GiorgosH Δημοσιεύτηκε December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2009 http://media.boygeniusreport.com/wp-content/uploads/2009/12/BlackBerry-Tour2-1.jpg Η νέα έκδοση του Tour είναι στα 'σκαριά', με την προσθήκη WiFi, ταχύτερη CPU (Έχει τη CPU του Storm 2).. Όλα τα υπόλοιπα ίδια με τον προκάτοχο του.. Όσο για ημερομηνία κυκλοφορίας (για Αμερική πάντα) ακούγεται για πρώτο τέταρτο του 2010... http://www.boygeniusreport.com/wp-content/gallery/blackberry-tour2-9650/blackberry-tour2-12.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 ξέρει κανείς πότε και αν θα έρθει στην Ελλάδα? Είναι πολύ ωραίο πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Το συγκεκριμενο δεν θα ερθει ποτέ στην Ελλαδα. Δεν ειναι GSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Διαβάζω ότι είναι GSM.Αν το φέρει κανείς από το εξωτερικό, ξεκλείδωτο, μπορεί να μπουν ελληνικά τουλάχιστον στα μηνύματα και τις επιαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Επειδή το κινητό κυκλοφορεί κανονικά σαν Bold 9650, έκανα επίσημο το θέμα. Είναι GSM όντως. Ελλάδα δε νομίζω όμως να έρθει, δεν έχει τόση κίνηση η RIM εδώ. Ελληνικά δέχεται κανονικά, είναι multilanguage οι εκδόσεις λογισμικού του. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Επειδή το κινητό κυκλοφορεί κανονικά σαν Bold 9650, έκανα επίσημο το θέμα. Είναι GSM όντως. Ελλάδα δε νομίζω όμως να έρθει, δεν έχει τόση κίνηση η RIM εδώ. Ελληνικά δέχεται κανονικά, είναι multilanguage οι εκδόσεις λογισμικού του. Πιστεύω ότι είναι το τέλειο blackberry.Tο 9000 λίγο μεγάλο, το 9700 λίγο μικρό, αυτό είναι στη μέση!Πώς μπορούμε να μάθουμε αν θα έρθει Ελλάδα και πότε? Κάποιος που μπορεί να ξέρει? Τι να κάνουμε...υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν τους αρέσουν τα δεκάδες touch screen τηλέφωνα που βγαίνουν κάθε μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ενας γνωστος επιστρεφει Ελλαδα απο Αμερικη, φερνει μαζι του ενα Blackberry bold 9650 (Unlocked). θα δουλεψει εδω Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epsilon Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Από την στιγμή που είναι ξεκλείδωτο φυσικά και θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Για μένα από τα review κι όλα αυτά που έχω δει στο net, είναι το καλύτερο blackberry αυτό.Ανυπομονώ να έρθει Ευρώπη.Απορώ γιατί αργεί τόσο πολύ...Αν το παραγγείλω από Αμερική θα έχει logos, τελωνεία, δεν θα ξέρεις αν όντως είναι unlocked ή όχι, κλπλπ και θα μου τη σπάσουν όλα αυτά.Γι'αυτό περιμένω...Ελπίζω να μην κάνει καμμιά 500άρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ποτέ δεν ήρθε κάτι από αυτή τη σειρά και δε νομίζω να αλλάξει κάτι τώρα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paggaios Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Καλησπέρα παιδιά, Πριν από λίγες ημέρες παρέλαβα από τελωνείο το ΒΒ 9650, ως λάτρης του design οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τρέλα! Φυσικά ακόμα ψάχνομαι για να διαπιστώσω ποιες ακριβώς εφαρμογές λειτουργούν στο Ελλάντα. Το κινητό το απέκτησα μέσω ebay και απόστολή μέσω myus.com, sites το οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα σε αυτές τις περιπτώσεις...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Καλησπέρα παιδιά, Πριν από λίγες ημέρες παρέλαβα από τελωνείο το ΒΒ 9650, ως λάτρης του design οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τρέλα! Φυσικά ακόμα ψάχνομαι για να διαπιστώσω ποιες ακριβώς εφαρμογές λειτουργούν στο Ελλάντα. Το κινητό το απέκτησα μέσω ebay και απόστολή μέσω myus.com, sites το οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα σε αυτές τις περιπτώσεις...:D Φίλε, πλήρωσες τελεωνείο? Και αν ναι πόσα? Λειτουργεί κανονικά το κινητό και σε gsm και σε 3g δίκτυο? Είναι γρήγορο στο ιντερνετ? Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου, αν και όταν μπορείς και θες, απάντησέ μου! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μπορεί κάποιος να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το 9650? Τι αλλαγές έχει και τι το διαφορετικό? Ευχαριστώ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BB_50 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος ενός ΒΒ Βold 9650! Επειδή ήρθε από εξωτερικό, πέρασα το λειτουργικό 6.0, με επιλογές γλώσσας Ελληνικά και Αγγλικά. Όλο το menu λειτουργεί κανονικά με Ελληνικά, αλλά σε γραφή τίποτα! Δεν μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες. Πρέπει να περάσω άλλο λογισμικό ? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Όταν κάνεις αλλαγή γλώσσας, ποιες επιλογές έχει; Δύσκολο να έχει υποστήριξη ελληνικού μενού και όχι γραφής. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος ενός ΒΒ Βold 9650! Επειδή ήρθε από εξωτερικό, πέρασα το λειτουργικό 6.0, με επιλογές γλώσσας Ελληνικά και Αγγλικά. Όλο το menu λειτουργεί κανονικά με Ελληνικά, αλλά σε γραφή τίποτα! Δεν μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες. Πρέπει να περάσω άλλο λογισμικό ? Ευχαριστώ προκαταβολικά! αν πατησεις το alt και το enter δεν σου δινει την επιλογη να γραψεις ελληνικα? Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 πόσο εύκολο είναι να αλλαχθεί η πρόσοψη στο 9650? έχω βρει αυτήν από ebay http://www.ebay.com/itm/BLACKBERRY-BOLD-9650-OEM-FULL-HOUSING-KEYBOARD-LOUD-SPEAKER-FLASH-FIX-REPAIR-/140666824236?pt=PDA_Accessories&hash=item20c065662c ? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 πόσο εύκολο είναι να αλλαχθεί η πρόσοψη στο 9650? έχω βρει αυτήν από ebay http://www.ebay.com/itm/BLACKBERRY-BOLD-9650-OEM-FULL-HOUSING-KEYBOARD-LOUD-SPEAKER-FLASH-FIX-REPAIR-/140666824236?pt=PDA_Accessories&hash=item20c065662c ? Θα βρεις αρκετούς οδηγούς στο youtube! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Θα βρεις αρκετούς οδηγούς στο youtube! έχω βρει αρκετούς...το πολύ πολύ μου την αλλάζουν σε κάποιο μαγαζί...το θέμα είναι αξίζει να αλλαχθεί η πρόσοψη με τη συγκεκριμένη σε ότι αφορά με την ποιότητα κατασκευής? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Αυτό εσύ το ξέρεις.. Αλλά λογικά ΔΕΝ θα έχει κάποια διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλησπερα, ειμαι κατοχος του blackberry 9650 και θα ηθελα : Eνα προγραμμα πλοηγησης ΔΩΡΕΑΝ με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρτες. Και ενα προγραμμα προγνωσης καιρου ΔΩΡΕΑΝ που να εχει μεσα σαν επιλογη την ελλαδα. Ευχαριστω.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Για καιρό το accuweather, για πλοήγηση το τηλέφωνο έχει χάρτες Ελλάδος αλλά για πλοήγηση άστο καλλίτερα Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Για καιρό το accuweather, για πλοήγηση το τηλέφωνο έχει χάρτες Ελλάδος αλλά για πλοήγηση άστο καλλίτερα Κανενα gps τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Ρε παιδια δεν υπαρχει κατι για δωρεαν πλοηγηση στα blackberry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_nyc Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Sorry που ξεθάβω το θέμα...αλλά επειδή έχω ένα και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω όταν έρθω Ελλάδα (παρότι έχω αλλάξει αρκετά τηλέφωνα, με το συγκεκριμένο έχω σκάλωμα), έχω την εξής απορία : έχει καταφέρει κανείς να το δουλέψει σε full extend? (bbm, bb world & 3g) ή μόνο κλήσεις & sms??? Y.Γ. Ελληνικά, και γράφει και διαβάζει... Παράθεση Blackberry 9650 bold, iPhone 5 16GB, iPad 1 (32GB&3G), iPad 3rd gen (16GB&4G-LTE) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts