Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυθεντικό το λειτουργικό;

επίσης τα χαρακτηριστικά του pc; και ποιά έκδοση λειτουργικού πέρασες;

toshiba sattelite l500d 163 m300

http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=785&Itemid=696

windows 7 home premium .Στην αρχη ειναι τα trial αλλα μετα βαζω αυθεντικο κωδικο.

toshiba sattelite l500d 163 m300

http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=785&Itemid=696

windows 7 home premium .Στην αρχη ειναι τα trial αλλα μετα βαζω αυθεντικο κωδικο.

μπορεις να κανεις φορματ???αμα μπορεις κανε...ισως δεν εχει κατσει καλα το λειτουργικο και κανει ολα αυτα τα προβληματα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλησπέρα. Ερώτηση; Μπορώ κάπου να βρώ drivers-software bluetoοτh που να επιτρέπει στο laptop μου να στέλνει στο κινητό παραπάνω από ένα αρχείο. Γιατί τα γνήσια WIN7 64BIT που φοράει δεν με αφήνουν. Αν έχω ποστάρει λάθος εδώ, παρακαλώ οδηγήστε με στο σωστό. :-) Ευχαριστώ

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Ψάξε για τους widcomm bluetooth drivers.

Έψαξα, τους βρήκα, (widcomm bluetooth drivers), κατέβασα το αρχείο από το επίσημο site. Αλλά δυστυχώς, παρ΄ότι έχω ανοιχτό το

ενσωματωμένο bluetooth του laptop,, δεν βρίσκει την συσκευή, μου γράφει ανοίξτε τo bluetooth. Έτσι παραμένει κολλημένο στην αναζήτηση συσκευής και δεν κάνει εγκατάσταση.

Κάποια ιδέα για το τι φταίει;;;;;

Στο site της microsoft πάντως μου λέει πως οι widcomm bluetooth drivers είναι συμβατοί με τα WIN7.

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Στο device manager φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα το bluetooth; Δοκίμασε από κει να το κάνεις disable και ξανά πάλι enable μήπως έχει κολλήσει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Στο device manager φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα το bluetooth; Δοκίμασε από κει να το κάνεις disable και ξανά πάλι enable μήπως έχει κολλήσει.

Όχι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Στέλνω και λαμβάνω κανονικά αρχεία από το κινητό προς το λαπτοπ και αντίστροφα. Έκανα ενεργοποίηση και απενεργοποίηση μέσω device manager αλλά τίποτα.

Το μήνυμα κατά την εγκατάσταση παραμένει το ίδιο: Please plug in or turn on your Bluetooth device!

Να σκεφτείς ότι πήγα να κάνω εγκατάσταση των drivers ενώ παράλληλα έστελνα αρχείο και πάλι το ίδιο μου έβγαζε.

Ευχαριστώ πολύ πάντως. Κάθε άλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη! :-)))

Edited by stardrive

καλησπερα εχω ενα προβλημα με ενα netbook dell mini 910 εχει κολλησει και μολις το ανοιγω ζηταει password για το bios που δεν το θυμαμαι με τιποτα εβγαλα την μπαταρια του bios για καμια ωρα αλλα και παλι τιποτα μπορει καποιος να μου πει τι να κανω?
/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

Στα Bios μπαινει;

Για να κανεις ενα φορματ..

Αλλιως καλεσε την Dell (210.81.29.810) και θα σου πουν απευθειας εκεινοι τι να κανεις.

Στα Bios μπαινει;

Αλλιως καλεσε την Dell (210.81.29.810) και θα σου πουν απευθειας εκεινοι τι να κανεις.

Αφου λεει οτι το ΒΙΟS ζηταει τον κωδικο.Τι σχεση εχει το φορματ;To πιο σωστο ειναι η επικοινωνια ,οπως εγραψες,με την εταιρια.

Εdit: κοιτα και το http://www.ehow.com/how_8703702_forgot-dell-inspiron-1525-laptop.html

Edited by bill33

Στα Bios μπαινει;

δεν μπαινει καθολου Bios κατευθειαν ζηταει κωδικο

δεν μπαινει καθολου Bios κατευθειαν ζηταει κωδικο

παιδια καμια βοηθεια καποιος?να το πεταξω?

ΕΠΕΙΓΟΝ ...

Γεια σας ,

Ειχα κανει το λαπτοπ μου φορματ πριν κανα μηνα ,, ομως τωρα αρχησε σιγα σιγα να κολαει .Μπορειται να μου πειται τη να κανς ΕΚΤΟΣ απο φορματ .Αν βαλω το speed up my pc 2011 θα κανει τιποτα η μπορει να τα κανει χειροτερα?

ΕΠΕΙΓΟΝ ...

Γεια σας ,

Ειχα κανει το λαπτοπ μου φορματ πριν κανα μηνα ,, ομως τωρα αρχησε σιγα σιγα να κολαει .Μπορειται να μου πειται τη να κανς ΕΚΤΟΣ απο φορματ .Αν βαλω το speed up my pc 2011 θα κανει τιποτα η μπορει να τα κανει χειροτερα?

Άλλα τα κάνουν καλύτερα, άλλα χειρότερα και άλλα δεν κάνουν τίποτα. Αυτό που λες δεν έχω ιδέα τι κάνει, αλλά σίγουρα ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός που αποκλείεις.

παιδια καμια βοηθεια καποιος?να το πεταξω?

Να μην το πετάξεις. Να το ανοίξεις και να βρεις πάνω στη μητρηκή μια μικρή μπαταρία. Βγάλτη, άστο καμμιά ωρίτσα, ξαναβάλτη και συναρμολόγησε το.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεκλειδώσει το bios, αλλά όχι σίγουρο.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

ΕΠΕΙΓΟΝ ...

Γεια σας ,

CCleaner...;)

Επισης διαλεξε ΕΣΥ ποια προγραμματα θα τρεχουν σε καθε εκκινηση του pc

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Επισης διαλεξε ΕΣΥ ποια προγραμματα θα τρεχουν σε καθε εκκινηση του pc

Σωστος.

Πηγαινε Εναρξη και στην αναζητηση βαλε msconfig.

Εκει θα σου δωσει την επιλογη να επιλεξεις τα προγραμματα που θα μπουταρει το pc.

Την dell για να σου δωσει πιθανη λυση την πηρες;

οχι δεν την πηρα γιατι απο οτι εχω διαβασει δεν βγαζεις ακρη και σου ζητανε και περιπου 60 ευρω να σου λυσουν το προβλημα.60 ευρω αξιζει το κομπιουτερ αν ειναι να δωσεις και αλλα 60 μετα καλυτερα μπλε και στην θαλασσα