tasosvel Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 apo rodo eimai alla tora spoudazo athina !! :) fantazomai oti dn exeis egguhsh gia to kin !! dn xero ti tha kostisei!! alla pisteuo oti to 30euro einai sigouro!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παιδια εχω ενα σημαντικο προβλημα με το 7610 μου. Καμμια φορα δεν λειτουργει το μικροφωνο μου!! Δεν ακουει ο αλλος τιποτα. Εχει συμβει 2-3 φορες και φτιαχνει συνηθως μονο του. Το θεμα ειναι δεν ξερω αν το προβλημα ειναι softwariko (το κανω mute-unmute μπας και ξεκολλησει αλλα τπτ) ή hardwariko. Αστερακι κατσαβιδι δεν εχω γιατι προσπαθησα να το ανοιξω.. (μην φοβαστε εχω μια εμπειρια με ηλεκτρονικα). Τι εχετε να μου προτεινεται ? Εχει συμβει σε κανεναν αλλο?? Τι εκανε? Το πιο πιθανο ειναι να μην κανει καλη επαφη το μικροφωνο αλλα τουλαχιστον χωρις να βγαλω την πλακετα δεν μπορω να το εντοπισω. Το θεμα ειναι οτι το κινητο το εχω σαν τα ματια μου... Αν θυμαμαι καλα δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ πτωση! Ευχαριστω. Πρωτα απο ολα, το τελευταιο που προτεινω να κανεις ειναι να το πας σε nokia shop. Trox λεγεται το κατσαβιδι και υπαρχουν σε διαφορες διαστασεις. Το πιο πιθανο ειναι να στο ξανακανει. Καλο ειναι -αφου εχεις καποιες γνωσεις- να το ανοιξεις και να στραβωσεις τα ποδαρακια του μικροφώνου ωστε να πατανε καλα στην πλακετα, κλειστο και σφιξε καλα τις βιδες. Το ειχα παθει σε 5210 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaccki Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ok.Ayto pou se rwthsa einai to oti den mou vgazei th syntomefsh vf live!Omws esteila tis rythmiseis apo th vodafone kai mporw na mpainw sto vf live ap to menu perihghsh.Pws mporw(an mporw) na vgalw th syntomefsh sthn othonh anamonhs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ok.Ayto pou se rwthsa einai to oti den mou vgazei th syntomefsh vf live!Omws esteila tis rythmiseis apo th vodafone kai mporw na mpainw sto vf live ap to menu perihghsh.Pws mporw(an mporw) na vgalw th syntomefsh sthn othonh anamonhs?εγω καταλαβα το αντιθετο... να βαλεις αυτουσιο το πληκτρο vf live! δε γινεται αν δεν εχεις live κινητο. τουλαχιστον μπορεις να βαλεις την περιηγηση στο πληκτρο που θελεις :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaccki Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 malista.Na'sai kala file!Efxaristw!Kalh synexeia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 παιδιά αυτή η κάρτα κάνει στο 7610?Kingston MMCmobile Dual Voltage 512MB 54x (Nokia 6630, 6680...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 παιδιά αυτή η κάρτα κάνει στο 7610?Kingston MMCmobile Dual Voltage 512MB 54x (Nokia 6630, 6680...) ναι. οποιαδηποτε καρτα rs-mmc κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Πρωτα απο ολα, το τελευταιο που προτεινω να κανεις ειναι να το πας σε nokia shop. Trox λεγεται το κατσαβιδι και υπαρχουν σε διαφορες διαστασεις. Το πιο πιθανο ειναι να στο ξανακανει. Καλο ειναι -αφου εχεις καποιες γνωσεις- να το ανοιξεις και να στραβωσεις τα ποδαρακια του μικροφώνου ωστε να πατανε καλα στην πλακετα, κλειστο και σφιξε καλα τις βιδες. Το ειχα παθει σε 5210 Thanks! Μαλλον κατι τετοιο θα κανω αρκει βεβαια να βρω κατσαβιδακι... μια φορα που εψαξα στη Ροδο για ενα Sharp (με το ιδιο προβλημα) εβρισκα μονο κατι σετακια με ολα τα μεγεθη και κοστος απο 15 ευρω. Τσπ εδω θεσσαλονικη εχει περισσοτερα μαγαζια με ηλεκτρονικα και μαλλον θα τα χρειαστω συντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Τσπ εδω θεσσαλονικη εχει περισσοτερα μαγαζια με ηλεκτρονικα και μαλλον θα τα χρειαστω συντομα! θα βρεις σιγουρα φιλε μου Torx t6 .Το αγοραζεις και μονο του.:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Χαιρεται.Ψαχνω εδω και καιρο το παιχνιδι businnessman.μπορει καποις να μου το στειλει στο e-mail μου?e-mail:ALEXW1024@hotmail.com Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penny_ Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Έχω κάποιο πρόβλημα με την multimedia card του κινητού μου (Nokia 7610), δεν εμφανίζει τίποτα στο κινητό απο όσα έχω μέσα ενώ όταν την σκανάρω γράφει 27ΜΒ μνήμη σε χρήση ενώ αναλυτικά δείχνει για όλα τα αρχεία 0ΜΒ. Μήπως έχουν σβηστεί τα αρχεία μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grassogr Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 το προβλημα που αντιμετωπιζω αφορα στη συνδεση του 7610 με τον υπολογιστη.ενω ειχα το pcsuite και δουλευε κανονικοτατα,καποια στιγμη σταματησε να δουλευει,με την εννοια οτι παρολο που βλεπει το τηλ συνδεδεμενο,δεν μπορει να λειτουργησει καμια εφαρμογη(ούτε διαχειρηση αρχειω,ουτε εγκατασταση εφαρμογων κλπ).το θεμα ειναι οτι το εκανε και με αλλο 7610,αρα δεν νομιζω να ειναι το κινητο μου.επισης δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και παλι τιποτα.εχω κανει απειρες φορες απεγκατασταση και εγκατασταση το pc suite αλλα παλι δεν δουλευει.μηπως εχει κ ανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?Α, να προσθεσω οτι δοκιμασα και το oxygen αλλα και αυτο μου εβγαζε μυνημα σφαλματος οτι "δεν υπαρχει ανταλλαγη δεδομενων". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 paidia kalispera...antimetwpizw to eksis provlima me to kinito ayto!!! Ksafnika kleinei mono tou..xwris aitia!!! Lete na to paw gia anavathmisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 κλεινει η κανει επανεκινηση? ποιο firmware φορας?? εαν δεν ξερεις πως να το βλεπεις πατα στην αναμονη.. *#0000# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Hard Format στα Series 60 γίνεται με τα πλήκρα *,3,Πράσινο Πλήκτρο Κλήσης Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Hard Format στα Series 60 γίνεται με τα πλήκρα *,3,Πράσινο Πλήκτρο Κλήσης Ζήτησε κάποιος οδηγίες για hard reset και δεν το είδα? Εκτός από το γεγονός ότι σου ξέφυγε ένα πλήκτρο(+power on) :!: ΑΥΤΟ ΔΙΑΓΡΆΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ:!: . Γι'αυτό το χρησιμοποιείτε μόνο σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο για να φτιάξετε το τηλέφωνο και δεν πέτυχε :( Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ζήτησε κάποιος οδηγίες για hard reset και δεν το είδα? Εκτός από το γεγονός ότι σου ξέφυγε ένα πλήκτρο(+power on) :!: ΑΥΤΟ ΔΙΑΓΡΆΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ:!: . Γι'αυτό το χρησιμοποιείτε μόνο σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο για να φτιάξετε το τηλέφωνο και δεν πέτυχε :( Μια χαρα τα ειπε. Μολις πατησεις το power, πριν γραψει ΝΟΚΙΑ και αφου αναψουν τα λαμπακια, πατας τα "3", "*", "πρασινο πληκρο κλησης". Ειναι πιο δυσκολο να πιασει οταν τα πατας ολα μαζι Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penny_ Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Τελικά δεν μου απάντησε κανείς... Ξέρει κανείς να μου πει γιατί η multimedia card του Nokia 7610 μου δείχνει συνολική μνήμη 26ΜΒ ενώ όταν δείχνει αναλυτικά΄πόσα ΜΒ έχει το κάθε αρχείο γράφει 0ΜΒ σε όλα; Αφού όλα είναι 0 ΜΒ γιατί το σύνολο είναι 26ΜΒ; Μήπως έχουν σβηστεί τα αρχεία μου; :cry: Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Τελικά δεν μου απάντησε κανείς... Ξέρει κανείς να μου πει γιατί η multimedia card του Nokia 7610 μου δείχνει συνολική μνήμη 26ΜΒ ενώ όταν δείχνει αναλυτικά΄πόσα ΜΒ έχει το κάθε αρχείο γράφει 0ΜΒ σε όλα; Αφού όλα είναι 0 ΜΒ γιατί το σύνολο είναι 26ΜΒ; Μήπως έχουν σβηστεί τα αρχεία μου; :cry: Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος Σου ειχα απαντησει εγω στο θεμα που ειχες ανοιξει και κλειδωσα οτι ετσι φαινεται,ειναι ολα μηδενικα.Μην ανυσηχεις δεν εχει σβηστει τιποτα. Αλλα ακομα και αν ειχαν σβηστει δεν θα το ειχες καταλαβει?????:confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penny_ Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο κινητό μου δεν εμφανίζεται τίποτα από αυτά που είχα αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης, ενώ στην αρχή δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και φαινόντουσαν όλα. Ίσως να μην έχουν σβηστεί αλλά να έχουν καταστραφεί οπότε γι'αυτό και το κινητό δεν μπορεί να τα διαβάσει. Το θέμα είναι ότι πήγα την κάρτα στον Γερμανό την έβαλε ένας τεχνικός σ'εναν υπολογιστή και δεν μπορούσε ούτε αυτός να δεί τίποτα. Οπότε με ανησυχεί το ότι ούτε σε άλλα μηχανήματα φαίνονται τα αρχεία μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δω αν υπάρχουν ή αν μπορώ να τα επαναφέρω με κάποιο πρόγραμμα διάσωσης (αν υπάρχει κάτι τέτοιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 αυτα τα αρχεια που λες, εσυ μπορεις να τα δεις; τι αρχεια ειναι; φωτο, βιντεο κλπ; τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penny_ Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Τα αρχεία που ήταν στην κάρτα μνήμης είναι φωτό, βίντεος, ringtones, ένα προγραμματάκι μέσω του οποίου μπορούσα να κάνω εκτύπωση με μια εντολή από το κινητό κατευθείαν στον εκτυπωτή χωρίς υπολογιστή. Και επειδή το κινητό το είχα πάρει απο τη Vodafone είχε ένα βίντεο και ένα θέμα της Vodafone, όλα αυτά δεν τα βλέπω καθόλου στο κινητό μου ενώ βλέπω κανονικά τα άλλα που έχω αποθηκεύσει στο κινητό. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου δείχνει ότι η κάρτα έχει κάποια ΜΒ σε χρήση αλλά δεν φαίνεται τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να έχουν σβηστεί και να συνεχίζει να γράφει ότι έχει συνολικά κάποια ΜΒ σε χρήση; Κανονικά δεν θα'πρεπε να γράφει συνολικά 0ΜΒ σε χρήση; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 file moy to provlhma poy exeis to eixa kai egw!sigoyra exei dhmioyrgithei kapoio sfalma sthn karta mnhmhs kai symvenoun ola ayta!ean kaneis ena format sthn karta ola tha einai ok!to kako ths ypotheshs einai oti tha xaseis oti eixes mesa se ayth.alla den nomizw oti mporeis na to apofigeis!!! Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 pou mporw na vrw anavatmisi gia to n7610 Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 pou mporw na vrw anavatmisi gia to n7610 Σε οποιοδηποτε Nokia Shop αφου δεν μπορεις να την κανεις μονος σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts