aggelopas Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 aggelopa μιλας για ενα που ειναι σε χρυση συσκευασια?η για το ανθρωπακι? Για τη χρυση λεω.Το ανθρωπακι με τις μπλε ριγες ειναι η κλασσικη. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 σημερα δοκιμασα την davidoff GAME..που ειναι πολυ καλη..και την coolwater..απο τις 2 πιο ωραια ειναι η game παντως.. επισης εχω την echo davidoff(γεμισαμε με davidoff)..αλλα με τρελενει η jean paul gaultier-η χρυση- ..και ειμαι σε δειλημα..να την αλλαξω η οχι?? :confused: η gaultier ειναι αρκετα παραξενη και περισσοτερο εντονη απο τις αλλες..τι να κανω? αα επισης υπαρχει ενα προβληματακι..στα hondos(αριστοτελους) που πηγα..τελειωσαν οι κολωνιες gaultier-η χρυση παντα- και ειχε μονο αφρολουτρα κτλ.. μονο στα δειγματα υπηρχε..ειναι φοβερη!!:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Τελευταίο απόκτημα των ημερών... Issey Miyake for men ... Πλησιάζει κ καλοκαίρι κ ταιριάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 H davidoff GAME einai καταπληκτική και έχει γίνει must gia μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 @Nyo_One απλα καταπληκτικη!!την εχω κι εγω..:) @urezin..ειναι λιγο πικρουλα..αλλα θα προτιμησω την coolwater..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 gaultier le male gia kalokairi! fahreneit gia xeimona!! oeo! kai oi dyo einai katapliktikes! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Για τα προηγουμενα πεντε καλοκαιρια ,καθως και για τα πεντε επομενα η L'EAU D'ISSEY POUR HOMME του ISSEY MIYAKE και η MASCULINE της DOLCE & GABBANA θα με συντροφευουν............. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 χθες μου πηρε δωρο η μητερα μου την armani-city glam πολυ καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 χθες μου πηρε δωρο η μητερα μου την armani-city glam πολυ καλη... Nomizw exw dokimasei tin adriki... poly oraia kai elafria... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Προχθές πέρασε κάποιος απο δίπλα μου και είχε ένα άρωμα που μύριζε σαν την αλοιφή Vicks, για το κρύωμα. Υπάρχει κολώνια που να έχει τέτοιο άρωμα, και αν ναι πώς λέγεται? :worry: (Εν μέρη αποκλείω την πιθανότητα να είχε βάλει κανονική αλοιφή Vicks :lol:) http://vicks.com/images/vaporub_prod.gif Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 η γυναικεία ARMANI Code που βγήκε τώρα είναι must για το καλοκαίρι κατά τη γνώμη μου!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 @ blackzipo/kostakiss :lol::lol::lol: Εμένα πάντως μου άρεσε!:lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 για fresh αισθηση αλλα εντονη σε στυλ davidoff coll water η deep,μπορειτε να προτεινετε κατι? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 δοκιμασε την echo davidoff και την jean paul gaultier που σπαει μυτες..(σε μυρωδια :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 jean paul gaultier δεν έχω δοκιμάσει πολλές, αλλά είναι πάντα στην κορυφή!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 παρε την 40ml την unisex(χρυση) που κοστιζει 34-37 ευρω νομιζω..(απο χοντος σεντερ) @antonispap40 καλα χαλαρωσε εσυ..:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 θα την πάρω,δεν έχω να χάσω τίποτα!!!:lol: Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 η γυναικεία ARMANI Code που βγήκε τώρα είναι must για το καλοκαίρι κατά τη γνώμη μου!! την ειχα,ειδικα για καλοκαιρι δεν κανει με τιποτα,ειναι αρκετα βαρια... εγω την φορουσα βραδυ μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Τρομερη ειναι και η rive gauche by YSL. Απλα φοβερη. Στο ραφι μου βρισκονται εκτος απο την προηγουμενη, η Gaultier, Miyake, ALLURE HOMME -Chanel for men. :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Last addition: http://www.namebrandsperfume.com/images/products/mediumimage/BVLA100TSM.jpg_b.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 @alfisti147 αν θυμαμαι καλα..αυτη μοιαζει παααααααρα πολυ με την issey miyakee...στην τιμη/ποσοτητα δεν ξερω τι διαφορα εχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Εδιμβούργο ήμουν και την πήρα (50ml) περίπου στα 48 ευρό σε σετ με 75ml after shave & 75ml shower. Η Μιγιάκι που δοκίμασα δε μου πήγαινε καλά στο δέρμα (άσε που πλέον την ξέρουν όλοι), ενώ αυτή μου άρεσε πολύ. Δεν ξέρω καθόλου από τιμές Ελλάδα. Αλλωστε είμαι του Βούλγαρη τύπος (και για όσους δεν ξέρουν, η όλη ιστορία ξεκίνησε απο τα Γιάννενα γύρω στο 1800 όταν ο Βούλγαρης έφτιαχνε κοσμήματα με ασήμι και μετά μετακόμισε Ιταλία, Μιλάνο νομίζω και έγινε ότι έγινε σήμερα μετά από τόσα χρόνια, για αυτό και λέγεται Bvlgari) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 η aqua ειναι απλα καινουργια γι αυτο μπορει να μην την ξερουν πολλοι ..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fairylicious Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 miss dior cherie + jo malone lime blossom kathws k apo miller harris figue amère:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 an kai den asxoloume me afta edw kai 3 xronia exw kollhsei sto idio arwma.pernw panta afto dolce gabanna pou einai kitrinoopo diafanes boukalaki kai to kapaki einai miso asimi miso mavro to kserete ??poly wraio kai klassiko pleon...:p :p :p Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts