Jump to content

grassogr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

grassogr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1.ναι,τρεχει java εφαρμογες 2. δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις 3.ναι, μπορεις να κατεβασεις ο,τι θα κατεβαζες και απο τον browser του κανονικου σου υπολογιστη.εγω εχω καρτα 2gb και δουλευει κανονικα 4.ναι δουλευει αψογα. για οσους εχουν το κινητο και ενδιαφερονται, η hp εχει βγαλει rom αναβαθμιση στο link: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=US&swItem=hh-57094-1&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3375716 Υ.Γ.:επειδη οσα εγραψα εχουν αναφερθει παραπανω ας σβησει καποιος υπευθυνος αυτην την απαντηση.ευχαριστω.
  2. αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την ληψη αρχειων μεσω bluetooth από αλλα κινητα και απο τον υπολογιστη μου.συγκεκριμενα μου γραφει οτι η συνδεση ειναι αδυνατη.ξερει κανεις πως λυνεται αυτο το προβλημα?γενικα το συγκεκριμενο κινητο υποστηριζει ληψη και αποστολη αρχειων μεσω bluetooth? τελικα τη βρηκα τη λυση!!!!
  3. ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμμα για nokia που να εχει ολα τα δρομολογια των λεοφωρειων του οασα?
  4. το προβλημα που αντιμετωπιζω αφορα στη συνδεση του 7610 με τον υπολογιστη.ενω ειχα το pcsuite και δουλευε κανονικοτατα,καποια στιγμη σταματησε να δουλευει,με την εννοια οτι παρολο που βλεπει το τηλ συνδεδεμενο,δεν μπορει να λειτουργησει καμια εφαρμογη(ούτε διαχειρηση αρχειω,ουτε εγκατασταση εφαρμογων κλπ).το θεμα ειναι οτι το εκανε και με αλλο 7610,αρα δεν νομιζω να ειναι το κινητο μου.επισης δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και παλι τιποτα.εχω κανει απειρες φορες απεγκατασταση και εγκατασταση το pc suite αλλα παλι δεν δουλευει.μηπως εχει κ ανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?Α, να προσθεσω οτι δοκιμασα και το oxygen αλλα και αυτο μου εβγαζε μυνημα σφαλματος οτι "δεν υπαρχει ανταλλαγη δεδομενων".
×
×
  • Create New...