trackera Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Σε αντίστοιχες και πιο χαμηλές τιμές υπάρχει και το http://www.fragrancex.com οπότε γιατί να είναι μούφα τα προιόντα αυτού του site που δίνεις; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Σε αντίστοιχες και πιο χαμηλές τιμές υπάρχει και το http://www.fragrancex.com οπότε γιατί να είναι μούφα τα προιόντα αυτού του site που δίνεις; εχεις παραγγειλει απο το συγκεκριμενο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ναι έχω πάρει αρκετές φορές.Αργεί πολύ το shipping,στέλνουν μόνο με απλό ταχυδρομείο και πρόσφατα είχα πρόβλημα με 2 αρώματα που δεν έχουν έρθει ακόμα εδώ και 50 μέρες.(το paypal περιμένω να αποφασίσει).Πάντως είναι αυθεντικά τα αρώματα τους Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 αμα μου λες οτι ερχεται με απλο ταχυδρομειο τοτε λογικα δεν πληρωνεις και τελωνειακους δασμους.....Με προβληματισε βεβαια το shipping time που μου λες...Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 joop !! η κολωνια στο κοκκινο μπουκαλακι και ναι ειναι αντρικη !!! εξαιρετικη !! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 http://www.fragrancedirect.co.uk/page/home Το συγκεκριμενο το εχει κανεις υποψιν του??Εχει τρομερες τιμες ή μου φαινεται???Φοβαμαι για τη γνησιοτητα..Αν και επειδη εχει τετοια ποικιλια σε προιοντα,δε νομιζω να ειναι μαιμου... Πήρα δυό κολώνιες από αυτό το κατάστημα την προηγούμενη Πέμπτη και σήμερα πήγα και τις παρέλαβα από το ταχυδρομείο της περιοχής μου.Πραγματικά ταχύτατοι και πιστεύω αυθεντικά αρώματα. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Ναι έχω πάρει αρκετές φορές.Αργεί πολύ το shipping,στέλνουν μόνο με απλό ταχυδρομείο και πρόσφατα είχα πρόβλημα με 2 αρώματα που δεν έχουν έρθει ακόμα εδώ και 50 μέρες.(το paypal περιμένω να αποφασίσει).Πάντως είναι αυθεντικά τα αρώματα τους Δηλαδή δεν έρχονται συστημένα τα πακέτα; απλά τα αφήνουν στην πόρτα σου; Αν είναι έτσι φοβάμαι μη χαθούν. Κρίμα γιατί έχει ένα άρωμα που δεν το βρίσκω σε Ευρωπαικό κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Εμένα ο ταχυδρόμος έρχεται και μου αφήνει ειδοποίηση στο σπίτι ότι έχει έρθει ένα απλό δέμα και πάω την επόμενη μέρα από το ταχυδρομείο και το παίρνω.Επίσης ούτε το fragrance direct στέλνει με συστημένο.Λέει ότι στέλνει συστημένο,αλλά αν το ζητήσετε την επόμενη μέρα θα σας ενημερώσουν ότι δεν ισχύει για εκτός Μ.Βρετανίας. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Betadoros Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 αντρικη:angel(γαλαζιο κουτι)..δοκιμαστε την και απο τα σχολια που θα ακουσετε θα με θυμηθητε. γυναικεια:hypnotic Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Ποιο μπλε....... ολα μπλε ειναι?????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Betadoros Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος εχω μια εντυπωση οτι η καινουρια angel που κυκλοφορησε πριν 2-3 χρονια ειναι σε αλλου χρωματος συσκευασια...μπορει να κανω και λαθος.. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Δοκίμασα για δεύτερη φορά το fragrance direct, πήρα ένα άρωμα την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ και την Δευτέρα μου ήρθε ειδοποίηση να πάω να την παραλάβω από το ταχυδρομείο.Μετά από πολλές αγορές από το fragrancex που στα καλύτερα του έκανε 20 μέρες μου φαίνεται απίστευτο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Εγώ πήρα την Valentino V pour homme αφού τη δοκίμασα και μου αρέσει πολύ προσωπικά, και είναι σε φυσιολογική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 κάποιος σας παρακαλώ να κάνει μια σύνοψη με τα site? ευχαριστώ πολύ... προτείνετε κάποιο αν θέλετε... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marten Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Παιδες δοκιμαστε Hermes.πανω στο διαφανο μπουκαλι γραφετε με κοκκινα γραμματα το ''hermes''.τελειο αρωμα που σιγουρα δε περνα απαρατηρητο.περιπου στα 55ευρο (οχι το μεγαλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpatsinilas Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Υπάρχει άποψη για ανδρικό αποσμητικό σε σπρέι? Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ το Azzaro Chrome, αλλά λέω να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό. Απ'ότι είδα σε σχετικά sites, best seller είναι τα Armani (Code, Mania κ.λπ.). :) Παράθεση http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg "Vegas, baby...Vegas!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Υπάρχει άποψη για ανδρικό αποσμητικό σε σπρέι? Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ το Azzaro Chrome, αλλά λέω να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό. Απ'ότι είδα σε σχετικά sites, best seller είναι τα Armani (Code, Mania κ.λπ.). :) Συνήθως προτιμάμε κάτι με ουδέτερο άρωμα, ή το αποσμητικό του αρώματος που χρησιμοποιούμε. Υ.Γ. Απόψεις υπάρχουν για τα πάντα. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Πήρα δυό κολώνιες από αυτό το κατάστημα την προηγούμενη Πέμπτη και σήμερα πήγα και τις παρέλαβα από το ταχυδρομείο της περιοχής μου.Πραγματικά ταχύτατοι και πιστεύω αυθεντικά αρώματα. @τΡΑCKERA,στο register εκει που ζηταει House Name/Flat Number: τι βαζεις?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 πηρα χτες azzaro chrome & polo Ralp Lauren explorer,την πρασινη!πολυ καλη,αλλα θα την προτιμουσα λιγο πιο εντονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Η polo Ralp Lauren explorer είναι πραγματικά μια από τις καλές κολώνιες,απλά κάπως ελαφριά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 dior homme, D&G the one και one million 3 top αρωματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 dior homme intense (ακομα καλυτερα) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 armani code kai για την burberry εχω ακουσει πολυ καλα λογια , δεν την εχω δοκιμασει ομως ακομα. Τι λετε? Κανα on line shop ηια καλες τιμες? ομως να εχει γνησιες και οχι νερο με αρωμα... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 η burberry london ειναι πολυ καλη... http://www.hellascosmetique.gr/cart/catalog/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 αυτο το μαγαζι ειναι πολυ ακριβο, καλυτερα να παω απο τα hondos που ειναι πιο καλες οι τιμες... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts