Zacharopoulos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 MMS - GPRS Έτσι το ονομάζει η συσκευή μέσα στα σημεία πρόσβασης... Και είναι οι ρυθμίσεις του MyView My friend θα το δοκιμασωκαι θα σου πω ευχαριστω. :) Το δοκιμασα. Nervous εκανα ακριβως οτι μου ειπες αλλα δεν μπορω να διαλλεξω στο data bearer δεν μπορω να διαλεξω gprs αλλα μονο "πακετα δεδομενων". και ετσι οταν παω να κανω συνδεση μου γραφει τον αριθμο σφαλματος και οτι δεν υπαρχουν πακετα δεδομενων . Τι να κανω?????? :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 xreiazomai apegnwsmena th voutheia sas!! exw to 7610 alla edw k ligo kairo exei piasei io. :cry: ean kanw monh mou format sto kinito o ios tha fygei?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 xreiazomai apegnwsmena th voutheia sas!! exw to 7610 alla edw k ligo kairo exei piasei io. :cry: ean kanw monh mou format sto kinito o ios tha fygei?? :worry: Κατεβασε το Removal tool για το cabir ή διαβασε το θεμα : [Επισημο] Ιοί στα κινητά Series 60 για να δεις οδηγιες πως να το αφαιρεσεις manually. Επισης ριξε και μια ματια στο πολυ καλο faq "Ιοι" και Series 60 κινητα . Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 katecasa to sxetiko programma gia na svhsw ton io, to egatesthsa sto kinito apo ton ypologisth alla den mporw na vrw pou exei apothikeytei. ti ginetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 katecasa to sxetiko programma gia na svhsw ton io, to egatesthsa sto kinito apo ton ypologisth alla den mporw na vrw pou exei apothikeytei. ti ginetai? Eκανες κανενα reboot στο τηλεφωνο ? Δοκιμασε να το βρεις με καποιον file manager Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Nervous δες αυτο που εγραψα και πες μου , και βασικα οποιος μπορει να βοηθησει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Nervous δες αυτο που εγραψα και πες μου , και βασικα οποιος μπορει να βοηθησει.... Πακετα δεδομενων ειναι η επιλογη για το 6630. Εχεις ενεργοποιησει internet over gprs στην συνδεση σου ? Connection ->access points connection name :internet Data bearer: packet data Εχεις ορισει access point name ? Εγω για vodafone εχω access point name: internet.vodafone.gr Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Eκανες κανενα reboot στο τηλεφωνο ? Δοκιμασε να το βρεις με καποιον file manager loipon katafera k to perasa to anti-virus programmataki alla emfanizei kati trelo! sto status mou emfanizei 0 infections :wacko: pes mou se parakalw ti na kanw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 loipon katafera k to perasa to anti-virus programmataki alla emfanizei kati trelo! sto status mou emfanizei 0 infections :wacko: pes mou se parakalw ti na kanw! Μηπως τελικα δεν εχεις ? Που το καταλαβες οτι εχεις πιασει virus ,τι συμπτωματα παρουσιαζονται ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 loipon katafera k to perasa to anti-virus programmataki alla emfanizei kati trelo! sto status mou emfanizei 0 infections :wacko: pes mou se parakalw ti na kanw! εχεις σιγουρα virus??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Πακετα δεδομενων ειναι η επιλογη για το 6630. Εχεις ενεργοποιησει internet over gprs στην συνδεση σου ? Connection ->access points connection name :internet Data bearer: packet data Εχεις ορισει access point name ? Εγω για vodafone εχω access point name: internet.vodafone.gr Σε εμενα το λεει wap over gprs , αν εννοεις αυτο τοτε το εχω κανει αλλιως οχι. Αμα οπως λες πακετα δεδομενων ειναι η επιλογη τοτε γιατι ελεγες να βαλουμε gprs (αν καταλαβα καλα) ??? και γιατι μου γραφει "δεν διατιθεται συνδεση πακετων δεδομενων -4161"????? Απο οτι μου ειπε ο ragezer το δινει σαν mms-gprs . Αυτο εβαλα και εγω , δεν ξερω αν ειναι σωστο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Μηπως τελικα δεν εχεις ? Που το καταλαβες οτι εχεις πιασει virus ,τι συμπτωματα παρουσιαζονται ? fusika k exw..eipame eimai ligo asxeth oxi omos k etsi :p energopoieitai kathe fora pou anoigw to kin. kollaei to leitourgiko emfanizetai sth thesh tou rologiou k meta prepei na mpw sto menou k na xanavgw gia na sunelthei...! xanakanw full scan alla menei stasimo sto files scanned 328. sxedon 45 lepta perimena na proxwrhsei alla tpt :confused: mhpws den kanw kati swsta?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 entaxei, to eftiaxa! ouf :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Παιδιά το πρόγραμμα που παίζει τισ divx ταινίες στο κινητό ποιό είναι? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Παιδιά το πρόγραμμα που παίζει τισ divx ταινίες στο κινητό ποιό είναι? Kατευθειαν ,δεν τις παιζει DVD to Mobile 1.2 http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1079&faq=4 DVDPlayer 1.13 http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1140&faq=4 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Σε εμενα το λεει wap over gprs , αν εννοεις αυτο τοτε το εχω κανει αλλιως οχι. Αμα οπως λες πακετα δεδομενων ειναι η επιλογη τοτε γιατι ελεγες να βαλουμε gprs (αν καταλαβα καλα) ??? και γιατι μου γραφει "δεν διατιθεται συνδεση πακετων δεδομενων -4161"????? Απο οτι μου ειπε ο ragezer το δινει σαν mms-gprs . Αυτο εβαλα και εγω , δεν ξερω αν ειναι σωστο. :O Για βοηθηστε λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 MMS - GPRS Έτσι το ονομάζει η συσκευή μέσα στα σημεία πρόσβασης... Και είναι οι ρυθμίσεις του MyView Ragezer εσυ παιρνεις τα mail σου απο το κινητο???? Δηλαδη το εχεις κανει αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg60 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 με ποια πληκτρα κανουμε φορματ στο τηλεφωνο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 με ποια πληκτρα κανουμε φορματ στο τηλεφωνο;; Soft reset : *#7370# Hard reset : πρασινο,*,3 τα κρατας πατημενα καθως ανοιγεις το κινητο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 otan kaneis format to kinhto..ti allazei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 otan kaneis format to kinhto..ti allazei?? Χρωμα :D :O :p Σοβαρα τωρα ,κατα κυριο λογο "καθαριζει" απο διαφορα αρχεια που τυχον εχουν παραμεινει απο απεγκαταστασεις και γενικοτερα γινεται οπως το αγορασες. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 meta..apo to format..sinithws 3anabazoume to back-up pou exoume kanei e?? kati allo twra..re paidia..phga na kanw back-up apo to tilefwno gia to pc..k mou diplasiase tis epafes..diladi exei to idio onoma apo dio fores..epishs kati allo pou paratirisa..mou prosthese k alla onomata pou eixa palia??ti ftaiei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 pws kanw format..??poios einai o apotelesmatikoteros tropos??sinhtws giati kanoun format?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 pws kanw format..??poios einai o apotelesmatikoteros tropos??sinhtws giati kanoun format?? Εχει απαντηθει απειρες φορες ,δεν εισαι και κανενας καινουργιος χρηστης :fool: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 ooups srry nervous..apla den eixa alles apories sxetika me to 7610..k den eblepa ta parapanw posts..!! sorry..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts