Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα .

Θελω να αγορασω ενα gaming λαπτοπ και διαθετω μεχρι 1200 το πολυ 1500 ευρω ..νομιζω πως με αυτα τα χρηματα μπορω να αγορασω κατι πολυ καλο ...δεν γνωριζω και πολλα αλλα με λιγο ψαξιμο εφτασα σε καποια λαπτοπ της σειρας alienware ..βεβαια μου φανηκαν αρκετα τα χρηματα για τις δυνατοτητες του..μπορει να με βοηθησει καποιος ?

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια..

σκεφτομαι να αγορασω ενα λαπτοπ για απλη χρηση(οχι παιχνιδια)γυρω στα 400€

θα ηθελα γενικα να μην κολλαει πχ οταν κατεβαζω μια ταινια και παραλληλα βλεπω μια ταινια...

τι προτεινετε??

ευχαριστω εκ των προτερων

Εδω μια καλη λυση σε dell

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-3521-%28i3-3227U-4GB-500GB%29,99452,480508,888998.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr

Ο επεξεργαστης του ειναι πιο δυνατος απο του dell,αν σε ενδιαφερει κυριως αυτο και εφοσον προτιμας σε λευκο χρωμα ειναι αξιοπιστη προταση εξισου

Καλησπέρα .

Θελω να αγορασω ενα gaming λαπτοπ και διαθετω μεχρι 1200 το πολυ 1500 ευρω ..νομιζω πως με αυτα τα χρηματα μπορω να αγορασω κατι πολυ καλο ...δεν γνωριζω και πολλα αλλα με λιγο ψαξιμο εφτασα σε καποια λαπτοπ της σειρας alienware ..βεβαια μου φανηκαν αρκετα τα χρηματα για τις δυνατοτητες του..μπορει να με βοηθησει καποιος ?

Η συγκεκριμενη σειρα της dell ειναι για παιχνιδια και εφοσον θες gaming εμπειρια στο υψηλοτερο βαθμο αξιοπιστιας ειναι αψογη προταση.

Εναλλακτικα πιο οικονομικη προταση αυτη εδω

http://www.skroutz.gr/s/3852931/Dell-Inspiron-15-7537-Touch-i7-4500U-8GB-1TB.html

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπέρα .

άλλη μια θετική ψήφο και από εμένα στο Dell Inspiron 15 7537 Touch που εκτός από όλα τα άλλα, έχει τρομερή φωτεινότητα οθόνης και εργονομική σχεδίαση. Αξίζει τα χρήματά του!

Ιδανικό για κάποιον που θέλει να κρατήσει για καιρό το νέο του laptop. Νομίζω πως στο mediamarkt έχει χαμηλότερη τιμή.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Συμφωνώ και εγώ για το Dell 7537 Touch.

Γενικά, you can't miss with Dell. Έχει εξαιρετικό support και ποιοτικά μοντέλα στο lineup της.

Πάντως το καλύτερο notebook που έχω δουλέψει τα τελευταία χρόνια είναι το XPS 15 L502x.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Εχει κανεις το "Lenovo G500" ή το "Lenovo G580"???

Αν ναι θα τον παρακαλουσα να μου στειλει ενα προσωπικο μυνημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Εχει κανεις το "Lenovo G500" ή το "Lenovo G580"???

Αν ναι θα τον παρακαλουσα να μου στειλει ενα προσωπικο μυνημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Τι θες να μαθεις τα εχω δουλεψει και τα δυο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

γεια σας παιδιά θα ήθελα να αγοράσω ένα laptop μέχρι 350 ευρώ το max!! έχω καταλήξει σε αυτά τα 4 αλλα θέλω και την γνώμη σας πιο είναι καλύτερο!! η άμα μπορείτε να βρείτε κάποιο άλλο laptop καλο όσο γίνετε με αυτά τα λεφτά!!

http://www.skroutz.gr/s/3716408/Packard-Bell-EasyNote-TE11HC-B960-4GB-500GB.html

http://www.skroutz.gr/s/3271529/Lenovo-Essential-B590-B830-4GB-320GB-FreeDOS.html

http://www.skroutz.gr/s/3902719/Lenovo-IdeaPad-G500-B960-4GB-500GB.html

http://www.skroutz.gr/s/3852979/HP-Compaq-Presario-CQ58-301-ev-sv-i3-2348M-4GB-500GB.html

εχει κανεις laptop(κινεζικο) με android?

Που υπάρχουν αυτά;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Ρε παιδιά είδα αυτό στο πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/turbo-x-tablet/Turbo-X-WiTab-III-264-SSD.htm

Και αν το πάρω με δόσεις μου βγαίνει περίπου ένα 20άρικο τον μήνα για 2 χρόνια.... Λέτε να αξίζει? (συνοδεύεται με πληκτρολόγιο - cover). Τα μοναδικά "βαρειά" που θα του βάλω είναι Corel και office. Όλα τα υπόλοιπα που θέλω είναι Internet, mail, μουσική και κανά ελαφρύ web game (grepolis).

Λέτε να το χτυπήσω; Με δελεάζει πολύ η τιμή με δόσεις που έχει.....

Edited by Alexakisd

Ρε παιδιά είδα αυτό στο πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/turbo-x-tablet/Turbo-X-WiTab-III-264-SSD.htm

Και αν το πάρω με δόσεις μου βγαίνει περίπου ένα 20άρικο τον μήνα για 2 χρόνια.... Λέτε να αξίζει? (συνοδεύεται με πληκτρολόγιο - cover). Τα μοναδικά "βαρειά" που θα του βάλω είναι Corel και office. Όλα τα υπόλοιπα που θέλω είναι Internet, mail, μουσική και κανά ελαφρύ web game (grepolis).

Μια χαρά είναι αν εξαιρέσεις για κάποιους το turbo-x σαν μάρκα.

Σαν χαρακτηριστικά πιστεύω θα ζοριστεί λίγο, στο game θα ζοριστεί πιο πολύ, μπορεί να λέω ότι να'ναι μπορεί να είναι και αλήθεια, δεν ξέρω..

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Μια χαρά είναι αν εξαιρέσεις για κάποιους το turbo-x σαν μάρκα.

Σαν χαρακτηριστικά πιστεύω θα ζοριστεί λίγο, στο game θα ζοριστεί πιο πολύ, μπορεί να λέω ότι να'ναι μπορεί να είναι και αλήθεια, δεν ξέρω..

Φίλε nick το λάπτοπ που δουλεύω αυτή τι στιγμή, είναι άλλο ένα turbo x, με επεξεργαστή διπύρηνο στα 1,2 (και όχι 1,8) με δύο επίσης gb ram, με windows 7 και βέβαια με σκληρό τύπου sata και όχι ssd. Αν κρίνω τις διαφορές στον επεξεργαστή, στην διαχείρηση μνήμης των win 8.1 σε σχέση με τα home 7 και βέβαια την μεγάλη διαφορά ταχύτητας του ssd σε σχέση με τον sata κατά την γνώμη σου το μηχανάκι δεν θα δείχνει πύραυλος;

Φίλε nick το λάπτοπ που δουλεύω αυτή τι στιγμή, είναι άλλο ένα turbo x, με επεξεργαστή διπύρηνο στα 1,2 (και όχι 1,8) με δύο επίσης gb ram, με windows 7 και βέβαια με σκληρό τύπου sata και όχι ssd. Αν κρίνω τις διαφορές στον επεξεργαστή, στην διαχείρηση μνήμης των win 8.1 σε σχέση με τα home 7 και βέβαια την μεγάλη διαφορά ταχύτητας του ssd σε σχέση με τον sata κατά την γνώμη σου το μηχανάκι δεν θα δείχνει πύραυλος;

Kαι εγώ έχω turbox του 2008 με 4gb ram ddr2 σκληρό 250 ή 300 γιγα, s-vista, επεξεργαστής Intel centrino στα 2 και πάει σφαίρα(μόνο που λέω σβιστα φτάνει)μια χαρά θα ειναι για τη χρηση που του θες.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Συγκρινεις laptop με tablet καμια σχεση δηλαδη.... Προσωπικα δε θα εδινα ΤΟΣΑ πολλα λεφτα για να παρω μια ταμπλετα για να μπαινω στο internet και ποσο μαλλον Τurbo X. Σε αυτα τα λεφτα παιρνεις laptop αρχηγε μου. Αλλιως αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για ταμπλετα παρε τουλαχιστον ενα ipad ή ενα surface.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Και για να μείνουμε στην συζήτηση περί Turbo-X έχω βάλει στο μάτι το Turbo-X Flynote II i523-612 SSD. Ποια η άποψη σας για το συγκεκριμένο; Δεν έχω βρει κάποιο άλλο που να συνδυάζει ssd, οπτικό μέσο, μαζεμένες διαστάσεις/βάρος, επεξεργαστή Intel Core i3/5/7 σε αυτά τα χρήματα. Πάντα έλεγα ότι δεν δίνω λεφτά για Turbo-X μηχάνημα αλλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ειναι πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα. Ακούω γνώμες.

Και για να μείνουμε στην συζήτηση περί Turbo-X έχω βάλει στο μάτι το Turbo-X Flynote II i523-612 SSD. Ποια η άποψη σας για το συγκεκριμένο; Δεν έχω βρει κάποιο άλλο που να συνδυάζει ssd, οπτικό μέσο, μαζεμένες διαστάσεις/βάρος, επεξεργαστή Intel Core i3/5/7 σε αυτά τα χρήματα. Πάντα έλεγα ότι δεν δίνω λεφτά για Turbo-X μηχάνημα αλλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ειναι πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα. Ακούω γνώμες.

Μια χαρά είναι και από άποψη χαρακτηριστικών και από άποψη τιμής.Για μένα πάρτο , είναι καλή επιλογή.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

παίδες τα φώτα σας...

Πήγα σήμερα κωτσόβολο και ψάχνοντας για το αντίστοιχο (ως άνω) μηχάνημα της Lenovo, μου πρότειναν το τελευταίο κομμάτι που είχαν τη Samsung, δηλαδή αυτό: http://www.samsung.com/us/computer/pcs/XE500T1C-A01US

Μου το κατέβασαν στα 560 ευρώ και δώρο και το support 360 που καλύπτει βρέξει, σπάσιμο οθόνης κλπ κλπ για δύο χρόνια.

Το πήρα ασυζητητι..... Η γνώμη σας;

παίδες τα φώτα σας...

Πήγα σήμερα κωτσόβολο και ψάχνοντας για το αντίστοιχο (ως άνω) μηχάνημα της Lenovo, μου πρότειναν το τελευταίο κομμάτι που είχαν τη Samsung, δηλαδή αυτό: http://www.samsung.com/us/computer/pcs/XE500T1C-A01US

Μου το κατέβασαν στα 560 ευρώ και δώρο και το support 360 που καλύπτει βρέξει, σπάσιμο οθόνης κλπ κλπ για δύο χρόνια.

Το turbox έχει celeron επεξεργαστή, το samsung έχει atom επεξεργαστή.Από κει και πέρα δεν υπάρχουν άλλες διαφορές.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

παίδες τα φώτα σας...

πιστευω οτι εκανες πολυ καλη αγορα αλλα να ξερεις οτι αν και εψαχνες για λαπτοπ πηρες κατι αναμεσα σε ταμπλετ και πολυ λιγο λαμπτοπ

πιστευω οτι εκανες πολυ καλη αγορα αλλα να ξερεις οτι αν και εψαχνες για λαπτοπ πηρες κατι αναμεσα σε ταμπλετ και πολυ λιγο λαμπτοπ

Γιάννη αυτό ακριβώς έψαχνα ως λειτουργία... Ένα τάμπλετ με δυνατότητες λάπτοπ....

Εγώ θα πήγαινα σε πιο φθηνό, αν και με 1'' μικρότερη οθόνη:

Asus transformer book t100

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ως αγορά μιας και το netbook τα έχει παίξει πλέον. Ελπίζω να έρθει Ελλάδα - δηλαδή να το βρω σε κάποιο μαγαζί στο skroutz - μέχρι τα Χριστούγεννα σε τιμή κοντά σε αυτή των ΗΠΑ (αυτό που σου έδειξα έχει $399) και το μόνο που χρειάζεται είναι 1 microsdxc με 64GB, δηλαδή άλλα ~50€.

Ευχαριστώ.

Εγώ θα πήγαινα σε πιο φθηνό, αν και με 1'' μικρότερη οθόνη:

Asus transformer book t100

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ως αγορά μιας και το netbook τα έχει παίξει πλέον. Ελπίζω να έρθει Ελλάδα - δηλαδή να το βρω σε κάποιο μαγαζί στο skroutz - μέχρι τα Χριστούγεννα σε τιμή κοντά σε αυτή των ΗΠΑ (αυτό που σου έδειξα έχει $399) και το μόνο που χρειάζεται είναι 1 microsdxc με 64GB, δηλαδή άλλα ~50€.

Ευχαριστώ.

Φίλε μου αν τα βάλεις κάτω, το σάμσουνγκ είναι με επεξεργαστή 1,8 και όχι 1,3, μεγαλύτερη οθόνη, πληκτρολόγιο και 3G. Μάνι μάνι στην κάλυψα την διαφορά.....

Φίλε μου αν τα βάλεις κάτω, το σάμσουνγκ είναι με επεξεργαστή 1,8 και όχι 1,3, μεγαλύτερη οθόνη, πληκτρολόγιο και 3G. Μάνι μάνι στην κάλυψα την διαφορά.....

Αυτό στο οποίο υπερτερεί το samsung είναι η οθόνη και το 3G. Αν είναι βασικό για κάποιον το 3G δεν το συζητάω, πηγαίνει απευθείας σε samsung.

Για την οθόνη παίζεται. Αν το χρησιμοποιείς 50+% του χρόνου ως tablet η μεγάλη οθόνη κουράζει (όγκος, βάρος κτλ). Αν το χρησιμοποιείς, όμως, 50+% ως laptop, τότε η μεγάλη οθόνη σου δίνει πλεονέκτημα. Είναι θέμα προτεραιοτήτων καθαρά.

Πληκτρολόγιο έχει και το asus, οπότε δεν το συζητάμε σε αυτό το επίπεδο. Μόνο ως προς το μέγεθος υπάρχει συζήτηση, μιας και στο samsung, προφανώς, το πληκτρολόγιο είναι μεγαλύτερο. Μεγαλύτερο ζήτημα υπάρχει με την αίσθηση των πλήκτρων για εμένα και αυτό θα ήθελα να δοκιμάσω σε τέτοιες υλοποιήσεις. Με το EEE1000H που γράφω τώρα έχω, ουσιαστικά, το 85% του μεγέθους του πληκτρολογίου ενός laptop στις 10.1'', αλλά η αίσθηση είναι 100% ενός laptop (αρκετά παρόμοια με το hp στις 15.6'' που είχα παλαιότερα).

Από επεξεργαστές τώρα. Οι επεξεργαστές είναι κοντά μιας και ο Ζ3740 που έχει το asus έχει μέγιστη συχνότητα 1.86GHz και ελάχιστη 1.3GHz. Ταυτόχρονα είναι 4-πύρηνος, με διπλάσια L2 cache (2 vs 1 MB), χρησιμοποιεί λιθογραφία 22 nm, άρα έχει χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπή θερμότητας, μεγαλύτερο εύρος ζώνης μνήμης και συχνότητα κάρτας γραφικών 311 - 667 MHz έναντι των 533 MHz του Z2760. Φαντάζομαι ίδιες επιδόσεις πάνω κάτω (αν και λόγω νεότητας, χωρίς καν να έχω κοιτάξει benchmark, με τη λογική και μόνο, ο Ζ3740 θα κερδίζει, έστω και οριακά) με καλύτερη αυτονομία.

Ρίξε μια ματιά για τους επεξεργαστές

Διαλέγεις και παίρνεις, ανάλογα με το τι ζητάς. Για εμένα μεγάλο ρόλο θα παίξει το πληκτρολόγιο μιας και γενικά γράφω εξαιρετικά γρήγορα, με τυφλό σύστημα, και τα περισσότερα πληκτρολόγια με κόβουν, παρά με βοηθούν να επιταχύνω. Με αυτό που γράφω τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος (γι' αυτό και δεν το έχω πετάξει ακόμη), αλλά δε νομίζω να το ξαναβρώ σε μηχάνημα πλέον. Αυτά που έχουν σήμερα είναι επιεικώς απαράδεκτα και για χαλαρή πληκτρολόγηση. Όχι για full ρυθμό για 2 ώρες, όπως γράφω, όταν υπάρχει λόγος.

Ευχαριστώ.

Edited by pipinos1976