Kingsoft Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπερα, καλη Σαρακοστη. Ψαχνω ενα λαπτοπ για ιντερνετ (τον ελευθερο χρονο) και για ΑΠΛΗ επεξεργασια βιντεο (δουλεια). Το εξαγωμενο βιντεο ειναι 1080*1024 και αποτελειται απο 4 (μεγιστο) μικροτερα βιντεο που παιζουν σε 4 τεταρτημορια της οθονης ταυτοχρονα. Τα εφε ειναι απλα τυπου disolve, transparent, fade in/out. Λογω μετακομισης δουλευω με ενα Thinkpad E530 αγορασμενο το καλοκαιρι του 2012. 14 ιντσες μου φαινονται καλες, γιατι δεν κοιτανε λεπτομερια αυτοι που παιρνουν το τελικο αποτελεσμα. Κοιτανε ποσοτητα βιντεο, οχι λεπτομερεια στην ποιοτητα. Δεν ψαχνουν 4Κ ή 2Κ. Μια χαρα τους φαινεται το 1080. (θα μου πεις σε 2 χρονια δεν θα τους φτανει, αλλα δεν θελεω να ξεφυγω στα λεφτα ή στο βαρος μεταφορας) Λιγοτερες ιντσες δεν θα με χαλαγε λογω ευκολιας στην μεταφορα. Απλα για 2 λεπτα παραγωμενου βιντεο, το λαπτοπ τωρα κανει ...20 λεπτα...! ! ! Εχετε να προτεινετε κατι; Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα σας! Θέλω να πάρω ένα ultrabook, είμαι μεταξύ 13.3' και 14' και για την ακρίβεια μεταξύ αυτών των δύο: http://www.mgmanager.gr/notebooks/53631-lenovo-yoga-500-14isk-i7-6500u14-fhd-ips-touch8gb500gb-hybridnvidia-gt-940m-2gbw10-home-white.html#/%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%82_%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-133-14/%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82_%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-intel_core_i7 http://www.mgmanager.gr/notebooks/53821-asus-zenbook-ux303ub-r4111t-i5-6200u133-fhd8gb256gb-ssdnvidia-gt-940m-2gbw10-home-smoky-brown-2y.html#/%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%82_%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-133-14/%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82_%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-intel_core_i7-intel_core_i5 Είχα καταλήξει στο ASUS αλλά βλέποντας το 500 προσφέρει αρκετά και σε λιγότερα χρήματα. Τι προτείνετε; Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Αν εισαι μεταξυ των 2, δεν υπαρχει και μεγαλο διλημα. 1. Το lenovo εχει ισχυροτερο επεξεργαστη, 500αρη "αργο" δισκο, μεγαλυτερη, touch, αλλα "χειροτερη" οθονη και βεβαια "μετατρεπεται" σε ταμπλετ, και 300€ φθηνοτερο. 2. Το asus εχει μικροτερη αλλα ευκρινεστερη οθονη αλλα χωρις touch, 3 usb 3.0 θυρες (2 το lenovo και 1 usb 2.0), i5 επεξεργαστη που σε συνδυασμο με την αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια δινει μεγαλυτερη αυτονομια, μονο 256αρη δισκο αλλα ssd, και 40% περιπου ακριβοτερο απο το lenovo. Και τελος δεν γινεται "ταμπλετ". Αρα ο νικητης ειναι ξεκαθαρα...... το asus. Αν ειχε και touch, θα ηταν το ιδανικο κατα τη γνωμη μου. Ειναι 30% ακριβοτερο, αλλα αν σκοπευεις να δωσεις 850€, νομιζω ιτι αξιζει να δωσεις λιγα παραπανω για τον υπεραρκετο i5 και την πολυ πιο ξεκουραστη στο ματι οθονη, (περα απο την μεγαλυτερη αυτονομια) του asus. Το μονο που δεν ξερω ειναι τι παιζει με τα σερβις των 2 εταιρειων. Αν δηλαδη πρεπει να τα στειλεις εξω ή γινεται επισκευη/αντικατασταση στη χωρα μας. Edited March 27, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Γεια σας παιδια, σκεφτομαι να παρω ενα λαπτοπ για απλη χρηση, έχω ηδη σταθερο για κανα παιχνιδι που θα παιξω σπανια. Η χρηση λοιπον θα ειναι internet, ταινιες, Microsoft office ααντε και κανα lightroom να ανοιξω. Τιμη δεν θελω να ξεπερασει τα 400ευρω, εχω βρει τα παρακατω γυρω στα 350 http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-g50-80-80e5033npb-156-intel-core-i3-5005u-4gb-500gb-free-dos-p-PER.910601 http://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g4-p5t03ea-156-intel-core-i3-5005u-4gb-500gb-free-dos-p-PER.901370 Τα hp μου αρεσουν εξωτερικα περισσοτερο και εχω καταλαβει οτι εχουν καλυτερη οθονη τουλαχιστον οσον αφορα τις αντανακλασεις, υπαρχει μια αρνητικοτητα ομως για την hp και δισταζω λιγο, τι λετε? Edited March 28, 2016 by kotsosbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Γεια σας παιδια, σκεφτομαι να παρω ενα λαπτοπ για απλη χρηση, έχω ηδη σταθερο για κανα παιχνιδι που θα παιξω σπανια. Η χρηση λοιπον θα ειναι internet, ταινιες, Microsoft office ααντε και κανα lightroom να ανοιξω. Τιμη δεν θελω να ξεπερασει τα 400ευρω, εχω βρει τα παρακατω γυρω στα 350 http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-g50-80-80e5033npb-156-intel-core-i3-5005u-4gb-500gb-free-dos-p-PER.910601 http://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g4-p5t03ea-156-intel-core-i3-5005u-4gb-500gb-free-dos-p-PER.901370 Τα hp μου αρεσουν εξωτερικα περισσοτερο και εχω καταλαβει οτι εχουν καλυτερη οθονη τουλαχιστον οσον αφορα τις αντανακλασεις, υπαρχει μια αρνητικοτητα ομως για την hp και δισταζω λιγο, τι λετε? Πηγενε σε lenovo.Ειναι γενικα καλητερη και ανθεκτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Καλησπέρα. Έχω δυο απορίες. Έχω τον dell inspiron 3542 με αλλαγμένο ssd (120gb samsung 850 evo), 4gb ram και 2gb ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Αποφάσισα να αναβαθμιστώ και άλλο και παρήγγειλα τα 8gb. 1. Θέλει φορματ ή απλώς βγάζω την 4ara και τοποθετώ τα 8gb αφού ελέγξω μέσω bios οτι τα αναγνωρίζει? (λογικά τα αναγνωρίζει γιατί την ίδια πέρασα και στου μπαμπά μου το pc) 2. Έχω αγορασμένα τα office 2010(τιμή προ 5 ετίας 240 ευρώ γιατί είναι για 3 η/υ) χθες διαπίστωσα οτι κολλούσε το powerpoint σε μια διαφάνεια poster(120x100) 4 mb με 4 μεγάλες εικόνες. Εάν πάω στα 8gb θα βελτιωθεί καθόλου η απόκριση? Πάντως προβλέπω πως εαν δεν λυθεί κάτι τέτοιο θα αγοράσω και το keynote για το mac και τους κατουράω στην microsft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπέρα. Έχω δυο απορίες. Έχω τον dell inspiron 3542 με αλλαγμένο ssd (120gb samsung 850 evo), 4gb ram και 2gb ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Αποφάσισα να αναβαθμιστώ και άλλο και παρήγγειλα τα 8gb. 1. Θέλει φορματ ή απλώς βγάζω την 4ara και τοποθετώ τα 8gb αφού ελέγξω μέσω bios οτι τα αναγνωρίζει? (λογικά τα αναγνωρίζει γιατί την ίδια πέρασα και στου μπαμπά μου το pc) 2. Έχω αγορασμένα τα office 2010(τιμή προ 5 ετίας 240 ευρώ γιατί είναι για 3 η/υ) χθες διαπίστωσα οτι κολλούσε το powerpoint σε μια διαφάνεια poster(120x100) 4 mb με 4 μεγάλες εικόνες. Εάν πάω στα 8gb θα βελτιωθεί καθόλου η απόκριση? Πάντως προβλέπω πως εαν δεν λυθεί κάτι τέτοιο θα αγοράσω και το keynote για το mac και τους κατουράω στην microsft. Δεν κάνεις φορμάτ για αλλαγή κανενός hardware. Απλά προσθέτεις την έξτρα μνήμη. Η απόκριση σαφώς και θα βελτιωθεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπέρα. Έχω δυο απορίες. Έχω τον dell inspiron 3542 με αλλαγμένο ssd (120gb samsung 850 evo), 4gb ram και 2gb ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Αποφάσισα να αναβαθμιστώ και άλλο και παρήγγειλα τα 8gb. 1. Θέλει φορματ ή απλώς βγάζω την 4ara και τοποθετώ τα 8gb αφού ελέγξω μέσω bios οτι τα αναγνωρίζει? (λογικά τα αναγνωρίζει γιατί την ίδια πέρασα και στου μπαμπά μου το pc) 2. Έχω αγορασμένα τα office 2010(τιμή προ 5 ετίας 240 ευρώ γιατί είναι για 3 η/υ) χθες διαπίστωσα οτι κολλούσε το powerpoint σε μια διαφάνεια poster(120x100) 4 mb με 4 μεγάλες εικόνες. Εάν πάω στα 8gb θα βελτιωθεί καθόλου η απόκριση? Πάντως προβλέπω πως εαν δεν λυθεί κάτι τέτοιο θα αγοράσω και το keynote για το mac και τους κατουράω στην microsft. Βάζεις απλά την 8άρα πάνω.Έχω ακριβώς το ίδιο λαπτοπ με τον i7 αλλά με απλό σκληρό δίσκο(500gb).Με την αλλαγή της RAM σε 8 gb οι διαφορές είναι χαοτικές :happy::D Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές από4GB σε 8GB γενικότερα στα laptops; Ή ειναι μεγαλύτερη η διαφορά αν αλλάξεις τον σκληρό από απλό σε SSD; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές από4GB σε 8GB γενικότερα στα laptops; Ή ειναι μεγαλύτερη η διαφορά αν αλλάξεις τον σκληρό από απλό σε SSD; Και τα 2 φέρνουν τρομερή αλλαγή στο σύστημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Και τα 2 φέρνουν τρομερή αλλαγή στο σύστημα. Έχω ένα πρόσφατα αγορασμένο λάπτοπ αρκετά καλό που δεν κολλάει καθόλου σε αυτά που το βάζω να κάνει αλλά ξέρεις... Πάντα θες το κάτι παραπάνω. Απλά φοβάμαι να επέμβω γιατί θα χάσω την εγγύηση και είναι κρίμα να μην κερδίσω κάτι στην πράξη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Έχω ένα πρόσφατα αγορασμένο λάπτοπ αρκετά καλό που δεν κολλάει καθόλου σε αυτά που το βάζω να κάνει αλλά ξέρεις... Πάντα θες το κάτι παραπάνω. Απλά φοβάμαι να επέμβω γιατί θα χάσω την εγγύηση και είναι κρίμα να μην κερδίσω κάτι στην πράξη. Τότε μην το σκαλίζεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) αγόρασα ένα δίσκο ssd 120 γιγα και ενα ανταπτορα για να το βάλω στην θέση του cd Rom για ενα hp g62 450 λάπτοπ. έγινε η εγκατάσταση Αλλά δεν μπορώ να το αναγνωρίσουν τα windows. Έχω τα 10 και όλοι οι οδηγοί είναι για 7 & 8. το πι σι βλέπει τον υπάρχον δίσκο και τον καινούργιο Αλλά όταν κάνω δεξί κλικ πάνω στο καινούργιο δε βγαίνει επιλογή για δημιουργία τόμου. τί μπορώ να κάνω; Edit. Τον είδε το δίσκο τελικά. Κάποιο καλο πρόγραμμα για κλωνοποίηση δίσκου; Edited April 5, 2016 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 αγόρασα ένα δίσκο ssd 120 γιγα και ενα ανταπτορα για να το βάλω στην θέση του cd Rom για ενα hp g62 450 λάπτοπ. έγινε η εγκατάσταση Αλλά δεν μπορώ να το αναγνωρίσουν τα windows. Έχω τα 10 και όλοι οι οδηγοί είναι για 7 & 8. το πι σι βλέπει τον υπάρχον δίσκο και τον καινούργιο Αλλά όταν κάνω δεξί κλικ πάνω στο καινούργιο δε βγαίνει επιλογή για δημιουργία τόμου. τί μπορώ να κάνω; Edit. Τον είδε το δίσκο τελικά. Κάποιο καλο πρόγραμμα για κλωνοποίηση δίσκου; Συνήθως οι ssd έρχονται με κάποια προγράμματα για κλωνοποίηση. Ο δικός σου δεν έχει κάποιο συνοδευτικό πρόγραμμα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Έχω ένα πρόσφατα αγορασμένο λάπτοπ αρκετά καλό που δεν κολλάει καθόλου σε αυτά που το βάζω να κάνει αλλά ξέρεις... Πάντα θες το κάτι παραπάνω. Απλά φοβάμαι να επέμβω γιατί θα χάσω την εγγύηση και είναι κρίμα να μην κερδίσω κάτι στην πράξη. Μίλα με την εταιρία που έχεις το laptop. Από dell δεν χάνεις την εγγύηση σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μίλα με την εταιρία που έχεις το laptop. Από dell δεν χάνεις την εγγύηση σίγουρα Έχω ΗP και νομίζω την χάνω την εγγύηση. Επίσης, στα HP είναι δύσκολα για τέτοιου είδους "πειράγματα" ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Συνήθως οι ssd έρχονται με κάποια προγράμματα για κλωνοποίηση. Ο δικός σου δεν έχει κάποιο συνοδευτικό πρόγραμμα; Όχι. Δε είχε τίποτα. Ocz 120 γιγα προσφορά απο πλαίσιο ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Έχω ΗP και νομίζω την χάνω την εγγύηση. Επίσης, στα HP είναι δύσκολα για τέτοιου είδους "πειράγματα" ε; Πάρε την hp και ρώτα. Η αλλαγή ssd και ram είναι πλέον γελοία υπόθεση. Σίγουρα θα τα καταφέρεις. Και αν φοβάσαι για την εγγύηση θα σου πω μην φοβάσαι. Οι ηλεκτρονικές συσκευές εαν είναι να χαλάσουν χαλάνε στο πρώτο δίμηνο μετά κατά 99% δεν βγάζουν προβλήματα εκτός και εαν τον σπάσεις ρίξεις νερό επάνω του κ.ο.κ. Για μένα κάνε την αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πάρε την hp και ρώτα. Η αλλαγή ssd και ram είναι πλέον γελοία υπόθεση. Σίγουρα θα τα καταφέρεις. Και αν φοβάσαι για την εγγύηση θα σου πω μην φοβάσαι. Οι ηλεκτρονικές συσκευές εαν είναι να χαλάσουν χαλάνε στο πρώτο δίμηνο μετά κατά 99% δεν βγάζουν προβλήματα εκτός και εαν τον σπάσεις ρίξεις νερό επάνω του κ.ο.κ. Για μένα κάνε την αλλαγή Παίρνω εδώ και μισή ώρα και δεν το σηκώνει κανείς. Έχω το HP 15-r212nv. Λες να αναβαθμίσω σε RAM αντί για SSD; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πάρε την hp και ρώτα. Η αλλαγή ssd και ram είναι πλέον γελοία υπόθεση. Σίγουρα θα τα καταφέρεις. Και αν φοβάσαι για την εγγύηση θα σου πω μην φοβάσαι. Οι ηλεκτρονικές συσκευές εαν είναι να χαλάσουν χαλάνε στο πρώτο δίμηνο μετά κατά 99% δεν βγάζουν προβλήματα εκτός και εαν τον σπάσεις ρίξεις νερό επάνω του κ.ο.κ. Για μένα κάνε την αλλαγή Φίλε το πρόβλημα δεν είναι αν θα πάθει κάτι σε περίπτωση που αλλάξει μόνος τις μνήμες ή τον δίσκο. Το θέμα είναι ότι η εγγύηση χάνεται μόνο που κάποιος ανοίγει το laptop. Εσύ δηλαδή σε ποια μάρκα ξέρεις σίγουρα ότι η εγγύηση δεν χάνεται αν το ανοίξεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Φίλε το πρόβλημα δεν είναι αν θα πάθει κάτι σε περίπτωση που αλλάξει μόνος τις μνήμες ή τον δίσκο. Το θέμα είναι ότι η εγγύηση χάνεται μόνο που κάποιος ανοίγει το laptop. Εσύ δηλαδή σε ποια μάρκα ξέρεις σίγουρα ότι η εγγύηση δεν χάνεται αν το ανοίξεις; Σε dell. Πήρα τους ενημέρωσα και μου είπαν οτι η εγγύηση δεν χάνεται εαν φυσικά δεν χαλάσω κάτι άλλο παραδείγματος χάρη το wifi chipshet που είναι σε άλλη τρύπα. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίρνω εδώ και μισή ώρα και δεν το σηκώνει κανείς. Έχω το HP 15-r212nv. Λες να αναβαθμίσω σε RAM αντί για SSD; 850 evo samsung πρώτα σκληρό να πάρεις. Η διαφορά που θα δεις θα είναι χαοτική. Μάντεψε πόσες φορές μου κόλλησε το dell 0. Βέβαια σε powerpoint αυθεντικό τα έβλεπε όλα με βίντεο και παρουσιάσεις αλλά μιλάμε και για αρχεία 150 mb Edited April 6, 2016 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Σε dell. Πήρα τους ενημέρωσα και μου είπαν οτι η εγγύηση δεν χάνεται εαν φυσικά δεν χαλάσω κάτι άλλο παραδείγματος χάρη το wifi chipshet που είναι σε άλλη τρύπα. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 850 evo samsung πρώτα σκληρό να πάρεις. Η διαφορά που θα δεις θα είναι χαοτική. Μάντεψε πόσες φορές μου κόλλησε το dell 0. Βέβαια σε powerpoint αυθεντικό τα έβλεπε όλα με βίντεο και παρουσιάσεις αλλά μιλάμε και για αρχεία 150 mb Ευχαριστώ φιλαράκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ευχαριστώ φιλαράκι. Δεν κάνει τίποτα. Δυο συμβουλές. Το αν αξίζει ή όχι δες το στο youtube. Όπως επίσης την αποσυναρμολόγηση του υπολογιστή μπορείς να την δεις στο youtube. Εν τέλει η εγγύηση στην περίπτωση μου συνεχίστηκε γιατί άλλαξα οθόνη επειδή δεν μου άρεσε σε ένα ελάχιστο σημείο που είχε bleeding σαν το Iphone 3g την εποχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Σίγουρα αξίζει η αλλαγή σε ssd. Συμφωνώ Επίσης για samsung evo 850, όπως και για Sandisk ultra. Αγόρασα και τους 2 Πριν λίγους μήνες και αξίζουν αν τους βρει σε καλή τιμή . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Είδα σημαντική διαφορά. Από το kodi μέχρι στο άνοιγμα φακέλων όπου και ανοίγουν ακαριαία. Καμία σχέση με παλαιότερα που υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση. Είμαι με τον samsung 850 evo 120 gb και τώρα ψήνομαι να μεταβώ στα 250(όχι πως τον χρησιμοποιώ ολόκληρο των 120άρη ήδη μου περισσεύουν 70gb απλώς περιμένω να δω διαφορά κ άλλο στην ταχύτητα. Κινούμαι μεταξύ του 850 evo και του 850 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts