Jump to content

NAVIGON ΣΕ MIO SPIRIT505

marioshamb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα και ευχες για ολους!

Εχω εγκαταστησει αρκετα προγραμματα σε mio spirit S505.Το navigon ενω φορτωνει

κανονικα δεν ανιχνευει καθολου δορυφορους.Δεν βγαινει ουτε το εικονιδιο πανω δεξια του δορυφορου.Ξεκλειδωμενο με VisualGps.Αν γνωριζει καποιος αν μπορει ας

με βοηθησει.Εχω μεταφερει το προγραμμα 7.4.2 απο ενα 2100 max

που εχω.

Στο φάκελο navigon\settings υπάρχει ένα αρχείο usersettings.xml σε αυτό πρέπει να βάλεις την θύρα gps για το s505.com2 4800

Στο φάκελο navigon\settings υπάρχει ένα αρχείο usersettings.xml σε αυτό πρέπει να βάλεις την θύρα gps για το s505.com2 4800

Ευχαριστω πολυ!Αψογος bbb!Καλες γιορτες!!!!!!

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Ηθελα μια βοηθεια με το mio spirit 505 που εχω.

Αν κανω reset μου χαλαει τις ρυθμισεις στο navigon στο mnsettings στο usersettings.xml.Μου χαλαει port,baud και oldmapdrawer και τα ρυθμιζω παλι απο την αρχη.Εχω μεσα λογισμικο απο το 3300 και ξεκλειδωμα του dade.Το περιεργο ειναι

πως σε navigon 2100 max κανενα τετοιο προβλημα.....

• 3 months later...
Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Ηθελα μια βοηθεια με το mio spirit 505 που εχω.

Αν κανω reset μου χαλαει τις ρυθμισεις στο navigon στο mnsettings στο usersettings.xml.Μου χαλαει port,baud και oldmapdrawer και τα ρυθμιζω παλι απο την αρχη.Εχω μεσα λογισμικο απο το 3300 και ξεκλειδωμα του dade.Το περιεργο ειναι

Συνηθως το το soft Navigon 3300 δημιουργει ενα director MN Settings στο μηχανημα διπλα στον my Flash Disk και οχι στην καρτα εκει μεσα βαζει τα αρχεια και απο εκει διαβαζει παλι οταν ξανακανεις εκινηση του navigon.

Ευχαριστω πολυ!Αψογος bbb!Καλες γιορτες!!!!!!

Δοκίμασε το NEO UNLOCK visual type σελίδα 103

Δοκίμασε το NEO UNLOCK visual type σελίδα 103

Αυτο χρησιμοποιω σε τρια μηχανακια.Στα δυο navigon 2100 max ολα καλα.

Στο spirit 505 μου σβηνει το αρχειο mnsettings αν τυχον χρειαστει reset.Ανοιγω

το προγραμμα,μου δημιουργει παλι το αρχειο,το οποιο θελει παλι φυσικα edit....

Τωρα ειδα την απαντηση σου,γιατι ειχα εγκλωβιστει Γερμανια με την γνωστη κατασταση του ηφαιστειου.

Αυτο χρησιμοποιω σε τρια μηχανακια.Στα δυο navigon 2100 max ολα καλα.

Στο spirit 505 μου σβηνει το αρχειο mnsettings αν τυχον χρειαστει reset.Ανοιγω

το προγραμμα,μου δημιουργει παλι το αρχειο,το οποιο θελει παλι φυσικα edit....

Τωρα ειδα την απαντηση σου,γιατι ειχα εγκλωβιστει Γερμανια με την γνωστη κατασταση του ηφαιστειου.

Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το general.rar που είναι μέσα στο φάκελο general με αυτό [ATTACH]16031[/ATTACH]

Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το general.rar που είναι μέσα στο φάκελο general με αυτό [ATTACH]16031[/ATTACH]

Ημουν σιγουρος οτι αμα μου απαντουσες θα βρισκοταν λυση.Λυθηκε το προβλημα.

Ολα καλα.Ευχαριστω πολυ.

Ολα καλα.Ευχαριστω πολυ.

Ειναι παλαβο αυτο το μηχανακι!Περασα Q2 2010 εκανα επιτηδες reset και παλι τα ιδια.......

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Ολα καλα.Ευχαριστω πολυ.

Ειναι παλαβο αυτο το μηχανακι!Περασα Q2 2010 εκανα επιτηδες reset και παλι τα ιδια.......

Τελευταία προσπάθεια. Ξανακατέβασε από το παρακάτω λινκ και κάνε νέα εγκατάσταση του προγράμματος. Διάβασε το readme.txt, προσεκτικά, το σπιριτ έχει διαφορετική εγκατάσταση από το νάβιγκον

http://www.megaupload.com/?d=5K6XGAQE

Ολα καλα.Ευχαριστω πολυ.

Τελευταία προσπάθεια. Ξανακατέβασε από το παρακάτω λινκ και κάνε νέα εγκατάσταση του προγράμματος. Διάβασε το readme.txt, προσεκτικά, το σπιριτ έχει διαφορετική εγκατάσταση από το νάβιγκον

http://www.megaupload.com/?d=5K6XGAQE

Φιλε dade εχω ακολουθησει κατα γραμμα τις οδηγιες σου.Ο φακελλος GENERAL

στην καρτα και ο auto μετονομασμενος σε SEEKER_T500.Εχω 9 προγραμματα επανω(και στο spirit της αδελφης μου) και μονο στο navigon μου το κανει.....

Δεν χρειαζεται να σε ταλαιπωρησω αλλο.Reset και μετα προβλημα μου συμβαινει

καμμια φορα μονο με το AutoMapa οποτε το αποφευγω.