Alex0077 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Πες μας τι μοντέλο είναι να δούμε πόσο μπορεί να κοστίσει ενδεχόμενη αντικατάσταση οθόνης. Αν δεν έχουν περάσει τα δύο χρόνια, έχεις εγγύηση κανονικά. Aspire 5738Z Aπόδειξη δεν έχω η αλήθεια είναι... Κάπου τώρα πρέπει να περνάνε τα 2 χρόνια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Το ότι δεν έχεις απόδειξη δεν λέει κάτι, αν ξέρεις το κατάστημα αγοράς. Ασε που υπάρχει και το service tag. Πάντως για κάποιο λόγο πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στον inverter και όχι στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Το ότι δεν έχεις απόδειξη δεν λέει κάτι, αν ξέρεις το κατάστημα αγοράς. Ασε που υπάρχει και το service tag. Πάντως για κάποιο λόγο πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στον inverter και όχι στην οθόνη. Eίμαι λίγο άσχετος απο αυτά :p Τι είναι αυτό? Και πόσο κοστίζει δηλαδή περίπου η αντικατάστασή του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Το inverter γύρω στα 20€. Η οθόνη γύρω στα 50-80€. Δοκίμασε να συνδέσεις το Laptop με εξωτερική οθόνη. Αν έχεις τα ίδια συμπτώματα, λογικά είναι η κάρτα γραφικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Τόσο φθηνή? Εγώ έλεγα μήπως μου πούνε πάνω από 100 ευρώ που σίγουρα δεν αξίζει πλέον για το συγκεκριμένο.. Θα δοκιμάσω αύριο αυτό που λες με την οθόνη ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Τόσο είναι για να την αγοράσεις. Αν πας σε κατάστημα θα σου ζητήσουν 100-150€ για ανταλλακτικά και εργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 ενος φιλου μου ειχε παθει το ιδιο το λαπτοπ του το εβαλε στην οθονη του υπολογιστη του και δουλευε κανονικα...η καρτα γραφικων κοστιζει λιγοτερο νομιζω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Πράγματι με άλλη οθόνη δουλεύει κανονικά.. Η οθόνη λογικά είναι το πρόβλημα.. Δεν αξίζει νομίζω να την αλλάξω.. Το laptop έτσι και αλλιώς έχει παλιώσει .. Ούτε η αξία του δεν θα ναι 150 ευρώ αν πληρώσω... Εν αναμονή για πρώτη φορά σε macbook pro :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Πράγματι με άλλη οθόνη δουλεύει κανονικά.. Η οθόνη λογικά είναι το πρόβλημα.. Δεν αξίζει νομίζω να την αλλάξω.. Το laptop έτσι και αλλιώς έχει παλιώσει .. Ούτε η αξία του δεν θα ναι 150 ευρώ αν πληρώσω... Εν αναμονή για πρώτη φορά σε macbook pro :) Διάβασες το post μου; Αν έχεις τα ίδια συμπτώματα λογικά είναι η κάρτα γραφικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Διάβασες το post μου; Αν έχεις τα ίδια συμπτώματα λογικά είναι η κάρτα γραφικών. Με άλλη οθόνη λειτουργεί... άρα η οθόνη δεν έχει πρόβλημα λογικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Με άλλη οθόνη λειτουργεί... άρα η οθόνη δεν έχει πρόβλημα λογικά? Ναι, έτσι πιστεύω, αλλά αν δεν το δει κάποιος που ξέρει δεν θα το μάθεις ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Θα τον πάω σε έναν τεχνικό εδώ της περιοχής και ελπίζω να μου πει σωστά πράγματα γιατί στο Πλαίσιο ζητάνε μόνο για την έρευνα τι πρόβλημα έχει 30 ευρώ + μετά ό,τι άλλο προκύψει. Αν το άλλαγμα της οθόνης είναι πάνω από 80-100 ευρώ θα πάει στον κάδο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Θα τον πάω σε έναν τεχνικό εδώ της περιοχής και ελπίζω να μου πει σωστά πράγματα γιατί στο Πλαίσιο ζητάνε μόνο για την έρευνα τι πρόβλημα έχει 30 ευρώ + μετά ό,τι άλλο προκύψει. Αν το άλλαγμα της οθόνης είναι πάνω από 80-100 ευρώ θα πάει στον κάδο ;) Μην το πετάξεις, αρκετοί είναι αυτοί που αγοράζουν laptop για ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Μην το πετάξεις, αρκετοί είναι αυτοί που αγοράζουν laptop για ανταλλακτικά. Σκέφτηκα και κάτι τέτοιο... Να το βάλω σε κανένα ebay δηλαδή?.. Καλά άντε να πιάσει κανένα 40άρι δεν νομίζω παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Σκέφτηκα και κάτι τέτοιο... Να το βάλω σε κανένα ebay δηλαδή?.. Καλά άντε να πιάσει κανένα 40άρι δεν νομίζω παραπάνω Εξαρτάται το τι έχει χαλάσει. Στο ebay λιγότερα θα πιάσει, δες για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Πράγματι με άλλη οθόνη δουλεύει κανονικά.. Η οθόνη λογικά είναι το πρόβλημα.. Δεν αξίζει νομίζω να την αλλάξω.. Το laptop έτσι και αλλιώς έχει παλιώσει .. Ούτε η αξία του δεν θα ναι 150 ευρώ αν πληρώσω... Εν αναμονή για πρώτη φορά σε macbook pro :) καρτα γραφικων ειναι...εχεις προσπαθησει να το δουλεψεις με αλλη καρτα αλλα πρεπει να το πειραξεις μεσα..:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Θα το πάω σε έναν γνωστό τεχνικό και θα μάθω σίγουρα. Θα ενημερώσω για όποιον αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο να ξέρει άλλη φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 καρτα γραφικων ειναι...εχεις προσπαθησει να το δουλεψεις με αλλη καρτα αλλα πρεπει να το πειραξεις μεσα..:( Aφου με εξωτερικη οθονη δειχνει πως εχει χαλασει η καρτα γραφικων; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Aφου με εξωτερικη οθονη δειχνει πως εχει χαλασει η καρτα γραφικων; :confused: μπερδευτικα και εγω...οχι..η οθονη φταει..λαθος μεγαλο :( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Σκέφτηκα και κάτι τέτοιο... Να το βάλω σε κανένα ebay δηλαδή?.. Καλά άντε να πιάσει κανένα 40άρι δεν νομίζω παραπάνω Υπαρχουν πολλα site με αγγελιες. Τουλαχιστον να μην παει για πεταμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 ΕΠΙΓΟΝ..... ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.. ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ CD.Επισης δεν εμφανιζει καν τη μοναδα δισκου.Μαλλον το προβλημα ειναι απο τη registry.Παιδια αν μπορειται βοηθηστε με γιατι χρειαζομαι να διαβασω κατι cd .:worry:::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 ΕΠΙΓΟΝ..... ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.. ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ CD.Επισης δεν εμφανιζει καν τη μοναδα δισκου.Μαλλον το προβλημα ειναι απο τη registry.Παιδια αν μπορειται βοηθηστε με γιατι χρειαζομαι να διαβασω κατι cd .:worry:::!: δοκιμασε με εξωτερικο dvd Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 ΔΕΝ ΕΧΩ καποια αλλη λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Δες εάν το βλεπει στο BIOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Αν, οπως λεει και το παιδι παραπανω, δεν στο αναγνωριζει ουτε στο bios τοτε χαλασε/ειναι στα τελευταια του το cd. Μπορεις να ανοιξεις το λαπτοπ και να το βγαλεις την συσκευη (ριξε και ενα καθαρισμα εσωτερικα), και ξανακουμπωσε την παλι πισω. Απορια: Ανοιγει το cd πατωντας το σχετικο κουμπακι που βρισκεται πανω στο λαπτοπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts