Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 χρόνια που έχω dell όσες (λίγες) φορές χρειάστηκα τηλεφωνική βοήθεια, την είχα. Κι αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω. Ένα τηλεφώνημα θα κάνεις, πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο. Είναι οι πλέον αρμόδιοι να σου απαντήσουν.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

4 χρόνια που έχω dell όσες (λίγες) φορές χρειάστηκα τηλεφωνική βοήθεια, την είχα. Κι αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω. Ένα τηλεφώνημα θα κάνεις, πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο. Είναι οι πλέον αρμόδιοι να σου απαντήσουν.

θα το κανω αν λες ετσι το ειχα διαβασει σε φορουμ και μακαρι να βγαλω ακρη ευχαριστω πολυ παντως

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

Σωστος.

Πηγαινε Εναρξη και στην αναζητηση βαλε msconfig.

Εκει θα σου δωσει την επιλογη να επιλεξεις τα προγραμματα που θα μπουταρει το pc.

Προσεξε μονο μην απενεργοποιησεις καποια σημαντικα.

Αν δε ξερεις τι ειναι κατι, μη το πειραξεις

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Προσεξε μονο μην απενεργοποιησεις καποια σημαντικα.

Αν δε ξερεις τι ειναι κατι, μη το πειραξεις

Κυριως το προτεινα για κατι ακυρα που ανοιγουν παραλληλα (bluetooth, εκτυπωτες κλπ)

ευχαριστω πολυ ειχες δικιο τελικα βρηκα λυση

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

Παιδιά καλησπέρα,

Έχω ένα netbook MSI WIND U100 το οποίο ξαφνικά παρουσίασε πρόβλημα με την οθόνη (παραμένει άσπρη όταν το ανοίγω).

Συνέδεσα πάνω σε αυτό μια εξωτερική οθόνη η οποία δούλεψε κατευθείαν (οπότε δεν είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών).

Για να μην μπλέξω μιας και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ, το έστειλα σε έναν τεχνικό, που ήταν γνωστός ενός φίλου. Το πήρε και μου είπε ότι θα παραγγείλει οθόνη. Με πήρε πριν 2 μέρες τηλέφωνο και μου είπε ότι έβαλε την καινούρια οθόνη πάνω αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Φυσικά θα πληρώσω 75 ευρώ την οθόνη (αν ζητήσει εργασία θα του την φέρω στο κεφάλι) και θα έχω ένα χαλασμένο netbook(αυτό θα πει σωστός επαγγελματίας). Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι τι μπορεί να φταίει. Η καλωδιοταινία? Η κάτι άλλο? Έψαξα στα forums της MSI και είπαν ότι αυτό συμβαίνει από BIOS Update κάτι το οποίο δεν έκανα και λογικά δεν θα έπρεπε να δουλεύει με εξωτερική οθόνη. Κάθε γνώμη δεκτή. Ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά καλησπέρα,

Έχω ένα netbook MSI WIND U100 το οποίο ξαφνικά παρουσίασε πρόβλημα με την οθόνη (παραμένει άσπρη όταν το ανοίγω).

Συνέδεσα πάνω σε αυτό μια εξωτερική οθόνη η οποία δούλεψε κατευθείαν (οπότε δεν είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών).

Για να μην μπλέξω μιας και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ, το έστειλα σε έναν τεχνικό, που ήταν γνωστός ενός φίλου. Το πήρε και μου είπε ότι θα παραγγείλει οθόνη. Με πήρε πριν 2 μέρες τηλέφωνο και μου είπε ότι έβαλε την καινούρια οθόνη πάνω αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Φυσικά θα πληρώσω 75 ευρώ την οθόνη (αν ζητήσει εργασία θα του την φέρω στο κεφάλι) και θα έχω ένα χαλασμένο netbook(αυτό θα πει σωστός επαγγελματίας). Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι τι μπορεί να φταίει. Η καλωδιοταινία? Η κάτι άλλο? Έψαξα στα forums της MSI και είπαν ότι αυτό συμβαίνει από BIOS Update κάτι το οποίο δεν έκανα και λογικά δεν θα έπρεπε να δουλεύει με εξωτερική οθόνη. Κάθε γνώμη δεκτή. Ευχαριστώ πολύ!

λογικα θα φταει κατι μεσα στο λαπτοπ..κανενα καλωδιο η τιποτα αλλο..για να δουλεψε με αλλη οθονη...σημαινει οτι δεν εχει συνδεθει κατι καλα..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλησπέρα, σχεδόν από το πάσχα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πολλές φορές ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες οι οθόνη του λάπτοπ μαυρίζει στιγμιαία αλλάζει διάφορα χρώματα και γενικά δεν δείχνει κανονικά. Οταν την συνδέω σε εξωτερική οθόνη δουλεύει τέλεια άρα αποκλείω πρόβλημα στην καρτα γραφικών. Ξέρετε κάποιων τεχνικό έμπιστο στην πάτρα που μπορεί να διορθώσει (αν γίνεται) το πρόβλημα;

ευχαριστω πολυ ειχες δικιο τελικα βρηκα λυση

Στο ειχα πει και εγω απευθειας μολις ρωτησες.

Οι ανθρωποι ειναι εξυπηρετικοτατοι.

• 3 weeks later...

Επειγον

γεια σας .

Θα ηθελα να ρωτησω επειδη θελω να αλλαξω antivarus θα εχω προβλημα εαν δεν κανω format ?εχω το avast internet security αλλα θελω να το αλλαξω,,, θα εχω κανενα προβλημα?

Επειγον

γεια σας .

Θα ηθελα να ρωτησω επειδη θελω να αλλαξω antivarus θα εχω προβλημα εαν δεν κανω format ?εχω το avast internet security αλλα θελω να το αλλαξω,,, θα εχω κανενα προβλημα?

Απλά βγάλε το παλιό τελείως πριν βάλεις το καινούριο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• 2 weeks later...
Εχω ενα notebook samsung (εδινε o γερμανος περισυ) αλλα εχει προβλημα τα word. Μου ζητουσε product-key αλλα εγω εκανα μ@μ@κια και το απεγκατεστησα και το word και το excel. Ειναι windows 7 starter. που μπορω να βρω τα αρχεια εγκαταστασεις αυτα ...και πως θα τα κανω εγκατασταση; Δεν γνωριζω πολλα απο υπολογιστες.
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Γεια σας έχω ένα Acer aspire 5735z το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά από το recovery ούτε με το Alt F10 ούτε από το πρόγραμμα της Acer που έχει ο υπολογιστής. Υπάρχει κάποια λύση;
ΕΛΛΑΣ

γεια σας στην όμορφη παρέα σας . είμαι καινούργιος εδώ και μια και βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί expert εδώ είπα να σας πω και το δικό μου πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

πριν λίγες μέρες λοιπόν έπεσε στα χερια μου ένα asus eee pc 1005ha από αυτά που δίνανε στα σχολεια

το πρόβλημα είναι το εξής,

όταν βάζαμε το τροφοδοτικό το λαμπάκι του power και κάνα δυο ακόμα αναβοσβήνανε συνεχεια χωρίς να ανοίγει το pc ,κρατώντας πατημένο το power σβήναν αλλα μόλις το αφήνουμε και πάλι αναβοσβήνουν όλα, μετά από κάποιο ψάξιμο στο διαδίκτυο είδα κάποιον να λέει ότι αν πατήσουμε το power για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να είναι στο ρεύμα και χωρίς μπαταρία αποφορτίζεται , έτσι και έκανα και τώρα δεν ανάβει δυστυχώς τίποτα, ούτε λαμπάκια αλλα ούτε και το pc. οποια γνώμη σας θα είναι πολύτιμη ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο ελπίζω να μην σας κούρασα ευχαριστώ και πάλι.

γεια σας στην όμορφη παρέα σας . είμαι καινούργιος εδώ και μια και βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί expert εδώ είπα να σας πω και το δικό μου πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

πριν λίγες μέρες λοιπόν έπεσε στα χερια μου ένα asus eee pc 1005ha από αυτά που δίνανε στα σχολεια

το πρόβλημα είναι το εξής,

όταν βάζαμε το τροφοδοτικό το λαμπάκι του power και κάνα δυο ακόμα αναβοσβήνανε συνεχεια χωρίς να ανοίγει το pc ,κρατώντας πατημένο το power σβήναν αλλα μόλις το αφήνουμε και πάλι αναβοσβήνουν όλα, μετά από κάποιο ψάξιμο στο διαδίκτυο είδα κάποιον να λέει ότι αν πατήσουμε το power για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να είναι στο ρεύμα και χωρίς μπαταρία αποφορτίζεται , έτσι και έκανα και τώρα δεν ανάβει δυστυχώς τίποτα, ούτε λαμπάκια αλλα ούτε και το pc. οποια γνώμη σας θα είναι πολύτιμη ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο ελπίζω να μην σας κούρασα ευχαριστώ και πάλι.

γνωστος εχει το 1001ha το μαθητικο...δοκιμασες να δεις για την μπαταρια απο κατω...μηπως το pc ηταν σε αναμονη??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

μπορώ να δω σε τί κατάσταση είναι η μπαταρία του λαπτοπ μου;

με κάποιο προγραμμα ίσως;

H Dell έχει ένα πρόγραμμα, το λεγόμενο PC Checkup. Λέει Power by PC Doctor. Δεν ξέρω ούτε ποια είναι η PC Doctor, ούτε αν είναι συμβατό το πρόγραμμα με άλλα laptop.

έχει καμιά σχέση με αυτό;

Οχι. Googl-αρε PC Doctor και θα στο βγάλει. Απ΄ότι είδα συνεργάζεται με τις περισσότερες εταιρείες κατασκευής, οπότε αν μπεις στη σελίδα του κατασκευαστή σου, υποθέτω ότι θα το χει.

turbo-x 'εχω :)

έψαξα στο site αλλά δεν έβγαλα άκρη

το πρόβλημα με την μπαταρία είναι οτι έχει σταματήσει στο 46%(plugged in, charging). επίσης εδώ και καιρό μου εμφανίζει το μύνημα: consider replacing your battery