samarithan Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Ναι, δεν έχεις άδικο, ήταν μια μικρηηηηη λεπτομέρεια που παρέληψα να αναφέρω! Δεν παίζω παιχνίδια, τον χρησιμοποιώ για αρκετό σερφαρισμα, να βλέπω ταινίες και να ακούω μουσική, λίγο Excel και Matlab που πιθανόν να γίνει περισσότερο, Skype. Αυτά κατά βάση. Βρήκα τον i5 560m στα 40€ περίπου με μεταφορικα χρησιμοποιημενο, σκέφτομαι να αγοράσω και αυτόν αν βρω κάποιον να μου τον τοποθετήσει. Προς το παρόν ο υπολογιστής ακόμα και για αυτή τη χρήση έχει αρχίσει να γίνεται ανυπόφορος, υπολογίζω με αυτά που θα βάλω να κερδίσει 3 χρόνια αξιοπρεπους ζωής. Τουλάχιστον αυτό θα ήθελα, γιαυτο κιόλας πόσταρα εδώ, για να πάρω γνώμες! Mε αυτή λοιπόν την χρήση, αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις, είναι ότι καλύτερο! Για ssd κοίτα κάτι σε samsung που είναι οι φθηνότεροι και οι πιο αξιόπιστοι!:) Edited June 26, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Καλησπέρα , θελω να αγοράσω λάπτοπ το οποίο θα τ χρησιμοποιώ για Ίντερνετ, ταινίες , κανά παιχνίδι , να κρατάει η μπαταρία αρκετά, καλή μνήμη ραμ και κάρτα γραφικών και να ειναι αξιόπιστο και να μην κολαει !!! Τα λεφτα που σκέφτομαι να διάθεσω ειναι γύρω στα 400-700 ευρώ . Μπορείτε να μ προτείνεται κάποια λάπτοπ ;; Παρακαλώ μονο γνώστες . Ευχαριστώ !!!! Edited June 25, 2014 by vaggelis3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 μεγαλο ευρος χρηματων... απειρες επιλογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παίδες τι γνώμη έχετε για αυτο το λάπτοπ ;; http://www.skroutz.gr/s/4639688/Asus-F550CC-XO1233H-i7-3537U-8GB-1TB.html?from=recommendation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παίδες τι γνώμη έχετε για αυτο το λάπτοπ ;; http://www.skroutz.gr/s/4639688/Asus-F550CC-XO1233H-i7-3537U-8GB-1TB.html?from=recommendation Δυνατο, αν εξαιρεσεις την "φτηνη" καρτα γραφικων, αλλα αν δεν εχεις απαιτησεις παιχνιδιων που θελουν καλες καρτες γραφικων. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Καλησπέρα , θελω να αγοράσω λάπτοπ το οποίο θα τ χρησιμοποιώ για Ίντερνετ, ταινίες , κανά παιχνίδι , να κρατάει η μπαταρία αρκετά, καλή μνήμη ραμ και κάρτα γραφικών και να ειναι αξιόπιστο και να μην κολαει !!! Τα λεφτα που σκέφτομαι να διάθεσω ειναι γύρω στα 400-700 ευρώ . Μπορείτε να μ προτείνεται κάποια λάπτοπ ;; Παρακαλώ μονο γνώστες . Ευχαριστώ !!!! Εχω να σου προτείνω αυτό το μηχάνημα http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e1-572g-74508g1tmnii-156-intel-core-i7-4500-8gb-1tb-amd-radeon-8750m-2gb-free-dos-p-PER.902840 :rolleyes: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δυνατο, αν εξαιρεσεις την "φτηνη" καρτα γραφικων, αλλα αν δεν εχεις απαιτησεις παιχνιδιων που θελουν καλες καρτες γραφικων. Κοιτά εγω παιχνίδια δεν παίζω .. Μονο άμα παίξω κανά φίφα , προ τέτοιου στυλ. Για αυτά τα παιχνίδια ειναι αρκετή ;; Καλύτερη κάρτα γραφικών ειναι η nvidia ή amd Radeon ; ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω να σου προτείνω αυτό το μηχάνημα http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e1-572g-74508g1tmnii-156-intel-core-i7-4500-8gb-1tb-amd-radeon-8750m-2gb-free-dos-p-PER.902840 :rolleyes: Θα το έχω στα υπόψιν μ ! Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κοιτά εγω παιχνίδια δεν παίζω .. Μονο άμα παίξω κανά φίφα , προ τέτοιου στυλ. Για αυτά τα παιχνίδια ειναι αρκετή ;; Καλύτερη κάρτα γραφικών ειναι η nvidia ή amd Radeon ; Ενταξει δε θα εχεις θεμα για τετοια παιχνιδια. Τωρα οσο αναφορα nvidia vs radeon εξαρταται για ποιες μιλαμε. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ενταξει δε θα εχεις θεμα για τετοια παιχνιδια. Τωρα οσο αναφορα nvidia vs radeon εξαρταται για ποιες μιλαμε. Όπως είδα απ τα specs μου φάνηκε πολυ δυνατό, τωρα με ανχωσες λιγο με την κάρτα γραφικών. Φίλε δεν ξέρω απ κάρτες γραφικών για αυτο ρωτάω εγω ξέρω μονο nvidia και Radeon :p , για αυτο ρωτάω μην κάνω καμια οτι να ναι αγορά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Όπως είδα απ τα specs μου φάνηκε πολυ δυνατό, τωρα με ανχωσες λιγο με την κάρτα γραφικών. Φίλε δεν ξέρω απ κάρτες γραφικών για αυτο ρωτάω εγω ξέρω μονο nvidia και Radeon :p , για αυτο ρωτάω μην κάνω καμια οτι να ναι αγορά ... Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι. Ειπα οτι η συγκεκριμενη καρτα γραφικων δεν κανει για να παιζεις παιχνιδια τυπου LοL, AC κλπ που εχουν απαιτησεις. Για ποδοσφαιρακια, μπασκετακια, ραλακια... δεν θα εχεις προβλημα. Με λιγα λογια δεν ειναι για gamers, και επειδη εδειξες ενα δυνατο μηχανημα στα αλλα specs του, δεν ηξερα για τι δουλεια το ηθελες. Προσωπικα το εγκρινω. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι. Ειπα οτι η συγκεκριμενη καρτα γραφικων δεν κανει για να παιζεις παιχνιδια τυπου LοL, AC κλπ που εχουν απαιτησεις. Για ποδοσφαιρακια, μπασκετακια, ραλακια... δεν θα εχεις προβλημα. Με λιγα λογια δεν ειναι για gamers, και επειδη εδειξες ενα δυνατο μηχανημα στα αλλα specs του, δεν ηξερα για τι δουλεια το ηθελες. Προσωπικα το εγκρινω. :) Ωραίως αγορινα με καλυψες !! Ευχαριστώ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι. Ειπα οτι η συγκεκριμενη καρτα γραφικων δεν κανει για να παιζεις παιχνιδια τυπου LοL, AC κλπ που εχουν απαιτησεις. Για ποδοσφαιρακια, μπασκετακια, ραλακια... δεν θα εχεις προβλημα. Με λιγα λογια δεν ειναι για gamers, και επειδη εδειξες ενα δυνατο μηχανημα στα αλλα specs του, δεν ηξερα για τι δουλεια το ηθελες. Προσωπικα το εγκρινω. :) Βασικά τωρα που ξαναείδα τα specs είδα οτι στα μέσα αναγνωςεις δεν γίνετε να βάλεις cd/DVD. Πως θα γίνει σε περίπτωση που θελήσω να βάλω ένα cd?? θέλει να αγοράσω κάτι έξτρα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Βασικά τωρα που ξαναείδα τα specs είδα οτι στα μέσα αναγνωςεις δεν γίνετε να βάλεις cd/DVD. Πως θα γίνει σε περίπτωση που θελήσω να βάλω ένα cd?? θέλει να αγοράσω κάτι έξτρα ;; Eγω παλι βλεπω οτι εχει dvd drive Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Eγω παλι βλεπω οτι εχει dvd drive σωστος τωρα που το εψαξα λιγο τ βρηκα και εγω. Μπορει να μου πει καποιος την διαφορα ενως SSD και ενως HDD σκληρο δισκο ? Edited June 28, 2014 by vaggelis3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 σωστος τωρα που το εψαξα λιγο τ βρηκα και εγω. Μπορει να μου πει καποιος την διαφορα ενως SSD και ενως HDD σκληρο δισκο ? Ο Hdd έχει μηχανικά μέρη, ενώ ο Ssd flash μνήμες. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ο Hdd έχει μηχανικά μέρη, ενώ ο Ssd flash μνήμες. Αρα ο SSD ειναι πολυ μικροτερος και ειναι γρηγοροτερος και σε προγραμματα και σε εκκινηση του υπολογιστη , σωστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Αρα ο SSD ειναι πολυ μικροτερος και ειναι γρηγοροτερος και σε προγραμματα και σε εκκινηση του υπολογιστη , σωστα ? πολυ σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 σωστος τωρα που το εψαξα λιγο τ βρηκα και εγω. Μπορει να μου πει καποιος την διαφορα ενως SSD και ενως HDD σκληρο δισκο ? Οι ssd είναι πολύ γρηγορότεροι και βοηθούν ολόκληρο το μηχάνημα να αποδώσει πολύ καλύτερα. Είναι κάτι που το καταλαβαίνεις αμέσως και έντονα. Απορώ πως πουλάνε δυνατά μηχανήματα, με hdd δίσκους στις 5400 στροφές που είναι βέβαιο ότι θα καθυστερούν όλο το σύστημα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Απορώ πως πουλάνε δυνατά μηχανήματα, με hdd δίσκους στις 5400 στροφές που είναι βέβαιο ότι θα καθυστερούν όλο το σύστημα.... Γιατί είναι φτηνοί με μεγάλη χωρητικότητα. Όταν θα γίνουν φτηνοι οι ssd με καλή χωρητικότητα θα βάζουν. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Οι ssd είναι πολύ γρηγορότεροι και βοηθούν ολόκληρο το μηχάνημα να αποδώσει πολύ καλύτερα. Είναι κάτι που το καταλαβαίνεις αμέσως και έντονα. Απορώ πως πουλάνε δυνατά μηχανήματα, με hdd δίσκους στις 5400 στροφές που είναι βέβαιο ότι θα καθυστερούν όλο το σύστημα.... βρηκα ενα λαπτοπ που εχει σκληρο δισκο SSD 8GB και δευτερευων σκληρο HDD 1000GB . και ειναι πολυ δυνατο στα αλλα χαρακτηριστικα. δεν ειναι πολυ λιγη η χωριτικοτητα του SSD για να το κανει γρηγορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 βρηκα ενα λαπτοπ που εχει σκληρο δισκο SSD 8GB και δευτερευων σκληρο HDD 1000GB . και ειναι πολυ δυνατο στα αλλα χαρακτηριστικα. δεν ειναι πολυ λιγη η χωριτικοτητα του SSD για να το κανει γρηγορο? Λογικά, εκεί θα μπαίνει μόνο το λειτουργικό. Προγράμματα και δεδομένα θα μπαίνουν στον hdd. Θα είσαι πολύ γρήγορος στην εκκίνηση (του στυλ σε 30 δευτερόλεπτα ο υπολογιστής σου θα έχει ανοίξει και θα είναι πανέτοιμος) αλλά στο άνοιγμα προγραμμάτων και στην προσπέλαση των αρχείων σου θα είναι σαν ένα κανονικό Pc. Είναι μια μέση λύση, γιατί από την άλλη, τα λαπτοπ με ssd μόνο είναι ακριβά, όπως και να το κάνουμε. Από την άλλη, μπορείς να πάρεις ένα μηχάνημα με hdd δίσκο και μετά να τον αλλάξεις με έναν ssd της αρεσκίας σου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Λογικά, εκεί θα μπαίνει μόνο το λειτουργικό. Προγράμματα και δεδομένα θα μπαίνουν στον hdd. Θα είσαι πολύ γρήγορος στην εκκίνηση (του στυλ σε 30 δευτερόλεπτα ο υπολογιστής σου θα έχει ανοίξει και θα είναι πανέτοιμος) αλλά στο άνοιγμα προγραμμάτων και στην προσπέλαση των αρχείων σου θα είναι σαν ένα κανονικό Pc. Είναι μια μέση λύση, γιατί από την άλλη, τα λαπτοπ με ssd μόνο είναι ακριβά, όπως και να το κάνουμε. Από την άλλη, μπορείς να πάρεις ένα μηχάνημα με hdd δίσκο και μετά να τον αλλάξεις με έναν ssd της αρεσκίας σου. Λοιπόν έχω βρει κάποιους ssd με 120gb κάπου εκει θελω να κοιμαινεται η χωρητικότητα , δεν χρειςιμοποιω και πολλα προγράμματα, γύρω στα 57€ κανει και άμα χρειάστω χώρο για ταινίες θα δουλέψω με εξωτερικό σκληρό. Σε περίπτωση που θελήσω να αλλάξω τον hdd με ssd που εγω έχω επιλέξει μπορώ να το κάνω στο κατάστημα απ όπου θα αγοράσω το λάπτοπ ; Η πρέπει να απευθυνθώ αλλού ;; Και τον παλιό hdd θα μου τον δώσουν η θα τον κρατήσουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 ειναι πανευκολο να το κανεις μονος σου εκτος και αν το λαπτοπ ειναι μεσα σε εγγυηση και πρεπει να το ρωτησης αν χασεις την εγγυηση αλλαζοντας σκληρο θα χρειαστει να κανεις φορματ φυσικα εκτος και αν παρεις κανενα ghost απο αλλο π/σ απο τον ενα δισκο στον αλλον και θα γλυτοσεις το φορματ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) ειναι πανευκολο να το κανεις μονος σου εκτος και αν το λαπτοπ ειναι μεσα σε εγγυηση και πρεπει να το ρωτησης αν χασεις την εγγυηση αλλαζοντας σκληρο θα χρειαστει να κανεις φορματ φυσικα εκτος και αν παρεις κανενα ghost απο αλλο π/σ απο τον ενα δισκο στον αλλον και θα γλυτοσεις το φορματ αν χανω τν εγγυηση μπορω να παρω εξωτερικο σκληρο SSD και να βαλω τα προγραμματα και τα παιχνιδια εκει ? Και αν γινεται αυτο θα ειναι εξισου γρηγορα οσο και αν τν ειχα εσωτερικα τον SSD ? Edited June 30, 2014 by vaggelis3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 ειναι πανευκολο να το κανεις μονος σου εκτος και αν το λαπτοπ ειναι μεσα σε εγγυηση και πρεπει να το ρωτησης αν χασεις την εγγυηση αλλαζοντας σκληρο θα χρειαστει να κανεις φορματ φυσικα εκτος και αν παρεις κανενα ghost απο αλλο π/σ απο τον ενα δισκο στον αλλον και θα γλυτοσεις το φορματ Οχι φιλε μου θελει καθαρη εγατασταση για να αποδωσει οπως πρεπει. ;) Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts