Jump to content

Κινητά με TV, Wi-Fi και GPS

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 134
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι όμως τι να το κάνουν το gps aν είναι κλειστό το λογισμικο.

Πάντως στην ίδια κατηγορία είχα δεν ένα iphone clone με wm λογισμικο.:happy:

• 3 weeks later...

Καλημέρα και χρόνια σας πολλά,

περιμένω απο Κίνα ένα F035.. μόλις παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις, αλλά για το gps που ενδιαφέρομαι κι εγώ χλωμά τα βλέπω τα πράγματα. Ψάχνω χάρτες (γιατί αυτοί που έχει είναι για Βραζιλίες και Αργεντινές) αλλά ουδέν. Ο κινέζος που μου το πούλησε λέει θα ψάξει και αυτός, αλλά σιγά μην ψάξει. Αν ακούσετε τπτ..

Χθές παρέλαβα απο το Χονγκ Κονγκ το F035, το φόρτισα και σήμερα είμαι στο ψάξιμο. Δεν έχω καταφέρει να βρω πως μπορείς να εγκαταστήσεις χάρτες, γιατί οι εγκατεστημένοι είναι εκτός ευρώπης. Οι λοιπές του λειτουργίες είναι ικανοποιητικές, με εξαίρεση ίσως το wifi που σα να ψιλοσέρνεται. Επίσης, για ορισμένες λειτουργίες όπως πχ το MSN ή το Mini Opera, σου ζητάει να εγκατασταθεί κάτι, το οποίο, λέει, πιθανώς να κοστίσει χρήματα (???). Τελος πάντων. όταν θα έχω περισσότερα συμπεράσματα, θα επανέλθω.

Φίλε Droulis, αυτό που αναφέρεις απο πού μπορώ να το κατεβάσω? Επίσης ξέχασα να ευχηθώ καλή πρωτοχρονιά σε όλους..

Ευχαριστώ, κατέβασα κάποιον χάρτη Ελλάδας, δεν έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω ακόμα, αν και λίγο δύσκολο το βλέπω το θέμα. Προσπάθησα με εναν χάρτη που είχα απο ένα gps αλλα δεν συγκινήθηκε.

Χρονια πολλα σε όλους...... επειδή ειμαι καινουργιος στο φορουμ - sorry εαν είμαι off topic admin :) - θελω να ρωτήσω το εξης:

1.Εαν παρω ενα κινητο (π.χ το sunno) που υποστηριζει win mobile και εχει και gps, θα πρεπει να παιρνει και καρτα εξωτερική;

2. Μπορω να του φορτωσω αυτα τα προγραμματα που κυκλοφορουν τυπου "destinator"?

σας ευχαριστω πολυ και παλι χρονια πολλα :)

• Administrators

Καλώς ήρθες και καλή χρονιά.

1. Σχεδόν όλες οι συσκευές του είδους (windows mobile) έχουν θύρα για κάρτα μνήμης.

2. Φυσικά.

Για οτιδήποτε σχετικά με το Sunno, υπάρχει ήδη thread εάν σε ενδιαφέρει.

Modpic.gif

Ευχαριστώ, κατέβασα κάποιον χάρτη Ελλάδας, δεν έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω ακόμα, αν και λίγο δύσκολο το βλέπω το θέμα. Προσπάθησα με εναν χάρτη που είχα απο ένα gps αλλα δεν συγκινήθηκε.

Καλησπερα κ απο εμενα μολις παρελαβα το ιδιο κινητο κ ειμαι στο ψαξιμο

1)Μηπως βρηκε κανεις χαρτη ελλαδος .

2) μπορει καποιος να μου πει αν ααρχειο για να ανοιγω pdf αρχεια αποτι βλεπω μπορω να τρεξω μονο αρχεια jar

3)Υπαρχει περιπτωσει να δω βιντεο με καταληξη mpg

Ευχαριστω

• Administrators
φιλε μου στα κινεζικα δεν ειναι ετσι οπως τα wm

Έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήμουν στο thread των Κινέζικων WM.

Modpic.gif

• 3 weeks later...

Δειτε αυτο παιδια,εχω κανει παραγγελια και περιμενω.το κινητακι τα σπαει

http://cgi.ebay.co.uk/F030-Unclock-W...item3358ca7989

αν εχει καποιος πληροφορειες για το φ030:):)

Πως και πήρες το f030 δεν έχει ελληνικό μενού.

Έχω το f035 πολύ καλώ με ελληνικό μενού, πάνω από μήνα, αλλά από χάρτη της Ελλάδος τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα δεν γίνετε τίποτα δεν ξέρω και αν ξεκλειδώνει όπως μερικά gps, αλλά κάποιος θα τα καταφέρει.. αναμονή.

Μπείτε στο side της http://www.sunavi.com και στείλτε κανένα email για χάρτη της Ελλάδος μπας και σωθούμε…Όποιος μάθει κάτι καλοδεχούμενος..

Οκ. Το δοκίμασα δεν τρέχει σε μένα στο f035 .

Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχουν το ίδιο πρόγραμμα

Το έχεις δοκιμάσει και τρέχει σε f030 ?. Είναι σε μορφή java ?

Ρωτησα επανειλλημενα τον κινεζο στο ebay και με διαβεβαιωσε οτι εχει ελληνικα.Τωρα ειδωμεν:):)

Εύχομαι να έχει ,την πρώτη φόρα που πήρα από κινέζο την πάτησα.. έλεγε πως έχει ελληνικά αλλά τζίφος..

Τώρα σχετικά με Χάρτη, έχω μια απάντηση από την εταιρεία ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα βγάλουν την πρώτη έκδοση χάρτη της Ελλάδος, εάν έχω νέα θα ενήμερο…