Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (30 Δεκ. 2004 , 12:40)

guys..na rwthsw.pws mporw na metaferw arxeia tou word sto kinhto???tnx prokatabolika !!

Mε το Quickword του Quickoffice μπορεις να τα διαβασεις ,αλλα ας αφησουμε το θεμα αυτο για το 7610 μονο,υπαρχει και το αντιστοιχο θεμα για τις εφαρμογες :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Melissoula (30 Δεκ. 2004 , 10:11)

Για τα μηνύματά σου θα σου απαντήσω ότι για να γράφεις κεφαλαία και μικρά επιλέγεις την τρίλιζα ανάλογα κάθε φορά.

Melissoula αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι το πως οι παραλήπτες μου θα διαβάζουν τα πεζοκεφαλαία μου(Τα βλέπουν όλα κεφαλαία)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (30 Δεκ. 2004 , 13:10)

Mε το Quickword του Quickoffice μπορεις να τα διαβασεις ,αλλα ας αφησουμε το θεμα αυτο για το 7610 μονο,υπαρχει και το αντιστοιχο θεμα για τις εφαρμογες :)

Nervous τα πράγματα είναι απλά. Με το pc suite μεταφέρεις το αρχείο word στο τηλέφωνο σου και μέσα από το quickword κανεις scan(υπάρχει εντολή στο menu της εφαρμογής) και το βλέπει και το ανοίγεις κανονικά

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (30 Δεκ. 2004 , 14:08)

mporeis nervous na mou peis to topic me ayto to 8ema???to xreiazomai para poli !!

Ριξε μια ματια στο φορουμ του aivanet & στο irc #aivanet και ειμαι σιγουρος οτι θα το βρεις.

( Την συζητηση ειπα να την συνεχισουμε στο αντιστοιχο θεμα των εφαρμογων.

Εφαρμογές Symbian 7.0s ;) )

@diagomas : thanks ,αλλα δεν ρωτησα εγω ;)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Γειά σας παιδιά μόλις πήρα ένα 7610!! :D :D

Το θέμα είναι πως δεν έχω SP1 και μέχρι να βάλω δεν ξέρω πως θα συγχρονίσω το κινητό με το PC :(

Έχω bluetooth adaptor στο PC αλλά προσπαθώ να κάνω serial port connection με το κινητό (όπως έκανα και με το 3650) , και μου εμφανίζει ότι το κινητό δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία! :cry:

Τι να κάνω?

Thanx :)

Παίδες υπάρχει handsfree NOKIA με 2 ακουστικά με τα λευκα καλώδια όπως για τα 66χχ ΝΟΚΙΑ που να δουλεύει σε 7610? Όσα έχω δοκιμάσει μου πετάει 'μη υποστηριζόμενο εξάρτημα' & HS-5 που αγόρασα (με 1 ακουστικό είναι) μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί το βύσμα του δεν είναι καθόλου σταθερό και φεύγει με το παραμικρό...

Βοηθέιστε πλιζ! :d Χρόνια Πολλά!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (30 Δεκ. 2004 , 18:27)

Το θέμα είναι πως δεν έχω SP1 και μέχρι να βάλω δεν ξέρω πως θα συγχρονίσω το κινητό με το PC :(

Έχω bluetooth adaptor στο PC αλλά προσπαθώ να κάνω serial port connection με το κινητό (όπως έκανα και με το 3650) , και μου εμφανίζει ότι το κινητό δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία! :cry:

Τι να κάνω?

Kατέβασε το PC Suite v6.4 από το site της Nokia.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις SP1.

Πάντως αφού χρησιμοποιείς BT, μια καλή λύση είναι το SP2.

Βρίσκει αμέσως το dongle σου και δεν χρειάζεται drivers.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (30 Δεκ. 2004 , 18:27)

Τι να κάνω?

βαλε το nokia pc suite που εχει στο κουτι και με το usb της nokia δεν θα εχεις προβλημμα!

εγω εχω sp2 και xp profesional !

Giv3 mE a b3aT !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (30 Δεκ. 2004 , 21:39)

βαλε το nokia pc suite που εχει στο κουτι και με το usb της nokia δεν θα εχεις προβλημμα!

εγω εχω sp2 και xp profesional !

Αυτό είναι το πρόβλημα φίλε μου.

Δεν έχει Service Pack.

Βtw, κατλεβασε και εσύ το 6.4! :p

Για να βάλεις το Nokia Pc Suite και το USB καλώδιο που έχει στο κουτάκι θέλει Service Pack 1 σε Windows XP. το έκανα και δουλεύει άψογα. Ακόμη και στην Εξερεύνηση των Windows βγάζει το κινητό με την μνήμη του και το δουλεύεις ακόμη και με αντιγραφή επικόλληση. Αψογο. :o

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (30 Δεκ. 2004 , 23:52)

Έβαλα τελικά SP2...

Ότι χρειαστώ θα ρωτήσω thanx!

Μεγιά Χάρη το νέο σου κουκλί!

Τώρα που λες για τον συγχρονισμό καλό θα ήταν να κατέβαζες την τελευταία

έκδοση του Nokis pc suite γιατί αυτή έχει κάποια προβληματάκια!

Δεν αναγνωρίζει το κινητό μερικές φορές κολλάει και άλλα!

:) ;) :o

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Πρόβλημα: Έβαλα τα XP SP2 Prof στον υπολογιστή μου, κατέβασα και έκανα install του καινούριους drivers για το usb καλώδιο, κατέβασα και έκανα install το καινούριο pc suite.

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Έβαλα το καλώδιο στο κινητό, έκανε την εγκατάσταση του κινητού και μετά πήγε να κάνει κάτι άλλο, και έσβησε ο υπολογιστής :!:

Τον ξανάνοιξα, βάζω το καλώδιο, πάει να ξανακάνει install το κινητό, και ξανασβήνει το pc :blink:

Τις πταίει? :wacko:

Άντε να δούμε καμμιά άσπρη μέρα!

Υ.Γ. Α και κάτι άλλο, το κινητό όταν το βάζω να παίξει Mp3 κάθε τόσο κάνει διαλήψεις!

Τις πταίει again?

THX :)

φιλε δεν μπορω να βγαλω ακρη με το pc σου . παντος για το κινητο θες σιγουρα αναβαθμιση ! ετσι και αλλιως ειναι τσαμπα μεσα στον χρονο !

:ninja:

Giv3 mE a b3aT !

Εντάξει τελικά όλα καλά! :D

Απλά έχω ένα usb hub στο pc μου και όταν το παραφορτώσω με συσκευές (όπως πριν που του είχα βάλει τον reader, το bluetooth, τις υπέρυθρες, και το κινητό) κάνει τον υπολογιστή να κλείσει

Μετά που έκανα το post το θυμήθηκα!

Όλα καλά λοιπόν :p

Μόνο τα mp3... :cry:

EDIT: Υ.Γ. οι προσόψεις πόσο κοστίζουν, και ποιές προσόψεις υπάρχουν? εγώ έχω την ασημένια, και ξέρω ότι υπάρχει και η μαύρη!

άλλες υπάρχουν?

hands free ποιά να πάρω? τιμή?

THANX

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (31 Δεκ. 2004 , 13:51)

EDIT: Υ.Γ. οι προσόψεις πόσο κοστίζουν, και ποιές προσόψεις υπάρχουν? εγώ έχω την ασημένια, και ξέρω ότι υπάρχει και η μαύρη!

άλλες υπάρχουν?

hands free ποιά να πάρω? τιμή?

THANX

Η μαυρη & ασπρη επειδη θεωρουνται ανταλλακτικα εχουν μπρος -πισω 10€

+ 5€ το πληκτρολογιο .

Τα πακετα που κλυκλοφορουν εχουν πιο ακριβα ,γυρω στα 35€ αν θυμαμαι καλα.

http://www.nokia.com/nokia/0,,54706,00.html

Μπορεις να βρεις και στο e-bay μη-νοκια σε πολλα χρωματα.

Το θεμα των hands free εχει συζητηθει αρκετες φορες . :rolleyes:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους :)

iPhone 5S Space Grey

guys simera perasa apo voda k agorasa mia thiki para poli kali..{body gloove 13eyrw}..sas protinw na thn parete k eseis gt einai aparaithth gia ena tetoio kinhto !!!Gia prosopseis (oxi nokia)phgainete sto parakatw site ---> http://www.directmobileaccessories.co.uk/default.php?cPath=30_335&sort=2a&&page=3

Exei kaneis to hairstyle kai to photographer egatestimena sto 7610 tou kai paizoun? An nai, as mousteilei kapoios to sis gia na ta egatastiso ki ego! Prospathisa na ta valo kai ta dio kai kanena den leitourgouse!
The best preparation for tomorrow... is doing your best today!

re paidia..ebala ena arxeio word...sto kinhto..meso to fexplorer prospathisa na to anoi3w mataia omws...den anoige..prepei na egatastisw kanena programm sto kinhto gia na thn anoi3ei??

Κωστάκη, για να διαβάσεις ένα έγγραφο κειμένο στο κινητό σου, πρέπει να το σώσεις και να το στείλεις στο κινητό σε μορφή απλού κειμένου txt. Σε οποιαδήποτε και άλλη μορφή και αν αποθηκευτεί, δεν θα ανοίγει.

Σαν δεύτερη κίνηση εγκατέστησε το Quickoffice premier. Όμως και πάλι θα πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις να δεις ποιά φορμάτ κειμένου αναγνωρίζονται πλέον απο το κινητό σου. Εγώ πχ που δουλεύω με αρχεία doc με το 9500 μου, δεν αναγνωρίζονται απο το συγκεκριμένο πρόγραμμα που έχω εγκατεστημένο στο 7610 μου.

Η συμβουλή μου είναι να σώζεις τα πάντα σε μορφή txt ωστε να υπάρχει 100 τις εκατό συμβατότητα PC-7610.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

1.ok..ayto pou eipes..doulebei...alla otan exw ena txt me ellhnikous xaraktires..mou dixnei kati allabournezika sto shmeiwma..ti na kanw??

2.mporeis na mou stileis me e-mail to office premier??

Καταρχήν καλή χρονιά και χρόνια πολλά!Επειδή η παλιά μου κάρτα μνήμης χάλασε και αναγκάστηκα και αγόρασα καινούργια θα μπορέσετε να μου πείτε τι εικονίδια(προγράμματα) είχε μετά την βοήθεια?Γιατί τώρα μου βγάζει ελάχιστα!Θυμάμαι είχε κάτι wizard κάτι εκτύπωση!Και που θα τα βρώ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cocu ( 1 Ιαν. 2005 , 13:06)

Καταρχήν καλή χρονιά και χρόνια πολλά!Επειδή η παλιά μου κάρτα μνήμης χάλασε και αναγκάστηκα και αγόρασα καινούργια θα μπορέσετε να μου πείτε τι εικονίδια(προγράμματα) είχε μετά την βοήθεια?Γιατί τώρα μου βγάζει ελάχιστα!Θυμάμαι είχε κάτι wizard κάτι εκτύπωση!Και που θα τα βρώ?

Καλη Χρονια ! :)

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,58632,00.html

iPhone 5S Space Grey