Woca Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Θα συμφωνησω Smoky_B. Η σκληρη κοιλια σε γυναικες μου αρεσει παρα πολυ. Μερικες φορες και να φαινοντε και κοιλιακοι... Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 6 Μάρ. 2004 , 10:24) Δηλαδη το καλοκαιρι που κυκλοφορουν με τα στρινγκ και τοπλες......ειναι πορνο...........? :confused: Μην τρελαθουμε κιολας......! Σωστά τα λές, αλλα δεν θέλω άλλο να διαφωνήσω με τον aggelopa, διότι δεν είναι σωστό κατα την γνώμη μου να διαφωνώ με άτομα που έχουν θετική σκέψη στα περισσότερα ζητήματα. Με λίγα λόγια, τον εκτιμώ τόσο που δεν θα διαφωνήσω για.... γυναίκες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Efharisto Videomix! Ante na erthei to kalokairi...;) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Emena me poronoun ta daxtildia ston antixira kai to aspro-bez bapsimo sta nixia.( Ektos apo ta basika):) Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos (26 Μάρ. 2004 , 21:15) Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Emena me poronoun ta daxtildia ston antixira kai to aspro-bez bapsimo sta nixia.( Ektos apo ta basika):) epeidh fora o daxtylidi ston antixeira(aristero xeri:deikth kai parameso,deksi antixeira kai mikro) 8a sou po ayto pou mou eipe o filos moy proxtes:to daxtylidi sto antixeira einai parekshghsimo.. ;) prosopika de me noiazei....maresei kai to forao! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από FREAK_OF_NATURE Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos (26 Μάρ. 2004 , 21:15) Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Emena me poronoun ta daxtildia ston antixira kai to aspro-bez bapsimo sta nixia.( Ektos apo ta basika):) epeidh fora o daxtylidi ston antixeira(aristero xeri:deikth kai parameso,deksi antixeira kai mikro) 8a sou po ayto pou mou eipe o filos moy proxtes:to daxtylidi sto antixeira einai parekshghsimo.. ;) prosopika de me noiazei....maresei kai to forao! Isos. Emena pantos mou aresi na to blepo. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από FREAK_OF_NATURE Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos (26 Μάρ. 2004 , 21:15) Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Emena me poronoun ta daxtildia ston antixira kai to aspro-bez bapsimo sta nixia.( Ektos apo ta basika):) epeidh fora o daxtylidi ston antixeira(aristero xeri:deikth kai parameso,deksi antixeira kai mikro) 8a sou po ayto pou mou eipe o filos moy proxtes:to daxtylidi sto antixeira einai parekshghsimo.. ;) prosopika de me noiazei....maresei kai to forao! Isos. Emena pantos mou aresi na to blepo. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Εγώ προσέχω τα μάτια στις κοπέλες.. :happy: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Επίσης πιστέυω ότι κοιτάζοντας τον άλλο στα μάτια καταλαβαίνεις αμέσως τι άνθρωπος είναι! [όσοι έχουν αυτό το χάρισμα] ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 egw tha pw thn alhthia pafws.. stis kopeles koitaw sththos opisthia podia mallia e kai ena proswpo pou na vlepetai mh blekoume me sakoules...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 εννοειται πρωτα προσωπο και μετα στηθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 koita paizoun kai ta 2 arketa.. genika to synolo metraei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 α ναι κα τα μαλλια. εμενα μου αρεσουν οι μελαχρινες. πατνως μια απο το fame story εκεινη με τα κοκκινα μαλλια πολυ την γουσταρω και πολυ μα παρα πολυ θα την ηθελα! ειναι γαμ***!!! συμφωνειτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 pisteuw pws olo to "paketo" rolo! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (27 Μάρ. 2004 , 00:35) α ναι κα τα μαλλια. εμενα μου αρεσουν οι μελαχρινες. πατνως μια απο το fame story εκεινη με τα κοκκινα μαλλια πολυ την γουσταρω και πολυ μα παρα πολυ θα την ηθελα! ειναι γαμ***!!! συμφωνειτε?? Μαζί σου! Και εγώ την γουστάρω πολύ! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callesin Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Εγώ θα είμαι ειλικρινής...το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα αναμφισβήτητα και γιατί είναι κάτι που για μένα τουλάχιστον στην ηλικία μου είνισ ημαντικό, είνια τα οπίσθια της :D Είμαι αθεράπευτα λάτρης των γυναικείων γλουτών! Αν δεν μπορώ ωστόσο να το κάνω εκείνη τη στιγμή, το πρώτο πράγμα που προσέχω είναι το στόμα της... Παράθεση http://www.atlantisfm.gr/Atlantis_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Αμα μιλαμε για γυναικες.. σαν το Λιονταρινακι μου.. τοτε οτι και να κοιταξεις ειναι χαρισματικο.... και πλουσιο....! Αν προκειται παλι για αντρες... τοτε σαφως και κοιταζω ματια, χερια, στομα! και ταυτοχρονα ριχνω στο ψαχνο να δω αν αξιζει μια και το μυαλο του... γιατι αν ειναι ωραιοτατος γκομενος.. πλην ομως μονο γκομενος.. λυπαμαι .. αλλα δεν με σηκωνει με τπτ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 giati olesoi gunaikes koitane xeria re paidia?ego pou koitao matia kai plath dld? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 εγω εχω φετιχ με τα χερια στο συνολο Βιβη... απλα ειναι θεμα γουστου.. οχι λαθος η σωστου... ας πουμε μ αρεσουν πολυ τα ματια που αποκαλω βρεγμενα... δεν μπορω να εξηγησω γιατι.. απλα με τραβανε πολυ.. και τα χερια μ αρεσει να ειναι καλοδουλεμενα αλλα οχι απεριποιητα.. οσο για το στομα.. οσο πιο εκφραστικο τοσο πιο ωραιο.. βεβαιως.. αν βρεθει αντρας που να εχει αυτα.. συν αλλα.. τοτε λεμε πιασαμε λαχειο.. ΑΛΛΑ πανω απ ολα πρεπει να εχει μυαλο που μετραει και αναποδες στροφες.. δεν μπορω αυτους που δεν στροφαρουν με τπτ και που γενικα ειναι λελεδες στις αντιληψεις και την συμπεριφορα... (η δε ψυχη υποχρεωτικα πρεπει να ειναι καλυτερη απο τη δικια μου... για να βρει το ταιριασμα το ρηθεν.. τα αντιθετα ελκονται χεχεχεεχχε) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 TA ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕΤΑ. ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΕ! (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ TROMB BOMB@) Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 επισης και το ματια κοιταω παρα πολυ. το σηθος δεν με ενδιαφερει αλλα να μην ειναι και πολυ μικρο. ΠΩ ΠΩ ΠΩ! τωρα η Ιωαννα απο το Fame Story εγινε γαματη! εισαστε να κανουμε ενα fan-site για αυτην? μπορει και να μας διαφημισουν! οποιος ειναι μεσα ας το πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 1 Απρ. 2004 , 15:22) επισης και το ματια κοιταω παρα πολυ. το σηθος δεν με ενδιαφερει αλλα να μην ειναι και πολυ μικρο. ΠΩ ΠΩ ΠΩ! τωρα η Ιωαννα απο το Fame Story εγινε γαματη! εισαστε να κανουμε ενα fan-site για αυτην? μπορει και να μας διαφημισουν! οποιος ειναι μεσα ας το πει... Ego leo na kanoume ena fun-clab!! Mesa oloi??? EDIT: ksahasa afto :p Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 εγω ειμαι μεσα μεγαλε αλλα πως και ποτε? lazostat@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 lazaross και aggelopas: Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε,μέσω pm. Εδώ το θέμα μας είναι άλλο :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts