kost1980 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 εχει περασει 1 χρονος... και δεν εχει εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 2 χρόνια.. τι ένας χρόνος ;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 δεν εχει εγγυηση...ρωτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 δεν εχει εγγυηση...ρωτησα μηπως η μητρικη χαλασε ? Την ειχες πηραξει? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 μηπως η μητρικη χαλασε ? Την ειχες πηραξει? δεν εχω πειραξει τιποτα... ολα δουλευουν χωρις κανενα προβλημα... μονο οτι δεν κλεινει με το shut down... δοκιμασα και με ubuntu και κανει το ιδιο... αρα κατι αλλο συμβαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Δοκίμασε να κάνεις rεstore defaults στο bios. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Τι μου θύμισες τώρα... Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε καινούριο Dell Inspiron 1525.Έμενε στην αποσύνδεση και δεν έκλεινε ποτέ...Η τεχνική υποστήριξη της Dell δεν μπορούσε να δώσει λύση(όλο format μου έλεγαν να κάνω), αλλά προσωπικά κατέληξα ότι έφταιγε ο driver του wlan!! Με απενεργοποίηση της συσκευής του ασύματου δικτύου κανένα πρόβλημα το laptop.Φυσικά το γύρισα πίσω (DOA) και πήρα άλλη μάρκα... Οπότε κάνε format και ξεκίνα να κάνεις επανεκκινήσεις κάθε φορά που βάζεις έναν driver.Κάποια στιγμή θα βρεις αυτό που σου προκαλεί το πρόβλημα. Σημειωτέον μπορεί να μην φταίει μόνο ο driver αλλά και το ίδιο το module - δηλαδή να είναι και πρόβλημα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Αυτό εννοούσα κι εγώ, ότι μάλλον κάποιος driver σου χτυπάει. Συμφωνώ! Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Αν το κανει και με ουμπουντου τοτε μαλλον ειναι hardware to προβλημα.... Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisju Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Γεια σας.Μιας και ειμαι ασχετος με τους υπολογιστες εχω μια ερωτηση.Εκει ξαφνικα που ημουνα στο ιντερνετ to laptop κολλησε.Και οχι μονο αυτο επεσε και ενα βαρυ αντικειμενο πανω του(Δεν ξερω αμα αυτο παιζει ρολο με το προβλημα που εχω.)Εκανα λοιπον επανεκκινηση το λαπτοπ και στην αρχη εδειχνε μια μαυρη οθονη.Τωρα οποτε παω να το ανοιξω μου βγαζει αυτο το μηνυμα."Η εκκινηση των windows απετυχε.Αυτο μπορει να οφειλεται σε μια προσφατη αλλαγη η το λογισμικο."Καποια βοηθεια κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μηπως χτυπησε ο δισκος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisju Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Δεν ξερω καθολου xD Αν οντως ειναι αυτο που λες ποσο πιστευεις θα κοστισει για να φτιαχτει το λαπτοπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Δεν ξερω καθολου xD Αν οντως ειναι αυτο που λες ποσο πιστευεις θα κοστισει για να φτιαχτει το λαπτοπ? Αγορά δίσκου 50-100 ευρώ + 20 ευρώ περίπου τα περαστικά. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisju Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Οκ σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αγορα δισκου μονο. Το να τον περασεις ειναι γελοια διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisju Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Σιγουρα ειναι ευκολο?Υπαρχει μηπως κανενα βιντεο πως να βαζεις τον σκληρο?Μην φαω τα μουτρα μου και κλαιω μετα xD.Επισης τι σκληρο να παρω.Εχει καποιος να μου προτεινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 πες μας μαρκα και μοντελο του λαπτοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αγορα δισκου μονο. Το να τον περασεις ειναι γελοια διαδικασια. το να περάσει δίσκο είναι... το να κάνει ένα σωστό format με όλα να δουλεύουν άψογα χωρίς bloatware δεν είναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisju Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αρα τι προτεινετε να κανω?Να το παω σε τεχνικο να εχω και το κεφαλι μου ησυχο?Ειναι σιγουρο οτι χαλασε ο δισκος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Σιγουρο δεν ειναι, αλλα ειναι ισως η πιθανη αιτια του προβληματος. Ειναι πολυ ευπαθεις οι σκληροι. Αν πας σε τεχνικο προετοιμασου για νταβατζιλικι. Κανα φιλο δεν εχεις που ασχολειται με αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisju Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Δεν εχω δυστυχως.Αν το παω σε τεχνικο θα μπορει να εχει προσβαση και στα αρχεια που εχω μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εχεις πολλα αρχεια? Επισης δεν ειναι σιγουρο οτο χαλασε ο δισκος. Μη το δενεις κομπο. Κρατα μπακ απ αρχειων και δοκιμασε να φορμαρεις τον δισκο και εκ νεου εγκατασταση του λειτουργικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisju Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εχω αρκετα αρχεια.Αλλα αυτα που χρειαζομουν πιο πολυ τα ειχα βαλει σε ενα flashaki, οποτε οσο αναφορα αυτο το θεμα δεν υπαρχεια προβλημα.Απλως ρωτησα εαν αυτος θα εχει προσβαση στα αρχεια μου,γιατι εχω διαφορα εγγραφα κλπ κλπ απο την δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αν ειναι οκ ο δισκος, φυσικα και θα μπορει να δει τα αρχεια. Αλλα και παλι, ο αλλος πρεπει να ειναι πολυ περιεργος για να κανει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αν ειναι οκ ο δισκος, φυσικα και θα μπορει να δει τα αρχεια. Αλλα και παλι, ο αλλος πρεπει να ειναι πολυ περιεργος για να κανει κατι τετοιο. αν δεν διαλύθηκαν κεφαλές............ μπορεί να παρει καποια αρχεια (ισοσ οχι ο ιδιος ) αν διαλύθηκαν κεφαλές απο το χτύπημα άστο καλυτερα μερικά χιλιάρικα είναι η ανάκτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts