Lazarosamsung Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 re cs....oute vCard dn stelnei to E710...gmt...to E710 toulaxiston mporei... As to psaksoume ligo.... Gmat wb! Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ABlackCat Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Καλημέρα .ξέρει κανείς το τελευταίο software του 710 ? Έχω το 1.6 αλλά αργεί να ξεκινήσει και έχω αρχίσει να ψάχνομαι. :o Ευχαριστώ :)Α και κάτι άλλο .τελικά χρεώνονται οι αναβαθμίσεις ?αν ναι πόσο? Thanks :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ABlackCat Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 ????? :o καλα Χριστούγεννα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carculas Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Γεια σας παιδια και παλι! Χρονια πολλα και καλα! θα ήθελα ετσι να πω και εγω ένα δύο πραγματα. παρακολουθω πολυ καιρο το Forum και τα αλλα που γραφουν για samsung.τισ τελευταιες μερες πήρα και καλώδιο για να απαλαγω απο το vodafone κλειδωμα.τελικα ειδα οτι δεν γινετε τιποτα και ο χρονος που θελω για να τα οργανώσω όλα αυτα ειναι πολυς... δεν ξερω αν πια αξιζει τον κοπο... καπου με εχει απογοητεύσει το κινητο.(ε710) μικρο ομορφο δε λέω,ουτε ενα κολημα.... αλλά ακομα και τηλ να γίνει μετα το φλασάρισμα εξακολουθει να εχει καποια χαρακτιριστικα χαλια (για μενα) ανοιχτη ακροαση δεν εχει,ελληνικα στις επαφες χωραει πολυ λίγα αν ήμουν ισπανος και με έλεγαν Δον χοσε Μαρια Μικελ Ντελα Βομβα!τι θα εκαν δηλαδη!!! Αν και απο παλια ασχολουμουν με φλασαρισματα και αλλα κόλπα οχι μονο σε κινητα,τωρα αφου δεν διορθώνονται τα παραπανω δεν λεει... και τα video που δεν κατεβαίνουν???!!!αλλο παλι και τουτο!!δεν το εχω ξαναδει σε καμία συσκευή! τέλος θα ηθελα να πω συγχαρητήρια σε ολους εδω που δινουν απαντησεις και που καθησαν μερικα παιδια τοσο καιρο και εδωσαν πνοη στο 710.θυσιασαν τον ελευθερο χρονο τους και μοιραστηκαν (δωρεαν) τις ιδεες τος με ολους εμας.Μπραβο τους.σε κατι τετοιους ανθρωπους οφειλετε και η υπαρξη του ιντερνετ οπως πολυ το γνωριζουν με την τωρινη του μορφή.οι παλιοτεροι θα καταλαβετε τι εννοώ... αυτα τα ατομα και οι προσπαθειες τους θα μου μεινουν απο το ε710, το οποιο τελικα το πουλαω.εχω παραγγειλει ήδη ενα siemens Sx1.Ελπίζω να ειναι καλη επιλογή.και το νοκια το 6600 ειχα στο νου μου... θα συνεχισω να μπαινω εδω και να παρακολουθω... να ειστε ολοι καλά. Καλές Γιορτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 File carculas , Stis parapanw paratiriseis sou exeis dikio. To E710 emfanizetai san...misoteleiwmeno kataskeyastika tilefono...Dystyxws exoun ginei yperprospa8eies apo pollous omws kapoia provlimata paramenoun.Prospa8eia mas e3allou itan na ti kanoume...kinito! E3akolou8oun na yparxoun kapoia provlimata alla exei ginei kapws pio... an8rwpino... Sigoura kapou oloi aytoi pou 8ysiasan ton kopo tous kourastikan,parolayta i prospa8eia synexizetai... Elpizw na vreis ola ayta pou dn vrikes sto E710 sto sx1... An kai 8a protimousa ena smartphone... Eyxomai kales giortes kai as anapsoume oloi ena keraki gia tous adikoxamenous apo tin nea ayti tragwdia. Kales giortes se olous! Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carculas Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 file Lazarosamsung ευτυχώς μετά από συνετή σκέψη δεν πήρα το sx1 αλλα το Nokia 6260.ευτυχως γιατι θα το μετάνιωνα.δεν εχουν σχεση.οταν τοειδα ανοιχτο το καταλαβα.μετα πιγα για 6660,αλλα δεν ειχε ράδιο και mp3.Οποτε 6260.και με αυτο θα ησυχασς για αρκετο καιρο. πάντως το Ε 710 για να λέμε την αλήθεια ειναι πολυ όμορφο και μικρό. μέσα απο αυτη την αναζητηση μου τον τελευταιο καιρο καταλαβα οτι ολοι εμεις που ψαχνομαστε και δεν θέλοθμε μονο πρασινο και κονκινο κουμπι στη συσκευη,δεν θα βρουμε ποτε το τελειο κινητο.εμενα προσωπικα θα με βολευε να εχς 2-3 κινητα με τον ιδιο αριθμο και τα ιδια στοιχεια μεσα σε αυτα.οποτε θα εβγαινα εξω θα έπαιρνα το Ε710,οποτε πηγαινα γραφειο το 6260 και όποτε πηγαινα ψαρεμα ενα ανθεκτικο στις πτωσεις και αδιαβροχο.και φυσικα μονιμο κινητο στο αυτοκινητο.ολα αυτα χωρις να αλλαζεις την sim apo to ena sto allo. αυτα... χρονια πολλα και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgeo007 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Xairete se olous!! Prwta apo ola ena megalo mpravo gia th prospatheia sas na apallagoume apo to apaisio menu ths vodafone. Prosfata eida oti kukloforei sthn agora ena 710 MH vodafone live.Mipws kserei kaneis an einai kalo kai an mporoume na vroume to firmware tou gia na to perasoume sto 710 vodafone live?H mipws to firmware tou einai to italiko kai lew vlakeies....?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Ρε παδια επειδη εχω και εγω ενα Ε710 και το μενου του το εχω βαρεθει μυπως γινετε να μου πητε που θα βρω σοφτγουερ για να το αλλαξω.PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Geia sas pedia ola prospatho na kanw ena diko mou tou goustou mou alla exw kolisi kapou tis foto tis pername sto bin san txt apoti eida egw pos tha tis kanw etsi? tis kanw save.txt alla den einai sosto thelei kapio prog? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να αλλάξουν firmware στο Ε710 να διαβάσουν τις προηγούμενες σελίδες του τόπικ. Φαντάζομαι θα βρούνε όλες τις απαντήσεις που ψάχνουν. Καμία σχέση πάντως το μπλατσο-menu της Vodafone, με το αυθεντικό. Τρέξτε να το αλλάξετε. :cool: Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Geia Sas Kai Pali alfista einai 56 selides ama psaxw tha faw 3 ores peran aftou exw kai kapies alles apories ta patch pou dimosieuonte pou "grafonte"? kia me ti "diavazonte"? giati dokimasa na anixo patchakia me januka kai opos itan fysiko ta anige alla pouthena kai tipota den fenotan...... episis flashara to roloh me latinikous char.. alla otan anixa to kin mou eixe akoma to palio.... giati egine afto? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 aaaa kai kati pou xexasa paratirisa sto firmware tis t-mobile oti to flash to patas dixnei simansi oti einai anameno alla einai klisto molis patisis take shot... anavei gia 2sec travaei foto kai klini eiparxi kapio patch gia na benei kai se alla firmware? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα εφόσον το φλασάρισμα έγινε αρχές του καλοκαιριού από κάποιον φίλο που γνώρισα μέσω myphone. Οι όποιες γνώσεις που είχα αποκτήσει μέχρι τότε, πήγαν στα σκουπίδια. :o Πάντως το είχαμε αναλύσει πολύ το θέμα. Φαντάζομαι ότι θα κουραστείς αρκετά διαβάζοντας αλλά θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις. Και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε ανταμείψει! Καλή δύναμη. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 xmm ena akoma poblima kateavasa to downloader 3.3 to opio den katalava "Γρι" pos doulevei exei mono kati koubakia ta patch pos ta grafoun? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 kai kati telefteo katevasa 2-3 firmware's ekana egkatastasi to ena to pire sosta meta paw na kanw to deftero kai sto telos kanei error ostoso etrexe to firm ektos apo ena elatoma den eixe hxous.... meta paw na peraso ena alla moy leei ERROR TO MANY RETRIES giati? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 re paidia,pou xa8ikate oloi! allaksate oloi kinito??an mporeite na me voithisete,8elw na katevasw mia pio nea fw.To provlima einai pws dn mporw na katevasw apo to avi-stuff epeidi exei provlima i selida kai katevazei oti nanai...opote kai opoios mporei....as voithisei. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paladin Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Δοκίμασε αυτή τη διεύθυνση: http://www.avi-stuff.de/files.php?catid=12. Εγώ που τη δοκίμασα λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 paladin plz re man...katevase mou to dragon ball fw plz! Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 borei na moy pei kapoios pos ginete h antikatastasi mia eikonas mesa apoto januka... pataw ADD PT kai moy anigei ena parathiro kai moy leei na vrw arxeio Picture Table (txt) afta pos dimiourgounte ta arxeia? :worry: Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paladin Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 paladin plz re man...katevase mou to dragon ball fw plz! Φίλε μου δεν έχω καλή σύνδεση στο internet. Μια απλή dial up έχω. Δοκίμασε να το κατεβάσεις από κανένα net cafe και να το περάσεις σε κάποιο memory stick. Sorry που δεν απάντησα αμέσως. Είχα εξεταστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 okz....aplws den nomizw na katevainei.... plz dokimase 3ana na mou peis sigoura an katevazei to fe 'h ena allo arxeio php..... Des kai pws mou plz! Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paladin Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Έχεις δίκιο. Δοκίμασα να το κατεβάσω και μου κατέβασε ένα rar αρχείο, το οποίο δεν είχε τίποτα μέσα. Προφανώς παίζει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6722 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 kalimera paides.. eimoun etoimos k go kapote na allakso to firmware me ti voitheia tou gmat alla ta paratisa gia ena arxeio sre.. :) den eimai k poli kalos s' ayta.. mipos kseretai kanena programmataki pou na mporoume na xonoume video, paixnidia, eikones gif?? ego exo to handset manager to opoio exei mono gia photos k ixous.. tora gia to firmware ligo xlomo to vlepo na t' allakso, giati thelo kapoios na mou pei vima vima ti prepei na kano.. opoios pistos as proselthei k tha ton eyxaristo gia mia zoi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 οτι Δημοσιευεω παρακάτω ισχυει οπως όλοι ξερρετε και για το Ε700 και για το Ε710 και για το Χ100 ( με τις καταλληλες τροποποιήσεις!) Γεια Σας παιδια !!! Εχω οτι χρειαζεστε για το Χ600. Μιλαμε τα παντα στο Link Που θα σας δώσω παρακάτω θα βρείτε: 1. Την έκδοση Χ60BDDA1 σε XP μορφή (Νεες Εικονες, ηχοι κλπ)!!! Αλλαγμενη απο μένα και 100% λειτουργική! (Βεβαια τιν περνατε με δικο σας ρισκο Ε!!!) Με νεα Ringtones και SMs Tones με νεα παιχνιδια Java, Μερικές εικόνες Αλλαγμενα τα standard animations 2. Δεχεται 20 χαρακτηρες στον τηλεφωνικο καταλογο του κινητου στα ελληνικα! 3.Εχω προσθέσει , και ; στην πληκτρολογηση μηνυματων 4.Αλαγμενες οι συντομευσεις των βασικών πληκτρων i και > σε Τηξλεφωνικό καταλογο και Παιχνιδια! αντι gia wap browser kai Phone Line 5.No DRm Protection Επισης έχω Προγραμματα για Flash και backup οτι πιο προσφατο έχω βρει! Προγραμματα για Modding (Resman 3.8.3) με υποστήριξη για το Χ600 και το πιο σηματνικο ΠΛΗΡΗ ΟΔΗΓΟ για το Πως μπορείτε να κάνετε backup kai flash στο κινητο με Downloader 3.3 kai SGHFD 0.61. Δειτε τα, κατεβάστε τα αξιολογείστε και πειτε μου την γνώμη σας!!! Για τυχον διορθωσεις ξερετε argirs623@yahoo.com Ευαχαριστώ όλους μέσα απο το Site που με βοηθησαν για να τα κάνω όλα αυτα πραγματικότητα! Καλη διασκέδαση! http://briefcase.pathfinder.gr/view/argiris623 Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Το δοκιμασε κανεις για να μας πει την γνωμη του?!?!?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts