Kryh Δημοσιεύτηκε January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2010 Το λοιπόν, συνδέω το ομνια στον υπολογιστή με φρέσκο ms office και του λεω να συγχρονιστει με το outlook. Ως αποτελεσμα, σβήνει όλες τις επαφές στο κινητό και εχω μεινει να το κοιτάω ως χάνος. Υπάρχει τιποτα που μπορώ να κάνω; Χεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελπ.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. January 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 στον κάθο δεν υπαρχει τιποτα, φυσικά. Το outlook ήταν άδειο (καινούρια εγκατάσταση), και αντί να πάρει τις επαφές από το κινητό, τις έσβησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 1. Βάση των κανονισμών του forum απαγορεύονται τα greeklish και τα μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται. 2. Για το θέμα του φίλου... Δεν φταίει η Microsoft που ο φίλος δεν σέταρε σωστά το ActiveSync ούτως ώστε η μεταφορά να γίνεται προς τη μία πλευρά και αυτή από την συσκευή προς τον υπολογιστή και όχι το αντίθετο ή αμφίδρομα. Για τον λόγο αυτό συνιστούμε και φωνάζουμε εδώ μέσα σε όλους τους κατόχους windows mobile συσκευών... κάντε χρήση του PIM Backup. Για την προκειμένη περίπτωση, εάν όπως αναφέρθηκε ο φίλος με τα greeklish δεν υπάρχουν στα διαγραμμένα του Outlook, δεν μπορουν με άλλον τρόπο να ανακτηθούν από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο backup. 3. Άλλαξα τον τίτλο για να είναι πιο politically correct. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. January 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 2. Για το θέμα του φίλου... Δεν φταίει η Microsoft που ο φίλος δεν σέταρε σωστά το ActiveSync ούτως ώστε η μεταφορά να γίνεται προς τη μία πλευρά και αυτή από την συσκευή προς τον υπολογιστή και όχι το αντίθετο ή αμφίδρομα. Για τον λόγο αυτό συνιστούμε και φωνάζουμε εδώ μέσα σε όλους τους κατόχους windows mobile συσκευών... κάντε χρήση του PIM Backup. Για την προκειμένη περίπτωση, εάν όπως αναφέρθηκε ο φίλος με τα greeklish δεν υπάρχουν στα διαγραμμένα του Outlook, δεν μπορουν με άλλον τρόπο να ανακτηθούν από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο backup. Κι όμως, φταίει η M$... Συνδέω το τηλέφωνο, ανοιγει ο οδηγός για το Partnership, επιλέγω συγχρονισμό επαφων κλπ, και το WMDC ξεκινάει συγχρονισμό άμεσα χωρίς να ερωτηθώ για κατεύθυνση συγχρονισμού και λύση διενέξεων. Οκ, μπορώ να ορίσω τι θέλω να γίνεται, αλλά από μενού που είναι σε άλλο σημείο και δεν εμφανίζεται πριν τη δημιουργία partnership. Τόσα χρόνια η M$ δεν μπορεί να φτιάξει ένα προγραμματάκι με στοιχειώδη λογική και ευχρηστία. Τεσπα, θενξ ενηγουεη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Έχεις δίκιο σε αυτό. Δεν είναι και το πιο user friendly πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά και δεν είναι τυχαίο που δεν είσαι ο μόνος που έχει πάθει το ίδιο πρόβλημα. Έχε πάντως υπόψιν εφεξής τη λύση του PIM Backup, είναι και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Και νόμιζα ότι μόνο εγώ δεν είχα κάνει κάτι σωστά και την είχα πατήσει. :mad: Απ'ότι βλέπω διεθνώς πέφτει πολύ κράξιμο στην MS για αυτό το πρόβλημα. Διαβάζω κάτι σχόλια σε ένα ξένο forum του στυλ "είμαι μηχανικός λογισμικού 12 χρόνια και την πάτησα". Γιατί δεν το έχουν φτιάξει ακόμη; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Απο το PIM Backup πως κανω επαναφορα τα αρχεια που εσωσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αντί να κάνεις backup (αν πρόσεξες όταν ξεκινάει στο επάνω μέρος της οθόνης με αναδιπλώμενο μενου) επιλέγεις restore Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreastopa Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 ένα μικρό πρόβλημα που εχω με τις επαφές...οταν με πέρνουν τηλ. η μου στελουν sms τις περισσοτερες φορές δεν μου εμφανίζει το όνομα..εχω περάσει τις επαφες στο υπολογιστή τα εκανα διαγραφή απο το κινητο και τα ξαναπερασα αλλα τιποτα...αν μπορεί κάποις ας με βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Διαβάζω στο internet και βλέπω πως γίνεται ένας χαμός με περιστατικά που σβήστηκαν οι επαφές. Προσπαθώ να το καταλάβω αλλά δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το πρόβλημα και τι πρέπει να προσέχουμε. Έχω κινητό με wm 6.1 και το συνδέω στο laptop για να κάνω αντιγραφές αρχείων, εγκαταστάσεις προγραμμάτων κτλ. ταυτόχρονα κάνει update και τις επαφές στο laptop (εγώ προσθέτω, σβήνω, τροποποιώ επαφές ΜΟΝΟ στο κινητό). Ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν συνδέσω το κινητό μου σε έναν άλλο υπολογιστή με activesync στον οποίο δεν έχω συνδεθεί ποτέ ξανά, θα χάσω τις επαφές μου; Ψάχνω στο μενού του κινητού και η μόνη επιλογλη που βρήκα είναι να επιλέξω το "if there is a conflict keep the item on my device" Τι αποτέλεσμα έχει αυτό; Ας μας ξεμπερδέψει αν κάποιος έχει καταφέρει να βγάλει άκρη με το activesync... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts