Jump to content

Ανδρικά και γυναικεία αρώματα

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

aggelopa μιλας για ενα που ειναι σε χρυση συσκευασια?η για το ανθρωπακι?

Για τη χρυση λεω.Το ανθρωπακι με τις μπλε ριγες ειναι η κλασσικη.

Mutilator :shifty:

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σημερα δοκιμασα την davidoff GAME..που ειναι πολυ καλη..και την coolwater..απο τις 2 πιο ωραια ειναι η game παντως..

επισης εχω την echo davidoff(γεμισαμε με davidoff)..αλλα με τρελενει η jean paul gaultier-η χρυση- ..και ειμαι σε δειλημα..να την αλλαξω η οχι??

:confused:

η gaultier ειναι αρκετα παραξενη και περισσοτερο εντονη απο τις αλλες..τι να κανω?

αα επισης υπαρχει ενα προβληματακι..στα hondos(αριστοτελους) που πηγα..τελειωσαν οι κολωνιες gaultier-η χρυση παντα- και ειχε μονο αφρολουτρα κτλ..

μονο στα δειγματα υπηρχε..ειναι φοβερη!!:heat:

@Nyo_One απλα καταπληκτικη!!την εχω κι εγω..:)

@urezin..ειναι λιγο πικρουλα..αλλα θα προτιμησω την coolwater..;)

gaultier le male gia kalokairi!

fahreneit gia xeimona!!

oeo!

kai oi dyo einai katapliktikes!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Για τα προηγουμενα πεντε καλοκαιρια ,καθως και για τα πεντε επομενα η L'EAU D'ISSEY POUR HOMME του ISSEY MIYAKE και η MASCULINE της DOLCE & GABBANA θα με συντροφευουν.............
[sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! !

Προχθές πέρασε κάποιος απο δίπλα μου και είχε ένα άρωμα που μύριζε σαν την αλοιφή Vicks, για το κρύωμα. Υπάρχει κολώνια που να έχει τέτοιο άρωμα, και αν ναι πώς λέγεται? :worry: (Εν μέρη αποκλείω την πιθανότητα να είχε βάλει κανονική αλοιφή Vicks :lol:)

http://vicks.com/images/vaporub_prod.gif

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

η γυναικεία ARMANI Code που βγήκε τώρα είναι must για το καλοκαίρι κατά τη γνώμη μου!!
Maybe I'll hold my breath and jump right in

jean paul gaultier δεν έχω δοκιμάσει πολλές, αλλά είναι πάντα στην κορυφή!!!

παρε την 40ml την unisex(χρυση) που κοστιζει 34-37 ευρω νομιζω..(απο χοντος σεντερ)

@antonispap40 καλα χαλαρωσε εσυ..:whistle:

η γυναικεία ARMANI Code που βγήκε τώρα είναι must για το καλοκαίρι κατά τη γνώμη μου!!

την ειχα,ειδικα για καλοκαιρι δεν κανει με τιποτα,ειναι αρκετα βαρια...

εγω την φορουσα βραδυ μονο...

Τρομερη ειναι και η rive gauche by YSL. Απλα φοβερη. Στο ραφι μου βρισκονται εκτος απο την προηγουμενη, η Gaultier, Miyake, ALLURE HOMME -Chanel for men.

:cool: :cool:

• 1 month later...
@alfisti147 αν θυμαμαι καλα..αυτη μοιαζει παααααααρα πολυ με την issey miyakee...στην τιμη/ποσοτητα δεν ξερω τι διαφορα εχουν..

Εδιμβούργο ήμουν και την πήρα (50ml) περίπου στα 48 ευρό σε σετ με 75ml after shave & 75ml shower. Η Μιγιάκι που δοκίμασα δε μου πήγαινε καλά στο δέρμα (άσε που πλέον την ξέρουν όλοι), ενώ αυτή μου άρεσε πολύ. Δεν ξέρω καθόλου από τιμές Ελλάδα.

Αλλωστε είμαι του Βούλγαρη τύπος (και για όσους δεν ξέρουν, η όλη ιστορία ξεκίνησε απο τα Γιάννενα γύρω στο 1800 όταν ο Βούλγαρης έφτιαχνε κοσμήματα με ασήμι και μετά μετακόμισε Ιταλία, Μιλάνο νομίζω και έγινε ότι έγινε σήμερα μετά από τόσα χρόνια, για αυτό και λέγεται Bvlgari)

an kai den asxoloume me afta edw kai 3 xronia exw kollhsei sto idio arwma.pernw panta afto dolce gabanna pou einai kitrinoopo diafanes boukalaki kai to kapaki einai miso asimi miso mavro to kserete ??poly wraio kai klassiko pleon...:p :p :p