Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εγγύηση γιατί δεν της το κάλυψε; Εχει λήξει ή βρήκαν κάποια πρόφαση;
Ειχε ληξει,ηταν για 1 χρονο δυστυχως:(
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
παιδια εχω ενα toshiba satellite P300-26L και εχει αρχισει να μου κολλαει..υπαρχει καποιο καλοπρογραμμα που θα μου τον καθαρισει?αλλιως θελω να κανω φορματ..ομως οταν αγορασα το λαπτοπ δεν πηρα και δισκακι ενω εχω αυθεντικα windows και δεν ξερω πως να κανω φορματ.υπαρχει καποιος καλος οδηγος για την περιπτωση μου?επισης δεν μπορω να κανω ανασυγκροτηση δισκου γιατι δεν μου ανοιγει το προγραμμα και τελος το πληκτρολογιο μου δεν μπορει να αλλαξει γλωσσα με alt+shift αλλα με ctrl+1..αυτα τα ολιγα...καμια λυση??αα και επειδη θελω να κανω αναβαθμιση το bios ξερετε τι ειναι το boot mode που μου ζηταει? Edited by l_kostas

παιδια εχω ενα toshiba satellite P300-26L και εχει αρχισει να μου κολλαει..υπαρχει καποιο καλοπρογραμμα που θα μου τον καθαρισει?αλλιως θελω να κανω φορματ..ομως οταν αγορασα το λαπτοπ δεν πηρα και δισκακι ενω εχω αυθεντικα windows και δεν ξερω πως να κανω φορματ.υπαρχει καποιος καλος οδηγος για την περιπτωση μου?επισης δεν μπορω να κανω ανασυγκροτηση δισκου γιατι δεν μου ανοιγει το προγραμμα και τελος το πληκτρολογιο μου δεν μπορει να αλλαξει γλωσσα με alt+shift αλλα με ctrl+1..αυτα τα ολιγα...καμια λυση??αα και επειδη θελω να κανω αναβαθμιση το bios ξερετε τι ειναι το boot mode που μου ζηταει?

πριν κανεις φορματ τρεξε spybot & 1 anti-malware και καθαρισε το pc.αν συνεχιζεις και εχεις προβληματα τοτε κανε φορματ.

η διαδικασια του φορματ θα την δεις εδω http://users.sch.gr/geoista/BkAt/askDikt/Format_Lite.pdf

[sIGPIC][/sIGPIC]

επίσης ρίξε μια ματιά αν υπάρχει partition που κάνει recovery...

Γεια σας παιδες.Ειμαι νεος σε αυτα τα μερη και θα ηθελα την τεχνικη υποστηριξη σας για το netbook μου.Πριν απο 2 χρονακια αγορασα ενα netbook Acer Aspire One ZG5.Πριν απο ενα καλοκαιρι τα 'παιξε και αποφασισα να το παω για check up.Ειχε προβλημα η καρτα γραφικων και ηθελε 150-200€.Ναι καλα...Οποτε αποφασισα να το ανοιξω.Ολα μια χαρα,πηρα τον σκληρο,εξαρτηματα και αλλα...Αλλα η οθονη, δεν ξερω τι να την κανω και δεν μου παει καρδια να την πεταξω.Οποτε μπορειτε να μου πειτε πως μπορει να δουλεψει εκτος λαπτοπ(αν γινεται.)?

πριν κανεις φορματ τρεξε spybot & 1 anti-malware και καθαρισε το pc.αν συνεχιζεις και εχεις προβληματα τοτε κανε φορματ.

η διαδικασια του φορματ θα την δεις εδω http://users.sch.gr/geoista/BkAt/askDikt/Format_Lite.pdf

η διαδικασια ειναι για xp διαφερει απο τα vista?

επίσης ρίξε μια ματιά αν υπάρχει partition που κάνει recovery...

τι ακριβως ειναι αυτο φιλε??γιατι δεν εχω δισκακι των windows!

τι ακριβως ειναι αυτο φιλε??γιατι δεν εχω δισκακι των windows!

δες αν υπάρχει 2ο κομμάτι του σκληρού σου δίσκου [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Recovery_partition]που να έχει μέσα την εγκατάσταση όταν το πρωτοπήρες ή τους drivers[/ame]. Αυτό θα το καταλάβεις επίσης από τις επιλογές που θα σου δίνει στο bios

Γεια σας παιδες.Ειμαι νεος σε αυτα τα μερη και θα ηθελα την τεχνικη υποστηριξη σας για το netbook μου.Πριν απο 2 χρονακια αγορασα ενα netbook Acer Aspire One ZG5.Πριν απο ενα καλοκαιρι τα 'παιξε και αποφασισα να το παω για check up.Ειχε προβλημα η καρτα γραφικων και ηθελε 150-200€.Ναι καλα...Οποτε αποφασισα να το ανοιξω.Ολα μια χαρα,πηρα τον σκληρο,εξαρτηματα και αλλα...Αλλα η οθονη, δεν ξερω τι να την κανω και δεν μου παει καρδια να την πεταξω.Οποτε μπορειτε να μου πειτε πως μπορει να δουλεψει εκτος λαπτοπ(αν γινεται.)?

Δεν νομιζω οτι μπορεις να τη χρησιμοποιησεις αλλιως εκτος αν κανεις ηλεκτρονικες κατασκευες και θελεις σε ενα project σου να βαλεις monitor. :cool:

Μην την πεταξεις παντως ή πουλα την ή κρατα την κριμα ειναι! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

αν δεν σου χρειάζεται, κάνε την ανταλλακτικά (ebay ή αλλού).

παιδια στα λαπτοπ υπαρχει ενα μερος του σκληρου που υπαρχουν τα windows και γενικα ολα τα προγραμματα του υπολογιστη οπως ακριβως οταν τον ειχατε αγορασει. για να μπειτε εκει σε καθε μαρκα ειναι διαφορετικος συνδιασμος πληκτρων. γι αυτο μην κανετε φορματ και τα σβηνετε ολα απλα πατηστε το συνδιασμο κουμπιων και επαναφερετε το λαπτοπ οπως ηταν.

Δεν υπάρχει πάντα αυτό το partition που λες. Γι'αυτό και πολλοί κατασκευαστές φροντίζουν να υπάρχει υπενθύμιση για δημιουργία recovery disc την πρώτη φορά που ανοίγει το μηχάνημα.

ο υπολογιστης μου εχει ενα toshiba recovery disc creator που φανταζομαι οτι ειναι για να δημιουργησω τωρα ενα αντιγραφο.αυτο αν το κανω και το τρεξω μετα θα γινει φορματ η επρεπε να ειχε γινει οταν τον αγορασα?εαν κανω επαναφορα συτηματος που ειναι μια αλλη επιλογη τι θα γινει??μπορω να τον επαναφερω απο εκει στις αρχικες του ρυθμισεις?

ο υπολογιστης μου εχει ενα toshiba recovery disc creator που φανταζομαι οτι ειναι για να δημιουργησω τωρα ενα αντιγραφο.αυτο αν το κανω και το τρεξω μετα θα γινει φορματ η επρεπε να ειχε γινει οταν τον αγορασα?εαν κανω επαναφορα συτηματος που ειναι μια αλλη επιλογη τι θα γινει??μπορω να τον επαναφερω απο εκει στις αρχικες του ρυθμισεις?

Κανε τα recovery disks αφου σου εχει την επιλογη!!

Η επαναφορα συστηματος δεν επαναφερει τον υπολογιστη στις αρχικες ρυθμισεις αλλα σε μια παλαιοτερη χρονικη περιοδο και χρησιμοποιεται συνηθως για μικροπροβληματα που δημιουργουνται κατα την εγκατασταση προγραμματων και δεν μπορουμε να τα αντιμετωπισουμε αλλιως.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

δηλαδη το recovery disk αν το κανω θα ειναι σαν να εχω τα windows σε cd οπως τα αγορασα ε??και μετα αυτο απλα το τρεχω στον υπολογιστη η θελει αλλη διαδικασια??

θα είναι σαν να έχεις κάνει εγκατάσταση...με όσο λιγότερα προγράμματα το κάνεις αυτό, τόσο καλύτερα θα είναι για το σύστημα/ποιο ελαφρύ.

θα είναι σαν να έχεις κάνει εγκατάσταση...με όσο λιγότερα προγράμματα το κάνεις αυτό, τόσο καλύτερα θα είναι για το σύστημα/ποιο ελαφρύ.

εγω που το εχω γεμισει παει πολυ αργα...ενα φορματ το θελει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

σαν να εχω κανει εγκατασταση τι??αφου δημιουργησω αυτο το recovery disc θα το τρεξω στον υπολογιστη...μετα απο αυτο σε πια κατασταση θα ειναι?στην αρχικη οπως τον αγορασα μονο μ τα windows και τιποτα αλλο ή θα κρατησει τα προγραμματα μου και απλα θα σβησει τυχον ιους?σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει το recovery disc.

σαν να έχεις κάνει εγκατάσταση από την αρχή...ναι, θα σβύσει ότι έχεις και θα είναι "καθαρό" από ιούς.

Έχω ένα netbook της asus (1005HA) το οποίο είναι dual boot, XP-Linux (asus version). Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν συνδέεται σε 2 ασύρματα δίκτυα που δοκίμασα με κανένα από τα 2 λειτουργικά άσχετα αν στην αναζήτηση βρίσκει ότι υπάρχει στην περιοχή. Με το καλώδιο μια χαρά όλα αλλά στο ασύρματο όσες φορές δοκίμσσα ακόμα και να ξαναβγάλω τα κλειδώματα του δικτύου πάλι τίποτα....

Τι μπορεί να φταίει;;;;

έκανε τίποτα αλλαγές ο υπολογιστής τελευταία σε drivers (xp) ?

έκανε τίποτα αλλαγές ο υπολογιστής τελευταία σε drivers (xp) ?

Tελικά δεν ξέρω τι έγινε και μάλλον χθες που τον συνέδεσα μέσω ethernet κατέβασε ανανεώσεις από την windows και σήμερα, ενώ σκόπευα να του κάνω καμιά αναβάθμιση κανενός driver του δικτύου μπήκε μόνο του....Αλλά η απορία μου είναι ότι και με το linux που μπήκα πάλι τα ίδια έκανε...

Εντωμεταξύ δεν ξέρω τι μπορεί να είχε γίνει μιας και τον τελευταίο καιρό τον είχα δανείσει στον αδερφό μου και σε αυτόν είχε ξεκινήσει να μην μπαίνει στο wifi.....Όταν μου τον έφερε νόμιζα ότι θα έφταιγε το router του αλλά το κανε και σε μένα....Τι να πω...μακάρι να ήταν παροδικό....

Προφανώς ήταν θέμα driver και με αναβάθμιση το σύστημα συνήλθε. Edited by sv2evs

Εντάξει ένα θέμα με το Linux συνέχισε να υπάρχει αλλά στο τέλος την βρήκα την άκρη εκεί... Edited by enigma84

Γεια σας ,

Θελω να ρωτησω εαν γινεται να βαλω τα windows σε αλλο δισκο χωρις φορματ γιατι τωρα τα εχω ολα σε ενα δισκο και συνεχεια γινονται βλακειες.Εκανα φορματ αλλα δε γινοταν να τα βαλω σε ξεχωριστο δισκο....:wacko: