mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Το θυμήθηκα μόλις πάτησα αποστολή στο πόστ μου. :) στην αρχή δεν είχα καταλάβει πώς λειτουργεί αλλά μόλις το ανακάλυψα κατάλαβα οτι δεν είναι και δύσκολο τελικά να στέλνεις τα αρχεία που θέλεις. Αντί να ανοίγεις έναν file manager και να τα στέλνεις απο κει, ανοίγεις κατευθείαν το mobiluck και το επιλέγεις και το στέλνεις απο κει. Σίγουρα δεν είναι φούλ; Δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα ούτε και έχει επιλογή για αγορά ή τουλάχιστον register. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Άριστο! Πόσταρω από τον όπερα του! Πραγματικά άριστη ποιότητα κατασκευής! Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (10 Ιούν. 2004 , 12:49) Το θυμήθηκα μόλις πάτησα αποστολή στο πόστ μου. :) στην αρχή δεν είχα καταλάβει πώς λειτουργεί αλλά μόλις το ανακάλυψα κατάλαβα οτι δεν είναι και δύσκολο τελικά να στέλνεις τα αρχεία που θέλεις. Αντί να ανοίγεις έναν file manager και να τα στέλνεις απο κει, ανοίγεις κατευθείαν το mobiluck και το επιλέγεις και το στέλνεις απο κει. Σίγουρα δεν είναι φούλ; Δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα ούτε και έχει επιλογή για αγορά ή τουλάχιστον register. Απ'οτι λεει στο site ειναι free beta version αλλα μετα απο μια μερα χρησης μου βγαζει application expired. :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dd68 (10 Ιούν. 2004 , 12:46) Τα μαγαζια που το εχουν φερει ως τωρα μονο σε λευκο το εχουν φερει η και σε μαυρο? Το ασπρο παντως δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο οσο το μαυρο. Κανενα νεο ποτε η vodafone θα το προσφερει στα προγραμματα της? Καλοριζικο σε οσους το πηραν Kai ta 2 xrwmata. To plaisio exei mono to mavro,enw ta club nokia kai ta 2 xrwmata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Ωχ, κακό αυτό. Ελπίζω αυτό που έχω να μην είναι beta version (κατάχλομο όμως). Εντάξει όμως, δεν χάλασε και ο κόσμος αμα κάνουμε μια μετονομασία. Τα mp3 τα παίζει αρκετά καθαρά αλλά δεν ακούγονται πολύ δυνατά. Δεν μπαίνουν ως ήχος κλήσης και αυτό μου κάνει εντύπωση γιατί είχα διαβάσει οτι μερικοί το είχαν καταφέρει. Ισως υπάρχει κανένα κολπάκι να γίνεται αυτό. Εγώ τα mp3 τα έχω στην κάρτα μνήμης στον φάκελο others. Όποιος ανακαλύψει κάτι ας το το πεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 mirrorofsorrow με το LifeBlog τι παιζει?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzaman Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 -file mirrorofsorrow symfwna me ena post sto mobileburn anaferei oti prepei na valeis ta mp3 sto "digital folder for tones" opws akrivws anaferetai ekei.... -Epishs ena allo post anaferei ta ekshs: "Hi... I got my 7610 and I was able to use my mp3s as ringtone. I was playing them in the gallery and when I stopped the file and click options there was an option to set as ringtone. so i now have an mp3 as a ringtone." elpizw na voh8hsa... Παράθεση >>ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Δοκίμασες να βάλεις ένα Mp3 φάκελο E:/sounds/digital; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Το βρήκα. Μέσα απο τον real one player γίνεται. Πατάς επιλογές -> άνοιγμα -> κλίπ ήχου κάρτα μνήμης και σου βγάζει ένα playlist με τα mp3 που έχει η κάρτα. Σε όλα τα κομμάτια πατώντας επιλογές σου βγάζει και μια επιλογή ορισμός ως ήχου κλήσης και πατώντας το μπαίνει κατευθείαν ήχος κλήσης στο τρέχον προφίλ. Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα. Στο γενικό προφίλ που χρησιμοποιώ, όταν με παίρνουν τηλέφωνο χτυπάει στα πρώτα 2 3 δευτερόλεπτα πάραπολύ σιγά και μετά δυναμώνει μόνο του και ξαναχαμηλώνει στα επόμενα 2 3 δευτερόλεπτα. Συμβαίνει σε άλλους αυτό; Είναι πάρα πολύ σπαστικό. Σταύρο, το lifeblog δεν το έχουν βάλει καθόλου μέσα στο κινητό. Δεν ξέρω αν βρίσκεται καθόλου μέσα στο συνοδευτικό cd. δεν έχω προλάβει να το ψάξω. Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα τίποτα απο το cd. ¨οταν το συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή, ακούγεται ο ήχος οτι εξωτερική μονάδα συνδέθηκε, αλλά δεν κάνει τίποτα. Δεν εμφανίζεται καθόλου άλλος εξωτερικός δίσκος. Τι παίζει με αυτό; Πρέπει να εγκαταστήσω και κάποιο softwasre απο το cd; Το n-Gage πάντως δεν χρειαζόταν τίποτα τέτοιο. Το έβλεπε χωρίς δεύτερη κουβέντα σαν σκληρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από mirrorofsorrow Το βρήκα. Μέσα απο τον real one player γίνεται. Πατάς επιλογές -> άνοιγμα -> κλίπ ήχου κάρτα μνήμης και σου βγάζει ένα playlist με τα mp3 που έχει η κάρτα. Σε όλα τα κομμάτια πατώντας επιλογές σου βγάζει και μια επιλογή ορισμός ως ήχου κλήσης και πατώντας το μπαίνει κατευθείαν ήχος κλήσης στο τρέχον προφίλ. Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα. Στο γενικό προφίλ που χρησιμοποιώ, όταν με παίρνουν τηλέφωνο χτυπάει στα πρώτα 2 3 δευτερόλεπτα πάραπολύ σιγά και μετά δυναμώνει μόνο του και ξαναχαμηλώνει στα επόμενα 2 3 δευτερόλεπτα. Συμβαίνει σε άλλους αυτό; Είναι πάρα πολύ σπαστικό. Σταύρο, το lifeblog δεν το έχουν βάλει καθόλου μέσα στο κινητό. Δεν ξέρω αν βρίσκεται καθόλου μέσα στο συνοδευτικό cd. δεν έχω προλάβει να το ψάξω. Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα τίποτα απο το cd. ¨οταν το συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή, ακούγεται ο ήχος οτι εξωτερική μονάδα συνδέθηκε, αλλά δεν κάνει τίποτα. Δεν εμφανίζεται καθόλου άλλος εξωτερικός δίσκος. Τι παίζει με αυτό; Πρέπει να εγκαταστήσω και κάποιο softwasre απο το cd; Το n-Gage πάντως δεν χρειαζόταν τίποτα τέτοιο. Το έβλεπε χωρίς δεύτερη κουβέντα σαν σκληρό. Γιώργο σχετικά με αυτό με τους ήχους κλήσεις έχεις μια επολογή αυξανόμενη ένταση απενεργοποίησέ την! Βάλε καλήτερα το pc suite και ξανασύνδεσέ το! Αυτά! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Όχι η ένταση είναι στο κανονικό. Στην επιλογή ήχος. Απλά φαίνεται οτι κατα την διάρκεια του κουδουνίσματος ο ήχος χάνεται και επανέρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Ανεβάστε καμμιά φωτό και κυρίως κανά video να δούμε και εμείς ρε παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 nai kana video apo to kinito!! ine arketa mikrotero to 6600? poso to pirate pedia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Ante na doume pote tha erthei kai stin ypoloipi ellada!!!!!! To thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 To είδα σήμερα σε αλφα κοπυ...και μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ....Ανέλπιστα λεπτό, αλλά αν ήταν και λίγο πιό στενό δεν θα με χαλούσε... :rolleyes: Η γενική του εικόνα και ιδίως αυτή των πλήκτων-με ένα θαυμάσο μπλε υποφωτισμό- σε παραπέμπει σε κόσμημα σβαρόφσκι (ορολογία alexKass!), ενώ με εντυπωσίασε και το πολυτελές για τα δεδομένα της νοκια εξωτερικό κουτί....το οποίο περιέχει τηλέφωνο, φορτιστή, καλώδιο USB, κάρτα μνήμης 64 ΜΒ, software και οδηγό χρήσης.... Αλέξη περιμένω τηλέφωνο.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsk1977 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 7610 VS 6600 http://www.threegmobile.net/gallery0406/nokia7610/a04_6600.jpg http://www.threegmobile.net/gallery0406/nokia7610/a05.jpg MIA ORA EMINE KAI THA TO EXO STA XERIA MOU!!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Έχω φωτογραφίες και βίντεο έτοιμα αλλά δεν ξέρω πως να τα ανεβάσω. Η σελίδα που έφτιαξα δεν δουλεύει. Με επισύναψη δεν γίνεται γιατί είναι πολύ μεγάλα. Όποιος έχει κάποια τοποθεσία να μου προτείνει... Στα πλαίσιο κάνει 524 ευρώ και στα κλάμπ νοκια κάτω απο 500 αλλά δεν τό'χουν φέρει ακόμα όλα και αυτά που τό'χουν, φέραν λίγα κομμάτια. Καλόρίζικο και απο μένα στους κατόχους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Να επιστήσω την προσοχή των άμεσα ενδιαφερόμενων, γιατί τα αλφα κλόπυ, πουλάνε με ότι τιμές τους κατέβει.... :alien: Συγκεκριμένα στο A.C. της Κατεχάκη μου είπε για 495 Ευρώ, ενώ το A.C στην Πατησίων για 500....Άκουσα ότι κάποιος το πήρε και 470 Ευρώ....Και τα δύο είχαν την λευκή εκδοχή.... Προσοχή λοιπόν....Μιά έρευνα αγοράς θα σας γλυτώσει μέχρι και 50 Ευρώ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsk1977 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (10 Ιούν. 2004 , 12:56) Ante na doume pote tha erthei kai stin ypoloipi ellada!!!!!! To thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Ela mia bolta stin athina!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras ( 9 Ιούν. 2004 , 21:27) παντως αν ειναι ολοι να αλλαξουν τα κινητα τους επειδη η νοκια εβγαλε το 7610 καηκαμε... τεσπα παιδια οπως ειπα και πριν πολλα ατομα που ξερω δουλευουν πολυ με υπερυθρες και ηταν μεγαλη βλακια της νοκια αυτη... τελικα οπως τα βλεπω,no irda,no stereo,"ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ" bluetooth,μαλλον δεν αξιζει να φυγεις απο το 6600 σε 7610...(ποσο μαλλον απο p900).... με προγραμμα ομως δεν υπαρχει κανενα προβλημα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Καμία σύγκριση με 6600. Μακράν καλύτερο. Όσο για το π900 είμαι σε άλλη κατηγορία. Ακόμα προσπαθώ να αντίληπτω το πόσο καλή είναι η κάμερα :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αλέξη, στο κάνει εσένα αυτό με τους ήχους; Να είναι πολύ χαμηλό στην αρχή όταν αρχίζει να χτυπάει, σχεδόν να μην χτυπάει καθόλου, και μετά να δυναμώνει; Σαν να ξεμπουκώνει ένα πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 απορω που υπαρχει κοσμος που κοιταει να εχει τις απαιρχαιωμενες υπερθρ8ρες.κανεις ενα βημα μπροστα και μετα σε κατηγορουν γιατι προχωρησες!!ενω το bluetooth eiιναι πολυ πιο ευχρηστο αλλα και γρηγορο προτυπο,,,,αναπολουν τις υπερυ8ρες....ΤΕΣΠΑ... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Μπραβο ρε παιδια καλοριζικο... :) ηθελα να κανω τοσες ερωτησεις και τωρα δε θυμαμε ουτε μια...:p αλήθεια, ο real player ειναι καλός; δεχετε playlist; μες τη βδομαδα το εχω standar... τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω... για τα καταστηματα του γερμανου εχετε ακουσει τιποτα; για τα καταστηματα της COSMOTΕ; Αν ξέρει κανεις ας μας πει... ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.... (γ@μώ το κερατό μου, και το στοιχημα εχασα και τελευταιος θα το παρω...:mad: ) :p :p :lol: :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 pedia ine poly pio lefto apo to 6600? epidi afto me enoxlouse sto 6600 kai to edosa... dld stin tzepi xoraei aneta xoris na tin parafouskoni etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts