράγματα που έχω βάλει στο αμάξι, στα οποία περιλαμβάνονται και τα Brembo complete set. Για bodykit, κάνε ένα τηλέφωνο στη Nasmania (http://www.nasmania.gr), φέρνει πράγματα της Novitec που έχει ολκληρωμένες προτάσεις για Alfa. O Τόλιας επίσης (Tolias Edition - κάπου έχω το τηλ. ίσως στο δώσω αύριο) φτιάχνει κατά παραγγελία body kits. Ελπίζω να βοήθησα... Thanx... Θα το κοιτάκω!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου για τα diesel. Αυτά ξέραμε ας τα ξεχάσουμε. Μιλάμε για ροπή και γραμμικότητα, συν οικονομία και μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service. Για το δίλλημα...εννοείς μήπως 75άρα vs. 33άρα ??? Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (31 Αύγ. 2004 , 12:26) giati sportwagon??????????? mpliax...... ti theorite pio praktiki???? klain... oso gia to diesel.......... η sportwagon είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ :!: το ίδιο και η 75, φαίνεται φίλε Κώστα συμφωνούμε στα γούστα μας :) Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 nai kai exei mikrotero xoro aposkeuon apo to sedan......... beautifull...... ela re spiro...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 για ομορφία λέω ρε ποπολάρε, έτσι κι αλλιώς υποκειμενικό κριτήριο βέβαια. όσο για χώρους, και η ίδια η Άλφα δεν τη λανσάρει σαν χρηστικό station wagon πχ. κάτι μαούνες Βόλβο, γι'αυτό και δεν την ονομάζει στέισον ;) Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp (31 Αύγ. 2004 , 13:22) Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου για τα diesel. Αυτά ξέραμε ας τα ξεχάσουμε. Μιλάμε για ροπή και γραμμικότητα, συν οικονομία και μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service. Για το δίλλημα...εννοείς μήπως 75άρα vs. 33άρα ??? Για αυτοκινητα λεω-ποια προτιμας την 75 η την 33? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 75 και ξερό ψωμί :!: :cool: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 @ lemanis (επίσης γείτονας...τι έγινε ρε παιδιά, ιταλόφιλοι όλοι οι Πειραιώτες???) Από ό,τι φαίνεται έχεις δίκιο, συμφωνούνε τα γούστα μας... :) :) @ popolaros Επίσης σωστός - στο ένα σκέλος :) - έχει πράγματι μικρό χώρο αποσκευών για station... αλλα δεν βαριέσαι, είναι μακράν το πιο όμορφο station - κατά την ταπεινή μου γνώμη τουλάχιστον - :) @ sakiss Όσα αυτοκίνητα και να οδηγήσω, όσα και να αγοράσω, όσα και να συνοδηγήσω, σαν την 75άρα ΚΑΝΕΝΑ. Η 2.0 TS που είχα σκότωνε ότι της κάθονταν στο δρόμο και κατάπινε χλμ/ώρα με απίστευτη ευκολία. Έστριβε όπως κανένα άλλο πισωκίνητο και πάνω από όλα: είχε το τέλειο ζύγισμα-50/50 σε κάθε άξονα....all the money Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Κώστα check your pm's Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Φίλε Σπύρο check your PM's as well... ;) ;) ;) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp (31 Αύγ. 2004 , 15:23) Όσα αυτοκίνητα και να οδηγήσω, όσα και να αγοράσω, όσα και να συνοδηγήσω, σαν την 75άρα ΚΑΝΕΝΑ. Η 2.0 TS που είχα σκότωνε ότι της κάθονταν στο δρόμο και κατάπινε χλμ/ώρα με απίστευτη ευκολία. Έστριβε όπως κανένα άλλο πισωκίνητο και πάνω από όλα: είχε το τέλειο ζύγισμα-50/50 σε κάθε άξονα....all the money ...και είχε κι ένα χειρόφρενο από Boeing 737... ;) :lol: :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 @ elteo Δεν βαριέσαι φίλε μου...το τελευταίο που με ένοιαζε ήταν :) :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp (31 Αύγ. 2004 , 19:02) @ elteo Δεν βαριέσαι φίλε μου...το τελευταίο που με ένοιαζε ήταν :) :) Δεν το κοροιδεύω...εμένα μου άρεσε! :happy: :o Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 158 http://get.edidomus.it/auto/club/latuaopinione/foto/big_1141_fotoreporter_IMG_0513.jpg http://get.edidomus.it/auto/club/latuaopinione/foto/big_1142_fotoreporter_IMG_0511.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ρε συ sakiss, ασε και καμια φωτογραφια ασηκωτη :p :D . Οτι υπαρχει στο Internet το εχεις ξεσηκωσει.... Πωωω, ασφαλιστικα μετρα θα παρει εναντιον σου η αλφα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkantemis ( 1 Σεπ. 2004 , 13:33) Ρε συ sakiss, ασε και καμια φωτογραφια ασηκωτη :p :D . Οτι υπαρχει στο Internet το εχεις ξεσηκωσει.... Πωωω, ασφαλιστικα μετρα θα παρει εναντιον σου η αλφα.... :) ... ή θα τον βάλει πρόεδρο στο διαφημιστικό τιμ της :lol: :lol: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 ...είναι όμορφο να αγαπάς το αμαξάκι σου! :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 sakiss να υποθέσω φωτογραφίες, εικόνες, κολάζ, video, αφίσες, κονκάρδες, ποτηράκι, μαξιλάρι, σεντόνι, κουβέρτα, χαρτοπετσέτες, Jockey καπέλο, μπρελόκ και τα λοιπά προσωπικά σου είδη... είναι όλα Alfa Romeo ε; :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 1 Σεπ. 2004 , 21:19) sakiss να υποθέσω φωτογραφίες, εικόνες, κολάζ, video, αφίσες, κονκάρδες, ποτηράκι, μαξιλάρι, σεντόνι, κουβέρτα, χαρτοπετσέτες, Jockey καπέλο, μπρελόκ και τα λοιπά προσωπικά σου είδη... είναι όλα Alfa Romeo ε; :p ...και επίσης προφυλακτικά, καπάκι τουαλέτας, χαλάκι μπάνιου και εξώπορτας, τασάκι, αναπτήρα και τσαντάκι μέσης :lol: :lol: :lol: :lol: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Mythozz oλα αυτα τα αξεσουαρ φυσικα θα τα ηθελα αλλα σε αυτη την πολη ουτε αυτοκολλητο της φερραρι δεν μπορεις να βρεις. Και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα το κακο μαντατο δεν αργησε να ερθει.Μην γελασετε με αυτο που θα σας πω αλλα θελω την βοηθεια σας.Ολοι ξερουμε οτι οι αλφα εχουν ενα αισθητικο προβλημα με τις πινακιδες μιας και δεν μπαινουν κεντρο αλλα αριστερα.Σημερα εμαθα οτι οι νεες ευρωπαικες πινακιδες 1)η πισω με την μπροστα θα ειναι ιδιες σε μεγεθος 2)και μαλιστα το μεγεθος θα ειναι μεγαλυτερο απ οτι η σημερινη πισω πινακιδα.Μιλαμε για ολικη αισθητικη καταστροφη της οψης μιας και η μπροστα πινακιδα μπορει να βρισκει και ελαχιστα την τριγωνικη μασκα :cry: :cry: και θα απλωνεται σε ολο το αριστερο μερος.Θελω να ρωτησω εαν με νομιμη διαδικασια μπορω να μεταφερω στην gt τις πινακιδες του στιλο μου και τις ευρωπαικες να τις βαλω στο stilo.Aν οχι πεφτω σε καταθλιψη απο τωρα. Κοιταχτε χαλια :cry: http://www.autosital.com/IMG/jpg/DSC00019-9-s.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts