REDHOTSTEF Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 τα windows 98 τα εχει μεσα δεν χρειαστηκε να του περασουμε τιποτα. Εχει πολλα παιχνιδια επισης μαλλον θα του τα βαλε ο παλιος ο χρηστης. Απ οτι ειδα στο google δεν εχει καλο επεξεργαστη και μνημη, αλλα τον φιλο μου δεν τον ενδιαφερει καθολου αυτο καθως ποτε δεν ειχε λαπτοπ. Απο που τον ενδιαφερει ειναι να βαλει ιντερνετ!! Ξετετε αν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ ασυρματα οπως κανουν ολα τα συγχρονα λαπτοπ, χωρις καλωδια? Wifi δεν παιζει να εχει ενσωματωμενο καθως ειναι οπως ειπατε παλιο μοντελο για ανακυκλωση. Γινεται να του βαλουμε wifi στικακι η κατι τετοιο για να μπαινει στο νετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 τα windows 98 τα εχει μεσα δεν χρειαστηκε να του περασουμε τιποτα. Εχει πολλα παιχνιδια επισης μαλλον θα του τα βαλε ο παλιος ο χρηστης. Απ οτι ειδα στο google δεν εχει καλο επεξεργαστη και μνημη, αλλα τον φιλο μου δεν τον ενδιαφερει καθολου αυτο καθως ποτε δεν ειχε λαπτοπ. Απο που τον ενδιαφερει ειναι να βαλει ιντερνετ!! Ξετετε αν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ ασυρματα οπως κανουν ολα τα συγχρονα λαπτοπ, χωρις καλωδια? Wifi δεν παιζει να εχει ενσωματωμενο καθως ειναι οπως ειπατε παλιο μοντελο για ανακυκλωση. Γινεται να του βαλουμε wifi στικακι η κατι τετοιο για να μπαινει στο νετ? Θα παρετε ενα στικακι wifi και θα ειστε μια χαρα. Ειναι παλιος ο υπολογιστης, αλλα για 8 ευρω, μια χαρα αγορα ειναι. Τη δουλεια του θα την κανει και αφου ο φιλος σου δεν εχει απαιτησεις μεγαλες, ελπιζω να μεινει ευχαριστημενος, Στο κατω κατω, το κομματι εχει και μια συλλεκτικη αξια.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Κοιτούσα και αυτό http://www.notebooksbilliger.de/lenovo+ideapad+y500+mbg3dge+notebook?eqsqid=25c1866b-1e92-41ab-91f2-33aaeeeba556 Lenovo δεν έτυχε ποτέ να πάρω και δεν ξέρω γενικά τι παίζει με το σέρβις τους. Υπάρχει κάτι καλύτερο στην κατηγορία του και στο εύρος της τιμής του; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Το πρώτο και το τρίτο από αυτά που βλέπω (χωρίς να ξέρω και παρά πολλά) έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά αλλά 200 ευρώ διάφορα στην τιμή! Αυτο που οφείλεται; Κοιτα,το ενα(το πιο ακριβο) εχει blue ray disk...Κατα τ'αλλα δε βλεπω κι εγω διαφορες μεγαλες!!Αν δε σε νοιαζει το Blue ray,δεν αξιζει να δωσεις 200€ παραπανω!!!Και μαλιστα βλεπω οτι το Dell εχει και καλυτερη καρτα γραφικων και μεγαλυτερο σκληρο!!Αρα το 1ο νομιζω αξιζει περισσοτερο απο τα 2!!Αλλα,αν θελεις full HD 1080-που αξιζει παρα πολυ-δες προς το αλλο dell...!!Ειχα ενα 15αρι παρομοιο και ημουν πολυ ευχαριστημενος!!Οθονη+Jbl ηχεια ειναι ολα τα λεφτα!!Και οπως σου ειπα,αν θελεις με 14+€ βαζεις και τα 8αρια και εισαι πρωτος:happy:ΥΓ:Για το Lenovo δε ξερω και πολλα!Αλλα γενικως δε την εμπιστευομαι τοσο...Παντως απο χαρακτηριστικα ειναι κορυφαιο...Δε το συζητω...:) Edited January 14, 2013 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Κοιτα,το ενα(το πιο ακριβο) εχει blue ray disk...Κατα τ'αλλα δε βλεπω κι εγω διαφορες μεγαλες!!Αν δε σε νοιαζει το Blue ray,δεν αξιζει να δωσεις 200€ παραπανω!!!Και μαλιστα βλεπω οτι το Dell εχει και καλυτερη καρτα γραφικων και μεγαλυτερο σκληρο!!Αρα το 1ο νομιζω αξιζει περισσοτερο απο τα 2!!Αλλα,αν θελεις full HD 1080-που αξιζει παρα πολυ-δες προς το αλλο dell...!!Ειχα ενα 15αρι παρομοιο και ημουν πολυ ευχαριστημενος!!Οθονη+Jbl ηχεια ειναι ολα τα λεφτα!!Και οπως σου ειπα,αν θελεις με 14+€ βαζεις και τα 8αρια και εισαι πρωτος:happy:ΥΓ:Για το Lenovo δε ξερω και πολλα!Αλλα γενικως δε την εμπιστευομαι τοσο...Παντως απο χαρακτηριστικα ειναι κορυφαιο...Δε το συζητω...:) Και το πρώτο, dell inspiron 17r special edition έχει και αυτό full hd 1080 http://www.notebooksbilliger.de/eqsqid/263ea5ad-2fb6-47c2-b6b7-1233eda4a266/dell+inspiron+17r+special+edition+notebook+mit+core+i7+8gb+1000gb+gt+650m+und+full+hd Το Lenovo http://www.notebooksbilliger.de/lenovo+ideapad+y500+mbg3dge+notebook?eqsqid=31b8a133-92c7-4b6f-a0e8-86745980efbc Έχει διπλή κάρτα γραφικών 2x Nvidia GeForce GT 650M και full hd οθόνη, Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω θα τρέχει σχετικά καλά παιχνίδια όπως το modern warfare 3 η assassin`s creed 3; Καλύτερα από ότι το dell σωστά; Αν το Lenovo είχε οθόνη στις 17,3 ίντσες ή επιλογή θα ήταν πιο εύκολη! Τώρα για την εταιρεία Lenovo γενικά από τους περισσότερους ακούω θετικά σχόλια χωρίς να έχω κάποια προσωπική εμπειρία. Βέβαια ανεβαίνει το χρηματικό ποσό στα 1099 αλλά το λάπτοπ προορίζεται για χρήση τουλάχιστον 5-6 χρόνων. Συγγνώμη για τις τόσες πολλές ερωτήσεις αλλά λόγω και του χρηματικού ποσού που θα δωθει θέλω η επιλογή που θα κάνω να είναι η καταλληλότερη. Edited January 14, 2013 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Και το πρώτο, dell inspiron 17r special edition έχει και αυτό full hd 1080 http://www.notebooksbilliger.de/eqsqid/263ea5ad-2fb6-47c2-b6b7-1233eda4a266/dell+inspiron+17r+special+edition+notebook+mit+core+i7+8gb+1000gb+gt+650m+und+full+hd Το Lenovo http://www.notebooksbilliger.de/lenovo+ideapad+y500+mbg3dge+notebook?eqsqid=31b8a133-92c7-4b6f-a0e8-86745980efbc Έχει διπλή κάρτα γραφικών 2x Nvidia GeForce GT 650M και full hd οθόνη, Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω θα τρέχει σχετικά καλά παιχνίδια όπως το modern warfare 3 η assassin`s creed 3; Καλύτερα από ότι το dell σωστά; Αν το Lenovo είχε οθόνη στις 17,3 ίντσες ή επιλογή θα ήταν πιο εύκολη! Τώρα για την εταιρεία Lenovo γενικά από τους περισσότερους ακούω θετικά σχόλια χωρίς να έχω κάποια προσωπική εμπειρία. Βέβαια ανεβαίνει το χρηματικό ποσό στα 1099 αλλά το λάπτοπ προορίζεται για χρήση τουλάχιστον 5-6 χρόνων. Συγγνώμη για τις τόσες πολλές ερωτήσεις αλλά λόγω και του χρηματικού ποσού που θα δωθει θέλω η επιλογή που θα κάνω να είναι η καταλληλότερη. Οκ,για τα βαρια παιχνιδια-αν και δε παιζω βαρια παιχνιδια γενικως και δε ξερω ποσο βαρια ειναι αυτα-σιγουρα το Lenovo ειναι κορυφαιο!!!Αν σε καλυπτει και απο θεμα εγγυησης κλπ.,κτυπα το!!!Αλλα και παλι,σαν αξιοπιστα μηχανηματα,τα Dell ειναι σαφως καλυτερα!!;)Θα σου προτεινα,αν και ειναι καπως ακριβα,να κοιταξεις και για καποιο Alienware(Dell),που ειναι πολυ δυνατα-οτι πρεπει για τετοια παιχνιδια-και με κορυφαια χαρακτηριστικα...!!ΥΓ:Και το 1ο Dell παντως,απο τη στιγμη που εχει και φουλ αναλυση,νομιζω σε καλυπτει... Edited January 14, 2013 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Οκ,για τα βαρια παιχνιδια-αν και δε παιζω βαρια παιχνιδια γενικως και δε ξερω ποσο βαρια ειναι αυτα-σιγουρα το Lenovo ειναι κορυφαιο!!!Αν σε καλυπτει και απο θεμα εγγυησης κλπ.,κτυπα το!!!Αλλα και παλι,σαν αξιοπιστα μηχανηματα,τα Dell ειναι σαφως καλυτερα!!;)Θα σου προτεινα,αν και ειναι καπως ακριβα,να κοιταξεις και για καποιο Alienware(Dell),που ειναι πολυ δυνατα-οτι πρεπει για τετοια παιχνιδια-και με κορυφαια χαρακτηριστικα...!!ΥΓ:Και το 1ο Dell παντως,απο τη στιγμη που εχει και φουλ αναλυση,νομιζω σε καλυπτει... Την έχω δει την σειρά Alienware αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή. Μάλλον στο dell inspiron 17r special edition 7720 θα καταλήξω λόγω του σέρβις που παρέχει η dell και της τιμής που έχει. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Την έχω δει την σειρά Alienware αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή. Μάλλον στο dell inspiron 17r special edition 7720 θα καταλήξω λόγω του σέρβις που παρέχει η dell και της τιμής που έχει. OK!Kαλη επιλογη ειναι!!!Καλη αγορα;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 OK!Kαλη επιλογη ειναι!!!Καλη αγορα;) Σε ευχαριστώ και για το χρόνο που αφιερωσες. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Έχει πάρει κανείς φορητό με win8 και να του πέρασε τα win7??? Αν ναι είχε κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση των win8???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 η σειρά AlienWare είναι ο παράδεισος του Gamer, και λογικό να είναι ακριβό με αυτά που κουβαλάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Έχει πάρει κανείς φορητό με win8 και να του πέρασε τα win7??? Αν ναι είχε κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση των win8???? Κανενα απολυτως σε οσα εχω κανει. Αλλα γιατι να κανεις downgrade σε 7? Μονο αν ειναι εταιρικο και θες αλλη εκδοση τυπου Pro/Ent ή εχεις ασυμβατοτητες σε προγραμματα! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Για τον πολυ απλο λογο οτι για εμενα και πολλους αλλους τα win8 ειναι απλα αθλια αν δεν εχεις touch screen ή tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Οκ,για τα βαρια παιχνιδια-αν και δε παιζω βαρια παιχνιδια γενικως και δε ξερω ποσο βαρια ειναι αυτα-σιγουρα το Lenovo ειναι κορυφαιο!!!Αν σε καλυπτει και απο θεμα εγγυησης κλπ.,κτυπα το!!!Αλλα και παλι,σαν αξιοπιστα μηχανηματα,τα Dell ειναι σαφως καλυτερα!!;)Θα σου προτεινα,αν και ειναι καπως ακριβα,να κοιταξεις και για καποιο Alienware(Dell),που ειναι πολυ δυνατα-οτι πρεπει για τετοια παιχνιδια-και με κορυφαια χαρακτηριστικα...!!ΥΓ:Και το 1ο Dell παντως,απο τη στιγμη που εχει και φουλ αναλυση,νομιζω σε καλυπτει... Μίλησα με το Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Dell και τους έθεσα την παρακάτω ερώτηση, αν μπορώ σε αυτό το λάπτοπ http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/dell+notebooks/inspiron+serie/products_id/112198 να τοποθετήσω αυτόν τον ssd http://www.notebooksbilliger.de/pc+hardware/solid+state+drives+ssd+pc+hardware/samsung/samsung+ssd+840+pro+series+25+128gb+sata+6gbs Και μου διαβεβαίωσαν πως γίνεται και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Η ερώτηση μου είναι τώρα πως θα γίνει η μεταφορά των Windows από τον HDD που ήδη έχει το λάπτοπ στον ssd που θα τοποθετήσω; Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω; Edited January 19, 2013 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Παιδια μια βοηθεια! Χρειαζομαι ενα λαπτοπ αμεσα μεχρι το τελος της επομενης βδομαδας λογω εξεταστικης Αναμεσα σε αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902684 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908750 Πρωτο προβλημα.Θα επελεγα το πρωτο αλλα εχει free dos.Εχω τα windows 7 να περασω αλλα φοβαμαι μη μπλεξω ψαχνοντας τους drivers και επειδη δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω δε θελω να εχω προβληματα. Το δευτερο εχει μεσα windows (δυστυχως τα 8) αλλα τουλαχιστον ειναι ετοιμο.Αλλα υστερει καπως στα χαρακτηριστικα. Τριτη επιλογη http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=55763&pcode=SHOW_PROD55763 Ερωτηση.Εχει κανεις εμπειρια εγκαταστασης λειτουργικου σε free dos? Ποιο απο τα 3 θα επιλεγατε? Ή καποιο αλλο αντιστοιχο σε τιμη λιγοτερο απο 600? Γενικη χρηση, οχι παιχνιδια εκτος απο τον εξομοιωτη fs,να τρεχει απροβληματιστα multimedia κλπ Edited January 17, 2013 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) βλέπω αναφέρεστε συχνά στο http://www.notebooksbilliger.de/ .. ειναι αξιοπιστο ?? ενδιαφερομαι για ενα λαπτοπ απλης χρησης ,φθηνο,αξιόπιστο με καλη εγγυηση/εξυπηρετηση. Edited January 18, 2013 by kostakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 βλέπω αναφέρεστε συχνά στο http://www.notebooksbilliger.de/ .. ειναι αξιοπιστο ?? ενδιαφερομαι για ενα λαπτοπ απλης χρησης ,φθηνο,αξιόπιστο με καλη εγγυηση/εξυπηρετηση. Ναι είναι αξιόπιστο αλλά δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα. Πάντως έχει από τις χαμηλότερες τιμές στην Γερμανία. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα λαπτοπ(ΜΟΝΟ dell ή toshiba ή asus): 1. Να μπορεις να του εγκαταστήσεις τα windows 7 64bit ultimate(ή κάποια άλλη έκδοση τους) sp1 greek σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ PARTITION KAI OXI SE 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ(Boot partition & λειτουργικό) και αν ναι δουλεύει κανονικά το σύστημα? 2. Να μπορεί να αναπαράγει/επεξεργαστεί full high definition videos(1080p) χωρίς κάποιο πρόβλημα και χωρίς κολλήματα ή παύσεις? 3. Να παίζουν όλα καλά? Ακόμα και πολλά ιντερνετικά βίντεο να τα παίζει χωρίς προβλήματα και παύσεις ακόμα και αν ανοίξεις πολλά παράθυρα/καρτέλες σε έναν browser? 4. Ποια μάρκα και μοντέλο λαπτοπ μου προτείνετε και γιατί? 5. Να έχει θύρες usb3 6. Εννοείτε με επεξεργαστή ΜΟΝΟ intel i3 ή i5 ή i7 7. Αν έχει win8 να μπορώ να του περάσω τα win7 γιατί κάτι διάβασα ότι μερικά hp laptop(Δεν ξέρω αν ισχύει και σε άλλες μάρκες) έχουν κλειδωμένο bios που δεν μπορείς να τους περάσεις άλλο λειτουργικό εκτός από αυτό που έχουν αρχικά. Edited January 19, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα λαπτοπ(ΜΟΝΟ dell ή toshiba ή asus): 1. Να μπορεις να του εγκαταστήσεις τα windows 7 64bit ultimate(ή κάποια άλλη έκδοση τους) sp1 greek σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ PARTITION KAI OXI SE 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ(Boot partition & λειτουργικό) και αν ναι δουλεύει κανονικά το σύστημα? 2. Να μπορεί να αναπαράγει/επεξεργαστεί full high definition videos(1080p) χωρίς κάποιο πρόβλημα και χωρίς κολλήματα ή παύσεις? 3. Να παίζουν όλα καλά? Ακόμα και πολλά ιντερνετικά βίντεο να τα παίζει χωρίς προβλήματα και παύσεις ακόμα και αν ανοίξεις πολλά παράθυρα/καρτέλες σε έναν browser? 4. Ποια μάρκα και μοντέλο λαπτοπ μου προτείνετε και γιατί? 5. Να έχει θύρες usb3 6. Εννοείτε με επεξεργαστή ΜΟΝΟ intel i3 ή i5 ή i7 7. Αν έχει win8 να μπορώ να του περάσω τα win7 γιατί κάτι διάβασα ότι μερικά hp laptop(Δεν ξέρω αν ισχύει και σε άλλες μάρκες) έχουν κλειδωμένο bios που δεν μπορείς να τους περάσεις άλλο λειτουργικό εκτός από αυτό που έχουν αρχικά. Το πρώτο που ζητάς, είναι για γέλια.... Το MRB (Master Boot Record) είναι partition των Windows και το δημιουργεί αυτόματα το σύστημα. Είναι μόνο 100ΜΒ και είναι κρυφό partition. Ούτε σε ενοχλεί ούτε το ενοχλείς. Δεν έχεις και καμία επιλογή επ αυτού. Το λειτουργικό το δημιουργεί από μόνο του. Όσο για τα αλλά που ρωτάς, πλέον εν έτη 2013 είναι αυτονόητα. Όλα τα λαπτοπ παίζουν όλα τα βίντεο καλά, ιδιαίτερα αν έχουν τους επεξεργαστές που ζητάς. Ξεχνάς όμως κάτι... Τα 1080p βίντεο, αν τα δεις σε μικρότερης ανάλυσής οθόνη, θα τα δεις με συμπιεσμένα pixel. Στην ουσία δε θα βλέπεις 1080 αλλά κάτι μικρότερό. Το ανθρώπινό μάτι δεν θα αντιληφθεί τη διάφορα ανάμεσα σε ένα 720p και σε ένα 1080p βίντεο. Εκτός κ αν επιλέξεις ένα λαπτοπ με full high definition οθόνη η αν έχεις τέτοια τηλεόραση σπίτι κ συνδέσεις το λαπτοπ με HDMI καλώδιο. Οποιοδήποτε λαπτοπ στο 1000αρικο αν αγοράσεις θα σου κάνει παπάδες. Edited January 19, 2013 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Λοιπον οσο αφορα το boot partition κι ομως ΕΧΕΙΣ επιλογη γιατι αν περασεις τα win7 σε ενα δισκο που ηδη ειναι φορμαρισμενος τοτε ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ και περναει τα win7 σε αυτο το ενα και μοναδικο partition. Τελος οσο αφορα το αλλο που λες παλι δεν καταλαβες οτι δεν μιλαω ΜΟΝΟ για αναπαραγωγη 1080p βιντεο αλλα και επεξεργασια οποτε.... Παντως σε ευχαριστω πολυ για την προταση σου αν και πολυ ακριβη για εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Λοιπον οσο αφορα το boot partition κι ομως ΕΧΕΙΣ επιλογη γιατι αν περασεις τα win7 σε ενα δισκο που ηδη ειναι φορμαρισμενος τοτε ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ και περναει τα win7 σε αυτο το ενα και μοναδικο partition. Τελος οσο αφορα το αλλο που λες παλι δεν καταλαβες οτι δεν μιλαω ΜΟΝΟ για αναπαραγωγη 1080p βιντεο αλλα και επεξεργασια οποτε.... Παντως σε ευχαριστω πολυ για την προταση σου αν και πολυ ακριβη για εμενα. Κάνεις λάθος σε αυτό. Εννοείται ότι ο δίσκος που θα περάσεις το λειτουργικό θα είναι φορμαρισμένος. Και όχι μόνο ένα απλό φορματ, αλλά secure erase. Ξέρεις πόσα φορματ έχω κάνει στη ζωή μου? 3ψήφιο αριθμό από τα Windows Me και ύστερα. Είτε για μένα είτε για φίλους μου. Ιδιαίτερα από τα Windows Vista κ μετά που έχεις κάποια διαχείριση κ έναν οπτικό ελέγχο, έστω κ αν πας κ κάνεις delete όλα τα partitions, όταν θα πας να κάνεις μορφοποίησή για την εγκατάστασή σου δημιουργεί αυτόματα ένα partition 100MB. Σου εξηγώ: Δεν είναι στις επιλογές σου να το αποφύγεις. Μπορείς μετά με κάποιον τρόπο να το σβήσεις όταν τελειώσει η διαδικασία, αλλά τα windows δεν θα bootάρουν. Τέλος όταν μιλάς για επεξεργασία 1080 βίντεο, ο υπολογιστής θα στην κάνει. Δε θα σου πει όχι. Και εγώ έχω ένα πρόγραμμα για επεξεργασία mkv αρχείων, το mkvmerge GUI v599 με το οποίο ανοίγω τις ταινίες, προσθέτω ελληνικούς υπότιτλους, αφαιρώ 2ο audio αν έχει κ τις ξανάκλείνω. Και έχω i5 2.40Ghz, με 8 γίγαντες μνήμη και ssd για σκληρό. Μία χαρά κάνω τη δουλειά μου. Και είναι μηχάνημα τριετίας. ΜΗ φοβάσαι, ο,τι κ αν αγοράσεις θα την κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παιδιά αν αγοράσω laptop με linux μπορώ να βάλω win 7 ή win 8? Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Κάνεις λάθος σε αυτό. Εννοείται ότι ο δίσκος που θα περάσεις το λειτουργικό θα είναι φορμαρισμένος. Και όχι μόνο ένα απλό φορματ, αλλά secure erase. Ξέρεις πόσα φορματ έχω κάνει στη ζωή μου? 3ψήφιο αριθμό από τα Windows Me και ύστερα. Είτε για μένα είτε για φίλους μου. Ιδιαίτερα από τα Windows Vista κ μετά που έχεις κάποια διαχείριση κ έναν οπτικό ελέγχο, έστω κ αν πας κ κάνεις delete όλα τα partitions, όταν θα πας να κάνεις μορφοποίησή για την εγκατάστασή σου δημιουργεί αυτόματα ένα partition 100MB. Σου εξηγώ: Δεν είναι στις επιλογές σου να το αποφύγεις. Μπορείς μετά με κάποιον τρόπο να το σβήσεις όταν τελειώσει η διαδικασία, αλλά τα windows δεν θα bootάρουν. Τέλος όταν μιλάς για επεξεργασία 1080 βίντεο, ο υπολογιστής θα στην κάνει. Δε θα σου πει όχι. Και εγώ έχω ένα πρόγραμμα για επεξεργασία mkv αρχείων, το mkvmerge GUI v599 με το οποίο ανοίγω τις ταινίες, προσθέτω ελληνικούς υπότιτλους, αφαιρώ 2ο audio αν έχει κ τις ξανάκλείνω. Και έχω i5 2.40Ghz, με 8 γίγαντες μνήμη και ssd για σκληρό. Μία χαρά κάνω τη δουλειά μου. Και είναι μηχάνημα τριετίας. ΜΗ φοβάσαι, ο,τι κ αν αγοράσεις θα την κάνεις τη δουλειά σου. Και οχι ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ τιποτα οσο αφορα την εγκατασταση των win7 σε οποιοδητε δισκο. Δηλαδη αν εγω θελω να εγκαταστησω τα win7 σε εναν εντελως αδειο και αφορμαριστο δισκο δεν μπορω? Αυτο ηταν ρητορικη ερωτηση δεν περιμενω απαντηση αφου την ξερω ηδη(Εννοειτε πως μπορεις ετσι). Με βαση αυτο που λες φαινετε οτι δεν εχεις ασχοληθει τσσο πολυ με εγκατασταση των win7 σε ενα ΗΔΗ φορμαρισμενο σε ntfs δισκο(ΟΧΙ απο τα win7 αλλα απο ενα οποιοδηποτε αλλο προγραμμα και οχι το προγραμμα που μπουταρει απο το οποιοδηποτε win7 disc) γιατι αν το ειχες κανει θα εβλεπες οτι αν ο δισκος ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ NTFS και οχι απλα ειναι ενας αδειος δισκος που τον διαλεγεις για να του περασεις τα win7 τοτε θα εβλεπες οτι η εγκατασταση των win7 ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ PARTITION εκτος απο αυτο που ηδη εχει ο δισκος. Εννοειτε οτι αν σβησεις ή δημιουργησεις partition απο το δισκακι των win7 θα δημιουργησει αυτοματα ξεχωριστα το boot partition και δεν θα γραψει τα παντα στο ενα και μοναδικο partition που ηδη μπορει να ειναι φορμαρισμενος ενας δισκος. Αν δεν το πιστευεις αυτο μπορεις να μου φερεις εναν οποιοδηποτε δισκο ηδη φορμαρισμενο και να σου περασω οποιαδηποτε win7 και θα δεις οτι τα περναει ολα σε ενα και μοναδικο partition εν ολιγης περναει και τα αρχεια του boot partition στο ενα και κλασικο partition που ειναι ο δισκος και ΔΕΝ ξαναφορμαρει/χωριζει απο την αρχη το δισκο αν ειναι ηδη φορμαρισμενος ετσι οχι αν ειναι αδειος και χωρις φορματ. Το εχω κανει σε απειρα μηχανηματα και πιστεψε με δεν σου λεω αερολογιες ουτε κατι για να στο παιξω εξυπνος. Αλλα μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο και νομιζες οτι λεω για τους δισκους που ειναι απλα αφορμαριστα(unallcoatied) ωστε να δημιουργησουν τα win7 τα δυο κλασικα partition(Boot(100mb) & windows7 partition(Ολος ο υπολοιπος δισκος)). Το θεμα μας ομως δεν ειναι αν δημιουργουν ή οχι τα win7 το boot partition ή οχι αλλα κατα ποσο ενα λαπτοπ εχει/μπορει να κανει τα αλλα που λεω. Και οσο αφορα το mkverge/mkvtoolnix δεν κανει τοσο επεξεργασια του mkv αρχειου φιλε μου απλα μπορεις να προσθεσεις ή αφαιρεσεις δεδομενα μεσα στο mkv αρχειο και οταν λεω δεδομενα εννοω να προσθεσεις/αφαιρεσεις εναν ηχο, εναν υποτιτλο, ενα δευτερο βιντε, κεφαλαια κ.τ.λ. Αυτο το προγραμμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ φιλε μου απλα προσθετει ή αφαιρει πραγματα σε ενα mkv αρχειο και δεν θελει και τον τρομερο επεξεργαστη αφου μπορεις να το κανεις και σε ενα απλο netbook οποτε..... Οταν λεω επεξεργασια βιντεο εννοω π.χ. να μπορεις να μετατρεψεις το mkv αρχειο σε ενα αλλου τυπου αρχειου π.χ. wmv ή avi ή mp4 ή οτιδηποτε αλλο και εκτος αυτο να του αλλαξεις πραγματα που δειχνει το βιντει ειτε αυτα ειναι να ρολλαρει ενας τιτλος σε ολη την ταινια, ειτε να κοβεις/ραβεις κομματια σε διαφορετικα μεροι του βιντεο, ειτε να του αλλαζεις ηχο κ.τ.λ. εν ολιγης ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ και οχι απλα προσθαφαιρεση πραγματων σε ενα mkv αρχειο που δεν θελει σχεδον καθολου επεξεργαστικη ισχυεις. Πιστευω να σου εδωσα να καταλαβεις τι ακριβως εννοω και τι ακριβως θελω απο ενα λαπτοπ. Φιλικα γρηγορης. Edited January 20, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδιά αν αγοράσω laptop με linux μπορώ να βάλω win 7 ή win 8? Eυχαριστώ. Γίνε πιο συγκεκριμένος για να πάρεις απαντήσεις. Εκτός κ αν τρολαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδιά αν αγοράσω laptop με linux μπορώ να βάλω win 7 ή win 8? Eυχαριστώ. Εννοειτε πως μπορεις φιλε μου απλα με τον ιδιο τροπο που θα εγκαθιστουσες τα οποια win σε εναν απλο δισκο φορμαρισμενο ή οχι. Απλα διαλεγεις να σβησει εντελως το δισκο και μετα στο σβησμενο απο τα ιδια τα win7 δισκο με unallocated space και περναει τα win7 δημιουργωντας κλασικα τα boot & win7 partitions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts