Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 4 Ιούλ. 2004 , 17:35)

Τίποτα μην τραβήξεις. Απλά άνοιξε την οθόνη και κοίτα την προσεκτικά. Αν υπάρχει καμένο πίξελ, καμμένο πίξελ όμως και όχι ότι άλλο βρίσκεις με τα άχρηστα αυτά τέστ, θα το δείς αμέσως. Ένα ΚΑΜΜΕΝΟ πίξελ φαίνεται πάντα και παντού. Σου λέει είμαι εδώ, δες με. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργεί μια χαρά και μόνο με μαύρο ή λευκό φόντο να έχει πρόβλημα. Γιατί είναι καμμένο. Πολύ απλά.

και τότε τι είναι αυτό που εμφανίζεται μ'αυτό το test?

πάντα για συγκεκριμένο pixel μιλάμε..

καμμένο.. καμμένο ποτέ μου δεν έχω βρει! ούτε στην 17 tft μου.. :p

Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Albert Einstein

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 4 Ιούλ. 2004 , 16:31)

Ευχαριστω πολυ φιλε μου coki55!!! :happy:

:p Τίποτα..

Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Albert Einstein

Ποιά έκδοση του MobiLuck δουλεύει ρε παιδιά;;

Αυτή που δίνει για το 7610 όταν πάω να την τρέξω μου λέει ότι δεν έχει τελειώσει η εγκατάσταση..

πέρασα την έκδοση για το 3650 που είχα, ούτε αυτή παίζει όμως εδώ λέει ότι έχει λήξει!!

Δώστε μου μια λύση..

Albert Einstein

Νομίζω οτι υπάρχει μόνο σε μία έκδοση. Την 2.00 αλλά η μία είναι σπασμένη και η άλλη όχι.

Στείλε μου το e-mail σου με pm να σου στείλω το φούλ.

Παιδιά το έχει πάρει ένας γνωστός και φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα ελληνικά..Όταν δίνει *#06# για το serial του βγάζει ερωτηματικά...Ενώ αν αλλάξει τη γλώσσα στα αγγλικά, το δείχνει κανονικά! Επίσης η κάμερα ενώ τη μια βγάζει φανταστικές φωτογραφίες την επόμενη τις βγάζει μέτριες..Μάλλον πρόκειται για την συνηθισμένη τακτική της NOKIA να βγάζει τα πρώτα μοντέλα προβληματικά μέχρι την αναβάθμιση..

καλησπέρα σε όλους και καλός τους δεχτήκαμε τους ποδοσφερισταραδες μας.

σήμερα έπιασα και γω πρώτη φορα στα χερια μου το περιβόητο 7610 που τόσο καιρό περίμενα με αγωνια.

το δούλεψα ακρετουτσικη ώρα και έτσι μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα με την βοήθεια και τις εμπειρίας μου στο s60.

εξωτερικά πολύ καλο,όμορφο,γερά δεσίματα,καλά πλαστικά.

με μοναδικό μειονέκτημα την θέση του πλήκτρου "c".

η οθόνη έχει καλλίτερη απόδοση χρωμάτων από το 6600 ενώ ψιλοροζιζει σε σύγκριση με αυτό.

το μεγάφωνο δεν με εντυπωσίασε καθόλου αντίθετα το ακουστικό καλά κρατεί.

menu ακόμα πιο εύχρηστο,ποιο πλουσιο, αλλα θέλει συνήθεια το πολυπλήκτρο για να γίνεις γρήγορος.

είναι δυστυχώς βασανιστικά αργό μέσα στην έκθεση όπως επίσης και στην επίδειξη των εικόνων όταν φυσικά είναι τραβηγμένες στην υψηλή ποιότητα.

οι φωτογραφίες δε, δεν ήταν αυτές που περίμενα να δω αλλα τουλάχιστον έχουν πλούσια χρώματα.

το video κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα ποιότητας όπως και στο 6600,δεν ειδα δηλαδή σημαντική βελτίωση.καλο ομως το night mode,και το zoom!!!

όντας χρηστης 6600 ομόλογο πως δεν εντυπωσίασε και τόσο πολύ αλλα είναι μια καλή πρόταση για έναν κάτοχο 7650 3650 ή οποιουδήποτε απλού τηλεφώνου.

ελπίζω να βοήθησα λίγο κάποιους υποψηφιους αγοραστές.

πάντως το 7610 για τα λεφτά του είναι καλο. δεν κανει θαυματα ομως

και ποτε δε θα δεις κινητο να κανει θαυματα φιλε μου παντα βγαινει κατι καλυτερο και παντα πολλοι απο εμας ακολουθαμε την τεχνολογια τι να κανουμε παθος ειναι κι αυτο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φίλε Panos_26 το έχουν πάρει πολλά παιδιά απο δω μέσα αλλά και πολλοί γνωστοί μου και κανένας δεν παρατήρησε το φαινόμενο που αναφέρεις. Προφανώς, λοιπόν, δεν πρόκειται για καμία πολιτική της ΝΟΚΙΑ αλλά για μια μεμονομένη περίπτωση-πρόβλημα που λύνεται με μια απλή αναβάθμιση.

sequent_c το 7610 δεν κάνει όντως θαύματα αλλά ποτέ η ΝΟΚΙΑ δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο. Μια απλή αναβάθμιση του αρκετά προβληματικού 6600 είναι. Υπερέχει σε πάρα πολλά βασικά σημεία όπως καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες, βίντεο μεγάλης διάρκειας με πολύ ανώτερη απόδοση (το καλύτερο σε series 60 συσκευή εως σήμερα), 6x ζούμ, πολύ καλύτερη οθόνη και στα χρώματα αλλά και στην φωτεινότητα, usb θύρα, υποστήριξη mp3 τόσο σαν ήχους κλήσης, όσο αναπαραγωγή τους και δημιουργία playlist, μικρότερες διαστάσεις-όγκος και σημαντικότατο, δεν υπάρχουν τα κολλήματα και οι αναποδιές που παραμένουν στο 6600 ακόμα και μετά την αναβάθμιση. Απλά το κινητό είναι τέλειο και σταθερότατο και επιτέλους, δεν έχουμε ανάγκη για καμία αναβάθμιση.

Φιλοι μου καλημερα ειμαι ενας μελοντικος αγοραστης του nokia και εχω μια απορια..ειναι τοσο βασανιστικα αργο στο menu οσο το 6600??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lepes ( 6 Ιούλ. 2004 , 07:44)

Φιλοι μου καλημερα ειμαι ενας μελοντικος αγοραστης του nokia και εχω μια απορια..ειναι τοσο βασανιστικα αργο στο menu οσο το 6600??

Φιλε μου κοιτα να δεις ο επεξεργαστης ειναι ο ιδιος με του 6600 οποτε θα εχουν την ιδια ταχυτητα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Όλοι οι κάτοχοι του 7610 που έχουν χειριστεί το 6600, μαζί τους και εγώ, λένε οτι είναι πιο γρήγορο. Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο πόσο φορτωμένο το έχεις με εφαρμογές. Το δικό μου πάντως, με πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες, πετάει.

Ποιές εφαρμογές θεωρείτε "must" για το 7610??

Albert Einstein

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 6 Ιούλ. 2004 , 14:49)

Όλοι οι κάτοχοι του 7610 που έχουν χειριστεί το 6600, μαζί τους και εγώ, λένε οτι είναι πιο γρήγορο. Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο πόσο φορτωμένο το έχεις με εφαρμογές. Το δικό μου πάντως, με πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες, πετάει.

Τετοια λεγε μου γιατι ειχα αρχισει να ανυσηχω την αλλη βδομαδα θα το εχω :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 ( 6 Ιούλ. 2004 , 15:05)

Ποιές εφαρμογές θεωρείτε "must" για το 7610??

Διάβασε απο αυτό το πόστ και κάτω.

katarxas egw den eipa oti einai argo.

isa isa to kinhto einai pio grigoro apo to 6600 alla einai basanistika argo se 2 seimeia mono.

sto anigma tou fakelou me tis fotografies,kai sthn epidi3h twn fotografiwn.

idika otan megen8ineis thn fotografia kai thn metakineis de3ia aristera einai pio argo apo to 6600 ,milaw panta gia thn idia fotografia twn 300kb !!!

ayto me para3enepse poio polu apo olla !!

fenetai diladi oti o epe3ergasths tou gia thn sygekrimenh ergasia sernetai kiriolektika.

loipon exw kanei kai ena sygritiko twn 6600 kai 7610 ,oso anafora tous fakous tous.

blepw oti o fakos tou 7610 exei mia para3enh sumberifora sto fws.

kai den 3erw giati !! mia idiotropia as to pw

ekana 3 dokimes se diaforetikes katastaseis fwtos

prospa8isa na tis para8esw edw na tis deite kai seis alla den mou to epitrepei to orio twn kb..

Η έκθεση εμένα, ακόμα και με πολλές φωτογραφίες και βίντεο αποθηκευμένες, ανοίγει πολύ γρήγορα. Μεγάλες διαφορές ταχύτητας είχαν παρατηρηθεί και στο 6600. Με ίδια ποσότητα δεδομένων υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα απο την μία συσκευή στην άλλη. Τέτοιες παράξενες διαφορές παρατηρούνται και σε άλλους τομείς όπως φωτινότητα όθόνης κτλ.

Όταν κάνεις ζούμ στις φωτογραφίες, κολάει κάπως. Αυτό λύνεται με το resco photo viewer που υπερέχει σε όλα όσον αφορά τις φωτογραφίες. Εναλλακτικά μπορούμε να μπαίνουμε ταχύτατα απο οποιονδήποτε file manager και να βλέπουμε φωτο και βίντεο χωρίς απολύτως καμία καθυστέρηση.

to modelo pou dokimasa na pw oti htan entelos ...ma entelos adeio !!

oute mia fotografia,oute ena video,oute mia efarmogh mesa.

mirror an sou do8ei h eykairia kai breis ena 6600 steile mia fotografia sou se ayto .

meta kante zoom kai oi 2 sthn foto kai metakinhsh de3ia aristera panw kato ...

einai para3eno den to pisteya ayto ! . to 7610 antidraei meta apo 2 sec kai to 6600 meta apo 1 sec !!

telos panton as min sta8w allo s ayto ,einai mia leptomeria pou omws se kapoious mporei na einai arketh gia tous spasei ligo ta neyra.

Παιδιά είναι φυσιολογικό να αργεί σε μερικά πράγματα. Όμως όλα είναι σε αποδεκτό βαθμό. Έχω δει και άλλα 7610 και όλα τα ίδιο συμπεριφέρονται. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό.

Δοκιμάστε αυτό που πρότεινα. Όποτε θέλω να δω βίντεο οι εικόνες μπάινω είτε απο τον smart file manafer ή τον file explorer που και οι δύο είναι αρκετά ελαφριά προγράμματα και ανοίγουν στιγμιαία. Βλέπεις και πιο πολλά αρχεία σε μία οθόνη χωρίς scrolling, μέγεθος, αλφαβητική ταξινόμηση και η προσωποποίησή τους γίνεται με λιγότερα πατήματα. Όσο γεμάτο και αν είναι το κινητό, η ταχύτητα, με αυτόν τον τρόπο, δεν μειώνεται καθόλου. :)

Μακάρι να αποδειχτεί το τηλέφωνο σταθερό και κατά το δυνατόν bug free.Σκέφτομαι να το πάρω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα περιμένω αρκετά πρώτα (ως την πρώτη αναβάθμιση), ώστε να είμαι σιγουρος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panos_26 ( 7 Ιούλ. 2004 , 10:25)

Μακάρι να αποδειχτεί το τηλέφωνο σταθερό και κατά το δυνατόν bug free.Σκέφτομαι να το πάρω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα περιμένω αρκετά πρώτα (ως την πρώτη αναβάθμιση), ώστε να είμαι σιγουρος.

απο οτι λενε αυτοι που το εχουν δεν χρειαζεται αναβαθμιση,και το κινητο ειναι χωρις κανενα bug και δεν νομιζω να υπαρχουν τρομερες διαφορες με την αναβαθμιση.αρα καλυτερα παρτο τωρα που ειναι και καινουργιο

τελικα ρε παιδια αξιζει να το παρω?η να περιμενω?ειχα το p800 και μετα πηρα το 6600 ομολογω οτι υπηρχε τεραστια διαφορα.το 7610 ομως το σκεφτομαι γιατι ακουω αυτα για τα καμενα πιχελ και...
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

εγώ που τα έχω δει και τα 2 και τα έχω χρησιμοποιήσει δεν είδα μεγάλες διαφορες.

τα έχω πει άλλωστε μια σελίδα πριν μην τα επαναλάβω.

και γω 6600 έχω αλλα δεν βρίσκω τον λόγο να το αλλάξω με κανένα αυτή την στιγμή.

στο τέλος του χρόνου θα βγούν αρκετά ποιο βελτιωμένες συσκευές από nokia και από άλλες εταιρίες. εκεί πιστεύω θα έχεις να επιλέξεις κάτι που να αξίζει τον κόπο.

Τα καμμένα πίξελ, αν ρίξεις μια ματιά στην οθόνη του όταν το αγοράζεις, δεν αποτελούν πρόβλημα.

Αν μπορείς να περιμένεις και δεν βιάζεσαι να αποχτήσεις κινητό, σου θυμίζω οτι περιμένουμε ακόμα προς το τέλος του καλοκαιριού τα NOKIA 6260, PANASONIC X700 και SENDO X. Μπορείς να περιμένεις, να ακούσεις σχόλια και για αυτά και να αποφασίσεις. Το 7610 έχει καλύτερη κάμερα απο όλα αυτά και μειωνεκτεί σε κάποια άλλα σημεία.

Πάντως και απο το 6600 που έχεις τώρα θα δείς μεγάλη διαφορά. Το 7610 είναι πολύ ανώτερο και φυσικά πολύ πιο σταθερό.

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 7 Ιούλ. 2004 , 22:25)

εγώ που τα έχω δει και τα 2 και τα έχω χρησιμοποιήσει δεν είδα μεγάλες διαφορες.

τα έχω πει άλλωστε μια σελίδα πριν μην τα επαναλάβω.

και γω 6600 έχω αλλα δεν βρίσκω τον λόγο να το αλλάξω με κανένα αυτή την στιγμή.

στο τέλος του χρόνου θα βγούν αρκετά ποιο βελτιωμένες συσκευές από nokia και από άλλες εταιρίες. εκεί πιστεύω θα έχεις να επιλέξεις κάτι που να αξίζει τον κόπο.

συμφωνω απολυτα ;)