adomax Δημοσιεύτηκε December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2009 EXOYN BΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ GPS!!! ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ? http://cgi.ebay.com/F035-GPS-WIFI-TV-JAVA-DUAL-SIM-i68-F003-F006-cell-phone_W0QQitemZ280437098603QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item414b5a886b http://cgi.ebay.com/3-5-Touch-Screen-Dual-SIM-WiFi-Java-TV-GPS-Cell-Phone_W0QQitemZ220517475623QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3357dda527 http://cgi.ebay.com/TouchScreen-Quadband-WiFi-Java-TV-GPS-Slide-Flying-F038_W0QQitemZ220521352982QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item335818cf16 http://cgi.ebay.com/2-8-Touch-Screen-Dual-SIM-GPS-Mobile-With-WiFi-Java-TV_W0QQitemZ150397066620QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item23045d1d7c Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Ναι όμως τι να το κάνουν το gps aν είναι κλειστό το λογισμικο. Πάντως στην ίδια κατηγορία είχα δεν ένα iphone clone με wm λογισμικο.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 φιλε adomax παιρνουν java λογισμικο για χαρτες ,δηλαδη τιποτα το σπουδαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markoschq1 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Καλημέρα και χρόνια σας πολλά, περιμένω απο Κίνα ένα F035.. μόλις παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις, αλλά για το gps που ενδιαφέρομαι κι εγώ χλωμά τα βλέπω τα πράγματα. Ψάχνω χάρτες (γιατί αυτοί που έχει είναι για Βραζιλίες και Αργεντινές) αλλά ουδέν. Ο κινέζος που μου το πούλησε λέει θα ψάξει και αυτός, αλλά σιγά μην ψάξει. Αν ακούσετε τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ψαξε το we travel παρεχετε δωρεαν αλλα δεν ειναι κατι σπουδαιο,δεν χρεωνει gprs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markoschq1 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Χθές παρέλαβα απο το Χονγκ Κονγκ το F035, το φόρτισα και σήμερα είμαι στο ψάξιμο. Δεν έχω καταφέρει να βρω πως μπορείς να εγκαταστήσεις χάρτες, γιατί οι εγκατεστημένοι είναι εκτός ευρώπης. Οι λοιπές του λειτουργίες είναι ικανοποιητικές, με εξαίρεση ίσως το wifi που σα να ψιλοσέρνεται. Επίσης, για ορισμένες λειτουργίες όπως πχ το MSN ή το Mini Opera, σου ζητάει να εγκατασταθεί κάτι, το οποίο, λέει, πιθανώς να κοστίσει χρήματα (???). Τελος πάντων. όταν θα έχω περισσότερα συμπεράσματα, θα επανέλθω. Φίλε Droulis, αυτό που αναφέρεις απο πού μπορώ να το κατεβάσω? Επίσης ξέχασα να ευχηθώ καλή πρωτοχρονιά σε όλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 απο την επισημη σελιδα ειναι δωρεαν http://we-travel.co.cc/joomla/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markoschq1 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Ευχαριστώ, κατέβασα κάποιον χάρτη Ελλάδας, δεν έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω ακόμα, αν και λίγο δύσκολο το βλέπω το θέμα. Προσπάθησα με εναν χάρτη που είχα απο ένα gps αλλα δεν συγκινήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idarts Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Χρονια πολλα σε όλους...... επειδή ειμαι καινουργιος στο φορουμ - sorry εαν είμαι off topic admin :) - θελω να ρωτήσω το εξης: 1.Εαν παρω ενα κινητο (π.χ το sunno) που υποστηριζει win mobile και εχει και gps, θα πρεπει να παιρνει και καρτα εξωτερική; 2. Μπορω να του φορτωσω αυτα τα προγραμματα που κυκλοφορουν τυπου "destinator"? σας ευχαριστω πολυ και παλι χρονια πολλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Καλώς ήρθες και καλή χρονιά. 1. Σχεδόν όλες οι συσκευές του είδους (windows mobile) έχουν θύρα για κάρτα μνήμης. 2. Φυσικά. Για οτιδήποτε σχετικά με το Sunno, υπάρχει ήδη thread εάν σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idarts Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Ευχαριστώ, κατέβασα κάποιον χάρτη Ελλάδας, δεν έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω ακόμα, αν και λίγο δύσκολο το βλέπω το θέμα. Προσπάθησα με εναν χάρτη που είχα απο ένα gps αλλα δεν συγκινήθηκε. Καλησπερα κ απο εμενα μολις παρελαβα το ιδιο κινητο κ ειμαι στο ψαξιμο 1)Μηπως βρηκε κανεις χαρτη ελλαδος . 2) μπορει καποιος να μου πει αν ααρχειο για να ανοιγω pdf αρχεια αποτι βλεπω μπορω να τρεξω μονο αρχεια jar 3)Υπαρχει περιπτωσει να δω βιντεο με καταληξη mpg Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Πες μας την ακριβή έκδοση του λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Πες μας την ακριβή έκδοση του λειτουργικού. που ακριβως το γραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Start / Settings / System (tab) / About Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 φιλε μου στα κινεζικα δεν ειναι ετσι οπως τα wm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 φιλε μου στα κινεζικα δεν ειναι ετσι οπως τα wm Έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήμουν στο thread των Κινέζικων WM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskok1 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Δειτε αυτο παιδια,εχω κανει παραγγελια και περιμενω.το κινητακι τα σπαει http://cgi.ebay.co.uk/F030-Unclock-W...item3358ca7989 αν εχει καποιος πληροφορειες για το φ030:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) καλο φιανεται Edited January 25, 2010 by trixoptosi Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anydive Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Πως και πήρες το f030 δεν έχει ελληνικό μενού. Έχω το f035 πολύ καλώ με ελληνικό μενού, πάνω από μήνα, αλλά από χάρτη της Ελλάδος τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα δεν γίνετε τίποτα δεν ξέρω και αν ξεκλειδώνει όπως μερικά gps, αλλά κάποιος θα τα καταφέρει.. αναμονή. Μπείτε στο side της http://www.sunavi.com και στείλτε κανένα email για χάρτη της Ελλάδος μπας και σωθούμε…Όποιος μάθει κάτι καλοδεχούμενος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Το F030 υπάρχει και με ελληνικό μενού.Χάρτης Ελλάδας υπάρχει στο wetravel Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anydive Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Οκ. Το δοκίμασα δεν τρέχει σε μένα στο f035 . Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχουν το ίδιο πρόγραμμα Το έχεις δοκιμάσει και τρέχει σε f030 ?. Είναι σε μορφή java ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskok1 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ρωτησα επανειλλημενα τον κινεζο στο ebay και με διαβεβαιωσε οτι εχει ελληνικα.Τωρα ειδωμεν:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anydive Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εύχομαι να έχει ,την πρώτη φόρα που πήρα από κινέζο την πάτησα.. έλεγε πως έχει ελληνικά αλλά τζίφος.. Τώρα σχετικά με Χάρτη, έχω μια απάντηση από την εταιρεία ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα βγάλουν την πρώτη έκδοση χάρτη της Ελλάδος, εάν έχω νέα θα ενήμερο… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskok1 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 σε ποιο site το ειδεσ αυτο και πωσ κανεισ εγκατασταση στους χαρτες:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts