Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος meres (22 Αύγ. 2004 , 11:38)

Προφανώς έχει ενεργοποιηθεί κάποιο messαge (ή notice, δε θυμάμαι πως το λένε ακριβώς) event στο mini-gps, απενεργοποίησε το ή σβήσε τα events.

μπράβο ρε φίλε, να'σαι καλα! ευχαριστώ! πραγματικά είχα βάλει σε μια κυψέλη στο σπίτι μου αλερτ κατα λαθος!!

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

hi...όπως είχα πει πριν μερικα(...)μηνύματα θα έπαιρνα το τιμημένο 7610.Το πήρα...

λοιπόν αφού πω ότι μ αρέσει πάρα πολύ(και δεν είμαι νοκιάκιας-είχα και άλλες μάρκες)ειδικά η κατασκευή και το υλικό θα μπώ στο ψητό.

1.το pc suite έπαιξε την πρώτη φορά και μετά τίποτα δεν βλέπει το 7610

το πέρασα το ξαναπέρασα τίποτα.τι παίζεται?

2.την rsmmc 512kb from expansys την έχει πάρει κανείς?λέει?

3.βρήκα μια θηκούλα ικανοποιητική στο telestet center

4.που θα βρώ παιχνίδια και εφαρμογές(το ξέρω είναι σε λάθος θέση η ερώτηση αλλά δεν έχω χρόνο να κοιτάξω το άλλο thread) free and full εννοείται

5.hands free διπλό για να ακούμε μουσική βρήκαμε τελικά?

vwmax

pedia pos doulebi to keylock giati to ebala sto 7610 kai den ksero pos doulebi den mou bgazi xrono gia na to ri8miso mou fenete pos ine mapa

efxaristo

spacer.png

Γεια σας παιδια.Μπορει να μου στελει καποιος το mobiluck και μια εφαρμογη για να κλειδωνω εικονες,βιντεο και γενικα οτι δεν θελω να δουν οι αλλοι?

billys_541@yahoo.com

ευχαριστω πολυ!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kklotr (22 Αύγ. 2004 , 17:52)

5.hands free διπλό για να ακούμε μουσική βρήκαμε τελικά?

αυτο ρωταω και γω τοσο καιρο...

εχω φαει ολο τον κοσμο αλλα τιποτα... :( :(

ρε παιδια καποιος απο αθηνα μπορει να βοηθησει και μας σε αυτο το θεμα???

το αγοραζω και στην διπλη,τριπλη τιμη....

αν καποιος πετυχει καποιο πακιστανο η οτιδηποτε με ακουστικα συμβατα με το κινητο μας ας αγορασει ενα διπλο ζευγαρι και θα του χρωσταω χαρη για μια ζωη.... :p :p

γενικα παντως αγανακτησα με αυτο το θεμα.... :mad:

Όντως ρε παιδιά τι θα γίνει με τα διπλα ακουστικά?????Δεν βγαίνει άκρη.&άντε στην Αθήνα βρίσκεις&κανενα σε πακιστανό που ταιριάζει και είναι και ωραίο όπως αυτό στην φοτο.Οι υπόλοιποι τί κανουμε?????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (23 Αύγ. 2004 , 00:51)

Όντως ρε παιδιά τι θα γίνει με τα διπλα ακουστικά?????Δεν βγαίνει άκρη.&άντε στην Αθήνα βρίσκεις&κανενα σε πακιστανό που ταιριάζει και είναι και ωραίο όπως αυτό στην φοτο.Οι υπόλοιποι τί κανουμε?????

νοκια forever φιλε μου....

μπορει το κινητο να ναι καλο τα πλαστικα του να ναι καλα και ολα τα σχετικα αλλα αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.....

Και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω και το γιατι.... :wacko: :wacko:

Δεν μπορεί να βγάλει κάτι τέλειο. Παραείναι καλό έτσι το τηλέφωνο. Αμα του έβαζε και στέρεο και ήταν συμβατό με όλα τα υπάρχοντα αξεσουάρ, οι¨"άλλοι" τι θα είχαν να πούνε; Κρίμα δεν είναι; Κάτι ξέρει η ΝΟΚΙΑ. Είναι όοοοολα υπολογισμένα.

Και γω που μένω Αθήνα δεν έχω καταφέρει να βρω πακιστανό. Με κατέστρεψαν οι Ολυμπιακοί. Τους διώξαν όλους και δεν μπορώ να καταλάβω που έχουν πάει. Πάντως, όταν βρώ κάποιον, θα φροντίσω να κάνω μια μαζική αγορά για όποιον ενδιαφέρεται. :) ;)

simera pira se 2 katastimata TIM kai se 2 katastimata GERMANOS na rotiso gia prosopsi ala kanis den ixe

ante tora na doume pou 8a broume

spacer.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (23 Αύγ. 2004 , 12:43)

ego pou piga stin beria o germanos poulouse prosopsis gia to 7610

Ποια χρωματα-σχεδια ειχε?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

εν, μέρη ναι. αν ενδιαφέρεσε καλό θα είναι να ψάξεις λίγο, γιατί όσοι παρακολουθούν αυτό το θρεντ θα έχουν βαρεθεί να ακούν ότι μερικά είδη αρχείων είναι κλειδωμένα, αλλα το κλείδωμα φεύγει με το Mobiluck! Ψάξε στις προηγούμενες σελίδες για να καταλήξεις ότι πρέπει να το κατεβάσεις απο κάποιο yahoo group. :)
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Αύγ. 2004 , 03:56)

Και γω που μένω Αθήνα δεν έχω καταφέρει να βρω πακιστανό. Με κατέστρεψαν οι Ολυμπιακοί. Τους διώξαν όλους και δεν μπορώ να καταλάβω που έχουν πάει. Πάντως, όταν βρώ κάποιον, θα φροντίσω να κάνω μια μαζική αγορά για όποιον ενδιαφέρεται. :) ;)

Αντε μακαρι φιλε μου μπας και δουμε και μεις καμια ασπρη μερα στο θεμα αυτο.... ;) ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NEO24 (23 Αύγ. 2004 , 23:25)

paides kserei kaneis pws kanw apegatastash tou n-gage ta paixnidia....?? :worry:

Briskeis ton fakelo tou me enan file manager kai ton sbineis. Ola ta paixnidia briskonte sto E:/System/Apps/ .

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Κάνε κάτι απλό και μην μπλέκεις με προγράμματα που κλειδώνουν με κωδικούς κτλ γιατί αν κάποια στιγμή γίνει κάτι και χαλάσουν ή κολλήσουν, την έκατσες. Πήγαινε με έναν file manager, πάρε τις φωτο που θέλεις να κρύψεις και βάλτην σε έναν οποιονδήποτε φάκελο του system. Κανείς δεν θα ξαναδεί τις φωτογραφίες σου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος martiniskiss (24 Αύγ. 2004 , 02:46)

re paidia kana programa gia na kleidwnoume fakelous exei??? gia na xoume merikes fwtos ktl na min ta blepoun oloi?

a kai kati allo.

peite paixnidia tou N-Gage pou paizoun sto 7610. kana kalo e? :P

υπηρχε παλιοτερα προγραμμα που κλειδωνε μονο φωτογραφιες.αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε