mol Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 ναι απο την αποψη οτι (λογικα) θα σου ρθει πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Δε βιάζομαι, για το θέμα εγγύηση το λέω. Αν και οι μνήμες σπάνια καίγονται, συνήθως αυτά που χαλάνε είναι οι μητρικές και οι σκληροί δίσκοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Καλησπέρα. Γράφω αυτή τη στιγμή από το netbook του πατέρα μου. Εχει το Dell 1012. Κάτι πρέπει να έχει κάνει στις ρυθμίσεις και τα γράμματα σε όλες τις εφαρμογές είναι πολύ μικρά. Εχω το 1018 και οι διαφορές είναι τρομακτικές. Πήγα στο μενού Πίνακας ελέγχου - εμφάνιση - οθόνη και είναι στο 125% Edited June 28, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 windows key+mouse up....και δες τι θα γίνει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Τι είναι το mouse up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Τι είναι το mouse up; νομιζω κανεις το ποντικη προς τα πανω:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 To roler του ποντικιού (αυτό που συνήθως ανεβω κατεβάζεις σελίδες του Browser) προς τα επάνω, σόρρυ... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Γεια σας Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να εχω εγκατεστημενα το registry mechanic και performance toolkit απο την pc tool στο λαπτοπ μου.Εαν οχι πιο μου συνησταται απο τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Γεια σας Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να εχω εγκατεστημενα το registry mechanic και performance toolkit απο την pc tool στο λαπτοπ μου.Εαν οχι πιο μου συνησταται απο τα δυο. Προτείνω το CCleaner...αν και έχω ακούσει ότι και το registry mechanic είναι καλό. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Γεια σας θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου αλλα εχω ακουσει οτι το φορματ δεν κανει καλο στον υπολογιστη και τον χαλαει.Θα ηθελα να ρωτησω εαν αληθευει αυτο.Επισης θα ηθελα να ρωτησω οταν απεγκαταστω ενα προγραμμα και βαζω ενα αλλο παρομοιο κανει κακο στον υπολογιστη . Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Γεια σας θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου αλλα εχω ακουσει οτι το φορματ δεν κανει καλο στον υπολογιστη και τον χαλαει.Θα ηθελα να ρωτησω εαν αληθευει αυτο.Επισης θα ηθελα να ρωτησω οταν απεγκαταστω ενα προγραμμα και βαζω ενα αλλο παρομοιο κανει κακο στον υπολογιστη . Ευχαριστω. το να κανεις φορματ μονο καλο κανει..εγω κανω αρκετα συχνα χωρις κανενα προβλημα. επισης και στο δευτερο ερωτημα σου δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Γεια σας θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου αλλα εχω ακουσει οτι το φορματ δεν κανει καλο στον υπολογιστη και τον χαλαει.Θα ηθελα να ρωτησω εαν αληθευει αυτο.Επισης θα ηθελα να ρωτησω οταν απεγκαταστω ενα προγραμμα και βαζω ενα αλλο παρομοιο κανει κακο στον υπολογιστη . Ευχαριστω. Κανενα κακο δεν κανει το format εκτος, εαν δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις!! Το μονο κακο που μπορει να σου προκαλεσει ειναι η απωλεια των αρχειων σου οταν δεν εχεις παρει backup. Επισης μετα το format περνας και τους drivers ειτε τους κατεβαζεις απο το internet ειτε τους εχεις σε CDs. Δυο πραγματα πριν το format λοιπον φροντιζουμε να παρουμε ενα καλο backup των αρχειων μας και ψαχνουμε τους drivers (chipset, lan, vga για αρχη) για να μην βρεθουμε προ εκπληξεων! :) Μπορει να ακουγονται σε καποιον αστεια ολα αυτα αλλα πολλοι ειναι αυτοι που την πατανε! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Γεια σας θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου αλλα εχω ακουσει οτι το φορματ δεν κανει καλο στον υπολογιστη και τον χαλαει.Θα ηθελα να ρωτησω εαν αληθευει αυτο.Επισης θα ηθελα να ρωτησω οταν απεγκαταστω ενα προγραμμα και βαζω ενα αλλο παρομοιο κανει κακο στον υπολογιστη . Ευχαριστω. το φορματ δεν ειναι κακο...εχω κανει αρκετα...ισα ισα απελευθερωνεις και τον υπολογιστη και μετα παει πιο γρηγορα μεχρι να τον ξαναγεμισεις ουτε στο 2ο κανει κακο...δεν ισχυουν αυτα...ισα ισα ειναι καλα για τον υπολογιστη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Γεια σας θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου αλλα εχω ακουσει οτι το φορματ δεν κανει καλο στον υπολογιστη και τον χαλαει.Θα ηθελα να ρωτησω εαν αληθευει αυτο.Το μόνο πρόβλημα, όπως έγραψαν και τα παιδιά, είναι ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσεις κάτι αν δεν προσέξεις. Επισης θα ηθελα να ρωτησω οταν απεγκαταστω ενα προγραμμα και βαζω ενα αλλο παρομοιο κανει κακο στον υπολογιστη . Ευχαριστω.Γενικά καλύτερα να το αποφεύγεις. Η εγκατάσταση και απεγκατάσταση software επιβαρύνει ένα λειτουργικό σαν τα windows όπου κάθε φορά που γίνεται αυτό τροποποιείται η registry. Βρες ποιά προγράμματα σου χρειάζονται, εγκατέστησε τα και απόφυγε τα πειράματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Η εγκατάσταση και απεγκατάσταση software επιβαρύνει ένα λειτουργικό σαν τα windows όπου κάθε φορά που γίνεται αυτό τροποποιείται η registry. Βρες ποιά προγράμματα σου χρειάζονται, εγκατέστησε τα και απόφυγε τα πειράματα. δηλαδη οι απεγκαταστεις φορτωνουν τον υπολογιστη πως ομως??? αφου σβηνουμε προγραμμα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 δηλαδη οι απεγκαταστεις φορτωνουν τον υπολογιστη πως ομως??? αφου σβηνουμε προγραμμα αφηνει ιχνη στην registry το παλιο προγραμμα,γι'αυτο υπαρχουν αλλα προγραμματα που καθαριζουν τον υπολογιστη οπως τος ccleaner το οποιο στο προτεινω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 αφηνει ιχνη στην registry το παλιο προγραμμα,γι'αυτο υπαρχουν αλλα προγραμματα που καθαριζουν τον υπολογιστη οπως τος ccleaner το οποιο στο προτεινω ;) εχω το revo unistaller εγω για πληρη καθαρισμα...ειναι καλο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 παιδια εχω ενα λαπτοπ fujitsu simenes. παιρνει ραμ so dimm. εχετε να προτεινεται καποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 παιδια εχω ενα λαπτοπ fujitsu simenes. παιρνει ραμ so dimm. εχετε να προτεινεται καποια; Μπες crucial.com να σου πει ποια είναι συμβατή με το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Δείτε την εικόνα... Να αρχίζω να ανυσηχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Δείτε την εικόνα... Να αρχίζω να ανυσηχώ? ειναι πολυ...κανε κανενα καθαρισμο σε ανεμηστιρακια και τετοια...αλλα προσεχε μην πηραχτει τιποτα αλλο και καθαρισε λιγο τον υπολογιστη απο αχρηστα προγραμματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ειναι πολυ...κανε κανενα καθαρισμο σε ανεμηστιρακια και τετοια...αλλα προσεχε μην πηραχτει τιποτα αλλο και καθαρισε λιγο τον υπολογιστη απο αχρηστα προγραμματα Δεν έχω άχρηστα προγράμματα, τα βασικά. Οπότε θεωρείς πως έχει μαζέψει σκόνη στο εσωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Δεν έχω άχρηστα προγράμματα, τα βασικά. Οπότε θεωρείς πως έχει μαζέψει σκόνη στο εσωτερικό? ισως αμα εχεις την ικανοτητα να το ανοιξεις δες το...αλλιως πηγαινε σε εναν ιδικο...εγω οταν υπερθερμενεται προσπαθω να κανω μια επανεκινηση να δω..το εχεις κανει ποτε..? καταναλωση cpu??καλη?? τωρα σου εχει βγαλει κανενα προβλημα ξανα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ισως αμα εχεις την ικανοτητα να το ανοιξεις δες το...αλλιως πηγαινε σε εναν ιδικο...εγω οταν υπερθερμενεται προσπαθω να κανω μια επανεκινηση να δω..το εχεις κανει ποτε..? καταναλωση cpu??καλη?? τωρα σου εχει βγαλει κανενα προβλημα ξανα? Αυτή τη στιγμή με ανοιχτό το Media Player εδώ και 2 ώρες να παίζει μουσική, με τον Fire fox και μερικά Soft της κάρτας ήχου ο επεξεργαστής <<καίει>> στους 75-80 βαθμούς. Ο επεξεργαστής είναι στα ~50-60 % (νομίζω είναι ΟΚ αφού πρόκειται για Netbook). Πάντως δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με επαννεκινήσεις ή κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) Μάλλον έσπασα ένα δοντάκι στο ESC στο Dell Inspiron mini 1018. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να βρω ένα ESC αντί να αγοράσω ολόκληρο πληκτρολόγιο; Παλιά πουλούσαν στο ebay, τώρα δεν βρίσκω. Edit: Τελικά δεν είχε σπάσει και κατάφερε ένας φίλος μου που πιάνουν τα χέρια του να το ξαναβάλει. Edited July 22, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts