mirrorofsorrow Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 FuriouS Αυτο που με απασχολεί ειναι η κάμερα.. Όταν βγαζεις μια φωτό φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ αλλα οταν πας στην εκθεση και κανεις ζουμ να τη δεις δεν φαινεται καθόλου καλα..Φαίνονται κατι σαν κάθετες γραμμές ασπρες.Το έχει παρατηρήσει κανείς ή έχω μονο εγώ προβλημα? Την έβγαλες την ζελατίνα πάνω απο τον φακό της κάμερας; Πριν τη βγάλω, όλες μου οι φωτογραφίες ήταν χάλια. Μετά, καμία σχέση, πεντακάθαρες. :) mitsos Συνέβη και σε άλλους αυτό? Ηθελα να πάρω το κινητό άλλα αυτό με βάζει σε υποψίες Δεν έχει αναφερθεί εδω μέσα, απο τους κατόχους του myphone τουλάχιστον. Αλλά και άλλοι γνωστοί μου δεν είχαν κανένα τέτοιο πρόβλημα. Άλλωστε έχεις τηε εγγύηση και αν σου πάθει κάτι, είσαι καλυμμένος. Όλα τα κινητά έχουν φόβο για βλάβες, και ειδικά τα smartphone. Αν κάθεσαι και το ψειρίζεις τόσο, θα μείνεις μια ζωή με το 7650. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (10 Ιούλ. 2004 , 13:03) Την έβγαλες την ζελατίνα πάνω απο τον φακό της κάμερας; Πριν τη βγάλω, όλες μου οι φωτογραφίες ήταν χάλια. Μετά, καμία σχέση, πεντακάθαρες. :) Δεν έχει αναφερθεί εδω μέσα, απο τους κατόχους του myphone τουλάχιστον. Αλλά και άλλοι γνωστοί μου δεν είχαν κανένα τέτοιο πρόβλημα. Άλλωστε έχεις τηε εγγύηση και αν σου πάθει κάτι, είσαι καλυμμένος.====>min to les egine kai se emena meta apo epanakinisi pou egine meta apo kolima stin egkatastasi tou mobiluck :( apo tote den doulevoun ta mms :( ===>kammia gnomi peri aftou ??? Όλα τα κινητά έχουν φόβο για βλάβες, και ειδικά τα smartphone. Αν κάθεσαι και το ψειρίζεις τόσο, θα μείνεις μια ζωή με το 7650. :) kalo :) :) :) Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (10 Ιούλ. 2004 , 13:03) Την έβγαλες την ζελατίνα πάνω απο τον φακό της κάμερας; Πριν τη βγάλω, όλες μου οι φωτογραφίες ήταν χάλια. Μετά, καμία σχέση, πεντακάθαρες. :) :lol: LOL Έβγαλα τη ζελατίνα που ήταν γεμάτη λίγδα :p και είναι οk. Απλα δεν την εβγαλα αμέσως γιατι ειναι καινούριο και το προσέχω ακόμα :happy: Λίγο ο κακός φωτισμός λίγο η ζελατίνα.. γι'αυτο.Τωρα είναι τέλειες :up: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (10 Ιούλ. 2004 , 12:47) Συνέβη και σε άλλους αυτό? Ηθελα να πάρω το κινητό άλλα αυτό με βάζει σε υποψίες :worry: :worry: Φίλε mitsos πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Παιδια βγηκε το spiderman 2 για το ngage ειναι 26mb παιχνιδι και παιζει τέλεια στο 7610! καλο παιχνιδακι δε λεω! το κατεβασα απο το #mediaplace. οσοι ειναι γνωστες του mirc σπευσατε.... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Sorry για το off-topic αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα στο αντίστοιχο forum: Λοιπόν: εχω ένα n-gage και τρώει κολλήματα.. με το που το ανοίγω και βγαίνει η κύρια οθόνη σβήνει και γράφει ΝΟΚΙΑ ! Μπορείται να βοηθήσετε? Κάποιος τρόπος να "προλάβω" να το κάνω format πριν κλείσει..ίσως? Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras ( 8 Ιούλ. 2004 , 22:47) και εγω το ιδιο προβλημα εχω φιλε μου... μια φορα συνδεομαι και μετα τερμα.... επανεκκινηση για να συνδεθω ξανα... πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.... Anoikste Windows Task Manager k kleiste tis efarmoges tou suite (DATALA~1, TRAYAP~1, SERVIC~1) k ksanaanoikse to.Egw auto kanw k doulevei mia xara xwris restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (10 Ιούλ. 2004 , 16:44) Sorry για το off-topic αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα στο αντίστοιχο forum: Λοιπόν: εχω ένα n-gage και τρώει κολλήματα.. με το που το ανοίγω και βγαίνει η κύρια οθόνη σβήνει και γράφει ΝΟΚΙΑ ! Μπορείται να βοηθήσετε? Κάποιος τρόπος να "προλάβω" να το κάνω format πριν κλείσει..ίσως? να το φορτισεις προσπάθησες; τα συμπτώματα που λες ειναι σαν να ειναι το κινητο αφόρτιστο! και με format πιστευω δεν θα καταφερεις τιποτα. μαλλον υπαρχει προβλημα τροφοδοσιας και μαλλον προβλημα στην πλακετα!! αυτο στο κανει συνεχεια;; δοκιμασε να αλλαξεις τη μπαταρια! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Mporei na ksanagrapsei kapoios poia paixnidia tou N-Gage paizoun sto 7610? thnx Mporw na brw k na kratisw Saves apo paixnidi tou N-Gage me kapoion file manager? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (10 Ιούλ. 2004 , 18:02) Παιδια βγηκε το spiderman 2 για το ngage ειναι 26mb παιχνιδι και παιζει τέλεια στο 7610! καλο παιχνιδακι δε λεω! το κατεβασα απο το #mediaplace. οσοι ειναι γνωστες του mirc σπευσατε.... Εκτός από mirc, έχεις βρει κανά link για να το κατεβάσουμε? ;) Μπορείς να το κάνεις upload πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 3d einai?anevasteto kapou re paidia please kapoios me grigori sindesi den tha tou parei poli wra Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Spiderman 2 gia N-Gage edw --> www.ptisp.net/~mike/mobilefreaks/Ratax/Spiderman_2_NGAGE-ENGAGE.zip ps An den mpainei sto link kante to copy & paste (xwris to ). Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avarelas Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 kalimera einai kaneis edo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (10 Ιούλ. 2004 , 16:44) Sorry για το off-topic αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα στο αντίστοιχο forum: Λοιπόν: εχω ένα n-gage και τρώει κολλήματα.. με το που το ανοίγω και βγαίνει η κύρια οθόνη σβήνει και γράφει ΝΟΚΙΑ ! Μπορείται να βοηθήσετε? Κάποιος τρόπος να "προλάβω" να το κάνω format πριν κλείσει..ίσως? καλυτερα να συνεχισουμε την συζητηση στο επισημο του n-gage που εχει αρχισει να δεινονται λυσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 http://www.ptisp.net/~mike/mobilefreaks/Ratax/Spiderman_2_NGAGE-ENGAGE.zip Δε μου δουλεύει ούτε με copy-paste... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FuriouS (10 Ιούλ. 2004 , 14:40) Φίλε mitsos πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη ;) Tετάρτη το παίρνω κι εγώ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flamenerve (11 Ιούλ. 2004 , 11:21) http://www.ptisp.net/~mike/mobilefreaks/Ratax/Spiderman_2_NGAGE-ENGAGE.zip Δε μου δουλεύει ούτε με copy-paste... :cry: Spiderman 2 (N-Gage) - ptisp.net/~mike/mobilefreaks/Ratax/Spiderman_2_NGAGE-ENGAGE.zip Auto to link douleuei sigoura. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 παιδια να ρωτησω καταφερε κανενας να κανει share την συνδεση internet του υπολογιστη του μεσω bluetooth adaptor; ρωταω γιατι πλεων δεν εχοyμε να κανουμε με mrouter! τι ρυθμισεις χρειάζεται; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Crypton-R- (11 Ιούλ. 2004 , 15:39) Spiderman 2 (N-Gage) - ptisp.net/~mike/mobilefreaks/Ratax/Spiderman_2_NGAGE-ENGAGE.zip Auto to link douleuei sigoura. Θα με τρελάνεις??? :wacko: :p Όποτε και με όποιον τρόπο πάω να κατεβάσω αυτό το αρχείο αντί αυτού μου κατεβάζει αυτόματα μια εικόνα ονόματι noaccess.jpg!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpatsas Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 To phra ki egw!!! para poli kalo!!! PAIDIA TI ESXOS POU HTAN H PAROUSIASH TOU RIP!!!!!!!! AN EINAI DYNATON!!! ENA MELOS APO AYTO TO THREAD THA MPOROUSE NA GRAPSEI POLI KALITERO APO AYTO!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpatsas (11 Ιούλ. 2004 , 21:30) To phra ki egw!!! para poli kalo!!! PAIDIA TI ESXOS POU HTAN H PAROUSIASH TOU RIP!!!!!!!! AN EINAI DYNATON!!! ENA MELOS APO AYTO TO THREAD THA MPOROUSE NA GRAPSEI POLI KALITERO APO AYTO!!!! :whistle: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpatsas (11 Ιούλ. 2004 , 21:30) To phra ki egw!!! para poli kalo!!! PAIDIA TI ESXOS POU HTAN H PAROUSIASH TOU RIP!!!!!!!! AN EINAI DYNATON!!! ENA MELOS APO AYTO TO THREAD THA MPOROUSE NA GRAPSEI POLI KALITERO APO AYTO!!!! :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpatsas (11 Ιούλ. 2004 , 21:30) To phra ki egw!!! para poli kalo!!! PAIDIA TI ESXOS POU HTAN H PAROUSIASH TOU RIP!!!!!!!! AN EINAI DYNATON!!! ENA MELOS APO AYTO TO THREAD THA MPOROUSE NA GRAPSEI POLI KALITERO APO AYTO!!!! kai pali eroto ti enooi o poiitis? kala apopse tha me trelanete :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giannis42 (11 Ιούλ. 2004 , 22:56) kai pali eroto ti enooi o poiitis? kala apopse tha me trelanete :whistle: για το αρθρο στην κεντρικη σελιδα λενε,που το εθαψαν :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 απ'οτι βλεπω αφαίρεσαν το review του rip απο την κεντρικη σελιδα!! παιδια επαθα κατι τραγικο.... με εκαναν ban απο το efnet στο mirc :!: οι λογοι ειναι οι παρακατω... Negative 27: @COUNTRY @ISP @SPAM AHBL AUDNSBL BLARS BOGONS BOPM CBL DRBL FIVETEN INTERSIL JIPPGMA LNSG NJABL NOMORE ORDB PSBL RFC_IPWH SBL SPAMBAG SPAMCOP SPAMRBL SPAMSITE SPEWS UCEPROT WPBL ακου εκει ειναι αρνητικο το οτι ειμαι απο ελλαδα!!! :mad: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (12 Ιούλ. 2004 , 00:42) απ'οτι βλεπω αφαίρεσαν το review του rip απο την κεντρικη σελιδα!! παιδια επαθα κατι τραγικο.... με εκαναν ban απο το efnet στο mirc :!: οι λογοι ειναι οι παρακατω... Negative 27: @COUNTRY @ISP @SPAM AHBL AUDNSBL BLARS BOGONS BOPM CBL DRBL FIVETEN INTERSIL JIPPGMA LNSG NJABL NOMORE ORDB PSBL RFC_IPWH SBL SPAMBAG SPAMCOP SPAMRBL SPAMSITE SPEWS UCEPROT WPBL ακου εκει ειναι αρνητικο το οτι ειμαι απο ελλαδα!!! :mad: mamise tous tous mamakes Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts