Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grvit (27 Δεκ. 2004 , 23:37)

3 συντομες ερωτήσεις.

1-αν δοκιμασω format ,υπάρχει περίπτωση να φανει οταν επιστραφει στην εταιρία και να μην το παιρνουν πίσω ?

2-Εχει δυνατή ανοιχτή ακρόαση ?

3-Γενικά ειναι αξιόπιστο ? (εχω κακή εμπειρία απο το συγκεκριμενο SX1 που ειχα) Να ψαξω το 6670 ?

Εναλλακτικά θα επαιρνα το 6230.Ξερω καμμια σχεση αλλα ειναι δοκιμασμενο και αξιόπιστο και εχει δυνατούς ήχους.

1. Οχι (Μπορεις να κανεις και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων με

*#3370)

2. Αρκετα καλη θα ελεγα.

3. Πολυ αξιοπιστο τηλεφωνο , το 6670 ιδιο τηλεφωνο ειναι ,μονο δειχνει

πιο σοβαρο λογω αλλης προσοψης.

{Το 6230 ειναι απο τα πιο πληρη τηλεφωνα ,κατα την γνωμη μου,εαν δεν θες να ασχοληθεις με εφαρμογες κλπ.}

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (27 Δεκ. 2004 , 23:28)

Με κλειστό το κινητο, κρατάς πατημένα τα *,3,πράσινο και το ανοίγεις χωρίς να αφήσεις τα κουμπια .

Σαν λιγο ταχυδακτυλουργικό μου φαινεται....πως θα μπορεσω να κραταω πατημενα αυτα τα 3 και να πατησω και το ΟΝ/OFF στο πανω μερος ?

Κανονικά με το πατημα των 3 δεν θα επρεπε να κανει reset/format ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grvit (27 Δεκ. 2004 , 23:55)

Σαν λιγο ταχυδακτυλουργικό μου φαινεται

Ειναι φιλε μου :lol: :lol: ,αστα να πανε ,ειναι λιγο δυσκολο ,

αλλα τελικα το ειχα καταφερει στο 7610.

Πατημα των τριων + πληκτρο on/off μεχρι να δειξει FORMATTING ...

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

εχω την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα με το τηλ,γιατι κανω αυτο που ειπες (επιστρατευσα τη γυναικα) και το τηλ ,απλα ανοιγει και κλεινει κανονικοτατα.ΝΟ Formatting.....Μηπως μου ειπες καποιο λαθος κουμπι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grvit (28 Δεκ. 2004 , 00:20)

εχω την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα με το τηλ,γιατι κανω αυτο που ειπες (επιστρατευσα τη γυναικα) και το τηλ ,απλα ανοιγει και κλεινει κανονικοτατα.ΝΟ Formatting.....Μηπως μου ειπες καποιο λαθος κουμπι?

Ειναι δυσκολο αλλα πετυχαινει ,

κρατάς πατημένα τα *,3,πράσινο ακουστικο

και το ανοίγεις χωρίς να αφήσεις τα κουμπια .

δες το animation της σελιδας που παραθετω.

"interactive tips of today"

http://www.snexcaliber.com/tips/index.html

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grvit (28 Δεκ. 2004 , 00:35)

τα καταφερα.Δεν γινεται να κανει format οταν ειναι συνδεδεμενο στο φορτιστή.

Δικιο εχεις λαθος μου :o Συνηθως το ειχα παντα φορτισμενο το 7610

οταν εκανα φορματ.

iPhone 5S Space Grey

τα καταφερα.Δεν γινεται να κανει format οταν ειναι συνδεδεμενο στο φορτιστή.Οταν τον εβγαλα,αμεσως εκανε format.Τωρα προσευχομαι να με "βγαλει" η μπαταρία.....

Μια ακομα ερώτηση.....

Απο κολληματα και reset πως παει ? Και μη μου πει κανεις οτι το να κανει 1 reset μερα παρα μερα ειναι αποδεκτό γιατί θα φρικάρω.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grvit (28 Δεκ. 2004 , 11:36)

Μια ακομα ερώτηση.....

Απο κολληματα και reset πως παει ? Και μη μου πει κανεις οτι το να κανει 1 reset μερα παρα μερα ειναι αποδεκτό γιατί θα φρικάρω.....

Πολυ σταθερο (οπως και το 6670) φιλε grvit , δεν εχει τετοια,

οσο καιρο το ειχα (4-5 μηνες),δεν ειχε κανει κανενα. :)

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grvit (28 Δεκ. 2004 , 12:05)

και τωρα ποιο εχεις αν επιτρεπεται ? και ποσο ευχαριστημενος εισαι ?

Ας συνεχισουμε με pm ,μην γεμιζουμε ασκοπα ποστς το θεμα του 7610 ;)

iPhone 5S Space Grey

Και μένα κανένα restart ούτε κανένα άλλο πρόβλημα εδώ και 4 μήνες που το έχω.Είναι άψογο.

παιδια καλησπερα!

θελω τα φωτα σας για μια μλκια που εκανα και δεν ξερω πως θα επανορθωσω.

εσβησα καταλαθος μια εφαρμογη(μαλλον)απο το κιν μου που ελεγε κατι για μεταφορα δεδομενων αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι ηταν και μολις τωρα παω να το συνδεσω μεσω μπλουτουθ με το κομπιουτερ μου και δεν γινεται τιποτα!!!δεν τα βλεπει καθολου τα αρχεια ο υπολογυστης απο το κιν.μαλλον πρεπει να εσβησα ενα αρχειο που ειχε σχεση με μεταφορες αρχειων απο κιν σε κιν η pc.εχει τετοιο πραγμα το 7610??

και πως μπορω να το επαναφερω??sos γιατι ειναι η μονη θυρα επικοινωνιας μεταξυ το pc μου και του κιν.και δεν ξερω τι να κανω.

ευχαριστω εκ των προταιρων.

και επι τη ευκαιρια αν ξερει κανενας να μου πει πως θα συνδεσω το καλωδιο με τον υπολογιστη γιατι δεν συνδεεται με τιποτα!!ολα σε μενα θα τυχουν!συνδεω το καλωδιο με το κομπιουτ. ανοιγω το pc suite /com 3 ρυθμιζω στις συνδεσεις..τιποτα αυτο!δεν το αναγνωριζει καθολου.μηπως πρεπει να κανω και ρυθμισεις απο την συσκευη?

re paidia... epsaksa... diavasa... kai akrh den vrhka...

exei xrhsimopoihsei kaneis thn syndesh apo to pc tou sto internet me to 7610? enow na pernei syndesh mesw bluettoth to kinhto?

px... exw pc me dsl kai thelw na xrhsimopoiw thn dsl mesw bluetooth kai sto kinhto. oxi na pianw taxythtes alla apla na vlepw selides kai tetoia

to exei kanei kaneis eggyhmena?

+bobb -=azor=-

alfa156 γιατί COM3;; Στο Nokia Connection Manager θα επιλέξεις το USB, εσύ μάλλον το σειριακό καλώδιο θα βάζεις, γιατί μόνο σε αυτό επιλέγεις COM.
Γιώργος

Paidia n-gage paixnidia paizoun sto 7610? giati ego exo dokimasei to tomb raider kai to tony hawk's kai den mou kanena apo ta dio, ta egkathisto diladi meso tou blz programatos alla meta otan emfanizontai ta icons sto menu kai to epilego, apla den ginetai tipota
http://briefcase.pathfinder.gr/download/efthimis_2/29662/350010/1/palastijns+mobieltje222.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Efthimis (29 Δεκ. 2004 , 12:34)

Paidia n-gage paixnidia paizoun sto 7610? giati ego exo dokimasei to tomb raider kai to tony hawk's kai den mou kanena apo ta dio, ta egkathisto diladi meso tou blz programatos alla meta otan emfanizontai ta icons sto menu kai to epilego, apla den ginetai tipota

Ριξε μια ματια ΕΔΩ για το ποια παιχνιδια παιζουν στο 7610. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Το κινητό το αγόρασα καινούργιο και το έχω στην κατοχή μου εδώ και σχεδόν μία βδομάδα. Η μπαταρία του διαρκεί τρεις μέρες με μέτρια χρήση. Από φωτογραφίες είναι καλό αλλά για 'μένα δεν φτάνει την ποιότητα του sharp σε καμία περίπτωση. Βραδυνή λήψη αρκετά καλή. Έχει κοντινή και μακρυνή λήψη (βέβαια στην κοντινή αλλοιώνεται ...)

Ακουστική πολύ καλή και δυνατή. Όσο αναφορά όμως τα ringtones για να τ' ακούσεις τα βάζεις στο δυνατό αλλά χαλάει η ακουστική του. Πλοήγηση φοβερή. Περιμένεις λίγο μέχρι να ανοίξει κάποιο πρόγραμμα ή να μπεις στο menu αλλά είναι αρκετά γρήγορο και εύχρηστο στις λειτουργίες του καθώς και στο γράψιμο μηνύματος. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι οθόνη, πρόσοψη να έχεις τουλάχιστον πριν αγοράσεις το κινητό θήκη standard! Το κουτί έχει μέσα και καλώδιο και λουράκι για το κινητό. Αυτά

« Everyone has a dark side,

some are just darker than others... »

BiZ zzzzzzz z z z zzzzz

Αγαπητοί όλοι,

Πριν μερικές μέρες αγόρασα το πολυπόθητο από τον Μάρτιο 7610 και είμαι μες την τρελή χαρά!

Διάβασα και τις 160 σελίδες του συγκεκριμένου thread, κάτι που με βοήθησε να μην την πατήσω με καμένα pixels, να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία απαραίτητη έκδοση firmware, να πάρω την όμορφη δερμάτινη θήκη με τη κόκκινη ραφή, να πάρω το τελευταίο και πολύ καλό hands free της Motorola (με μπαταρία) με 45 €, να επισκεφτώ τα user groups που έχετε φτιάξει και να κατεβάσω όλα τα απαραίτητα προγράμματα και πλέον είμαι έτοιμος να κάνω κάποιες επιπρόσθετες ερωτήσεις.

1. Το route 66 δουλεύει στο 7610 ? (έχω διαβάσει το σχετικό πολυσέλιδο link)

2. Πως τα μηνύματά μου μπορούν να έχουν και μικρά και κεφαλαία γράμματα?

3. Πως μπορώ να έχω ανοιχτό το κινητό χωρίς να είναι ενεργοποιημένη η τηλεφωνική του ιδιότητα ?( flight mode)

4. Υπάρχει εφαρμογή που επιτρέπει να κάνεις αναγνώριση κλήσης σε κλήσης με απόκρυψη?

5. Έγραψα ένα κείμενο 450 χαρακτήρων στο pc σε word. Με το Pc suite 6.4.8 το μετέφερα στο 7610, το άνοιξα με το quick office και το έκανα paste σε μήνυμα. Πριν το στείλω μου έβγαλε μήνυμα ότι λόγω control χαρακτήρων το μήνυμα θα σπάσει στα 7. Μίλησα με τους παραλήπτες που επί το πλείστον έχουν Series 40 τηλέφωνα και τα μηνύματα ήταν άλλα αντί άλλων. Σε άλλους έγραφε 1 από 4, 2 από 4 κτλ, σε άλλους 1 από 7, 2 από 7. Ξέρει κανείς γιατί ? Και τέλος πάντων ποιοι είναι αυτοί οι control χαρακτήρες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση αλλά κυρίως για την μέχρι τώρα συμβολή σας στην επιλογή και λειτουργία των κινητών υπολογιστών μας

Δημήτρης

Για τα μηνύματά σου θα σου απαντήσω ότι για να γράφεις κεφαλαία και μικρά επιλέγεις την τρίλιζα ανάλογα κάθε φορά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος diagomas (30 Δεκ. 2004 , 10:01)

Αγαπητοί όλοι,

Πριν μερικές μέρες αγόρασα το πολυπόθητο από τον Μάρτιο 7610 και είμαι μες την τρελή χαρά!

Διάβασα και τις 160 σελίδες του συγκεκριμένου thread, κάτι που με βοήθησε να μην την πατήσω με καμένα pixels, να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία απαραίτητη έκδοση firmware, να πάρω την όμορφη δερμάτινη θήκη με τη κόκκινη ραφή, να πάρω το τελευταίο και πολύ καλό hands free της Motorola (με μπαταρία) με 45 €, να επισκεφτώ τα user groups που έχετε φτιάξει και να κατεβάσω όλα τα απαραίτητα προγράμματα και πλέον είμαι έτοιμος να κάνω κάποιες επιπρόσθετες ερωτήσεις.

3. Πως μπορώ να έχω ανοιχτό το κινητό χωρίς να είναι ενεργοποιημένη η τηλεφωνική του ιδιότητα ?( flight mode)

4. Υπάρχει εφαρμογή που επιτρέπει να κάνεις αναγνώριση κλήσης σε κλήσης με απόκρυψη?

5. Έγραψα ένα κείμενο 450 χαρακτήρων στο pc σε word. Με το Pc suite 6.4.8 το μετέφερα στο 7610, το άνοιξα με το quick office και το έκανα paste σε μήνυμα. Πριν το στείλω μου έβγαλε μήνυμα ότι λόγω control χαρακτήρων το μήνυμα θα σπάσει στα 7. Μίλησα με τους παραλήπτες που επί το πλείστον έχουν Series 40 τηλέφωνα και τα μηνύματα ήταν άλλα αντί άλλων. Σε άλλους έγραφε 1 από 4, 2 από 4 κτλ, σε άλλους 1 από 7, 2 από 7. Ξέρει κανείς γιατί ? Και τέλος πάντων ποιοι είναι αυτοί οι control χαρακτήρες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση αλλά κυρίως για την μέχρι τώρα συμβολή σας στην επιλογή και λειτουργία των κινητών υπολογιστών μας

Δημήτρης

« Everyone has a dark side,

some are just darker than others... »

BiZ zzzzzzz z z z zzzzz

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος diagomas (30 Δεκ. 2004 , 10:01)

1.Ναι δουλευει...Εγκαθιστατε με τον τροπο που αναφερει ο φιλος mirrorofsorrow στο πρωτο ποστ στο θεμα του route66.

2.Ναι ,αλλαγη γινεται πατωντας το "#".

3.Μονο με εφαρμογη 3ου,το system tools, το οποιο απ'οσα γνωριζω παρολο που φαινομενικα σου παρεχει αυτη την δυνατοτητα,δεν φαινεται να λειτουργει στο 7610.

4.Απ'οσο γνωριζω οχι.

Nexus 4 & iPad mini

Παίδες υπάρχει handsfree NOKIA με 2 ακουστικά με τα λευκα καλώδια όπως για τα 66χχ ΝΟΚΙΑ που να δουλεύει σε 7610? Όσα έχω δοκιμάσει μου πετάει 'μη υποστηριζόμενο εξάρτημα' & HS-5 που αγόρασα (με 1 ακουστικό είναι) μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί το βύσμα του δεν είναι καθόλου σταθερό και φεύγει με το παραμικρό...

Βοηθέιστε πλιζ! :d Χρόνια Πολλά!