Jump to content

Tι προγραμμα gps να διαλεξω ?

kentvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια για σας ! Μηπως ξερει καποιος να μου πει τι προγραμμα GPS να διαλεξω ? μου εχουν πει για το Mireo via gps 3.0 black edition ! Ξερεται κατι για αυτο ? Τι αλλα υπαρχουν ? Ευχαριστω πολυ..

Ευχαριστω.. Για αυτο που μου ειπαν το mireo viagps 3.0 ξερετε τιποτα ? γιατι μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο. το θελω για το αυτοκινητο για multimedia station !

• Administrators
η δικια μου σειρα προτιμησης

ΕΛΛΑΔΑ

mio spirit/Destinator7/MN 7.4.3

ΕΥΡΩΠΗ

ΜΝ 7.4.3/Igo8(Navteq)

To mio spirit είναι πρόγραμμα πλοήγησης;

Modpic.gif

To mio spirit είναι πρόγραμμα πλοήγησης;

ειναι προγραμμα πλοηγησης που φερουν οι συσκευες miomoov spirit S-305,505.

πραγματικα εχει το καλυτερο χαρτη της GI,πολυ καλη ευρεση διαδρομης, pois και ενα αμφιλεγομενο interface.

το εχω δοκιμασει ενδελεχως ταυτοχρονα με igo kai MN7,απεχει παρασαγγας, μεχρι που για πρωτη φορα σκεφτομαι να αγορασω ανανεωσεις χαρτων του συγκεκριμενου προγραμματος...επαναλαμβανω για πρωτη φορα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Είναι διαφορετικό από το miomap2008; Επειδή ασχολούμαι αρκετά με αυτές τις συσκευές... δεν έχω δει πουθενά πρόγραμμα πλοήγησης mio spirit! Mio spirit δεν είναι το interface των καινούργιων mio S συσκευών;

Ποιος είναι ο τελευταίος χάρτης της Gi;

Modpic.gif

Απλά καμμία σχέση με το miomap 2008.Ο νέος χάρτης της Gi είναι ο 2009.08

http://www.zegetron.gr/website/game_news.php?newscat=Tech%20News

Eνώ η zegetron γράφει ότι τον δικαιούνται και οι χρήστες του miomap2008,το λινκ παραπέμπει στον 2009.06(2008.q4 του destinator)

Για το πρόγραμμα δες εδώ http://www.mio.com/product-car-navigation-mio-moov-sseries.htm

Στην ελλάδα δεν υποστηρίζεται η μορφή παρουσίασης της δεύτερης εικόνας

Τώρα για το χάρτη το μόνο αρνητικό είναι ότι τον παραδώσανε στην mio το καλοκαίρι πριν ολοκληρωθεί όλη η εγνατία οδός και έτσι δεν έχει 2 κόμβους(παναγιάς και μετσόβου) που τα έχει ο χάρτης 2009.06 που κυκλοφόρησε προχθές για το ginius αλλά ο οποίος στο σύνολο του,υπολείπεται του 2009.08 του spirit-miomap 2009 καθώς στην ουσία είναι ο 2008.q4 του destinator πάνω στον οποίο "κόλλησαν" την εγνατία οδό,την παράκαμψη θερμοπυλών και αγρινίου και το νέο δρόμο σχηματάρι-χαλκίδα.

καλησπερα και χρονια πολλα.εγω αγορασα πριν απο 5 ημερες το tom tom xl με χαρτες ελλαδας και αλλων 45 χωρων. ειναι φανταστικοπολυ καλυτερο απο ολα τα αλλα

• 2 years later...
Παίδες είμαι νέος στα smartphone. πήρα το samsung S2 και από ότι κατάλαβα η πλοήγηση χρεώνει.... κατέβασα τo Sygic αλλα δεν έχει αριθμοδότηση στις οδους. Αυτο είναι λόγο του trial? Αξιζει να το αγοράσω ή έχετε να προτείνετε κατι καλύτερο?