kostakiss Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ean den thn exei kleidwsei..apla bazei ton ergostasiako kwdiko (1,2,3,4,5) !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 An den tin exeis kseklidwsei akoma, egkatestise enan filemanager sto C: (Mnimi Kinitou) Kane ena Search kai bale na brei to arxeio MMCSTORE. Otan to brei, kane to antigrafi-epikolisi sto C: kai metonomase to, apo mmcstore se mmcstore.txt Anoikse to arxeio kai tha deis ton kwdiko. Αυτο βεβαια ισχυει μονο αν δεν εχεις κανει format στο κινητο. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 paidia kati akousa oti bghke kainourgia prosopsi ths nokia..!isxuei kati tetoio ??sthn nokia exei tis idies..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgion Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Παιδια ακουστε τι κανει το δικο μου 7610.καποιες φορες εχω μηνυμα και δεν με ειδοποιει ουτε γραφει μπροστα οτι 1 μηνυμα εληφθη.απλα εμφανιζει το εικονιδιο πανω πανω!χαχαχα! Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ...... METAL IS THE F*CKING BEST!METAL RULEZZZ....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Παιδια ακουστε τι κανει το δικο μου 7610.καποιες φορες εχω μηνυμα και δεν με ειδοποιει ουτε γραφει μπροστα οτι 1 μηνυμα εληφθη.απλα εμφανιζει το εικονιδιο πανω πανω!χαχαχα! :!: Φιλαράκο κι εμένα άρχισε να το κάνει αυτό από προχτές. Μόλις έβγαλα την μπαταρία μία φορά και το επανεκίνησα, σταμάτησε όμως...Μάλλον προσωρινά όμως...Δεν ξέρω από τί προήλθε και ούτε πως λύνετε... :wacko: :blink: :wacko: Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgion Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 λογικα αναβαθμηση θα θελει αλλα βαριεμαι να το παω!αν εχει κανεις αλλος καμμια ιδεα ας τη πει Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ...... METAL IS THE F*CKING BEST!METAL RULEZZZ....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Παιδιά απο χθές μου βγάζει το vodafone GR μόνο με κεφαλαία γράμματα και χωρίς να έχω πειράξει τίποτα. Εβγαλα μπαταρία,restart αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τί συμβαίνει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 λογικα αναβαθμηση θα θελει αλλα βαριεμαι να το παω!αν εχει κανεις αλλος καμμια ιδεα ας τη πει Μετά την αναβάθμιση μου το έκανε... :wacko: Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 akouste..emena otan mou kanoun anapaditi..kapoies fores..den deixnei tipota..oute to eikonidio panw de3ia..TIPOTA..ti ftaiei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 akouste..emena otan mou kanoun anapaditi..kapoies fores..den deixnei tipota..oute to eikonidio panw de3ia..TIPOTA..ti ftaiei?? Καθαρισε το μητρωο και λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgion Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Παιδια ποιο θεωρειται καλυτερο προγραμμα για video με απεριοριστη διαρκεια για το 7610?εχω δοκιμασει αρκετα αλλα κανενα δεν με ικανοποιει απολυτα!μαλιστα δεν εχουν ουτε zoom........ Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ...... METAL IS THE F*CKING BEST!METAL RULEZZZ....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Παιδια ποιο θεωρειται καλυτερο προγραμμα για video με απεριοριστη διαρκεια για το 7610?εχω δοκιμασει αρκετα αλλα κανενα δεν με ικανοποιει απολυτα!μαλιστα δεν εχουν ουτε zoom........ Δεν εχεις και πολλες επιλογες φιλε μου.Το πιο αξιοπιστο ηταν το Philips Camcoder.Αλλα συμβουλη μου ειναι να μην χρησιμοποιησεις κανενα.Απλα τραβα τα 10λεπτα που σου δινει και μετα μπορεις στο pc σου να τα ενωσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Παιδιά απο χθές μου βγάζει το vodafone GR μόνο με κεφαλαία γράμματα και χωρίς να έχω πειράξει τίποτα. Εβγαλα μπαταρία,restart αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τί συμβαίνει? Emena mou to ekane auto otan energopoiisa tis ruthmiseis gia MMS kai GPRS. Παιδια ποιο θεωρειται καλυτερο προγραμμα για video με απεριοριστη διαρκεια για το 7610?εχω δοκιμασει αρκετα αλλα κανενα δεν με ικανοποιει απολυτα!μαλιστα δεν εχουν ουτε zoom........ To Philips CamCoder 1.0x trabaei me tin idia poiotita pou exei kanonika to 7610 kai me aperioristi diarkeia kai 2x zoom(nomizw..) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 To Philips CamCoder 1.0x trabaei me tin idia poiotita pou exei kanonika to 7610 kai me aperioristi diarkeia kai 2x zoom(nomizw..) Δυστυχως ομως ,κατα την γνωμη μου ,η ποιοτητα του ειναι χαμηλοτερη Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Παιδιά απο χθές μου βγάζει το vodafone GR μόνο με κεφαλαία γράμματα και χωρίς να έχω πειράξει τίποτα. Εβγαλα μπαταρία,restart αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τί συμβαίνει? Έχεις Q-Telecom μήπως? Αυτό το παθαίνει από την στιγμή που ενεργοποιιήθηκαν τα mms και σε περιοχές που υπάρχει κάλυψη Q-Telecom μόνο και είσαι σε περιαγωγή με Vodafone Gr!Όταν δεν υπάρχει κάλυψη Q-Telecom στην περιοχή και είσαι σε περιαγωγή με Vodafone τα γράφει με μικρά!Το γιατί όμως δεν ξέρω! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 mporo na kano anavathmisi xoris na to pao sti nokia to provlima einai oti den anagnorizei tous ellinikous xaraktires sto internet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 mporo na kano anavathmisi xoris na to pao sti nokia to provlima einai oti den anagnorizei tous ellinikous xaraktires sto internet Oχι ,χρειαζεται ειδικος εξοπλισμος Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 mporo na kano anavathmisi xoris na to pao sti nokia to provlima einai oti den anagnorizei tous ellinikous xaraktires sto internet αλλαξε την κωδικοποιηση των γραματων της περιηγησης Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 pws ginete ayto?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 pws ginete ayto?? Απο τις ρυθμισεις της περιηγησης :) (διαβαζουμε το manual ,περιεχει χρησιμες πληροφοριες :O ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
god Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Καλησπερα, Απλα χρειαζομαι γρηγορα την απαντηση γιαυτο και ποσταρω εδω την ερωτηση οτι προγραμματα εχω για το 6600 θα κανουν στο 7610? Εχουν πληρη συμβατοτητα? Σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Καλησπερα, Απλα χρειαζομαι γρηγορα την απαντηση γιαυτο και ποσταρω εδω την ερωτηση οτι προγραμματα εχω για το 6600 θα κανουν στο 7610? Εχουν πληρη συμβατοτητα? Σας ευχαριστω πολυ Τα περισσοτερα ναι ,δεν θα εχεις προβλημα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgion Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Παιδια ψαχνω για hands free για το 7610 για να ακουο τα mp3.στο γερμανο μου ειπαν οτι υπαρχει μονο με ενα ακουστικο!ισχυει?εγω ψαχνω με 2 ακουστικα!ξερετε που μπορω να βρω?αν ναι που?κ επισης αν ειναι αυθεντικο νοκια το προτιμω απλα πειτε μου και το κωδικο του(τα αυθεντικα νοκια των 6630,6610 κτλ δεν κανουν!) Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ...... METAL IS THE F*CKING BEST!METAL RULEZZZ....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Παιδια ψαχνω για hands free για το 7610 για να ακουο τα mp3.στο γερμανο μου ειπαν οτι υπαρχει μονο με ενα ακουστικο!ισχυει?εγω ψαχνω με 2 ακουστικα!ξερετε που μπορω να βρω?αν ναι που?κ επισης αν ειναι αυθεντικο νοκια το προτιμω απλα πειτε μου και το κωδικο του(τα αυθεντικα νοκια των 6630,6610 κτλ δεν κανουν!) ** Αναζήτηση στα Forums ** http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=716798#post716798 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=716801#post716801 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=705199#post705199 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 paidia akouste ti eida..enas filos mou prin parei to 7610 eixe to 3200..e..to 3200 exei sto kouti tou mesa ena hands free+akoustiko mazi(ena akoustiko pou einai) k to dokimase na to balei sto 7610 kai doulebe apla akougotan polu siga h fwnh..o tupos tou hands free einai nomizw { HS-5 } ..!dokimaste to !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts