marioshamb Δημοσιεύτηκε December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2009 Καλησπερα και ευχες για ολους! Εχω εγκαταστησει αρκετα προγραμματα σε mio spirit S505.Το navigon ενω φορτωνει κανονικα δεν ανιχνευει καθολου δορυφορους.Δεν βγαινει ουτε το εικονιδιο πανω δεξια του δορυφορου.Ξεκλειδωμενο με VisualGps.Αν γνωριζει καποιος αν μπορει ας με βοηθησει.Εχω μεταφερει το προγραμμα 7.4.2 απο ενα 2100 max που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Στο φάκελο navigon\settings υπάρχει ένα αρχείο usersettings.xml σε αυτό πρέπει να βάλεις την θύρα gps για το s505.com2 4800 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. December 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Στο φάκελο navigon\settings υπάρχει ένα αρχείο usersettings.xml σε αυτό πρέπει να βάλεις την θύρα gps για το s505.com2 4800 Ευχαριστω πολυ!Αψογος bbb!Καλες γιορτες!!!!!! Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Ηθελα μια βοηθεια με το mio spirit 505 που εχω. Αν κανω reset μου χαλαει τις ρυθμισεις στο navigon στο mnsettings στο usersettings.xml.Μου χαλαει port,baud και oldmapdrawer και τα ρυθμιζω παλι απο την αρχη.Εχω μεσα λογισμικο απο το 3300 και ξεκλειδωμα του dade.Το περιεργο ειναι πως σε navigon 2100 max κανενα τετοιο προβλημα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Το navigon 2100 max είναι ισχυρότερο μηχάνημα.Δοκίμασε αλλο λογισμικό για Navigon στο Mio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Ηθελα μια βοηθεια με το mio spirit 505 που εχω. Αν κανω reset μου χαλαει τις ρυθμισεις στο navigon στο mnsettings στο usersettings.xml.Μου χαλαει port,baud και oldmapdrawer και τα ρυθμιζω παλι απο την αρχη.Εχω μεσα λογισμικο απο το 3300 και ξεκλειδωμα του dade.Το περιεργο ειναι πως σε navigon 2100 max κανενα τετοιο προβλημα..... Συνηθως το το soft Navigon 3300 δημιουργει ενα director MN Settings στο μηχανημα διπλα στον my Flash Disk και οχι στην καρτα εκει μεσα βαζει τα αρχεια και απο εκει διαβαζει παλι οταν ξανακανεις εκινηση του navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Ευχαριστω πολυ!Αψογος bbb!Καλες γιορτες!!!!!! Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Ηθελα μια βοηθεια με το mio spirit 505 που εχω. Αν κανω reset μου χαλαει τις ρυθμισεις στο navigon στο mnsettings στο usersettings.xml.Μου χαλαει port,baud και oldmapdrawer και τα ρυθμιζω παλι απο την αρχη.Εχω μεσα λογισμικο απο το 3300 και ξεκλειδωμα του dade.Το περιεργο ειναι πως σε navigon 2100 max κανενα τετοιο προβλημα..... Δοκίμασε το NEO UNLOCK visual type σελίδα 103 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 βαλτε την εκδοση 7.4.2(802) με τις ρυθμισεις που δινει ο χρηστος παραπανω και θα πεταει το "εργαλειο":) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. April 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Δοκίμασε το NEO UNLOCK visual type σελίδα 103 Αυτο χρησιμοποιω σε τρια μηχανακια.Στα δυο navigon 2100 max ολα καλα. Στο spirit 505 μου σβηνει το αρχειο mnsettings αν τυχον χρειαστει reset.Ανοιγω το προγραμμα,μου δημιουργει παλι το αρχειο,το οποιο θελει παλι φυσικα edit.... Τωρα ειδα την απαντηση σου,γιατι ειχα εγκλωβιστει Γερμανια με την γνωστη κατασταση του ηφαιστειου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Αυτο χρησιμοποιω σε τρια μηχανακια.Στα δυο navigon 2100 max ολα καλα. Στο spirit 505 μου σβηνει το αρχειο mnsettings αν τυχον χρειαστει reset.Ανοιγω το προγραμμα,μου δημιουργει παλι το αρχειο,το οποιο θελει παλι φυσικα edit.... Τωρα ειδα την απαντηση σου,γιατι ειχα εγκλωβιστει Γερμανια με την γνωστη κατασταση του ηφαιστειου. Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το general.rar που είναι μέσα στο φάκελο general με αυτό [ATTACH]16031[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. April 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το general.rar που είναι μέσα στο φάκελο general με αυτό [ATTACH]16031[/ATTACH] Ημουν σιγουρος οτι αμα μου απαντουσες θα βρισκοταν λυση.Λυθηκε το προβλημα. Ολα καλα.Ευχαριστω πολυ. Ημουν σιγουρος οτι αμα μου απαντουσες θα βρισκοταν λυση.Λυθηκε το προβλημα. Ολα καλα.Ευχαριστω πολυ. Ειναι παλαβο αυτο το μηχανακι!Περασα Q2 2010 εκανα επιτηδες reset και παλι τα ιδια....... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ημουν σιγουρος οτι αμα μου απαντουσες θα βρισκοταν λυση.Λυθηκε το προβλημα. Ολα καλα.Ευχαριστω πολυ. Ειναι παλαβο αυτο το μηχανακι!Περασα Q2 2010 εκανα επιτηδες reset και παλι τα ιδια....... Τελευταία προσπάθεια. Ξανακατέβασε από το παρακάτω λινκ και κάνε νέα εγκατάσταση του προγράμματος. Διάβασε το readme.txt, προσεκτικά, το σπιριτ έχει διαφορετική εγκατάσταση από το νάβιγκον http://www.megaupload.com/?d=5K6XGAQE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. April 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ημουν σιγουρος οτι αμα μου απαντουσες θα βρισκοταν λυση.Λυθηκε το προβλημα. Ολα καλα.Ευχαριστω πολυ. Ειναι παλαβο αυτο το μηχανακι!Περασα Q2 2010 εκανα επιτηδες reset και παλι τα ιδια....... Τελευταία προσπάθεια. Ξανακατέβασε από το παρακάτω λινκ και κάνε νέα εγκατάσταση του προγράμματος. Διάβασε το readme.txt, προσεκτικά, το σπιριτ έχει διαφορετική εγκατάσταση από το νάβιγκον http://www.megaupload.com/?d=5K6XGAQE Φιλε dade εχω ακολουθησει κατα γραμμα τις οδηγιες σου.Ο φακελλος GENERAL στην καρτα και ο auto μετονομασμενος σε SEEKER_T500.Εχω 9 προγραμματα επανω(και στο spirit της αδελφης μου) και μονο στο navigon μου το κανει..... Δεν χρειαζεται να σε ταλαιπωρησω αλλο.Reset και μετα προβλημα μου συμβαινει καμμια φορα μονο με το AutoMapa οποτε το αποφευγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts