Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλησπερα και απο μενα και Χρονια πολλα.. επειδη ψαχνω laptopακι για το χριστουγεννιατικο δωρο μου, θα θελα τη γνωμη σας.. σκεφτομαι να τσιμπησω ετουτο: DELL XPS 17 17.3" CORE I7-2630QM.. τα χαρακτηριστικα του νομιζω τελεια, αν και το μονο που με κραταει ειναι η μνημη της καρτας γραφικων.. θα εχω θεμα με 1 giga σε βαρια παιχνιδια? οχι οτι λιωνω σε games, αλλα οταν που και που παιζω δεν θελω να κολλαει μιας και ειναι laptop χιλιαρικου. εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα? τα 1100Ε ειναι οριο. Τελος, να ρωτησω αν βρω καποιο που με 17 αρα δεν ειναι full HD αλλα εχει χαμηλοτερη αναλυση ( πχ 1366 x 768) θα εχει μεγαλη διαφορα? Ακουω προτασεις! Καλη χρονια :) Επειδη το ψαχνω κι εγω για λαπτοπ το xps L702x ειναι στα υποψιν μου ετσι το "διερευνησα" λιγο :lol: Σε γενικες γραμμες λενε οτι δεν κανει πολυ θορυβο και εχει νορμαλ θερμοκρασιες αλλά (φυσικα) οταν παιζεις καποιο παιχνιδι αυτο αλλαζει, σε ανεκτα ομως επιπεδα. Το ιδιο ακριβως λαπτοπ το βρισκεις λιγο πιο φθηνο εδω http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12628 . Στο ιδιο καταστημα εχει αλλες 2 παραλλαγες του L702x, η μια ( 1202,99 € ) εχει καλυτερο επεξεργαστη Intel Core i7 - 2670QM, καρτα γραφικων nVidia GeForce GT 555M 3GB και 8gb ραμ αλλά εχει χειροτερη οθονη, 1600x900 για την οποια δεν εχω διαβασει και πολυ καλα λογια. Η αλλη επιλογη ειναι η top of the line που λενε στο χωριο μου (1329,00 €) που εχει οτι το προηγουμενο συν το οτι η ραμ ειναι επεκτασιμη μεχρι 16gb (ειναι το μοντελο με τα 4 ram slots) και 1920x1080 με 3d (αν και νομιζω οτι η dell βλακωδως δεν περιλαμβανει ζευγαρι γυαλια στη συσκευασια). H τελευταια επιλογη ειναι πιο futureproof αλλά ξεφευγει απο το budget που εθεσες. Επισης θα κοιτουσα αυτο σε hp http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12998 . Για την αναλυση, εχει να κανει με τις απαιτησεις σου. H χαμηλοτερη αναλυση παντως που θα επρεπε να εχει ενα 17αρι ειναι 1600χ900 , τιποτα μικροτερο. Ενα παιχνιδι τρεχει πιο καλα σε μια οθονη 1600χ900 επειδη λογω της αναλυσης δεν πρεπει να ζοριστει πολυ, σε μια 1920x1080 φυσικα εχει περισσοτερες απαιτησεις (εδω να σημειωσουμε οτι στην 1920x1080 μπορεις να χαμηλωσεις την αναλυση απο τα settings ενος παιχνιδιου αλλά εφοσον δεν ειναι η native αναλυση τοτε δεν δειχνει και τοσο καλα). Επειδη οπως ειπα σκεφτομαι κι εγω για αγορα λαπτοπ, ενα κριτηριο μου ειναι να εχει αναλυση 1920χ1080. Παιχνιδια παιζω αλλά δεν πορωνομαι κιολας, η απολαυση ομως του να βλεπεις full hd ταινια σε μια καλη οθονη ειναι αλλο πραγμα :) Επισης, σημειωση σχετικα με τις καρτες γραφικων: η μνημη της καρτας γραφικων δεν ειναι το μονο κριτηριο για το ποσο καλη ειναι μια καρτα. Σημαντικο ρολο παιζει και τι ειδος μνημης εχει η καρτα οπως και το "Memory Bus Width". Παραδειγμα η 555m με 3gb DDR3 μνημης "τον πινει" απο μια 6850M με 1gb GDDR5 μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Καλη χρονια :) Επειδη το ψαχνω κι εγω για λαπτοπ το xps L702x ειναι στα υποψιν μου ετσι το "διερευνησα" λιγο :lol: ...........Παραδειγμα η 555m με 3gb DDR3 μνημης "τον πινει" απο μια 6850M με 1gb GDDR5 μνημη. για το hP, Το αποριπτω λογω μαρκας (dell fun), και κατα 2ον λογω τιμης. μια τελευταια ερωτηση, μιας και τα laptop εχουν καταντησει πολυ αναλωσιμα προιοντα, ειναι υπερβολη τα 1000Ε για laptop σημερα? αν και θεωρητικα λιγο υποκειμενικο, τι γνωμη εχετε? Edited January 4, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Επίσης, και εγώ και 2 φίλοι μου, είχαμε ΟΛΟΙ πρόβλημα με την HP σε διάφορα θέματα, εγγύηση, νομικό τμήμα, ποιότητα κατασκευής... μια τελευταια ερωτηση, μιας και τα laptop εχουν καταντησει πολυ αναλωσιμα προιοντα, ειναι υπερβολη τα 1000Ε για laptop σημερα? αν και θεωρητικα λιγο υποκειμενικο, τι γνωμη εχετε? Μέχρι 600 max για μένα, και μόνο για Dell, Toshiba, Sony Vaio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Αυτά είναι 4 Ports PCI-e PCI Express Card USB 3.0 Card Controller Πώς και δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα???? Θέλουμε η δεν θέλουμε τελικά USB 3.0????? Έψαξα στα Ελληνικά καταστήματα αλλά τζίφος, όποιος έχει κάτι υπόψην ας βάλει link..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Καλημέρα παιδιά. Πρώτη φορά γράφω σ'αυτό το κομμάτι του forum. Συνήθως έγραφα στο θέμα για τα κινητά. Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά για laptop. Πρώτη μου θα είναι. Δεν μου χρειάστηκε μέχρι τώρα. Γενικά δεν το βιάζομαι. Ως deadline έχω το καλοκαίρι που θα ξεκινήσω μεταπτυχιακό. Μέχρι τότε μόλις βρω κάτι καλό θα το τσιμπήσω. Μάλλον θα πάω με δόσεις γιατί δεν παίζει να τα έχω όλα μαζί. Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 800€ (αν μπορούσα θα πήγαινα για mac book air). Είδα αυτό και το ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω. Μου άρεσε πολύ. Θα κυκλοφορήσει σε 2 μήνες περίπου και λέει για τιμή τα 1000$. Δηλαδή κοντά 750-800€. Στο σπίτι δύσκολα θα το χρησιμοποιώ γιατί έχω σταθερό και 24'' οθόνη. Απλά 3-4 φορές την βδομάδα θα πηγαίνω στο μεταπτυχιακό και θα θέλω κάτι ελαφρύ. Καλή περίπτωση είναι αυτό αν έρθει στα 800€; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Ποιο ειναι το οικονομικοτερο labtop, αλλα και netbook αν υπαρχει που να εχει dvdrom ενσωματωμενο; Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ποιο ειναι το οικονομικοτερο labtop, αλλα και netbook αν υπαρχει που να εχει dvdrom ενσωματωμενο; Κοιτα για turbo x στο πλαισιο.. Send from Galaxy sII :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anadim11 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Παιδιά ένα φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει ένα netbook μέχρι 300€ και ζήτησε την βοήθεια μου και εγώ ζητάω την δική σας βοήθεια. Τι προτείνετε??? Βοηθήστε με... Εγώ το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό: http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/netbooks/toshiba-mini-nb500-13c-netbook-mayro/prod2410018pp/ Τι λέτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogate7 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 γνωριζει κανεις κανα καλο gaming laptop με 16-17αρα οθονη μεχρι 1200 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 1. http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/dell-inspiron-xps-17-dlnbxps0525/prod2160010pp/ (1200 E) 2. http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/dell-inspiron-xps-17-dlnbxps0464/prod1380021pp/ (1000 E) Τον 2ο τον εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. ο Πρωτος δεν υπηρχε, η ηταν πολυ ακριβος οταν τον ειχα παρει αλλιως θα επελεγα εκεινο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Ενδιαφερομαι να παρω laptop, η χρηση του θα ειναι για σερφαρισμα βασικα, δεν παιζω παιχνιδια, δεν θα δουλευω με αυτο. Επειδη ομως θα αντικαταστησει το παλιο υπαρχον pc, θα πρεπει να εχει και εναν "αερα" ωστε να μπωρει να σηκωσει καποια εφαρμογη, π.χ. αποθηκευση φωτο. Θα πρεπει να πω εδω οτι θελω laptop και οχι tablet η netbook επειδη παρακολουθω live αγωνες και με ενδιαφερει το μεγεθος της οθονης, για 15αρα λεω. Επισης να πω οτι θα πρεπει να μπωρει να αντεχει πολλες καρτελες ταυτοχρονα ανοιγμενες στον browser, εχω αυτο το χουι. Εδω τωρα θελω βοηθεια 2, 4, 6GB μνημη 320, 500 750GB δισκο, καρτα μνημης οτι εχει, η θα πρεπει και αυτη να εχει τη δικη της μνημη 512, 1GB?? Kαι κατι ακομα ποια η διαφορα μεταξυ Windows 7 και Windows 7 Home Premium 64bit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Ενδιαφερομαι να παρω laptop, η χρηση του θα ειναι για σερφαρισμα βασικα, δεν παιζω παιχνιδια, δεν θα δουλευω με αυτο. Επειδη ομως θα αντικαταστησει το παλιο υπαρχον pc, θα πρεπει να εχει και εναν "αερα" ωστε να μπωρει να σηκωσει καποια εφαρμογη, π.χ. αποθηκευση φωτο. Θα πρεπει να πω εδω οτι θελω laptop και οχι tablet η netbook επειδη παρακολουθω live αγωνες και με ενδιαφερει το μεγεθος της οθονης, για 15αρα λεω. Επισης να πω οτι θα πρεπει να μπωρει να αντεχει πολλες καρτελες ταυτοχρονα ανοιγμενες στον browser, εχω αυτο το χουι. Εδω τωρα θελω βοηθεια 2, 4, 6GB μνημη 320, 500 750GB δισκο, καρτα μνημης οτι εχει, η θα πρεπει και αυτη να εχει τη δικη της μνημη 512, 1GB?? Kαι κατι ακομα ποια η διαφορα μεταξυ Windows 7 και Windows 7 Home Premium 64bit? 4GB μνημη 500GB δισκο 1Gb καρτα γραφικων. οσο για μοντελα, ριξε μια ιδεα σε τι τιμη θελεις να φτασεις να σου πω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) 4GB μνημη 500GB δισκο 1Gb καρτα γραφικων. οσο για μοντελα, ριξε μια ιδεα σε τι τιμη θελεις να φτασεις να σου πω. Κατι σαν κι αυτο δηλαδη http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-q15r-5110-8173-6-gb-ram-156%22-mayro/prod2570013pp/ θα ΄λεγες οτι με υπερκαλυπτει? Θα ΄θελα αν μπορεις να μου πεις ετσι χοντρα-χοντρα τι κερδιζω απο τα 4 στα 6GB πχ. Οσο για την τιμη, περιπου στα 600 νομιζω οτι μπορω να βρω κατι που να με ικανοποιει. Εβλεπα αρκετα HP που μου αρεσαν σαν αυτο http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-g6-1291ev-laptop-gkri/prod2590029pp/ αλλα δεν διαβασα καλες κριτικες για το service και τωρα λεω για κατι απο DELL η FUJITSU. Τα VAIO ειναι λιγο υπερτιμημενα? Edited February 3, 2012 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Κατι σαν κι αυτο δηλαδη http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-q15r-5110-8173-6-gb-ram-156%22-mayro/prod2570013pp/ θα ΄λεγες οτι με υπερκαλυπτει? Θα ΄θελα αν μπορεις να μου πεις ετσι χοντρα-χοντρα τι κερδιζω απο τα 4 στα 6GB πχ. Οσο για την τιμη, περιπου στα 600 νομιζω οτι μπορω να βρω κατι που να με ικανοποιει. Εβλεπα αρκετα HP που μου αρεσαν σαν αυτο http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-g6-1291ev-laptop-gkri/prod2590029pp/ αλλα δεν διαβασα καλες κριτικες για το service και τωρα λεω για κατι απο DELL η FUJITSU. Τα VAIO ειναι λιγο υπερτιμημενα? Προσωπικα τα dell τα λατρευω, μιλαω με τοσο καλα λογια για δαυτα που θα πρεπε να μου δινουν ποσοστα απ τις πωλησεις! αριστο service, πολυ καλα μηχανικ\ματα (σκυλια) χωρις να ανεβαζουν θερμοκρασιες. 6giga ram νομιζω οτι ειναι λιγο υερβολη εκτος κ αν σκοπευεις να το κρατησεις 6-7 χρονια! εγω με win 7 και 2γιγα ram στο desctop ειμαι καλυμενος, δεν την εχω δει ποτε full να σκεφτεις, και παιζω τα παντα (βεβαια εχω γαματη καρτα γραφικων..) οσο για το inspiron Νομιζω οτι ειναι αρκετα καλο για αυτα που ζητας, value for money! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Προταση για σακιδιο πλατης που να χωραει ενα "χοντρουλικο" 17,3" λαπτοπ? Στο μυαλο μου εχω αυτη http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=37430 αλλά δεν ξερω αν ειναι καλη. Κανενα Ελληνικο e-shop με σακιδια Swissgear υπαρχει? εχω διαβασει καλα λογια για τη συγκεκριμενη φιρμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionhead Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα μερικές πληροφορίες για μια αγορά που σκοπεύω να κάνω. Ενδιαφέρομαι για λάπτοπ στα 600-700 ευρώ αλλά επειδή τελευταία δουλεύω αποκλειστικά λίνουξ σκεφτόμουν να στήσω μόνος μου χωρίς πιμπιλίκια στη μικρομαλακή. Αξίζουν τα ινοβέιτορ, τούρμπο χ κτλ.; Ξέρετε μήπως κανέναν αξιόπιστο στο εξωτερικό; Απο έτοιμα με εντυπωσίασε αυτό http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L755D-21T-PSK36E-003002GE.htm το έχει δοκιμάσει κανένας; Γενικά amd quad-core αξίζουν; Άλλες προτάσεις; Κανένα σάιτ ευρωπαικό με καλές τιμές; Όσον αφορά τη χρήση: σερφάρισμα, σουίτα γραφείου, λίγο βιντεο έντιτινγκ, και μιξαρισματάκι(έχω εξωτερική κάρτα ήχου αλλά ένα λάπτοπ με εσωτερική για να γλυτώνω usb θύρα θα με ενδιέφερε). Ευχαριστώ ιν αντβάνς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Παιδιά, έχω ένα παλιό laptop, το Toshiba Satellite A100-906, και θέλω να του αναβαθμίσω τη RAM. Έχετε να προτείνετε καμιά καλή μάρκα για μνήμες; Καμιά άλλη συμβουλή; Ευχαριστώ! Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Υπάρχει κάτι αξιόλογο με τιμή γύρω στα 300 ευρώ? Προορίζεται για απλή χρήση.. κυρίως για internet, βιντεοκλήσεις κλπ. Κατά προτίμηση όχι netbook. Μέχρι στιγμής έχω δει αυτό: http://www.play247.gr/index.php?referrer=skroutz&main_page=product_info&products_id=39759&fb_source=message Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 μπορει να με πει κάποιος τί θυρες έχει το sony vaio MODEL PCG-7141M; θέλω να το συνδέσω με hdmi σε tv αλλά δε γνωρίζω τι εξόδους βγάζει το λαπτοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Ψαχνω φορητο υπολογιστη στις 10 το πολυ 12 ιντσες αλλα σε καμια περιπτωση netbook μιας και atom cpu κριθηκαν παντελως αχρηστοι. Εχετε να μου προτεινετε κατι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 γεια σας ,εχω ενα recovery disc απο το λαπτοπ μ 32 bit και θα ήθελα να ρωτησω:βρηκα εναν τροπο ετσι ωστε να βαλω σαυτο το δισκακι τα 64 αλλα να εχει τουs drivers των 32 .Μπορει να γινει αυτο ,μπορει να κολάει,θα εχω προβλημα στις επιδόσεις?αν μπορειται βοηθηστε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Ψαχνω φορητο υπολογιστη στις 10 το πολυ 12 ιντσες αλλα σε καμια περιπτωση netbook μιας και atom cpu κριθηκαν παντελως αχρηστοι. Εχετε να μου προτεινετε κατι ; σε αυτα τα μεγεθη πας σε netbook ακυρο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPCYB3V1E-S.htm το πιο οικονομικο στις ιντσες που θες ειναι αυτο μετα πας σε macbook http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Apple-Macbook-Air-Alum-MC968GR-and-Sound.htm Edited April 1, 2012 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 μπορει να με πει κάποιος τί θυρες έχει το sony vaio MODEL PCG-7141M; θέλω να το συνδέσω με hdmi σε tv αλλά δε γνωρίζω τι εξόδους βγάζει το λαπτοπ Το manual στο site της sony παντως δειχνει πως εχει μονο VGA εξοδο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 γεια σας ,εχω ενα recovery disc απο το λαπτοπ μ 32 bit και θα ήθελα να ρωτησω:βρηκα εναν τροπο ετσι ωστε να βαλω σαυτο το δισκακι τα 64 αλλα να εχει τουs drivers των 32 .Μπορει να γινει αυτο ,μπορει να κολάει,θα εχω προβλημα στις επιδόσεις?αν μπορειται βοηθηστε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Εάν είχατε 1000-1100 ευρώ και θέλετε να επιλέξετε ένα σύγχρονο λάπτοπ που θα σας ικανοποιούσε σε όλους σχεδόν τους τομείς (όπως επεξεργαστή γενιάς i5 ή i7 και κάρτα γραφικών με αυτόνομη μνήμη 2GB) τι θα διαλέγατε; Έχω βάλει κατά νου ένα Dell, αλλά θέλω να κάνω και μερικές συγκρίσεις. Το Dell που μου έχει τραβήξει την προσοχή είναι το Dell XPS L502x Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts