Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το παρακάτω λαπτοπ με την προσφορά στα 240 για απλή χρήση τι λέτε? Αξίζει?

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&id=PER.902771,PER.902772,PER.902773

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για το παρακάτω λαπτοπ με την προσφορά στα 240 για απλή χρήση τι λέτε? Αξίζει?

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&id=PER.902771,PER.902772,PER.902773

Για αυτά τα χρήματα εντάξει αξίζει, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις στα 310 - 320 ευρώ:)

Αυτα ειναι netbook

Edited by mcde

Καλησπερα,

ψαχνω για επαγγελματικο laptop απο 400-450 ευρω, προοριζεται για δωρο. Χρηση επαγγελματικη, οχι παιχνιδια κλπ. Καλο θα ηταν να εχει προσφατο hardware (usb 3, Κλπ) και windows

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

Καλησπερα,

ψαχνω για επαγγελματικο laptop απο 400-450 ευρω, προοριζεται για δωρο. Χρηση επαγγελματικη, οχι παιχνιδια κλπ. Καλο θα ηταν να εχει προσφατο hardware (usb 3, Κλπ) και windows

Με 50-70 ευρω επιπλεον παίρνεις τα πολυ καλα Dell που είναι εξαιρετικές προτάσεις που ανέφερα πιο πάνω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μία άσχετη ερώτηση με τα όσα ανέφερα παραπάνω. Ακούω πολύ συχνά μουσική από τον υπολογιστή μου και ζητώ ποιότητα. Εννοείται πως χρησιμοποιώ τα ακουστικά μου ( Klipsch Image s4 ) ή τα ηχεία υπολογιστή ( σκοπεύω Harman Kardon ). Για να έχω αξιοσέβαστη -αν όχι άριστη- απόδοση, τί θα πρέπει να προσέξω; Υπάρχουν διαφοροποιήσεις στη ποιότητα του ήχου που παράγει ένα λαπτοπ με την χρήση του ίδιου εξοπλισμού;
:dance:

Μία άσχετη ερώτηση με τα όσα ανέφερα παραπάνω. Ακούω πολύ συχνά μουσική από τον υπολογιστή μου και ζητώ ποιότητα. Εννοείται πως χρησιμοποιώ τα ακουστικά μου ( Klipsch Image s4 ) ή τα ηχεία υπολογιστή ( σκοπεύω Harman Kardon ). Για να έχω αξιοσέβαστη -αν όχι άριστη- απόδοση, τί θα πρέπει να προσέξω; Υπάρχουν διαφοροποιήσεις στη ποιότητα του ήχου που παράγει ένα λαπτοπ με την χρήση του ίδιου εξοπλισμού;

Για να εχεις την καλυτερη αποδοση,πρεπει το λαπτοπ να μπορει να παιζει αρχεια flac 24/96,ή 24/192,πραγμα που δεν μπορουν ολα,αρκει να μπορεις να βρεις αυτα τα αρχεια.

Παντως εκτος απο την... πονηρή οδό,υπαρχουν εταιριες που πουλανε on line τετοια.

Αμα ακουσεις εγγραφες τετοιας ποιοτητας,τοτε θα καταλαβεις περι τινος πραγματος μιλαμε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Για να εχεις την καλυτερη αποδοση,πρεπει το λαπτοπ να μπορει να παιζει αρχεια flac 24/96,ή 24/192,πραγμα που δεν μπορουν ολα,αρκει να μπορεις να βρεις αυτα τα αρχεια.

Παντως εκτος απο την... πονηρή οδό,υπαρχουν εταιριες που πουλανε on line τετοια.

Αμα ακουσεις εγγραφες τετοιας ποιοτητας,τοτε θα καταλαβεις περι τινος πραγματος μιλαμε.

Δεν υπαρχει καποιος τροπος πριν την αγορα να προνοησω για την ποιοτητα ηχου; Για παραδειγμα καρτες ηχου κλπ (μιας και δεν εχω ιδεα);

Επισης μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης; Τι εννοεις "πονηρη οδο"; Τι πουλαν on-line ;

Δεν υπαρχει καποιος τροπος πριν την αγορα να προνοησω για την ποιοτητα ηχου; Για παραδειγμα καρτες ηχου κλπ (μιας και δεν εχω ιδεα);

Επισης μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης; Τι εννοεις "πονηρη οδο"; Τι πουλαν on-line ;

Πάρε ένα στικακι μαζί σου φόρτωσε το με τετοια αρχεια σε αυτήν την κωδικοποίηση και τσεκάρε το live σε κανα κατάστημα.:p

Αν και δεν νομίζω να υπάρχουν τρελές διάφορες στην ποιότητα ήχου που βγάζουν τα λάπτοπ και μια χαρα θα σε καλύψουν για ακρόαση μουσικής- ταινιών multimedia περιεχόμενο δηλαδη;)

Εκτός αν θέλεις να ασχοληθείς με επεξεργασία ήχου,editing κλπ που εκει ρόλο παίζει και το ανάλογο προγράμμα.

Για multimedia χρήση θα σε καλύψει μια χαρα.

Edited by alextrela

Πονηρη οδο,εννοω οτι μπορεις να κατεβασεις απο το Ιντερνετ χωρις να πληρωσεις.

Κανονικα,υπαρχουν Εταιριες,που πουλανε μουσικη σε αρχεια ηχου 24/96 και 24/192,οπως η Linn Records,πχ.και η HBDirect Classical,και αρκετες αλλες.

Για να ακουσεις διαφορες,πρεπει και να εχεις καλα ακουστικα,αλλα και η μουσικη που ακους,να ειναι οργανικη, και οχι ηλεκτρονικη.

Και βεβαια,το τσιπακι που διαχειριζεται τον ηχο,να ειναι καλο.

Για τους "τρελους" σαν κι εμενα,υπαρχουν και ειδικες καρτες ηχου που μπορει να μπουν σε desktop υπολογιστες,και που μπορει να ανεβασουν κατακορυφα την ποιοτητα του ηχου,οπως η Asus Xonar Essence ST,μαζι με την προαιρετικη κορουλα της, Η6,που αναπαραγει και 5+1 μουσικη,αλλα αυτα,δεν υπαρχουν σε λαπτοπ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Πάρε ένα στικακι μαζί σου φόρτωσε το με τετοια αρχεια σε αυτήν την κωδικοποίηση και τσεκάρε το live σε κανα κατάστημα.:p

Αν και δεν νομίζω να υπάρχουν τρελές διάφορες στην ποιότητα ήχου που βγάζουν τα λάπτοπ και μια χαρα θα σε καλύψουν για ακρόαση μουσικής- ταινιών multimedia περιεχόμενο δηλαδη;)

Εκτός αν θέλεις να ασχοληθείς με επεξεργασία ήχου,editing κλπ που εκει ρόλο παίζει και το ανάλογο προγράμμα.

Για multimedia χρήση θα σε καλύψει μια χαρα.

Δεν με ενδιαφέρει η επεξεργασία ήχου και συναφείς επαγγελματικές δραστηριότητες , απλώς η εμπειρία που έχω από τα τυπικά ηχεία του υπολογιστή μου είναι πως η ποιότητά τους είναι χάλια και εγώ συχνότερα ακούω μουσική από τον ΗΥ.

Πονηρη οδο,εννοω οτι μπορεις να κατεβασεις απο το Ιντερνετ χωρις να πληρωσεις.

Κανονικα,υπαρχουν Εταιριες,που πουλανε μουσικη σε αρχεια ηχου 24/96 και 24/192,οπως η Linn Records,πχ.και η HBDirect Classical,και αρκετες αλλες.

Για να ακουσεις διαφορες,πρεπει και να εχεις καλα ακουστικα,αλλα και η μουσικη που ακους,να ειναι οργανικη, και οχι ηλεκτρονικη.

Και βεβαια,το τσιπακι που διαχειριζεται τον ηχο,να ειναι καλο.

Για τους "τρελους" σαν κι εμενα,υπαρχουν και ειδικες καρτες ηχου που μπορει να μπουν σε desktop υπολογιστες,και που μπορει να ανεβασουν κατακορυφα την ποιοτητα του ηχου,οπως η Asus Xonar Essence ST,μαζι με την προαιρετικη κορουλα της, Η6,που αναπαραγει και 5+1 μουσικη,αλλα αυτα,δεν υπαρχουν σε λαπτοπ.

Οπως αναφέρω και πιο πάνω δεν έχω τόσο "ικανό" αυτί για την αναγνώριση της ποιοτικής μουσικής. Αλλωστε όπως διάβασες τα ακουστικά μου είναι καλά αλλά όχι και ό,τι πιο ακριβό και ποιοτικό μπορείς να βρεις στην αγορά. Αυτά με καλύπτουν ακούγοντας μουσική από τον υπολογιστή και από το iPod ( ενώ ένας πραγματικός audiophile φαντάζομαι πως το τελευταίο δε θα το έκανε ). Απλώς η εμπειρία μου από τα ηχεία ΗΥ που έχω είναι χάλια και θέλω κάτι αξιοπρεπές.

Τώρα που σε έχω εύκαιρο και φαίνεσαι βετεράνος στον τομέα αυτό. Οταν συνδέω τα Klipsch μου στον υπολογιστή, ό,τι και να κάνω, ακούω "από πίσω" συνεχώς έναν ήχο σαν να ακούω το ρεύμα - αν καταλαβαίνεις τί εννοώ -. Αυτό έχει να κάνει με την αντίσταση των ακουστικών μου;

Σήμερα παρατηρησα πως το δεξιο ηχειο απο το Dell 5721r δεν δουλευει. Σε μια ταινια 2 ωρων ας δουλεψε 2-3 δευτερολεπτα. Ξαφνικα εγινε σημερα. Το λαπτοπ ειναι 2 μηνων. Το θεμα ειναι οτι του εβαλα SSD στην θηκη για dvdrom και τον σκληρο 5200rpm που ειχε τον χρησιμοποιω σαν χωρο.

Να υποθεσω πως πρεπει να το βγαλω παλι και να βαλω το dvdrom ξανα απο την αρχη; Τι υπηρεσια service εχει η dell? Καμια εμπειρια; (ερχονται και το παιρνουν απο το σπιτι πχ; ) ποσες μερες κανει;

Samsung S21 Ultra

Σήμερα παρατηρησα πως το δεξιο ηχειο απο το Dell 5721r δεν δουλευει. Σε μια ταινια 2 ωρων ας δουλεψε 2-3 δευτερολεπτα. Ξαφνικα εγινε σημερα. Το λαπτοπ ειναι 2 μηνων. Το θεμα ειναι οτι του εβαλα SSD στην θηκη για dvdrom και τον σκληρο 5200rpm που ειχε τον χρησιμοποιω σαν χωρο.

Να υποθεσω πως πρεπει να το βγαλω παλι και να βαλω το dvdrom ξανα απο την αρχη; Τι υπηρεσια service εχει η dell? Καμια εμπειρια; (ερχονται και το παιρνουν απο το σπιτι πχ; ) ποσες μερες κανει;

Pick up and return η πολιτική της Dell συνήθως.

Τωρα για την αλλαγη που έκανες στο λάπτοπ δεν μπορω να σου απαντήσω με ακριβεια αν και εγω στη θεση σου πριν το πάρουν θα τα έβαζα όπως όταν το αγόραζα.

Μπορώ να κανω αυτη την διαδικασια σε οποια χωρα της ΕΕ θελω;

Warranty Information

Next Business Day Warranty with an end date of 1/10/2015. See the Warranty Tab for details.

Parts Only Warranty with an end date of 1/10/2014. See the Warranty Tab for details.

Edit: το χτυπησα λιγο στην δεξια πλευρα και τωρα δουλευει. (για λιγα λεπτα). Αξιζει να το παω και να κανω αραγε αυτη την αλλαγη και διαδικασια; Ουφ ... !@#!@#!$

The Dell European Collect And Return Service defined in this document is available in the following

countries Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland,

Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, South Africa, Spain, Sweden,

Switzerland, United Kingdom.

The Service is valid in the country in which the system was purchased

Δυστηχως δεν ειναι στην λιστα η χωρα που μενω.. αντε τρεχα τωρα να τους το πας...

Last edit :P : Μετά από επικοινωνία με την Dell US (via Twitter) μου ειπαν οτι ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση αφου δεν ανοιξα το λαπτοπ (μονο μια βιδα εβγαλα για να βαλω ssd) και εδωσα τα στοιχεια για on site service (τι ειναι αυτο; ) .. για να δουμε...

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Μπορώ να κανω αυτη την διαδικασια σε οποια χωρα της ΕΕ θελω;

Edit: το χτυπησα λιγο στην δεξια πλευρα και τωρα δουλευει. (για λιγα λεπτα). Αξιζει να το παω και να κανω αραγε αυτη την αλλαγη και διαδικασια; Ουφ ... !@#!@#!$

Δυστηχως δεν ειναι στην λιστα η χωρα που μενω.. αντε τρεχα τωρα να τους το πας...

Last edit :P : Μετά από επικοινωνία με την Dell US (via Twitter) μου ειπαν οτι ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση αφου δεν ανοιξα το λαπτοπ (μονο μια βιδα εβγαλα για να βαλω ssd) και εδωσα τα στοιχεια για on site service (τι ειναι αυτο; ) .. για να δουμε...

Θα το διαπιστώσεις φαντάζομαι αμεσα.:p

Αφου μπηκες στο τρύπακι πλέον,και καλα κανείς κατα τη γνώμη μου μήπως και υπάρχει κανα θέμα hardware και στο επιδιορθωσουν στην τελικη.

Δεν με ενδιαφέρει η επεξεργασία ήχου και συναφείς επαγγελματικές δραστηριότητες , απλώς η εμπειρία που έχω από τα τυπικά ηχεία του υπολογιστή μου είναι πως η ποιότητά τους είναι χάλια και εγώ συχνότερα ακούω μουσική από τον ΗΥ.

Οπως αναφέρω και πιο πάνω δεν έχω τόσο "ικανό" αυτί για την αναγνώριση της ποιοτικής μουσικής. Αλλωστε όπως διάβασες τα ακουστικά μου είναι καλά αλλά όχι και ό,τι πιο ακριβό και ποιοτικό μπορείς να βρεις στην αγορά. Αυτά με καλύπτουν ακούγοντας μουσική από τον υπολογιστή και από το iPod ( ενώ ένας πραγματικός audiophile φαντάζομαι πως το τελευταίο δε θα το έκανε ). Απλώς η εμπειρία μου από τα ηχεία ΗΥ που έχω είναι χάλια και θέλω κάτι αξιοπρεπές.

Τώρα που σε έχω εύκαιρο και φαίνεσαι βετεράνος στον τομέα αυτό. Οταν συνδέω τα Klipsch μου στον υπολογιστή, ό,τι και να κάνω, ακούω "από πίσω" συνεχώς έναν ήχο σαν να ακούω το ρεύμα - αν καταλαβαίνεις τί εννοώ -. Αυτό έχει να κάνει με την αντίσταση των ακουστικών μου;

Οχι.Η αντισταση των ακουστικων,εχει να κανει χοντρικα,με την ικανοτητα να τραβανε περισσοτερο ή λιγοτερο ρευμα απο τον ενισχυτη,και στην περιπτωση μας,δεν πρεπει να εχουμε πολυ μεγαλες αντιστασεις.

Ο κανονας ειναι οτι τα μεγαλα ακουστικα ,που καλυπτουν τ αυτια,εχουν μεγαλυτερη αντισταση απο τα μικρα που μπαινουν μεσα στ αυτια.

Παντως,αμα η μουσικη που ακους,ειναι με ηλεκτρονικα οργανα,δεν θα καταλαβεις και τιποτα σπουδαιο,ο,τι και να κανεις με το συστημα σου.Μονον οταν ακους με ακουστικα οργανα,θα δεις διαφορά.Και αυτη θα την καταλαβεις,ακομη και αν εισαι εντελως πρωταρης,αμα ακουσεις το ιδιο αγαπημενο σου κομματι με διαφορετικα συστηματα.

Αμα μπορεις να ακουσεις κατι με διαφορετικα ακουστικα,σε καποιο φιλο πχ,,αυτο θα ειναι πολυ καλο για να καταλαβεις διαφορές.

Κοσμοτε,100Mbps.

Απ'όσο ξέρω η εγγύηση της Dell, είναι "όπου υπάρχει Dell" όπως μου είχαν πει όταν είχα πάρει το δικό μου. Άρα πας στο αντίστοιχο site και βλέπεις τα σχετικά τηλέφωνα κλπ. Κατά τα άλλα, ανάλογα με το μηχάνημα, υπάρχουν διάφορες εγγυήσεις. Για παράδειγμα τα latitude/precision έχουν on-site service που σημαίνει ότι έρχεται τεχνικός στον χώρο σου και το επισκευάζει εκεί. Το μηχάνημα δηλαδή δεν φεύγει από το σημείο που βρίσκεται. Το είχα χρησιμοποιήσει μια φορά που είχα πρόβλημα με το fingerpint reader. Εξαρτάται τι εγγύηση είχε το μηχάνημα όταν το αγόρασες. Πάντως μικροαλλαγές όπως να αλλάξεις τον δίσκο, δεν ακυρώνουν την εγγύηση.

Πολλές φορές οι ενσωματωμένες κάρτες ήχου δεν μπορούν να οδηγήσουν δύσκολα φορτία όπως είναι π.χ. διάφορα ακριβά ακουστικά. Αν έχεις τέτοιο πρόβλημα, μπορείς να κοιτάξεις για κάποια κάρτα ήχου usb (αν πρόκειται για laptop). Υπάρχουν από πολύ φθηνές (που καλύτερα να τις αποφύγεις) μέχρι πολύ ακριβές, με τις ανάλογες επιδόσεις βέβαια... Edited by mcde

Απ'όσο ξέρω η εγγύηση της Dell, είναι "όπου υπάρχει Dell" όπως μου είχαν πει όταν είχα πάρει το δικό μου. Άρα πας στο αντίστοιχο site και βλέπεις τα σχετικά τηλέφωνα κλπ. Κατά τα άλλα, ανάλογα με το μηχάνημα, υπάρχουν διάφορες εγγυήσεις. Για παράδειγμα τα latitude/precision έχουν on-site service που σημαίνει ότι έρχεται τεχνικός στον χώρο σου και το επισκευάζει εκεί. Το μηχάνημα δηλαδή δεν φεύγει από το σημείο που βρίσκεται. Το είχα χρησιμοποιήσει μια φορά που είχα πρόβλημα με το fingerpint reader. Εξαρτάται τι εγγύηση είχε το μηχάνημα όταν το αγόρασες. Πάντως μικροαλλαγές όπως να αλλάξεις τον δίσκο, δεν ακυρώνουν την εγγύηση.

Υπάρχει τετοιο πραγμα; Να ερθει τεχνικος στο σημειο του λαπτοπ και να αλλαξει πχ τα ηχεια; Ελα ρε... τι αλλο θα δουμε! Πολυ καλο αυτο! θα με βολευε αφανταστα απο το να τρεχω στην αλλη ακρη.

Αυτη απο την dell us μου ειπε

We can setup an onsite service to replace speakers. Please DM Name,Address & Telephone# for onsite tech to reach at. Thanks,SS
και στο τελος ειπε
Thanks. We'll get back to you with the dispatch details. SS
.

:wacko:

Samsung S21 Ultra

Υπάρχει τετοιο πραγμα; Να ερθει τεχνικος στο σημειο του λαπτοπ και να αλλαξει πχ τα ηχεια; Ελα ρε... τι αλλο θα δουμε! Πολυ καλο αυτο! θα με βολευε αφανταστα απο το να τρεχω στην αλλη ακρη.
Ναι, είναι υποχρεωτικό στα πιο ακριβά laptops (όπως έγραψα πριν), αλλά νομίζω ότι μπορείς να το προσθέσεις σαν επέκταση εγγύησης όταν αγοράζεις το μηχάνημα, αν δεν το έχει. Και ναι, έρχεται τεχνικός και έχει μαζί του όποια ανταλλακτικά (νέα ή ανακατασκευασμένα) μπορεί να χρειαστεί βάσει των στοιχείων που έχεις δώσει τηλεφωνικά. Π.χ. στη δικιά μου περίπτωση είχε έρθει με ένα καινούργιο palmrest (που περιέχει το fingerprint reader).

Για αυτό τον λόγο έχω γράψει πολλές φορές ότι όσοι σκοπεύουν να δαπανήσουν κάποιο μεγάλο ποσό για ένα laptop καλό θα είναι να ελέγχουν αν έχει και τέτοιου είδους υπηρεσίες. Πιστεύω ότι κάποιος που θα δώσει π.χ. €1500 για ένα μηχάνημα, θα το κάνει επειδή το χρειάζεται για επαγγελματικούς λόγους. Προφανώς σε μια τέτοια περίπτωση να το στερηθείς για όσες μέρες βρίσκεται στο service, δεν είναι αποδεκτό.

Edited by mcde

Σε ευχαριστω. Κατατοπιστικότατος. Απο οτι είδα έχω τέτοια υπηρεσία για 2 χρόνια. Θα δείξει απο σημερα τι θα γίνει.
Samsung S21 Ultra

Αυτο το κάνει η dell εδω και χρόνια κσι δεν χρειάζεται να ειναι ακριβό το μηχάνημα

Δηλαδή εάν είμαι σε Χωριο μακριά, θα ερθει τεχνικός της dell? η ειναι μόνον για μεγάλες πόλεις;

Edit:

Just checked & there is no option to setup onsite dispatch for Bulgaria.Please click link previously provided &check for carry in service SS

!@#!$!@# ελα οκ... Ελλαδα υπαρχει αυτη η υπηρεσια, σωστα; Εκτος απο Αθηνα/Θεσσαλονικη; Αν ειναι οταν παω εκει να "κλεισω ραντεβου" και να ερθει να το κανει ο τεχνικος...

edit2: Τελικα υπαρχει η υπηρεσια και εδω αφου μιλησα στο τηλεφωνο. Δηλαδη η Dell US δεν γνωριζε οτι υπαρχει στην BG ...

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

• 2 weeks later...

Καλησπέρα κι από εμένα,

είμαι στο ψάξιμο για ultrabook με 13 έως 14 ίντσες εδώ και 2 εβδομάδες και δεν μπορώ να βγάλω άκρη :cry:

Ζητείται βοήθεια μιας και από τους πωλητές..... δεν είδα κανένα φως (να μην πω πως είδα μαύρα σκοτάδια και γίνω κακός :p ) .

Λοιπόν το ultrabook είναι καθαρά για επαγγελματικούς λόγους, επί μονίμου βάσεως θα τρέχει word-excel και θα κάνει και κάποιες παρουσιάσεις εκτός γραφείου.

Το δύσκολο στην περίπτωση μου είναι πως τα ζητούμενα μου είναι με σειρά προτεραιότητας τα εξής:

1) Docking station (είτε μέσω της ειδικής θύρας που είχαν κάποια παλαιότερα είτε μέσω usb 3.0 αλλά της ίδιας εταιρείας με το pc)

2) Touchscreen

3) SSD 128gb και άνω ή υβριδικό

4) i5 και πάνω

Τόσα χρόνια στο γραφείο έχω μάθει να εμπιστεύομαι την DELL και να αποφεύγω την Toshiba και την hp αλλά όλες οι προτάσεις και οι ενστάσεις καλοδεχούμενες!

Ευχαριστώώώ!!!

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

καλημέρα έχω ένα laptop lenovo g550 και θέλω να του βάλω ένα καλυτερο επεξεργαστή πάνω αλλα δεν ξέρω με ποιον επεξεργαστη δεν θα είχε κάποιο θέμα το laptop ασυμβατότητας!!!

το laptop φοράει:

Επεξεργαστής: Intel Pentium dual-core T4400(2.2GHz)

Μνήμη:4GB DDR3

Σκληρός Δίσκος: 320GB SATA, 5400rpm

Κάρτα γραφικών: mobile intel 4 series express chipset family

Edited by themis0009

Καλησπέρα...

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο Laptop κ νομίζω χρειάζομαι κάποια βοήθεια γιατί έχω χαθεί σε τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν.

Διαθέτω περίπου 700 ε κ θα προτιμούσα ένα laptop με επεξεργαστή intel i5 - intel i7 με κάρτα γραφικών nvidia αυτόνομη (δεν πρόκειται για χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια το laptop δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό), απλά δεν γνωρίζω καθόλου από service εταιριών και είναι θέμα αυτό..

έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό και αξιόπιστο?

Καλησπέρα...

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο Laptop κ νομίζω χρειάζομαι κάποια βοήθεια γιατί έχω χαθεί σε τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν.

Διαθέτω περίπου 700 ε κ θα προτιμούσα ένα laptop με επεξεργαστή intel i5 - intel i7 με κάρτα γραφικών nvidia αυτόνομη (δεν πρόκειται για χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια το laptop δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό), απλά δεν γνωρίζω καθόλου από service εταιριών και είναι θέμα αυτό..

έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό και αξιόπιστο?

Πήρε ένας φίλος ένα Acer από γνωστό κατάστημα με i5 επεξεργαστή με 3 χρόνια εγγύηση...και το πήρε και λίγο φθηνότερα από τα χρήματα αυτά. Ρίξε μια ματιά ίσως βρεις αντίστοιχα μοντέλα.