Jump to content

Buy & Sell: Σχολιασμός και κλειδώματα

SAXOVTS
 Κοινοποίηση

Κλείδωμα αγγελιών: Υπέρ ή Κατά;  

56 members have voted

1. 1. Κλείδωμα αγγελιών: Υπέρ ή Κατά;

• Ναι, συμφωνώ απόλυτα με το (αυτόματο) κλείδωμα των αγγελιών, εφόσον επιτρέπεται και το edit.
      30
    • Όχι, δεν συμφωνώ με το (αυτόματο) κλείδωμα των αγγελιών.
      22
    • Το θέμα με αφήνει αδιάφορο.
      2
    • Δεν κάνω αγγελίες στο myPhone, προτιμώ το Fleamarket ή/και τη Χρυσή Ευκαιρεία
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 119
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβάζω πως είναι λάθος η ανανέωση της αγγελίας απ'τον πωλητή. Πρός τι τότε η δημοσίευση μιας αγγελίας; Να πουληθεί το προιόν δεν είναι ο σκοπός; Προτείνω λοιπόν, να μήν μπορεί να κάνει ο πωλητής την συγκεκριμένη ενέργεια σε λιγότερο απο 3 μέρρες. "Τιμωρία" θα είναι το κλείδωμα της αγγελίας.

Και θέλω να κάνω μια παρατήρηση στο μέλος Lord British. Προς τι το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και η εμμονή του στο συγκεκριμένο ζήτημα, σε αυτό το forum στο οποίο δεν είναι περισσότερο ενεργός απο τον akatsim, ο οποίος και πιό παλιό μέλος είναι αλλα και πιό ενεργό;

Λέει για βομβαρδισμό αγγελιών. Ας μην μπαίνει να διαβάζει τις αγγελίες λοιπόν. Δεν κουράζει κανένα thread, εάν το προσπερνάμε χωρίς να το "ξεδειπλώνουμε". Το να δημιουργεί ο πωλητής μια νέα αγγελία για να αλλάξει την τιμή, θα φέρει το αλλαλούμ το οποίο προσπαθεί να αποφευχθεί.

Αυτά απο μένα, χωρίς να αφορίζω και την υπάρχουσα κατάσταση. Απλώς πρέπει να υπάρξει μια σχεδόν μέση λύση, κάτι που ο MsK προανείγειλε. Μίλησε δηλαδή για βελτιώσεις. :)

Εγώ συμφωνώ με το κλείδωμα. Απλά αφήνετε τον δημιουργό του μηνύματος να μπορεί να κάνει edit την αγγελία ώστε να ενημερώνει για τυχόν αλλαγές όπως στην τιμή κλπ.

Problem Solved :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ξαναλέω, βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Θα δοθούν κάποια έξτρα προνόμια σταδιακά ώστε να αποφευχθούν και άλλα φαινόμενα καταπάτησης των όρων, ενώ παράλληλα θα δοθεί και η δυνατότητα επεξεργασίας της αγγελίας. Απλά πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην μετατρέψετε και αυτό το thread σε αρένα, ρινγκ, δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Σε διαφορετική περίπτωση κλείνει το Buy & Sell όπως είναι και μπαίνει ένα πολύ ωραίο redirect στο fleamarket.gr :)

Ξαναλέω, και πρέπει να το καταλάβετε, το Buy & Sell είναι έξτρα παροχή στα μέλη του myPhone.gr, και όχι το αντίθετο. Στη χειρότερη περίπτωση, θα ανεξαρτοποιηθεί εντελώς όπως πολύ σωστά έχουν πράξει αρκετά sites. Οι αγγελίες δεν πρέπει να ήταν ποτέ μέρος του forum. :(

Ξεκινάμε σιγά - σιγά. Αύριο μεθαύριο θα δίνεται η δυνατότητα edit.

Μετά θα γίνεται έλεγχος για το όριο των 5 αγγελιών ανά εβδομάδα.

Μετά θα αλλάξει η φόρμα και θα μπουν τα keywords [Αγορά] [Πώληση] στον τίτλο.

Τέλος, δεν ήταν λύση πανικού, αλλά απαραίτητη λύση αφού έπρεπε να ήταν συνεχώς 2 και 3 άτομα από πάνω για να καθαρίζουν το forum... Ποτέ ξανά :) Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (14 Φεβ. 2004 , 07:39)

Ξαναλέω, βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Θα δοθούν κάποια έξτρα προνόμια σταδιακά ώστε να αποφευχθούν και άλλα φαινόμενα καταπάτησης των όρων, ενώ παράλληλα θα δοθεί και η δυνατότητα επεξεργασίας της αγγελίας. Απλά πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην μετατρέψετε και αυτό το thread σε αρένα, ρινγκ, δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Σε διαφορετική περίπτωση κλείνει το Buy & Sell όπως είναι και μπαίνει ένα πολύ ωραίο redirect στο fleamarket.gr :)

Ξαναλέω, και πρέπει να το καταλάβετε, το Buy & Sell είναι έξτρα παροχή στα μέλη του myPhone.gr, και όχι το αντίθετο. Στη χειρότερη περίπτωση, θα ανεξαρτοποιηθεί εντελώς όπως πολύ σωστά έχουν πράξει αρκετά sites. Οι αγγελίες δεν πρέπει να ήταν ποτέ μέρος του forum. :(

Ξεκινάμε σιγά - σιγά. Αύριο μεθαύριο θα δίνεται η δυνατότητα edit.

Μετά θα γίνεται έλεγχος για το όριο των 5 αγγελιών ανά εβδομάδα.

Μετά θα αλλάξει η φόρμα και θα μπουν τα keywords [Αγορά] [Πώληση] στον τίτλο.

Τέλος, δεν ήταν λύση πανικού, αλλά απαραίτητη λύση αφού έπρεπε να ήταν συνεχώς 2 και 3 άτομα από πάνω για να καθαρίζουν το forum... Ποτέ ξανά :) Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο.

όταν έλεγα εγώ για το κλείσιμο του buy and sell πριν από καιρό και η αποκοπή του απο το φόρουμ εσείς με κοροιδεύατε :(

Ενημερωτικά...

Φόρμα διευκόλυνσης δημιουργίας αγγελίας: OK (στάδιο 1/3)

Δυνατότητα Edit: OK (στάδιο 1/2)

Ταξινόμηση κατά ημερομηνία δημιουργίας by default: OK

Αφού ολοκληρωθούν οι αλλαγές θα δούμε που θα καταλήξουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (14 Φεβ. 2004 , 11:19)

Ενημερωτικά...

Πάντα άμεσος. :)

Ενημερωτικά...

πολύ καλή ΑΜΕΣΗ κίνηση. νομίζω ότι το αυτό 'σχέδιο' θα είναι περισσότερο λειτουργικό και ευέλικτο από το παλιό ;)

keep up the good work :up:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ενημερωτικά...

Μην ξεχασετε, στις πωλησεις τουλαχιστον, να εχει τιμη υποχρεωτικα.

όταν ασχολείται ο Msk με τα ενδότερα του vbulletin (βλ. κώδικα) κάνει θαύματα! :D

Απλά προτείνετε ιδέες τώρα που έχει έμπνευση!

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (14 Φεβ. 2004 , 15:54)

όταν ασχολείται ο Msk με τα ενδότερα του vbulletin (βλ. κώδικα) κάνει θαύματα! :D

Απλά προτείνετε ιδέες τώρα που έχει έμπνευση!

Ακόμα και η λέψη θαύματα είναι λίγη για να περιγράψει τη συνολική δουλειά του Μάνου μέσα σε αυτό το φόρουμ. Δεν έχω ξανασυναντήσει administrator με τόση όρεξη γι αυτό που κάνει.

Κι αυτά τα λέω με ειλικρίνια όπως κάνω πάντα...

emena pantos paides maresei poli auti i metatropi !! etsi den se zalizei o ka8enas !!!! to 8eoro poli kalitero. etsi kai ellios se 3 meroules tin xanabazeis tin agelioula sou kai eisai kirile. pragma pou palia den ginotan an 8imamai kala !!!! poli kalitero auto to sistima aggelion. kai 8a simfoniso oti edo to 8ema einai na exipiretoumaste kai oxi na ginoume fleamrket. polloi ebazan aggelies me link sto fleamarket. e imarton !!MPRAVO STOUS MODERATORS !!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jean-Paul (14 Φεβ. 2004 , 17:02)

emena pantos paides maresei poli auti i metatropi !! etsi den se zalizei o ka8enas !!!! to 8eoro poli kalitero. etsi kai ellios se 3 meroules tin xanabazeis tin agelioula sou kai eisai kirile. pragma pou palia den ginotan an 8imamai kala !!!! poli kalitero auto to sistima aggelion. kai 8a simfoniso oti edo to 8ema einai na exipiretoumaste kai oxi na ginoume fleamrket. polloi ebazan aggelies me link sto fleamarket. e imarton !!MPRAVO STOUS MODERATORS !!!!

Τι το κακό έχει να βάζεις link με αγγελίες στο fleamarket; Εγώ νομίζω ότι έχει τα εξής καλά:

1. [*]Βάζεις την αγγελία σου και μετά δεν επιβαρύνεις καθόλου το MyPhone.

[*]Το «χτύπημα» των προϊόντων γίνεται σε πολύ πιο οργανωμένο και ειδικό πλαίσιο από το MyPhone

[*]Ο ίδιος ο MsK λέει ότι μπορούμε να απευθυνόμαστε και στο fleamarket, οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα «ανταγωνισμού».

[/list=1] Περιμένω απάντηση.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (14 Φεβ. 2004 , 22:49)

Τι το κακό έχει να βάζεις link με αγγελίες στο fleamarket; Εγώ νομίζω ότι έχει τα εξής καλά:

1. [*]Βάζεις την αγγελία σου και μετά δεν επιβαρύνεις καθόλου το MyPhone.

[*]Το «χτύπημα» των προϊόντων γίνεται σε πολύ πιο οργανωμένο και ειδικό πλαίσιο από το MyPhone

[*]Ο ίδιος ο MsK λέει ότι μπορούμε να απευθυνόμαστε και στο fleamarket, οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα «ανταγωνισμού».

[/list=1] Περιμένω απάντηση.

Έχεις απόλυτο δίκιο και στα τρία points σου Αιμίλιε. Ωστόσο, νομίζω ότι ο Jean Paul απλά αναφέρει πιο πάνω την άποψή του - που είναι σεβαστή και σε καμία περίπτωση κατακριτέα. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια αγγελία. Τώρα, αν θέλει να βάλει παραπομπή στο fleamarket.gr γιατί να ενοχλήσει κάποιον ? Αντίθετα ίσως να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη συναλλαγή.

Ωστόσο το Buy & Sell δημιουργήθηκε για τα μέλη του myPhone.gr. Προσπαθώ να εξασφαλίσω με κάθε τρόπο ότι τα μέλη του θα εξυπηρετούνται, ωστόσο ΔΕΝ μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο του fleamarket εδώ. Είμαστε ένα forum, με πολλά μέλη και πρωταρχικός μας στόχος είναι η ενημέρωση και η αλληλοβοήθεια - σε καμία περίπτωση οι αγοραπωλησίες, οι οποίες θα έπρεπε από την αρχή να είναι ξεχωριστό κομμάτι, άσχετο από το forum.

Το κλείδωμά των αγγελιών δεν ήταν λύση πανικού - όπως εξήγησα και πιο πάνω - αλλά ο μόνος τρόπος για να μπει μια και καλή τάξη. Το forum, κακά τα ψέμματα δεν είναι για αγοραπωλησίες - δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μας όσες παρεμβάσεις και να κάνω στον κώδικα - και επίσης δεν έχω τη διάθεση, το χρόνο, το κεφάλαιο και την υποδομή, για να κάνω κάτι πιο οργανωμένο. Γι αυτό λοιπόν, επειδή άδικα σπαταλάμε πολλά resources - πολύτιμα για άλλα sections του site - για να κοιτάμε πιο θέμα κάνει bump άσκοπα, πιο όχι, καταλήξαμε στην πιο απλή και κατανοητή λύση:

0. Ειδική φόρμα (uniform...)

1. Lock on Post

2. Edit on Demand (ακόμη και στο Locked) από το δημιουργό

3. Max 5 αγγελίες / 7 ημέρες - όπως είχε οριστεί εδώ και χρόνια με δικαίωμα re-post κάθε 3 ημέρες.

Απλοί, εύκολοι κανόνες που αποτρέπουν το μπάχαλο και περιορίζουν όλα τα φαινόμενα, που είχαν παρατηρηθεί και παράλληλα μας επιτρέπουν, τόσο εμένα, όσο και στους moderators, να ασχοληθούμε με αυτό που μας αρέσει πραγματικά - τα κινητά και όχι τις πωλήσεις τους. Εύχομαι και θέλω να δουλέψουν όλα σωστά και αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια και τη συνεισφορά όλων σας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα εκανες Μανο γιατι δεν πηγαινε η προηγουμενη κατασταση αλλο!

Υπηρχε ενα χαος οπου δεν εβγαζες ακρη και δεν στο κρυβω ποτε δεν καταφερα να πουλησω κατι...

Εβλεπες στο γενικο ας πουμε ενα κινητο και ειχε 10 replies σκεφτοσουν λογικα εχει πολλους ενδιαφερομενους δεν εχω ελπιδα οποτε το προσπερνουσες...ελα ομως που ειχε 10 ασχετα posts!

Ετσι σκεφτομουν εγω κι επειδη βιαζομαι συνηθως δεν εμπαινα στο κοπο να δω τι γινεται εκει μεσα!

Μετα αρχισα να το υποψιαζομαι και εμπαινα δειλα...μου ετρωγε ομως πολυ χρονο να καταλαβω τι πωλειται και αν εχει πωληθει!

Οποτε τον τελευταιο καιρο σταματησα να μπαινω!

Για να μην μιλησω για τις ασκοπες δημοσιευσεις για να ανεβει, τα πολυ γενικα τοπικ χωρις τιμη κ αλλα πολλα!

Νομιζω οτι τωρα ειναι πολυ καλυτερο οπως ειναι!

Αλλα παλι πιστευω οτι την λειτουργικοτητα ενος site δημοπρασιων δεν προκειται να την πλησιασει!

Σαφως και δεν ειναι ο ρολος του myphone αυτος ... αλλα σκεφτειτε το σαν μια ιδεα να επεκτεινετε το δημοφιλες site σας!

Ολα τα παραπανω ειναι απλα σκεψεις ενος απλου αλλα φανατικου επισκεπτη του myphone! :o :happy:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Να προτείνω κάτι; Πάνω σε αυτό που αναφέρθηκε για το πως μπορούμε να ξέρουμε αν ένα προϊόν εξακολουθεί να πωλείται ή όχι.

Αν και μπορούμε να το γράψουμε στο κείμενο της αγγελίας με edit, ίσως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα 4ο πεδίο στην φόρμα περίπου σαν "status αγγελίας" με επιλογές π.χ ενεργή, το προϊόν πουλήθηκε. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Είναι μια ιδέα...:o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johny-B (15 Φεβ. 2004 , 15:13)

Να προτείνω κάτι; Πάνω σε αυτό που αναφέρθηκε για το πως μπορούμε να ξέρουμε αν ένα προϊόν εξακολουθεί να πωλείται ή όχι.

Αν και μπορούμε να το γράψουμε στο κείμενο της αγγελίας με edit, ίσως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα 4ο πεδίο στην φόρμα περίπου σαν "status αγγελίας" με επιλογές π.χ ενεργή, το προϊόν πουλήθηκε. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Είναι μια ιδέα...:o

Αυτό θα ήταν καλό αν το status της αγγελίας θα μπορούσε να φαίνεται στην κεντρική σελίδα του buy&sell ώστε να την προσπερνάς αυτή την αγγελία χωρίς να τη διαβάσεις. Ακόμα καλύτερα βέβαια θα ταν αν γίνεται και αυτόματη μεταφορά στο Αρχείο, αλλά πολλά θέλουμε :p

Α σας το πα; O MsK έγραψε και πάλι χθές το βράδυ με τον κώδικα του :D

Δε ξέρω αν έχει ξαναπροταθεί αλλά πιστεύω αντί να μπαίνει το [Πώληση] και [Ζήτηση] μπροστά από κάθε τίτλο (κάτι που κάνει το forum πιο άσχημο), θα ήταν καλύτερο και πιο οργανωμένο να υπήρχαν 2 διαφορετικά fora για τις αγγελίες που αφορούν πώληση και ζήτηση. Έτσι κατά κάποιο τρόπο δε θα επικρατεί ο τωρινός αχταρμάς, θα μοιραστούν οι αγγελίες και δε θα εξαφανίζονται οι καινούριες σε 5 ώρες από την πρώτη σελίδα...

Ακούω τις απόψεις σας

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος termi21 (15 Φεβ. 2004 , 22:34)

Δε ξέρω αν έχει ξαναπροταθεί αλλά πιστεύω αντί να μπαίνει το [Πώληση] και [Ζήτηση] μπροστά από κάθε τίτλο (κάτι που κάνει το forum πιο άσχημο), θα ήταν καλύτερο και πιο οργανωμένο να υπήρχαν 2 διαφορετικά fora για τις αγγελίες που αφορούν πώληση και ζήτηση. Έτσι κατά κάποιο τρόπο δε θα επικρατεί ο τωρινός αχταρμάς, θα μοιραστούν οι αγγελίες και δε θα εξαφανίζονται οι καινούριες σε 5 ώρες από την πρώτη σελίδα...

Ακούω τις απόψεις σας

Θεωρώ το [πώληση] [ζήτηση] [ανταλαγή] πολύ πιο πρακτικό γιατί αν είχαμε χωριστά φόρουμς θα σήμαινε 6 φόρουμς (3 στο mobiles και 3 στο general) κάτι το οποίο το μπερδεύει το θέμα.

Με το νέο σύστημα που έχουμε τώρα πάντως δεν χάνεται η αγγελία μέσα σε 5 ώρες όπως λες μιας και δεν επιτρέπονται οι απαντήσεις.

Γιατί το κάνει πιο άσχημο; Πιο τακτικό το βρίσκω και το μόνο που το χαλάει είναι μερικοί greeklisth τίτλοι :(

Συμφωνώ σε αυτό να μείνει ως εχει τοτε ποιος ο λογος αν ειναι να μπαίνουν σε ενα φακελο ξεχωριστά.

Βεβαια το WTB και FS ειναι πολύ πιο άμεσο και όμορφο αν και αγγλεκό και ταιριάζει πιό πολύ σε φόρουμ απο το ξερό πώληση-ζήτηση ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιανου ιδεα ηταν να μετατρέψει το buy and sell σε χρυσή ευκαιρία? Εαν αυτό επιδιώκετε κύριοι ο σχολιασμός μου σταματά εδώ sorry.

Aλλά ολα αυτά ειναι μικρές πλήν ομως σοβαρές μετέπειτα λεπτομέριες το point ειναι αλλου.

Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου χρησιμοποιώ το buy and sell ελάχιστα περίπου 2 φορές το μήνα και αυτό για δικές μου κυρίως αγγελίες χώρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν με αφορά η δομή του.

MSK θα επανέλθω με λεπτομέριες.

Οπως και η κατασταση της αγγελιας δηλ αν πωλειται ακομα, αν εχει πωληθει...γιατι ετσι με μια ματια δεν μπορεις να καταλαβεις!
Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (16 Φεβ. 2004 , 01:41)

Θεωρώ το [πώληση] [ζήτηση] [ανταλαγή] πολύ πιο πρακτικό γιατί αν είχαμε χωριστά φόρουμς θα σήμαινε 6 φόρουμς (3 στο mobiles και 3 στο general) κάτι το οποίο το μπερδεύει το θέμα.

Με το νέο σύστημα που έχουμε τώρα πάντως δεν χάνεται η αγγελία μέσα σε 5 ώρες όπως λες μιας και δεν επιτρέπονται οι απαντήσεις.

Γιατί το κάνει πιο άσχημο; Πιο τακτικό το βρίσκω και το μόνο που το χαλάει είναι μερικοί greeklisth τίτλοι :(

Κατά τη γνώμη μου περισσότερα folders σημαίνει καλύτερη οργάνωση.

Επίσης όντως μια και είναι όλα κλειδωμένα πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να φεύγουν οι αγγελίες που δεν ισχύουν πια. Αν αυτό δε γίνεται με κάποιο αυτοματοποιημένο τρόπο μέσω κάποιου button, μια απλή ιδέα θα ήταν να βάλετε ένα button στο στυλ του report ώστε να ειδοποιείται ο moderator και να τη μεταφέρει ή να τη σβήνει.

Ακόμα, για να μη ποστάρουμε συνεχώς τις ίδιες αγγελίες (ανά 3 μέρες που επιτρέπεται), θα ήταν χρήσιμο ένα button "Ανανέωση" το οποίο θα είναι ενεργό μόνο αν περάσουν 3 24ώρα και όταν πατιέται θα μεταφέρει την αγγελία στην κορυφή. Έτσι θα αποφεύγονται τα διπλά-τριπλά-κοκ posts.

EvEn DeAtH MaY DiE

Έχουμε ακόμη... μέλλον. Ετοιμάζω μια επιλογή, που θα επιτρέπει στο δημιουργό του post όταν την επιλέγει να σημειώνει την αγγελία του ως διεκπεραιωμένη... Μολονότι θα εμφανίζεται σε όλους (μην χαλάμε και άδικα queries και resources) θα μπορεί φυσικά να την εκτελεί μόνο ο δημιουργός του μηνύματος. Αυτόματα η αγγελία του θα μεταφέρεται στο αρχείο.

Τώρα για το άλλο με το autobumping αν και πολύ καλή ιδέα, είναι λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αν και θα το δοκιμάσω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (16 Φεβ. 2004 , 19:19)

Έχουμε ακόμη... μέλλον. Ετοιμάζω μια επιλογή, που θα επιτρέπει στο δημιουργό του post όταν την επιλέγει να σημειώνει την αγγελία του ως διεκπεραιωμένη... Μολονότι θα εμφανίζεται σε όλους (μην χαλάμε και άδικα queries και resources) θα μπορεί φυσικά να την εκτελεί μόνο ο δημιουργός του μηνύματος. Αυτόματα η αγγελία του θα μεταφέρεται στο αρχείο.

Τώρα για το άλλο με το autobumping αν και πολύ καλή ιδέα, είναι λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αν και θα το δοκιμάσω :)

Πιστεύω ότι αν μπορείς να κάνεις το πρώτο που είπες (με την αυτόματη μεταφορά στο αρχείο) το autobumping θα σου είναι παιχνιδάκι. Αν βρεις τρόπο να αλλάζει το date & time του post με το current date το σύστημα θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Δε ξέρω και πολλά για το script αλλά έτσι νομίζω. Από την άλλη με φοβίζει και λίγο η ιδέα του εγχείρηματος μια και έτσι θα γίνει πολύ απλό να ανανέωνουμε τις αγγελίες και θα γίνεται πόλεμος από re-newals :) (χεχε...δικηγόρος του διαβόλου ενάντια στον εαυτό μου... :p )

EvEn DeAtH MaY DiE